QUOTE(agnuta @ 2010 06 21, 15:00)
būtinai bandysiu, nes jau nebežinau kaip ir kovoti,
jeigu gintaro miltelius laikysi ant viso veido, tai gali perdaug nusausinti, o kai taškiniu būdu, tai gerai, tik aišku, kantrybės ir laiko reikia. Nėra taip, kad po nakties atsikeli be "draugelių", bet gydo efektyviai, mažina raudonį ir gyja veidas gražiau, nes žaizdelių nepridaryta
QUOTE(agnuta @ 2010 06 21, 15:03)
aš logonos mėtinį damušinėju. skalsus jis man, bet jį pabaigus specialaus pylingo planuoju nebepirkti.
o aš dar pagalvosiu
Šį kartą nesisakiau, nes dar truputis likęs ir kuriam laikui (
iki kito traukinio ) tikrai užteks. Visokius variantus galvojau - apie gintarą, augalų miltelius, braškių sėklas ir pan., bet jie visi tikriausiai neduos to gerai nupraustos odos efekto, kokį duoda šis šveitiklis. Neatmetu, kad galiu kartoti - man jis patinka savo rezultatu
į šveitiklių temą - pasidariau vakar dvifazį kūno šveitiklį iš Dansuker ekologiško balto cukraus (norėjau, kad nuo rudo neparuduotų ir šveitiklis), rupiau maltų gintaro miltelių, DG skysto muilo (
siaubas, netrukus baigsis ) ir distiliuoto vandens. Dėl kvapo lašinau citrinžolę ir Primavera EA mišinį Angels. EA muilas momentaliai suvalgė, nors pašveitus jų aromatas jaučiasi neblogai, ir pats šveitiklis nieko atrodo. Ne toks geltonas, kaip Suki, purvinesnės spalvos, bet fainas, dar su tamsiomis dalelėmis nuo gintaro.
pastovėjo šveitiklis, nusisluoksniavo... Cukrus nusėdo į apačią, viršuje išplaukė muilas. Šveičia gerai, tik manau, kad tai ne cukraus, o gintaro nuopelnas
Vienintelis nepatogumas, kad prieš pakabinant reiks kaskart susimaišyti