Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 21, 16:16)
Pas mane irgi giluminiai spuogai po organizmo valymo pradėjo rastis, gal ir ne sutapimas  g.gif

Na žiūrėsim kaip toliau bus, vis gi pasiryžusi visą pakuotę iki galo sugerti , o su tais giluminiais reikės paviršutiniškai stengtis kovoti rolleyes.gif
Rkatyte, o kokią AHA naudojai - AN ar AZ ir kaip dažnai, kokiais kiekiais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 06 21, 15:00)
būtinai bandysiu, nes jau nebežinau kaip ir kovoti,

jeigu gintaro miltelius laikysi ant viso veido, tai gali perdaug nusausinti, o kai taškiniu būdu, tai gerai, tik aišku, kantrybės ir laiko reikia. Nėra taip, kad po nakties atsikeli be "draugelių", bet gydo efektyviai, mažina raudonį ir gyja veidas gražiau, nes žaizdelių nepridaryta 4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 06 21, 15:03)
aš logonos mėtinį damušinėju. skalsus jis man, bet jį pabaigus specialaus pylingo planuoju nebepirkti.

o aš dar pagalvosiu g.gif Šį kartą nesisakiau, nes dar truputis likęs ir kuriam laikui (iki kito traukinio biggrin.gif ) tikrai užteks. Visokius variantus galvojau - apie gintarą, augalų miltelius, braškių sėklas ir pan., bet jie visi tikriausiai neduos to gerai nupraustos odos efekto, kokį duoda šis šveitiklis. Neatmetu, kad galiu kartoti - man jis patinka savo rezultatu smile.gif

į šveitiklių temą - pasidariau vakar dvifazį kūno šveitiklį iš Dansuker ekologiško balto cukraus (norėjau, kad nuo rudo neparuduotų ir šveitiklis), rupiau maltų gintaro miltelių, DG skysto muilo (siaubas, netrukus baigsis blink.gif ) ir distiliuoto vandens. Dėl kvapo lašinau citrinžolę ir Primavera EA mišinį Angels. EA muilas momentaliai suvalgė, nors pašveitus jų aromatas jaučiasi neblogai, ir pats šveitiklis nieko atrodo. Ne toks geltonas, kaip Suki, purvinesnės spalvos, bet fainas, dar su tamsiomis dalelėmis nuo gintaro.

pastovėjo šveitiklis, nusisluoksniavo... Cukrus nusėdo į apačią, viršuje išplaukė muilas. Šveičia gerai, tik manau, kad tai ne cukraus, o gintaro nuopelnas smile.gif Vienintelis nepatogumas, kad prieš pakabinant reiks kaskart susimaišyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 21, 16:20)
Na žiūrėsim kaip toliau bus, vis gi pasiryžusi visą pakuotę iki galo sugerti , o su tais giluminiais reikės paviršutiniškai stengtis kovoti rolleyes.gif
Rkatyte, o kokią AHA naudojai - AN ar AZ ir kaip dažnai, kokiais kiekiais? 4u.gif

Iš AZ, ir tik porą kartų minimaliais kiekiais, nes jau pavasario antra pusė buvo, - saulė bigsmile.gif
Pamenu, kad dėjau į molio kaukę ir į geliuką (porai kartų vakare), po kaukės ir pastebėjau didžiausius pasikeitimus. Kaukės tikslaus recepto nepamenu (atrodo: žalias molis, mineralinis ir tada kroviau įvairius miltelius, šilką ir AHA) 4u.gif
Papildyta:
Beje, rytoj Nimfali Panoramoj 35% nuolaida visoms prekėms, daugiau čia akcijos
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 21, 16:01)
Duok die tokius 'riebius' plaukus doh.gif tikrai, kad normalus drinks_cheers.gif
Purity po ilgesnio naudojimo neblogai, plauku tiek nebeispurina, bet vis delto patenkinta thumbup.gif tokie glotnesni atrodo, bet svelnus, tik ziuriu kiek elektrintis pradejo g.gif gal ne nuo jo, bet siaip noreciau kito si pabaigus, pakeitimui  g.gif

biggrin.gif Gal todėl man netinka Cattier šampūnas. Na ne tai kad netinka, bet kažkoks keistas blush2.gif O man po kokosų aliejaus kaukės plaukai galima sakyti nebesielektrina, dar būna kokį kartą kitą thumbup.gif
QUOTE(ernesin @ 2010 06 21, 16:06)
Babi*, kur perki  Cattier produkciją? smile.gif

Čia mirksiukas.gif patiko pirkti, nes nemokamas pristatymas ir mėginėlių daug pridėjo (kaip ir Etama, mėgstu mėginėlius) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 21 birželio 2010 - 16:03
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 21, 14:59)
10 dienų karšto rankšluosčio ir aliejaus kursą smile.gif
Reiktų lazdyno riešutų aliejaus (sakoma, kad geriausiai pravalo ir sutraukia poras), ricinos aliejaus, rankšluosčio, dubenėlio su šiltu vandeniu ir kokio mėgstamo ea.
Ea, manau, dėl aromaterapijos smile.gif tai ea lašinat į šiltą vandenį, šlapinat rankšluostį, nugrežus dedat ant veido ir palaikot, kol pravėsta. Taip darote keletą kartų. Tokiu būdu prasiveria poros smile.gif tada, imat lazdyno riešutų aliejų ir jį maišot su ricinos aliejum ir švelniai masažuojat veiduką. Paskuj aliejų nuvalot tuo pačiu rankšluosčiu smile.gif

Tą kursą reikia daryti 10 dienų iš eilės? Ar būtinas ricinos aliejus, ar užtenka ir lazdyno riešutų?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 21, 16:42)
Beje, rytoj Nimfali Panoramoj 35% nuolaida visoms prekėms, daugiau čia akcijos

O tai kaip galvojate, tos prekįs kur buvo su 53% nuolaida arba dar pigesnės su tam tikra nuolaida irgi bus tik su 35% nuolaida? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 21, 16:06)
Tą kursą reikia daryti 10 dienų iš eilės? Ar būtinas ricinos aliejus, ar užtenka ir lazdyno riešutų?

jei nenori didesnio sutraukimo efekto, tai per akis ir lazdynų aliejaus 4u.gif
Atsakyti
Atėjau pas jus su savo klausimais (tiksliau Etama 4u.gif atsiuntė) AN pamačiau AHA ir hialurono rūgštis Labai jau jos man parūpo smile.gif Pati jokių kremų nesigaminu (oi, toli man dar iki to biggrin.gif ) tai kur jas galėčiau panaudoti? Mano oda mišri į riebumą, vis išlenda spuogų ir daug pigmentinių dėmių unsure.gif Patinka ir darausi molio (paprasto Eurokos pirkto) kaukes, gal į jas AHA įlašint? O kaip hialurono r. panaudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 21, 17:03)
O man po kokosų aliejaus kaukės plaukai galima sakyti nebesielektrina, dar būna kokį kartą kitą thumbup.gif
(kaip ir Etama, mėgstu mėginėlius) biggrin.gif

Reiks kuria d. ir man kokosais visus plaukus issitept, kaukyte vandenine saknims uzsidet, bet tai kaip tiiingiu doh.gif blush2.gif
lotuliukas.gif ot pagarsejau!

QUOTE(myself @ 2010 06 21, 17:06)

Kaip kunigunda buvo sakius, 10d. kursas ir pertrauka keliu sav. ar net menesio g.gif Su ricina geresnis efektas manau mirksiukas.gif o interpretuot tai jau visaip galima drinks_cheers.gif

QUOTE(baltagėlė @ 2010 06 21, 18:20)
Atėjau pas jus su savo klausimais (tiksliau Etama  4u.gif atsiuntė)

Prabegom pirmai paskaiciau, nebuvo laiko isigilinti blush2.gif
Nesu dar naudojusi nei AHA, nei hialurono, bet kiek zinau is teorines puses-su AHA vasara atsargiai, zinai, kad reikia labai vengti saules? g.gif
Hialurono galima isideti i gatava krema koki manyciau thumbup.gif Del AHA nezinau g.gif siaip i kaukes turetu but ok manau, kur gi gudriau panaudosi rolleyes.gif su vandenuku tik sumaisyt turbut reiktu pirmiau. Ir labai nedaug pradzioj bandyk, kad neprisizaistum unsure.gif oi baisu man atrodo su rugstimis zaistis, dar kai taip megstu visko padauginti blink.gif biggrin.gif rudeniop gal reiks atsargiai T zona pasitvarkyti mastau.gif
Atsakyti
as gintaro ziupsni idejau i savo daroma pudra, visai patiko, tikiuosi ir veiks gerai cool.gif
vakar dariausi kauke - rozinis molis, agurku milteliai ir metinio eukalipto pora laseliu, tai siandien oda tokia paskaistejus, poras gerai sutrauke, bet kaike uzsidejus atrodziau kaip negre cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kas nors bandet si krema
http://www.ekopievos...ido-kremas.html
kaip kazne su jo drekinimu sudetis tokia kad turetu labai drekinti o kaip istikruju g.gif
Atsakyti
Čia dar ne viskas ko norėjau paklaust blush2.gif Dar norėčiau kažko gerai drėkinančio (nutarus mest senąją kosmetiką ir pradėt naudot aliejukus ax.gif , bet jie daugiau maitins nei drėkins ane... blush2.gif ) Pradžioj mėginsiu rožių hidrolatą ir mąstau gal jį pagerinti glicerinu mastau.gif Ar teisingai? Dar pagalvojau gal galima gliceriną pilt į paprasčiausią vaistažolių nuovirą arba pavyzdžiui į kokį negazuotą mineralinį vandenį arba į kokį Boržomį mineralinį mastau.gif Ką manot apie mano paistalus? ax.gif O alijošiaus želė gerai drėkintų?
Atsakyti