QUOTE(Manija69 @ 2010 06 04, 10:53)
O koki sampuna naudoji?
Labai priklauso ir nuo plauku,pacio plauko.
Man visgi patinka UT su rasulu.
Plaukai ir kita diena papure.
Tik,kad jie ploni,tai greit nuguliu ir atrodo beliankaip.Namie susirisus galiu buti,bet jei i darba,tai plaunu svarius plaukus,kad forma pataisyti.
O labai noreciau reciau plauti,manau tikrai plaukams geriau,retesnis plovimas.
Dabar plaunu su OP šampūnu
, prieš tai naudojau Druide purity šampuną, šaipiausi iš savęs, kad esu reklamos auka (reklamuotojas NKG tema )
, bet man pasiteisino 100%, esu labai jais patenkinta ...
Kažkada seniai, gal prieš metus ar daugiau, sunaudojau keleta UT šampūnu buteliuku (su rasulu, su ruduoju cukrumi, rožių...), bet nei vienas iš ju man neprigijo, plaukai būdavo lyg neplauti ir galvos oda buvo pradėjus pleiskanoti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 11:45)
O kokie jūsų plaukai? Kokį šampūną naudojate?
Mano plaukai pusilgiai, gana vešlūs ir sakyčiau normalūs nei riebaluojasi, nei išsausėję nėra, tiesa nedažyti, natūraliai tamsūs. Per pustrečių metų, kai naudoju tik natūralią ir ekologišką kosmetiką, taigi ir plaukų priežiūros priemones, buvo visko
, bet dabar mano plaukučiai jau per visą ilgį ataugę sveiki ir grąžūs. Kaip aš dėl to džiaugiuosi
Koki šampūna naudoju rašiau aukščiau.
QUOTE(Nirida @ 2010 06 04, 15:09)
O as sau atradima radau, kad plaukai kokias 3-is dienas, kaip is kart po plovimo
tas geris tai aloe gelis, kuris dar fitokeratinais pagerintas, pirma diena plauku saknis siek tiek patepu, jau kiek pradziuvusius, analogiskai ir kitas dienas, tik sausus plaukus, tada man gelis pakelia nuo saknu ir vazidelis buna
Aš taip pat visada išplautus plaukus perskalauju acto-vandens tirpalu ir dar drėgnas plaukų šaknis papurškiu savos gamybos aloe su priedais -fitokeratinais, vit B5, rozmarinu EA, Levandų EA, pelargonijos EA purškaliuku ( EA dedu, tam kad stabdytu plauku slinkima ir skatintu nauju augima, nes po leliuko gimimo labai slenka plaukai). Tuo purškaliuku kartais papurškalioju ir sausas plauku šaknis, tai tikrai priduoda purumo