Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 18:19)
O kur aloe miltukus perki? Ar nelieka plaukai sulipę? blush2.gif  Vakar nusprendžiau pažiūrėti kaip mano gelis, ateinu, atidarau spintelę, o jo ten nieko nelikę, tik kieta plėvelė. Tai ar čia todėl, kad jis buvo neuždengtas, ar dar dėl ko? Gal kas pakomentuos ax.gif

Teisingai miltukus pirkau AN zinau, kad ir KN yra. As tai savo geli laikau saldytuve, tai gan ilgai laikosi be konsrvantu, zinok galejo vanduo isgaruoti is tavo gelio, juolab kai oras karstas, tai ir beliko tik plevele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 17:19)
O kur aloe miltukus perki? Ar nelieka plaukai sulipę? blush2.gif  Vakar nusprendžiau pažiūrėti kaip mano gelis, ateinu, atidarau spintelę, o jo ten nieko nelikę, tik kieta plėvelė. Tai ar čia todėl, kad jis buvo neuždengtas, ar dar dėl ko? Gal kas pakomentuos ax.gif

Manyčiau, kad tikrai reikia uždengti, pas mane gerai stiklainiuke užsuktas ir stovi jau virš mėnesio. Išdžiūvo tau tiesiog smile.gif
Atsakyti
siandien dariau perziura savo geriuose ir ziuriu sukietejo zemuogiu miltukai ir aloe miltukai, nelaikiau nei dregmej niekur, taip ir likau nesupratusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 04, 21:31)
siandien dariau perziura savo geriuose ir ziuriu sukietejo zemuogiu miltukai ir aloe miltukai, nelaikiau nei dregmej niekur, taip ir likau nesupratusi verysad.gif

Aš pastebėjau, kad mano ananasų miltukai sušoko į gabalus. Taip pat likau nesupratusi.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 04, 12:39)
O kur jūs pirkote juos, gal kažkurioje parduotuvėje juos per šiltai laiko g.gif

Nu jei parduotuvėj,tai jau iš karto būtų surūgę.ĮŠampūnus aš laikau vonioj.Negi tai gali turėti reikšmę?Visus vonioj visą gyvenimą laikau,o šitas va ėmė ir surūgo.Aš maniau,kad čia man tik taip atrodo,o pasirodo iš tikrūjų tik išmesti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 04, 21:35)
Aš pastebėjau, kad mano ananasų miltukai sušoko į gabalus. Taip pat likau nesupratusi.

mano irgi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 06 04, 21:50)
O man šiandien atvažiavo biologisch24 traukinukas ir ryt pasiimsiu, tai jau sekmadienį bus naujos degustacijos thumbup.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 06 04, 12:38)
Aišku, pasitepu dar kremu (irgi Neobio, tik su magnolijom), ir nesiriebaluoja veidas, ir paraudimai visokie pranyko. Ir taip per tris dienas! bigsmile.gif Žiūrėsiu, kaip toliau bus, ar nesikimš poros, ar nekils daugiau spuogų negu iki šiol ir t.t. ax.gif

Koks kvapas magnolijų kremuko ir kokiai odai jis skirtas? smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 06 04, 13:25)
kaip gailiuosi, kad traukinuku Neobio kremuku neparsiveziau doh.gif bandziau meginuka labai fainas ir tiko ir neriebina thumbup.gif
Irgi su magnolijomis turėjai? mirksiukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 06 04, 21:50)
O man šiandien atvažiavo biologisch24 traukinukas ir ryt pasiimsiu, tai jau sekmadienį bus naujos degustacijos thumbup.gif  biggrin.gif

Lauksime atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 04, 10:53)
O koki sampuna naudoji?  bigsmile.gif

Labai priklauso ir nuo plauku,pacio plauko.

Man visgi  patinka UT su rasulu.  rolleyes.gif  Plaukai ir kita diena papure. bigsmile.gif  Tik,kad jie ploni,tai greit nuguliu ir atrodo beliankaip.Namie susirisus galiu buti,bet jei i darba,tai plaunu svarius plaukus,kad forma pataisyti.  doh.gif  O labai noreciau reciau plauti,manau tikrai plaukams geriau,retesnis plovimas.

Dabar plaunu su OP šampūnu thumbup.gif , prieš tai naudojau Druide purity šampuną, šaipiausi iš savęs, kad esu reklamos auka (reklamuotojas NKG tema ) blush2.gif , bet man pasiteisino 100%, esu labai jais patenkinta ...
Kažkada seniai, gal prieš metus ar daugiau, sunaudojau keleta UT šampūnu buteliuku (su rasulu, su ruduoju cukrumi, rožių...), bet nei vienas iš ju man neprigijo, plaukai būdavo lyg neplauti ir galvos oda buvo pradėjus pleiskanoti schmoll.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 11:45)
O kokie jūsų plaukai? Kokį šampūną naudojate? ax.gif

Mano plaukai pusilgiai, gana vešlūs ir sakyčiau normalūs nei riebaluojasi, nei išsausėję nėra, tiesa nedažyti, natūraliai tamsūs. Per pustrečių metų, kai naudoju tik natūralią ir ekologišką kosmetiką, taigi ir plaukų priežiūros priemones, buvo visko doh.gif , bet dabar mano plaukučiai jau per visą ilgį ataugę sveiki ir grąžūs. Kaip aš dėl to džiaugiuosi rolleyes.gif
Koki šampūna naudoju rašiau aukščiau.

QUOTE(Nirida @ 2010 06 04, 15:09)
O as sau atradima radau, kad plaukai kokias 3-is dienas, kaip is kart po plovimo smile.gif tas geris tai aloe gelis, kuris dar fitokeratinais pagerintas, pirma diena plauku saknis siek tiek patepu, jau kiek pradziuvusius, analogiskai ir kitas dienas, tik sausus plaukus, tada man gelis pakelia nuo saknu ir vazidelis buna  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat visada išplautus plaukus perskalauju acto-vandens tirpalu ir dar drėgnas plaukų šaknis papurškiu savos gamybos aloe su priedais -fitokeratinais, vit B5, rozmarinu EA, Levandų EA, pelargonijos EA purškaliuku ( EA dedu, tam kad stabdytu plauku slinkima ir skatintu nauju augima, nes po leliuko gimimo labai slenka plaukai). Tuo purškaliuku kartais papurškalioju ir sausas plauku šaknis, tai tikrai priduoda purumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 04, 23:10)
Koks kvapas magnolijų kremuko ir kokiai odai jis skirtas? smile.gif

Mišriai odai. O kvapas labai švelnus, nė kiek neerzinantis, bet man nepažįstamas, net nežinau su kuo palyginti....
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 06 04, 23:43)
Mišriai odai. O kvapas labai švelnus, nė kiek neerzinantis, bet man nepažįstamas, net nežinau su kuo palyginti....
O lengvas ar stiprus, nes kažkada turėjau kūno kremą su magnolijomis(dar sintetinį) tai labai buvo kvapas nepriimtinas, toks specifinis rolleyes.gif
Atsakyti
Dedu savo akis su Žalio lapo tušu smile.gif Jis labiau ilgina nei storina. Nors iš esmės, visko užtenka smile.gif tikrai nenusileidžia sintetiniam. Atlaikė pikniką gamtoj, nusivalė labai lengvai. Lietaus ir ašaru testo šitam tušui dar nebandžiau ax.gif biggrin.gif
user posted image

DG wub.gif koks muiliukų kvapas, koks įpakavimas, koks grožis 4u.gif Vakar draugės pamatė - visom reikia dabar jau lotuliukas.gif Laukiu nesulaukiu, kada išbandysiu ir net nežinau, nuo kurio pradėt blush2.gif Tikiuos niekada nedings ūpas daryt tokius stebukliukus wub.gif
Atsakyti
Reikia patarimo help.gif kaip beriat ksantana arba guara ar maisot is karto, ar leidziat pastovet ir tada maisot g.gif Nezinau ka darau blogai bet bet kuriuo atveju man susidaro guzeliai verysad.gif
Atsakyti