Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Pirmieji atsiliepimai apie Argital šampūną:laaabai taupus, dar tokio nesu turėjusi, labai gerai putoja, plaukai gražiai papurę, žiūrėsiu kaip rytoj, o apie kremus kolkas nieko negaliu pasakyti, nes tik varnalėšų išbandžiau, bet manau, kad norint pamatyti kažkokį efektą reikia ilgiau pasiteplioti smile.gif Aj, pienelį bandžiau, tai odos visiškai nesausino, dėl to pliusas, žiūrėsiu kaip toliau. Šiandien tikriausiai kaukę bandysiu ir ylang kremą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 03, 11:45)
Aha, panasus, tik recepto pagrindu emiau recepta iš AZ (turiu prisispaudinusi namie, skaitau laisvu laiku), išsiplovė puikiai, gaunasi kaip kaukė plaukams. Bet laikau trumpai,- vis laiko nėra, kažkur 5 min.

gal gali nuoruodele imest 4u.gif as noreciau levgva pasidaryti kaukyte, nes kondicionieriu nenaudoju, o aliejines kaues noretusi kazkuo pakeisti ax.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 06 03, 13:44)
... bandysiu ir ylang kremą ax.gif

koks cia kremas ir kokiai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 03, 14:49)
koks cia kremas ir kokiai odai  4u.gif

Drėkinantis ir maitinantis kremas. Čia jo aprašymas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 03 birželio 2010 - 14:06
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 03, 14:49)
gal gali nuoruodele imest  4u.gif as noreciau levgva pasidaryti kaukyte, nes kondicionieriu nenaudoju, o aliejines kaues noretusi kazkuo pakeisti ax.gif

Namie pažiūrėsiu, koks ten receptas, bet čia jau po savaitgalio parašysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 06 03, 13:35)
as balzama (pries plovima sampunu) tepu ant dregnu plauku.. palaikau kokia minute, o tada su sampunu plauku saknis isplaunu.. kazkiek tenka sampuno ir patiems plaukams, nuskalaujant.. po to vel bazama dedu ir nuskalauju..

Aš šiandien tepdama irgi pagalvojau, kad tepant drėgnus mažiau reiketų kaukės, nes ant sausų tai vos ne 200ml gali sutepti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 03, 15:08)
Aš šiandien tepdama irgi pagalvojau, kad tepant drėgnus mažiau reiketų kaukės, nes ant sausų tai vos ne 200ml gali sutepti  bigsmile.gif

butent drinks_cheers.gif kazkada bandziau AO balzama ant sausu plauku tepti (vietoj kaukes palaikyti), tai labai daug suejo balzamo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 03 birželio 2010 - 14:25
Ką tik apsiuosčiau pačio nerealiausio kvapo, kokį teko užuosti paskutiniu metu - Saturos įpilto OP šampūno (aciuks.gif)... wub.gif wub.gif wub.gif Jau toookie migdolai ryškūs, taaaaip skanu, suvalgyčiau biggrin.gif Naudoti tai nebandžiau, čia užteko taip, buteliuką prasukti, kad apsvaigčiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 03, 19:58)
Ką tik apsiuosčiau pačio nerealiausio kvapo, kokį teko užuosti paskutiniu metu - Saturos įpilto OP šampūno (aciuks.gif)...  wub.gif  wub.gif  wub.gif Jau toookie migdolai ryškūs, taaaaip skanu, suvalgyčiau  biggrin.gif Naudoti tai nebandžiau, čia užteko taip, buteliuką prasukti, kad apsvaigčiau...  rolleyes.gif

Paminėjai migdolus tai ir aš prisiminiau savo Lavera šampūną su migdolais, taip pat labai skanus ir saldus kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 06 01, 22:35)
Kadangi mano venos linkusios plėstis, "kolekcionuoju" ir naudoju tam skirtus produktus... Jau kelios dienos internete bandau užtikti kaštonų ekstrakto ar aliejaus (jei toks būna), tik ne aromatui suteikti (yra aroma-zone), o kad turėtų veikliųjų medžiagų. Gal netyčia kuri kada nors kur užmatė?..  4u.gif

aš tokį namudinį variantą žinau dėl kaštonų ,,tinktūros" naudojimo. Mano mama darosi: rudenį kaštonus užpila su spiritu arba degtine, laiko tamsioje vietoje kokį mėnesį berods (aglėsiu patikslinti jeigu įdomu). Ir tepa kojas, kaip tik nuo skausmo padeda, sąnariams tai manau ir venoms tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
Jau nesuprantu ar aš noriu iš šampūnų per daug, ar nerandu tinkamo. Šiandien vėl plaukai prigludę, o vakar tokie gražiai papurę buvo. Gal kas susidūrė su tokia problema? Su nenatūraliais šampūnais ir antrą dieną jie atrodė gražūs, o dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 09:33)
Jau nesuprantu ar aš noriu iš šampūnų per daug, ar nerandu tinkamo. Šiandien vėl plaukai prigludę, o vakar tokie gražiai papurę buvo. Gal kas susidūrė su tokia problema? Su nenatūraliais šampūnais ir antrą dieną jie atrodė gražūs, o dabar verysad.gif

gal dar neradai tinkamo smile.gif bet ir seip nemanau, kad reikia tiketis, kad plaukai antra diena butu tokie patys kaip pirma diena po plovimo..
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 04, 08:33)

as pastebejau viena, kad pradejus naudoti naturalia kosmetika, tiek plaukai, tiek oda apsiverte aukstyn kojom, dabar laukiu kol kunas issivalys nuo visokio slamsto ir prades normaliai reaguoti i naturalia kosmetika biggrin.gif
Atsakyti
Vakar jau pagaliau atsidariau Eco prausiklį veidui. Kvapas lygiai toks pats kaip ir Eco šampūno biggrin.gif Galiu palyginti su Madaros putomis. Abu prausikliai iš esmės taupūs, konsistencija gal malonesnė Madaros putų, nes jos tokios lengvos kaip pienės pūkas. Eco prausiklis gelinis, bet patrynus tarp rankų taip pat suputoja. Makiažą plauna abu gerai, bet Eco prausiklis nesausina veido. Po Madaros putų jausdavau tempimą. Žiūrėsiu kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti