Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 21, 14:48)
Čia klausimas turbūt ne man, nes aš jo nebandžiusi ir neturiu  4u.gif
Papildyta:
Manyčiau, kad labiau normalūs. Kas tikrai riebius turi, tai kasdien plauna ir tai į vakarą riebūs būna smile.gif
Be to, jei plaukai ilgi, tai galai iškart sausesni. Todėl į riebiems plaukams skirtas priemones gal reiktų žiūrėti atsargiau, nes gali ir pasausinti jos...  g.gif

Aha, čia Etamai, Palominai smile.gif
Plaukai netrumpi ir galai sausesni. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 21, 14:28)
Norėčiau išsivalyti veidą, kuo patarsite (kokią kaukią-pylingą)

10 dienų karšto rankšluosčio ir aliejaus kursą smile.gif
Reiktų lazdyno riešutų aliejaus (sakoma, kad geriausiai pravalo ir sutraukia poras), ricinos aliejaus, rankšluosčio, dubenėlio su šiltu vandeniu ir kokio mėgstamo ea.
Ea, manau, dėl aromaterapijos smile.gif tai ea lašinat į šiltą vandenį, šlapinat rankšluostį, nugrežus dedat ant veido ir palaikot, kol pravėsta. Taip darote keletą kartų. Tokiu būdu prasiveria poros smile.gif tada, imat lazdyno riešutų aliejų ir jį maišot su ricinos aliejum ir švelniai masažuojat veiduką. Paskuj aliejų nuvalot tuo pačiu rankšluosčiu smile.gif

Aš dariausi šį kursą - tikrai oda švaresnė thumbup.gif

Manau nelabai tiktų, jei jūsų oda yra labai sausa ar kuperozinė, nes karštis gali pakenkti unsure.gif

dar puikiai valo molio kaukės, pagerintos miltukais, aliejukais, ea smile.gif
taipogi siūlau išbandyti veidą pilinguoti gintaro pudra smile.gif aš asmeniškai imu truputį rasulo molio, labai nedaug gintaro pudros, sumaišau su trupučiu vandens ir pilinguoju smile.gif labai patinka wub.gif
Na čia keletas būdų, gal dar kitos daugiau patars wink.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu nesusitvarkau su oda - kyla kažkokie giluminiai spuogai unsure.gif Tai vakar pasižiūrėjus į orų prognozes jau neiškentus pasiėmiau Argital tą šveitiklį-kaukę su žaliuoju moliu ir pagal Saturos receptūrą įlašinau keletą lašų AHA rūgšties. Poveikis patiko, apdžiovino man visokius negerumus ax.gif Bet pasakyt norėjau ne tą smile.gif O tai, kad ta Argital priemonė man priminė Alva rasulo molio kaukę-pylingą. Kam patinka ši Argital priemonė ir ieškotų pigesnio pakaitalo, tai visai siūlyčiau išmėginti Alva ax.gif Kadangi kai turėjau tą Alvos priemonę ir dar Satura nebuvo atradusi tokio optimizavimo metodo su AHA, tai šiaip ne taip aš tą kaukę-pylingą sunaudojau. Bet kaip pylingas jis man pasirodė per švelnus, o kaip molio kaukė irgi nieko verta. Man kur kas geresnis poveikis nuo paprastų susimakaluotų namie molio kaukių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 21 birželio 2010 - 14:10
ar sveiciat veida?kazkaip pradejus naudoti naturalia kosmetika, nustojau sveisti veida ax.gif dabar galvoju gal visgi reiketu, kad gal nupllaunant molio kauke masazuojant veida neuztenka?kartais dar cukrumi nusveiciu, bet retai.ar perkat konkrecius veido sveitiklius? kaip supratau minetas argitalis patinka?

snd maudziausi su avizu dribsniais vis isspausdama glitimo 4u.gif labai patiko, nes skutant kojas panaudojau ji vietoj aliejaus ir peiliukas ne taip uzsiterse kaip po aliejaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 06 21, 14:08)
Pastaruoju metu nesusitvarkau su oda - kyla kažkokie giluminiai spuogai unsure.gif

dar pasakysiu kaip darau ir geras poveikis. Grįžau į LT ir sudurniavo baisiai organizmas: orai niūrūs, darbinis stresas ir pan. Kažkur viduje matyt išsiderino kažkas ir ant kaktos (nuo nervų, kaip sako Elytė), pradėjo augti toks labai abstraktus daiktas. Ne giluminis, o kažkoks nekonkretus. Didelėmis valios pastangomis aš jo nepuoliau operuoti, o padarau taip: patepu tą vietą manukos, arbatmedžio, levandų EA ar savos gamybos želės su aloe sultimis ir kol dar drėgna - gintaro pudros ant viršaus. Gerai padeda, pabandyk ir tu gintaro miltelius tam naudoti wink.gif

nekalbu, kad ir išsimiegoti bei geros nuotaikos iš kažkur pasisemti būtina 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 21, 14:16)
ar perkat konkrecius veido sveitiklius? kaip supratau minetas argitalis patinka?

turiu Logonos mėtinį riebiai odai, tai labai patinka ir skalsus smile.gif Argitalį, man atrodo, kiekviena vis savu būdu stengiasi optimizuoti, nes jis nei kaip kaukė, nei kaip šveitiklis nerealaus įspūdžio nepalieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 21 birželio 2010 - 14:46
QUOTE(Nirida @ 2010 06 16, 16:55)
Merginos jau gal gaminote kremuka su filtrais nuo saules (cinko oksidu ir titano dioksidu)?
As vakar gaminausi, pagal sudety toks lengvas gautis turejosi, bet su filtrais jis man ko tai sunkai pasiskirsto ant odos, panasiai, kaip kazkuri mergina rase, apie nuo saules krema, kad sunkiai isigeria, dar priedo jis toks baltas gavosi, lyg su kreida sakyciau butu kremas  g.gif

Parašyk receptą 4u.gif Aš savąjį dar tik kuriu, o jau po to gaminsiu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 21, 15:40)
dar pasakysiu kaip darau ir geras poveikis. Grįžau į LT ir sudurniavo baisiai organizmas: orai niūrūs, darbinis stresas ir pan. Kažkur viduje matyt išsiderino kažkas ir ant kaktos (nuo nervų, kaip sako Elytė), pradėjo augti toks labai abstraktus daiktas. Ne giluminis, o kažkoks nekonkretus. Didelėmis valios pastangomis aš jo nepuoliau operuoti, o padarau taip: patepu tą vietą manukos, arbatmedžio, levandų EA ar savos gamybos želės su aloe sultimis ir kol dar drėgna - gintaro pudros ant viršaus. Gerai padeda, pabandyk ir tu gintaro miltelius tam naudoti wink.gif

nekalbu, kad ir išsimiegoti bei geros nuotaikos iš kažkur pasisemti būtina  4u.gif

4u.gif
būtinai bandysiu, nes jau nebežinau kaip ir kovoti, griebiausi ir operacijų, bet bandau susiimti doh.gif pastaruoju metu stresinių situacijų nemažai apturėjau, galbūt dėl to g.gif

4u.gif
išsimiegot visuomet stengiuosi pakankamai, tik išimtiniais atvejais kartais tenka miego sąskaita kažką daryt
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 21, 14:11)
O jei plaukus plaunu kas antrą trečią diną, jie skaitosi riebūs ar normalūs, nes pasimečiau blush2.gif

Duok die tokius 'riebius' plaukus doh.gif tikrai, kad normalus drinks_cheers.gif
Purity po ilgesnio naudojimo neblogai, plauku tiek nebeispurina, bet vis delto patenkinta thumbup.gif tokie glotnesni atrodo, bet svelnus, tik ziuriu kiek elektrintis pradejo g.gif gal ne nuo jo, bet siaip noreciau kito si pabaigus, pakeitimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 21, 15:16)
ar sveiciat veida?kazkaip pradejus naudoti naturalia kosmetika, nustojau sveisti veida ax.gif  dabar galvoju gal visgi reiketu, kad gal nupllaunant molio kauke masazuojant veida neuztenka?kartais dar cukrumi nusveiciu, bet retai.ar perkat konkrecius veido sveitiklius? kaip supratau minetas argitalis patinka?

aš logonos mėtinį damušinėju. skalsus jis man, bet jį pabaigus specialaus pylingo planuoju nebepirkti. jei bus poreikis, tuomet sueis kokie gintaro milteliai ar kas nors panašaus ax.gif kažkaip nereguliariai aš jį naudoju, tai bus viena priemone namie mažiau biggrin.gif
Atsakyti
Babi*, kur perki Cattier produkciją? smile.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 06 21, 13:41)
Ernesin, o placiau gali kuom ji tau taip patinka? Kaip daznai naudoji ir kokia oda turi? aciu

Drėkinimu, odos apraminimu, t.y. raudonio nuėmimu ir spuogelių apdžiovinimu(kai reikia), to nepasiekiu su kremais. Naudoju taip dažnai kaip išeina, bet turbūt nedažniau nei tris kartus į savaitę. Mano oda probleminė(iš niekur nieko gali prikilti per naktį spuogų doh.gif ), mišri. Beje dabar naudoju tokį maisto papildą kraujui valyti ir įtariu jog jo "dėka" pas mane sudurniavo oda nes kyla tokie giluminiai guzai ir ant veido ir ant krūtinės ir ant pečiau mad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 06 21, 15:08)
Pastaruoju metu nesusitvarkau su oda - kyla kažkokie giluminiai spuogai unsure.gif

Ach, turėjau ir aš tokius "džiaugsmus" kažkur ~ 2-3 savaites, - tokia spuoguota net per brendimą nebuvau schmoll.gif Ir visa tai po organizmo valymo, veido valymo pas Elytę ir t.t., - ir nežinau kas padėjo, gal sutapimas, bet po Aha rūgštelės panaudojimo kažkiek pagerėjo situacija ir po to per porą dienų viskas baigėsi (kaip ir prasidėjo) ax.gif
Sakyčiau pabandyk saikingai Aha (saulės dabar nelabai yra) arba - nieko/dieta odai 4u.gif

Mano odelei labai patinka dieta savaitgaliais - išvažiuoju į sodybą, tik nusivalau veiduką vakarais, hidrolatas ir viskas, ryte jei saulė - apsauginis, jei ne (dabar dažniausiai ne verysad.gif ) - nieko. Plius daug gryno oro, jokio streso, šviežios daržovės, uogos - nereikia jokių kremų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 06 21, 16:06)
Drėkinimu, odos apraminimu, t.y. raudonio nuėmimu ir spuogelių apdžiovinimu(kai reikia), to nepasiekiu su kremais. Naudoju taip dažnai kaip išeina, bet turbūt nedažniau nei tris kartus į savaitę. Mano oda probleminė(iš niekur nieko gali prikilti per naktį spuogų doh.gif ), mišri. Beje dabar naudoju tokį maisto papildą kraujui valyti ir įtariu jog jo "dėka" pas mane sudurniavo oda nes kyla tokie giluminiai guzai ir ant veido ir ant krūtinės ir ant pečiau mad.gif

Pas mane irgi giluminiai spuogai po organizmo valymo pradėjo rastis, gal ir ne sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 21, 16:16)
Ach, turėjau ir aš tokius "džiaugsmus" kažkur ~ 2-3 savaites, - tokia spuoguota net per brendimą nebuvau  schmoll.gif  Ir visa tai po organizmo valymo, veido valymo pas Elytę ir t.t., - ir nežinau kas padėjo, gal sutapimas, bet po Aha rūgštelės panaudojimo kažkiek pagerėjo situacija ir po to per porą dienų viskas baigėsi (kaip ir prasidėjo)  ax.gif
Sakyčiau pabandyk saikingai Aha (saulės dabar nelabai yra) arba - nieko/dieta odai  4u.gif

Mano odelei labai patinka dieta savaitgaliais - išvažiuoju į sodybą, tik nusivalau veiduką vakarais, hidrolatas ir viskas, ryte jei saulė - apsauginis, jei ne (dabar dažniausiai ne  verysad.gif ) - nieko.  Plius daug gryno oro, jokio streso, šviežios daržovės, uogos - nereikia jokių kremų  bigsmile.gif

Tai va, ir griebiausi vakar AHA ax.gif
Ačiū, mergaitės, už patarimus 4u.gif
Atsakyti