Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Sunreja @ 2010 07 18, 21:15)
O ar imanoma sios priemones kur nors nusipirkti Lietuvoje?  4u.gif

Lietuvoje ne, bet yra kas surinkęs užsakymus iš užsienio užsakinėja ir siunčia. Pažiūrėjau į tą įdėtą nuorodą, tai kiek skiriasi. Nes ten kur užsakinėja yra ta tiesinimo priemonė, šampūnas ir kondicionierius. O čia kiek matau tik priemonė, su kuria tiesinti, o šampūną ir kondicionierių tuomet reikia pirktis atskirai. Aš irgi užsisakiau tas priemones, parašysiu paskui rezultatus kaip sekėsi ir koks rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 19 liepos 2010 - 14:34
QUOTE(klik @ 2010 07 19, 15:33)
Lietuvoje ne, bet yra kas surinkęs užsakymus iš užsienio užsakinėja ir siunčia. Pažiūrėjau į tą įdėtą nuorodą, tai kiek skiriasi. Nes ten kur užsakinėja yra ta tiesinimo priemonė, šampūnas ir kondicionierius. O čia kiek matau tik priemonė, su kuria tiesinti, o šampūną ir kondicionierių tuomet reikia pirktis atskirai. Aš irgi užsisakiau tas priemones, parašysiu paskui rezultatus kaip sekėsi ir koks rezultatas.

Tai toj parduotuvej yra ir sampunas, ir kondicionierius mirksiukas.gif Vat tik emulsijos jie neturi unsure.gif Uzklausiau i emaila, gal atsakys, kada tures g.gif Nes uz menesio einu i vestuves ir noreciau pasidaryti ta procedura, o siunciantis us USA gali ir nespeti per men ateiti unsure.gif
O jus is kur uzsisaket?
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 07 19, 15:43)
Tai toj parduotuvej yra ir sampunas, ir kondicionierius  mirksiukas.gif  Vat tik emulsijos jie neturi  unsure.gif  Uzklausiau i emaila, gal atsakys, kada tures  g.gif Nes uz menesio einu i vestuves ir noreciau pasidaryti ta procedura, o siunciantis us USA gali ir nespeti per men ateiti  unsure.gif
O jus is kur uzsisaket?

Ai, tai emulsija būtina juk. Be jos jau niekaip.
Aš iš kito forumo. Ten per 2 savaites ateina rinkinukas.
Tik porą savaičių prieš ir po tiesinimo negalima plaukų dažytis.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 07 19, 16:50)
Ai, tai emulsija būtina juk. Be jos jau niekaip.
Aš iš kito forumo. Ten per 2 savaites ateina rinkinukas.
Tik porą savaičių prieš ir po tiesinimo negalima plaukų dažytis.

Na va, gavau atsakyma, jog emulsija bus tik po 2-3 sav verysad.gif

Is kokios parduotuves uzsisaket ir kiek kainavo jums visas tas geris? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 07 19, 12:21)
Reikia ta salono darbuotoja paskusti uz toki bendravima "malonu" savininkei kokiai, apsurdas, moki pinigus o su tavim taip elgiasi blink.gif

As pagalvojau geriau as sitam forume tarsiu zodi, juk nemazai kas ji skaito rolleyes.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2010 07 19, 12:01)
drinks_cheers.gif as irgi pirma karta ejau nes norejau paziureti kaip profesionaliai reikia viska daryti, man irgi dare su kauke kirpeja nes kai garuoja labai kenkia ax.gif
man praejo daugiau nei menesis laiko, plaukai tiesut tiesuteliai  thumbup.gif

Kaip fainai!! thumbup.gif
As manau kad pazeidziau keleta taisykliu..3dienas grieztai negalima buvo slapinti, ir jei tik kur kokia garbana pamatydavau reikejo iskart su znyplem istiesinti..O as buvau Palangoj tas dienas ir nepasiemiau tiesintuvo nes tikrai nemaniau kad gali prireikt po tokios proceduros schmoll.gif
Reiktu jau isbandziusioms sia procedura po kiek laiko viena kitai padet daryti nusipirkus priemones internete drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2010 07 19, 12:51)
O jus ta procedura daretes po plauku dazymo ar pries?  4u.gif

Tik po dazymo. Pasidarius sia procedura nebegalima dazyti tu plauku kur buvo paveikti keratino.. Sekanti kart kai eisiu dazytis turesiu perspeti kirpeja kad dazytu TIK saknis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolituke @ 2010 07 20, 00:29)
Tik po dazymo. Pasidarius sia procedura nebegalima dazyti tu plauku kur buvo paveikti keratino.. Sekanti kart kai eisiu dazytis turesiu perspeti kirpeja kad dazytu TIK saknis smile.gif

Bet jei po dazymo turi praeiti pora sav, tai plaukai jau bus kazkiek atauge... g.gif
Atsakyti
gal kas nors jau suradote šampūną be sodium chloride mūsų parduotuvėse? gal pasidalintumėte pavadinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausraiii @ 2010 07 20, 20:04)
gal kas nors jau suradote šampūną be sodium chloride mūsų parduotuvėse? gal pasidalintumėte pavadinimu smile.gif

Del musu parduotuviu nzn, bet siaip Alternos sampunai yra be chlorido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eivita @ 2010 07 16, 01:09)
o kas liecia formaldehida tai jis kenkia labiau tam kuris dirba tiesindamas o ne tam kuriam tiesina nes butent jis proceduros metu ir garuoja.

Jeigu jis nebutu toks kenksmingas dirbanciajam,pas mus salone jau seniai butu daromas...Mano manymu sita procedura geriausia yra darytis su draugiu pagalba,nes procedura bus daroma ganetinai retai,todel dideles zalos nepridarys,o tam kuris dirbtu kiekviena diena sveikatai gali kilti nemazas pavojus,nes formadelhidas yra kancorogenine medziaga,nors kita vertus pagalvojus,o kaip zmones morguose dirba,ten visa diena kvepuoja formalinu ir ne dvieju procentu tirpalu... g.gif
Atsakyti
skaitau skaitau book.gif: ir baisu, kaip jus nebijot visokius brudus ant galvos kraut vien del to, kad plaukai atrodytu siek tiek tiesesni nei iprastai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 22, 13:35)
skaitau skaitau book.gif: ir baisu, kaip jus nebijot visokius brudus ant galvos kraut vien del to, kad plaukai atrodytu siek tiek tiesesni nei iprastai  schmoll.gif

cia tikrai ne brudas blush2.gif plaukas kaip tik prisotinamas keratinu doh.gif truputi pagooglinkit ax.gif
Atsakyti
Eveliina-zinokite kad mes tiek visokiu brudu privartojame apie tai net nenutuokdami,kad ir maisto produktai:desros is dveselienos,mesa-steroidine,gyvuliai seriami anabolikais steroidais,net ir kai kurie ekologiski ukiai turi po 2 fermas:viena kuria rodo inspektoriams,o kita kurioje is tikruju augina,tai cia tik mazyte dalis musu kasdieninio stalo,pienas ir tas su antibiotikais,na zodziu viska ka paimtume i rankas,mus zudo,net ir tuose paciuose sampunuose,lupdaziuose ir kitose kosmetikos priemonese yra formalino,tik neparasyta kiek procentu...
Atsakyti