Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2010 06 20, 14:49)
Etama, tu mūsų rate tikra eksperimentatorė biggrin.gif  4u.gif
Gal kas gali pakomentuoti šį ingridientą: Lauroyl Lysine 4u.gif
Aš kiek randu internete nuomonių, jos dviprasmiškos unsure.gif

Vis pridarau kokiu nesamoneliu lotuliukas.gif 4u.gif
Hmm, nesu girdejusi tokio, paguglinau, bet nieko doro nesuzinojau g.gif raso tik "pavirsinio aktyvumo medziaga" mastau.gif gal kaip ir su talcu tokia pati situacija. na tik pasvarstymai, palauksim eksperciu, man irgi idomu pasidare drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 20, 17:50)
Butum perspejus-butume konspekteli padare biggrin.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

visai nejuokinga:)
gal ka naujo prigalvojote?? pries man isvaziuojant,topas buvo actas veidui
kokiu naujienu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 06 20, 18:03)
visai nejuokinga:)
gal ka naujo prigalvojote?? pries man isvaziuojant,topas buvo actas veidui
kokiu naujienu?  4u.gif

4u.gif
Oho, nepasakyciau, kad tik 3sav. praejo, koks senas dalykas tas actas jau atrodo blink.gif sunku ka ir pasakyt, siek tiek apmirusi tema buvo. na nebent, kad merginos vietoj skutimosi putu naudojo alieju, va tas toptelejo cool.gif gal kuri prides dar kazka, man dabar daugiau niekas nesauna i galva doh.gif va tik siandienis pacios bandymas pasidaryt "skaistinancia" kauke biggrin.gif , cinko oksido padauginau-geišos veida uzturejau, bet siaip ne taip duse nusigarinau kazkiek, igavau zmogaus spalva, nebe popieriaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 20 birželio 2010 - 17:14
QUOTE(Dovish @ 2010 06 20, 13:49)
Gal kas gali pakomentuoti šį ingridientą: Lauroyl Lysine 4u.gif
Aš kiek randu internete nuomonių, jos dviprasmiškos unsure.gif

tikrai, kad dviprasmiškos smile.gif Rašo, kad čia nauja medžiaga. Jaučiu, Kvapų namai sakytų jam ne, o kažkuri sertifikavimo agentūra būtinai sutiktų, kad Lysin'as gali būti kosmetikos gaminyje. Tikrai galima galvoti visaip smile.gif

asmeniškai žiūrėčiau, kur ta medžiaga yra. Jei patikimo gamintojo sertifikuotoje priemonėje, tai pasitikėčiau. O jei "po klaustuku", greičiausiai atsisakyčiau dėl šventos ramybės.

na dar gali būti variantas, kad radai šitą medžiagą kur nors gryname pavidale ir dabar svarstai, ar pirkti jos kibirėlį grožiui, ar nepirkti išvis. Tada sunkus atvejis biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 06 20, 17:03)
gal ka naujo prigalvojote??

nepergyvenk, jokie nauji madų vėjai kol kas nepapūtė cool.gif

aš vis dar laukiu Rasmos eksperimentų su krempudrom rezultatų. Be to, ji sakė prisipirkusi visokių stebuklų iš Vokietijos, tai ir įdomu. Aš, beje, irgi užsisakiau bent dvi visiškai naujas pastas One Drop Only ir Farfalla, dar tokio serumo lašelį pabandyti, tai laukiu nesulaukiu smile.gif

o Weledos šveitiklį kūnui tai šiandien išmečiau: ir galiojimas jo pasibaigęs (nors šiaip viskas buvo ok dėl konsistencijos ir kvapo), ir tikrai kaip šveitiklis jis niekam tikęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 19, 14:43)
taukmedžio sviestas nerafinuotas (o jis tik ir geriausias..)būna visokių rūšių (niekur nematau parašyta, kad būtų rūšys), na pasimečiau visai.PAAIŠKINKITE help.gif  help.gif

kokios cia rusys turimos omenyje? smile.gif
siaip taukmedzio sviestas skiriasi net ir to paties gamintojo (skirtingos partijos).
esu skaicius apie tyrimus, tai l skiriasi vitaminu kiekis, o tu paciu ir kokybe..
bet mes pirkejai tai vargu, ar tai galim pamatuoti smile.gif tiesiog imam nerafinuota ir tiek smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 06 19, 21:12)
Beje, susiradau dantų pastą. Ta firma savo internetinėje svetainėje skelbia, kad ta dantų pasta natūrali, aukščiausios kokybės. Įdomu, ką pasakytų tie žmonės, jei paklausčiau, kodėl, kaip jie skelbia, natūralioje dantų pastoje yra tokie blogiukai biggrin.gif

kokia firma?

QUOTE(Etama @ 2010 06 20, 10:16)

REZULTATAS nusiprausus-tooookia bata, kaip statybiniu tinku nusitepus lotuliukas.gif

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 20, 19:16)
nepergyvenk, jokie nauji madų vėjai kol kas nepapūtė  cool.gif

sakai jokiu nauju madu>>niu pala,susitiksime, iskvosiu as tave:)
o mano plaukai vel nusviesejo, kad juos kur bala
asatostogauti vaziavau uzsiturbinusi visas priemones ( b pantenolis,soju protejinai ir .t.t., ga tai mano skura isgelbejo smile.gif 250 ml hidrolato suejo ant kuno, tai ir vel neturiu nei laselio ax.gif
Atsakyti
Etama,, super kad atvirtai is geisos i europiete smile.gif jo cinkas inoringas, kreme teko su juo susipazinti, tai su juo manau reik minimaliai, nes kuo daugiau tuo geriau jam netinka mirksiukas.gif nors su didziaja dalim natur produktu tai galioja smile.gif
Svieka sugrizus Nidulia po atostogu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 06 20, 22:01)
Etama,, super kad atvirtai is geisos i europiete  smile.gif jo cinkas inoringas, kreme  teko su juo susipazinti, tai su juo manau reik minimaliai, nes kuo daugiau tuo geriau jam netinka  mirksiukas.gif nors su didziaja dalim natur produktu tai galioja  smile.gif

Nebejuokink, jau buvau beveik pamirsus lotuliukas.gif reikejo nusifotkint, butumet gera doze vitamino C gavusios thumbup.gif
Jau supratau, kad ne juokas su juo ir po tokios pazinties net atsoko fantazija ji i krema deti blink.gif kazkaip zinai, kai pradejau kaike maisytis, pirma glicerino, tada cinko iberiau, indelyje atrodo kruopos isvis, pamaisiau, pamaisiau, aliejuko dapyliau, po to moliai ir pan., sakau bus gerai. bet, deja,... biggrin.gif reikes turbut kita induka, mazesni isigyti spec. kaukiu maisymui, labai su erdves suvokimu man dabar nekas lotuliukas.gif bet siaip po visu isbandymu gal ir nieko oda atrodo, sviesesne, bet skaistesne kazkiek manau g.gif
O titanas idomu irgi toks savotiskas ar jau normalus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 20, 19:58)
kokia firma?

Velym. Eilinį kartą paaiškėjo, kad sudėtis būtina skaityti, ir nepasikliauti aklai žodžiais ekologiškas, natūralus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 20, 22:25)
Velym. Eilinį kartą paaiškėjo, kad sudėtis būtina skaityti, ir nepasikliauti aklai žodžiais ekologiškas, natūralus smile.gif

Velym skelbės kaip natūralūs???
Kažkada esu naudojus, tai dantų jautrumą tokį įvarė, kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 06 20, 13:40)
Taip sunkiai cinko oksidas nusiplauna? Svarstau MB nupirkt kartu su žaliu moliu pamaišyt, bet jam nugarai reik, tai net jei liks truputį balta - nieko tokio  biggrin.gif
Beje, ar veido nenusausino labai?

Aš žinokite savo mineralinę pudrą susimaišiau su cinko oksidu kad pasišviesinti spalvą, tai tikrai vakare jis kuo puikiausiai su viskuo nusiplauna, aišku aš su prausikliu prausiuosi. Tiesa jei karštesnė diena ir sušyla veidas tai pradeda truputėlį graužti ax.gif

Merginos, o gal žinote kas per dalykai yra aliuminio oksidas ir cinko chloridas, čia kažkoks blogis ar neutralu galėtų būti? Internete prisiskaičiau kad viename grožio salone su jais specialiu aparatu daromas veido šlifavimas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 20 birželio 2010 - 22:34
QUOTE(Etama @ 2010 06 20, 20:08)
Nebejuokink, jau buvau beveik pamirsus  lotuliukas.gif  reikejo nusifotkint, butumet gera doze vitamino C gavusios thumbup.gif
Jau supratau, kad ne juokas su juo ir po tokios pazinties net atsoko fantazija ji i krema deti blink.gif kazkaip zinai, kai pradejau kaike maisytis, pirma glicerino, tada cinko iberiau, indelyje atrodo kruopos isvis, pamaisiau, pamaisiau, aliejuko dapyliau, po to moliai ir pan., sakau bus gerai. bet, deja,... biggrin.gif  reikes turbut kita induka, mazesni isigyti spec. kaukiu maisymui, labai su erdves suvokimu man dabar nekas lotuliukas.gif  bet siaip po visu isbandymu gal ir nieko oda atrodo, sviesesne, bet skaistesne kazkiek manau g.gif
O titanas idomu irgi toks savotiskas ar jau normalus? biggrin.gif

smile.gif cinkas naudojamas suformuoti apsauga odai nuo aplinkos. gal del to sunkiai nusiplauna vandeniu. (nu, as su cinku kolkas susipazinus tik kaip kreme vaiku uzpakaliukams, tai apie tai ir rasau smile.gif)
bet siaip cinko oksido maciau siulo iki 20% i krema det g.gif tai gal nepadauginai g.gif
Atsakyti