Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 06 04, 09:37)
gal dar neradai tinkamo smile.gif bet ir seip nemanau, kad reikia tiketis, kad plaukai antra diena butu tokie patys kaip pirma diena po plovimo..

QUOTE(eglute82 @ 2010 06 04, 09:39)
as pastebejau viena, kad pradejus naudoti naturalia kosmetika, tiek plaukai, tiek oda apsiverte aukstyn kojom, dabar laukiu kol kunas issivalys nuo visokio slamsto ir prades normaliai reaguoti i naturalia kosmetika biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Anksčiau plaukus plaudavau du kartus per savaitę, o dabar reikia kas antrą dieną doh.gif Gal kas bandėte tokį šampūną? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 10:59)
Gal kas bandėte tokį šampūną? unsure.gif

Buvo vienas atsiliepimas apie Cattier šampūną, tik nežinau ar apie tokį, tai užsifiksavo kad antrą kartą nekartotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 09:59)
Anksčiau plaukus plaudavau du kartus per savaitę, o dabar reikia kas antrą dieną doh.gif

Gal nuolat lieti plaukus ar palaidais vaikštai? Arba per dažnai aliejines kaukes dedi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 06 04, 11:13)
Gal nuolat lieti plaukus ar palaidais vaikštai? Arba per dažnai aliejines kaukes dedi? 4u.gif

o jei palaidais vaikstai tai greiciau susiriebaluoja? g.gif man kazkaip atvirksciai atrodo kad jei suristi tai greiciau, nes prisiploja prie galvos..
galiu pasidalinti apie acta veidui naudojima smile.gif prisikaiciau cia kaip visom oda isskaisteja tai nutariau ir as isbandyti biggrin.gif galiu pasakyti nu kad man visiskai nepatiko, oda nei kiek nepaskaistejo o kazkaip net israudonavo truputi, ir tas kvapas bent jau man islieka jis ir po keliu valandu biggrin.gif tai ejau prausti veida is naujo, daugiau nebebandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 08:33)
Jau nesuprantu ar aš noriu iš šampūnų per daug, ar nerandu tinkamo. Šiandien vėl plaukai prigludę, o vakar tokie gražiai papurę buvo. Gal kas susidūrė su tokia problema? Su nenatūraliais šampūnais ir antrą dieną jie atrodė gražūs, o dabar verysad.gif

ir aš manau, kad dar šampūno nesuradai sau tinkamo, aš plaukus plaunu maždaug, kas 5-ias dienas, nors ir 5-tą diena dar iš bėdos galėčiau eit plaukus surišus ar susukus ir prisegus, bet dazniausiai jau plaunu 5-ta diena, iki tol t.y. 4-ias dienas po plovimo plaukai buna gražūs ir pakilę prie galvos thumbup.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 06 04, 08:37)
gal dar neradai tinkamo smile.gif bet ir seip nemanau, kad reikia tiketis, kad plaukai antra diena butu tokie patys kaip pirma diena po plovimo..

Mano plaukai antrą, trečią ir ketvirtą dienomis po plovimo "stovi" gražiau, nei pirmą ax.gif tongue.gif

p.s. mąstau, kad gal ir galiukai, mano plauku nesisakoja ir nesauseja todėl, kad palyginus nedažnai trenku plaukus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2010 06 04, 11:42)
ir aš manau, kad dar šampūno nesuradai sau tinkamo, aš plaukus plaunu maždaug, kas 5-ias dienas, nors ir 5-tą diena dar iš bėdos galėčiau eit plaukus surišus ar susukus ir prisegus, bet dazniausiai jau plaunu 5-ta diena, iki tol t.y. 4-ias dienas po plovimo plaukai buna gražūs ir pakilę prie galvos  thumbup.gif
Mano plaukai antrą, trečią ir ketvirtą dienomis po plovimo "stovi" gražiau, nei pirmą ax.gif  tongue.gif

p.s. mąstau, kad gal ir galiukai, mano plauku nesisakoja ir nesauseja todėl, kad palyginus nedažnai trenku plaukus. rolleyes.gif

O koki sampuna naudoji? bigsmile.gif

Labai priklauso ir nuo plauku,pacio plauko.

Man visgi patinka UT su rasulu. rolleyes.gif Plaukai ir kita diena papure. bigsmile.gif Tik,kad jie ploni,tai greit nuguliu ir atrodo beliankaip.Namie susirisus galiu buti,bet jei i darba,tai plaunu svarius plaukus,kad forma pataisyti. doh.gif O labai noreciau reciau plauti,manau tikrai plaukams geriau,retesnis plovimas.

Bet kas cia pasidare,nusipirkau UT su hena,jis su rasulu taip pat,nepraejo net 2 sav,prarugo. blink.gif
Dabar nusipirkau UT su rasulu,siandien vel radau prarugusi. verysad.gif Pernai turejau,sunaudojau visa ir nieko.O dabar. doh.gif Jau padejau visai zemai,ant zemes,kur vesu,bet turbut vakarykstis karstis paveike... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 04, 11:53)

Bet kas cia pasidare,nusipirkau UT su hena,jis su rasulu taip pat,nepraejo net 2 sav,prarugo.  blink.gif
Dabar nusipirkau UT su rasulu,siandien vel radau prarugusi.  verysad.gif Pernai turejau,sunaudojau visa ir nieko.O dabar.  doh.gif Jau padejau visai zemai,ant zemes,kur vesu,bet turbut vakarykstis karstis paveike... unsure.gif

O aš pagalvojau,kad man su nosim prasti reikalai.Reiškiasi ,ir pas mane UT su hena po poros savaičių prarūgo blink.gif blink.gif
Kame reikalas? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

užmačiau vaistinėje tokį ajurvedinį kremą, gal kuri bandėt jį arba šį, kiek menu, lygtais temelėj nekalbėjot apie jį. įdomu būtų atsiliepimai naudojusių, ar efektyvus 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 10:59)
Ačiū 4u.gif Anksčiau plaukus plaudavau du kartus per savaitę, o dabar reikia kas antrą dieną doh.gif Gal kas bandėte tokį šampūną? unsure.gif

Turėjau mėginuką, bet sunku kažką pasakyti, kai tik vienam kartui užtenko.
Atsakyti
O aš nusipirkau Neobio prausiklį su medvilne (Cotton Bloom Cleansing Milk). Žinokit, jis mane labai labai nustebino. Gerąja prasme. Skirtas jautriai odai. Mano mišri, o prausiklis riebokas atrodo (na, pienelis, galima ir vata tiesiog valyti), bet prausiu negailėdama vandens, po to nusivalau rankšluosčiu ir super! Aišku, pasitepu dar kremu (irgi Neobio, tik su magnolijom), ir nesiriebaluoja veidas, ir paraudimai visokie pranyko. Ir taip per tris dienas! bigsmile.gif Žiūrėsiu, kaip toliau bus, ar nesikimš poros, ar nekils daugiau spuogų negu iki šiol ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 04, 11:53)
Bet kas cia pasidare,nusipirkau UT su hena,jis su rasulu taip pat,nepraejo net 2 sav,prarugo.  blink.gif

QUOTE(adrija @ 2010 06 04, 12:04)
O aš pagalvojau,kad man su nosim prasti reikalai.Reiškiasi ,ir pas mane UT su  hena po poros savaičių prarūgo blink.gif  blink.gif
Kame reikalas? g.gif
O kur jūs pirkote juos, gal kažkurioje parduotuvėje juos per šiltai laiko g.gif

QUOTE(Arbuzu @ 2010 06 04, 12:13)
Sveikos mergaitės,

užmačiau vaistinėje tokį ajurvedinį kremą, gal kuri bandėt jį arba šį, kiek menu, lygtais temelėj nekalbėjot apie jį. įdomu būtų atsiliepimai naudojusių, ar efektyvus 4u.gif  g.gif

Draugė turėjo Turmeric praėjusią vasarą, tai labai gyrė nors sakė jau rudenį pradėjo netikti. Kiek nagrinėjomės tai viskas ok su jų sudėtimis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 birželio 2010 - 11:40
QUOTE(ernesin @ 2010 06 04, 11:13)
Buvo vienas atsiliepimas apie Cattier šampūną, tik nežinau ar apie tokį, tai užsifiksavo kad antrą kartą nekartotų smile.gif

Turbūt pačiai reikės bandytis ir žiūrėt 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 06 04, 11:13)

Aliejinių kaukių išvis nedarau blush2.gif Palaidais tai vaikštau dažnai, o plaukų stengiuosi neliesti ax.gif O negerai plaukams, kai jie palaidi? g.gif

QUOTE(Deimira @ 2010 06 04, 11:42)
ir aš manau, kad dar šampūno nesuradai sau tinkamo, aš plaukus plaunu maždaug, kas 5-ias dienas, nors ir 5-tą diena dar iš bėdos galėčiau eit plaukus surišus ar susukus ir prisegus, bet dazniausiai jau plaunu 5-ta diena, iki tol t.y. 4-ias dienas po plovimo plaukai buna gražūs ir pakilę prie galvos  thumbup.gif
Mano plaukai antrą, trečią ir ketvirtą dienomis po plovimo "stovi" gražiau, nei pirmą ax.gif  tongue.gif

O kokie jūsų plaukai? Kokį šampūną naudojate? ax.gif
Atsakyti