Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(sher @ 2010 06 04, 10:24)
o jei palaidais vaikstai tai greiciau susiriebaluoja? g.gif  man kazkaip atvirksciai atrodo kad jei suristi tai greiciau, nes prisiploja prie galvos..

QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 11:45)
Aliejinių kaukių išvis nedarau blush2.gif Palaidais tai vaikštau dažnai, o plaukų stengiuosi neliesti ax.gif O negerai plaukams, kai jie palaidi? g.gif

Palaidi plaukai vienas į kitą nuolat trinasi, plaikstosi nuo vėjo, o tai gali sukelti skilinėjimą, plauko trapumą, beto, net ir nejaučiant palaidus plaukus vis tiek dažnai perbraukiam ranka, tai irgi prisideda prie greitesnio riebalavimosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 04 birželio 2010 - 12:48
Aš plaukų irgi galiu neplauti kokias 3-4 dienas, kartais ir daugiau ištempiu, bet gražiausiai atrodo vis tiek tik pirmą dieną, kuomet gražiai žvilga ir nesišiaušia. Bet nežinau ką daryti su plaukais prie šaknų, nes pasišiaušia jie ir atrodo susivėlę. doh.gif Išplautus plaukus, bet dar drėgnus, patepu kokosų aliejumi, tai patinka jiems, garbanos tvarkingai susisuka, bet viršugalvio nenoriu tepti, kad neprisiplotų ir nesusiriebaluotų... Tai ir mąstau, ką čia sugalvoti būtų galima... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 06 04, 12:48)
Išplautus plaukus, bet dar drėgnus, patepu kokosų aliejumi, tai patinka jiems, garbanos tvarkingai susisuka, bet viršugalvio nenoriu tepti, kad neprisiplotų ir nesusiriebaluotų...

Galima bandyti hidrolatus (rožių, rozmarinų), alavijų gelį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 04 birželio 2010 - 12:50
QUOTE(Dovish @ 2010 06 04, 13:50)
Galima bandyti hidrolatus (rožių, rozmarinų), alavijų gelį 4u.gif

Bent jau Weledos rozmarinų vanduo nepagerina situacijos, gal net atvirkščiai... Bet hidrolatas gal kitaip veiks? unsure.gif Pabandysiu šituos variantus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 06 04, 11:13)
Gal nuolat lieti plaukus ar palaidais vaikštai?

O ką keičia vaikščiojimas palaidais...? g.gif

Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 06 04, 12:04)
O aš pagalvojau,kad man su nosim prasti reikalai.Reiškiasi ,ir pas mane UT su  hena po poros savaičių prarūgo blink.gif  blink.gif
Kame reikalas? g.gif

Nieko sau, pravalas visiškas... blink.gif doh.gif Pas mane stovi UT su ruduoju cukrum dabar, tai tfu tfu tfu viskas gerai...
Atsakyti
Kas nors bande La Claree Oliv kosmetika?
tiksliau valomaji pieneli veidui?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 06 04, 10:37)
gal dar neradai tinkamo smile.gif bet ir seip nemanau, kad reikia tiketis, kad plaukai antra diena butu tokie patys kaip pirma diena po plovimo..

O as sau atradima radau, kad plaukai kokias 3-is dienas, kaip is kart po plovimo smile.gif tas geris tai aloe gelis, kuris dar fitokeratinais pagerintas, pirma diena plauku saknis siek tiek patepu, jau kiek pradziuvusius, analogiskai ir kitas dienas, tik sausus plaukus, tada man gelis pakelia nuo saknu ir vazidelis buna thumbup.gif Na gal dar prisidejo prie to ir plauku skalvaimas obuoliu acto tirpalu ax.gif
zinot man ir UT su hena prarugus buvo, nors ir mazos talpos ir ziema turejau unsure.gif o dabar baigineju su rasulu, eileje UT su ruduoju cukrum, bet su jais viskas ok, pauostau karts nuo karto ir nenaudota, nes hiena pamoke, kad gali prarugti .
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 06 04, 12:04)
O aš pagalvojau,kad man su nosim prasti reikalai.Reiškiasi ,ir pas mane UT su  hena po poros savaičių prarūgo blink.gif  blink.gif
Kame reikalas? g.gif

Pas mane ne tik kvapas pakites,buteliukas issiputes,pakrypes stovi doh.gif ir pati konsistencija tokia rugimo procese,sampuno daugiau pasidare lotuliukas.gif . Kai pirmas sampunas surugo,net nepastebejau is kart,dar pakraciau,kad molis susimaisytu,atidrius,sampunas sove i sienas. doh.gif

Gal molis kaltas. g.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 06 04, 12:39)
O kur jūs pirkote juos, gal kažkurioje parduotuvėje juos per šiltai laiko g.gif

As pirkusi Rimi,bet ten visai vesu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 06 04, 15:09)
O as sau atradima radau, kad plaukai kokias 3-is dienas, kaip is kart po plovimo smile.gif tas geris tai aloe gelis, kuris dar fitokeratinais pagerintas, pirma diena plauku saknis siek tiek patepu, jau kiek pradziuvusius, analogiskai ir kitas dienas, tik sausus plaukus, tada man gelis pakelia nuo saknu ir vazidelis buna  thumbup.gif  Na gal dar prisidejo prie to ir plauku skalvaimas obuoliu acto tirpalu  ax.gif

Labai įdomu, o aloe gelį pati daraisi ar pirktinis ax.gif ? Ir kaip pagerini fitokeratinais - paprastai sumaišai su geliu ir tiek? Būtinai išbandysiu tą variantą, kad kitą dieną sausus plaukus irgi ištepti, kažkaip į galvą net nešovė 4u.gif
Man skalavimas actu irgi leidžia ilgiau ištempti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andy @ 2010 06 04, 17:30)
Labai įdomu, o aloe gelį pati daraisi ar pirktinis ax.gif ? Ir kaip pagerini fitokeratinais - paprastai sumaišai su geliu ir tiek? Būtinai išbandysiu tą variantą, kad kitą dieną sausus plaukus irgi ištepti, kažkaip į galvą net nešovė 4u.gif 
Man skalavimas actu irgi leidžia ilgiau ištempti  smile.gif

Aloe geli pati gaminuosi is miltuku, tai kai miltukus istirpinu tada ir fitokeratinus sudejus istirpinu, o tada jau tirstinu ksantanu, ar guaru, ziurint ka turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 06 04, 16:09)
O as sau atradima radau, kad plaukai kokias 3-is dienas, kaip is kart po plovimo smile.gif tas geris tai aloe gelis, kuris dar fitokeratinais pagerintas, pirma diena plauku saknis siek tiek patepu, jau kiek pradziuvusius, analogiskai ir kitas dienas, tik sausus plaukus, tada man gelis pakelia nuo saknu ir vazidelis buna  thumbup.gif  Na gal dar prisidejo prie to ir plauku skalvaimas obuoliu acto tirpalu  ax.gif
zinot man ir UT su hena prarugus buvo, nors ir mazos talpos ir ziema turejau  unsure.gif o dabar baigineju su rasulu, eileje UT su ruduoju cukrum, bet su jais viskas ok, pauostau karts nuo karto ir nenaudota, nes hiena pamoke, kad gali prarugti .

O kur aloe miltukus perki? Ar nelieka plaukai sulipę? blush2.gif Vakar nusprendžiau pažiūrėti kaip mano gelis, ateinu, atidarau spintelę, o jo ten nieko nelikę, tik kieta plėvelė. Tai ar čia todėl, kad jis buvo neuždengtas, ar dar dėl ko? Gal kas pakomentuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 17:19)
O kur aloe miltukus perki?

Aromanatural smile.gif
Atsakyti