Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 19, 21:57)
Man kokosų aliejus - vienas lengviausiai išsiplaunančių...  g.gif Gal šampūnas labai švelnus?

QUOTE(Etama @ 2010 06 19, 22:35)
Gal labai daug pritepei g.gif per visa ilgi tepei, ir saknis?

Ploviau su Argital normaliems plaukams, paskui dar vieną kartą su Sante. Tepiau ir šaknis, bet manau teks pasigailėti, nes jos pakankamai riebios, bet pagalvojau, kad nenoriu tik švelnių galų. O tepiau kaip tik atrodo nedaug, nors gali būti, kad ir padauginau, kitą kartą pabandysiu tepti mažiau. ax.gif Beje, susiradau dantų pastą. Ta firma savo internetinėje svetainėje skelbia, kad ta dantų pasta natūrali, aukščiausios kokybės. Nebeieškojau internete sudėčių, galvoju užsisakysiu, o tada žiūrėsiu į sudėtį (pagalvojau, kad gal tikrai koks gėris). blush2.gif Pamačius sudėtį visas natūralumas kažkur pasislėpė, ketvirtu numeriu sodium lauryl sulphate, pabaigoje, kaip įprasta nenatūraliose pastose, parabenai. Šitie man labiausiai užkliuvo, nes geriausiai juos pažįstu. Įdomu, ką pasakytų tie žmonės, jei paklausčiau, kodėl, kaip jie skelbia, natūralioje dantų pastoje yra tokie blogiukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 19 birželio 2010 - 22:17
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 20, 00:08)
O kas nors esat iš čia kažką užsisakiusios g.gif
www.essenza.lt
rašo, kad ekologiška produkcija g.gif

Ten reik žiūrėt sudėtis, jei gerai pamenu,nes ne visų produktų sudėtys geros. Yra atskira tema essenza, gal ten daugiau info būtų.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 16, 14:26)
ka darot kad plaukai butu slidus? visi giriat sante balzama, ir as ji turiu, bet nesuteikia jis man tokio poveikio kaip noreciau, nors dedu tikrai nemazai.jei mazai, tai tada isvis issukuoti plauku negaliu. ar lavera basis poveikis panasus? 4u.gif

Man Laveros daugiau maitinantis, o Sante toks "paslidinantis" plauką 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 06 17, 13:21)
Argital nėra kasdieninis prausiklis - tai šveitiklis ir kaukė viename wink.gif Nors kaip šveitiklis tai jis man silpnokas  g.gif
Aš iš viso to šveitimu nepavadinčiau, greičiau pamasažavimu biggrin.gif

QUOTE(Vergine @ 2010 06 17, 20:21)
Sveikos

Nimfali nuolaidos:

Vergine, o tos nuolaidos bus ir didžiosiose Eurovaistinėse(nes perskaičiau kad atsirado "DRUIDE" ir "CIEL D'AZUR" prekės)? 4u.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 06 19, 11:41)
ernesin, norėčiau sužinoti, kokį Tu drėkinamąjį kremą naudoji?  4u.gif Nes Man iš Argital'io su ežiuole jau pradeda trūkti drėkinimo gerokai... Įlašinu nedidelį lašelį glicerino, bet nuo jo mane berti pradeda...  doh.gif Gal dar kitos merginos yra ką gero atradusios, kurių oda probleminė ir nelabai aliejai tinka...
man gerai drėkina našlaičių kremas, o varnalėšų pastoviam naudojimui nesirinkčiau, bet labiausiai patinka Argital kaukė/šveitiklis su moliu kai pasigendu drėkinimo, geriau už bet kokį kremą good.gif
Atsakyti
o naslaiciu ir is argitalio paziurejau jau ju labai dideles kainos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 19, 23:35)
Gal labai daug pritepei g.gif per visa ilgi tepei, ir saknis?
O man atvirksciai, alyvuoges absoliuciai nepatiko, o kokosas thumbup.gif  kiekvienam plaukui individualiai smile.gif

O man plaukam patinka kokosas, bet ji maisau su kitais aliejais, pvz.: avokadu, dar patinka sezamu aliejus, jis toks lengvas smile.gif O siaip aliejines kaukes dar EA papildau, stengiuosi karta i savaite daryti, bet kai vasra nevisad pavyksta, gal kad laiko pritruksta, rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 06 20, 10:57)
O man plaukam patinka kokosas, bet ji maisau su kitais aliejais, pvz.: avokadu, dar patinka sezamu aliejus, jis toks lengvas  smile.gif O siaip aliejines kaukes dar EA papildau, stengiuosi karta i savaite daryti, bet kai vasra nevisad pavyksta, gal kad laiko pritruksta,  rolleyes.gif

As irgi apsileidau kiek, kaip tik nieko nebeveikiu, bet laiko truksta istisai doh.gif na siaip galiukus pacius, tai beveik kasdien sutepu smile.gif man irgi sezamai patiko drinks_cheers.gif kokosai ir sezamai-du aliejai, nuo kuriu tikrai matesi rezultatas ir poveikis, uzskaitau thumbup.gif kameliju ir jojobu dar neisbandziau normaliai, visos galvos issitepti, kad galeciau konkrecius atsiliepimus pateikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 20, 11:45)
Man, žinokit, irgi tingėjimas aukščiausio lygio - pasibaigė alavijų gelis, tai jau antrą savaitę neprisiruošiu naujo pasidaryti...  doh.gif  blush2.gif

Manau liepos men. turetume atsigauti biggrin.gif , daug kas kaip meskinai po ziemos miego dabar, bunda tik biggrin.gif man jau ir reikejo atostogu, uztat dabar tokia 'bimbinejanti' jauciuos. gera nieko neveikt blush2.gif

i tema-tokia kauke uzsitaisiau, kad juokiaus prie veidrodzio vos ne iki asaru. cinko oksidas+baltas molis+roziu milt+glicerinas+lazd.riesutu al.+hamaleliu ir morku hidr.+mineralinis
REZULTATAS nusiprausus-tooookia balta, kaip statybiniu tinku nusitepus lotuliukas.gif geišos veidas, zodziu, reikia pamatyt, butu tikras efektas tada biggrin.gif ploviau dar su rasulu po to, vistiek neatsiplaunu, kogero busiu ryskiai padauginus cinko doh.gif biggrin.gif dar karta paziurejau i veidrodi-griuk negyvas doh.gif lotuliukas.gif einu maudytis, gal nusigaruosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 20, 06:59)
o naslaiciu ir is argitalio paziurejau jau ju labai dideles kainos blush2.gif

ŽaliaŽalia galima po keliolika mililitrų įsigyti 4u.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 20, 10:45)
Man, žinokit, irgi tingėjimas aukščiausio lygio - pasibaigė alavijų gelis, tai jau antrą savaitę neprisiruošiu naujo pasidaryti...  doh.gif  blush2.gif

na bet jau tikrai tongue.gif Aš šiandien turiu šveitiklį pasigaminti cukrinį, nes Weledos beržų vakar tik "paglostė"- dalelės kažkokios švelnios, apvalios, tik voliojasi odos paviršiumi doh.gif

QUOTE(Etama @ 2010 06 20, 11:16)
geišos veidas, zodziu, reikia pamatyt, butu tikras efektas tada biggrin.gif

nerealiai lotuliukas.gif thumbup.gif Kiek tu to cinko dėjai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 20, 12:28)
nerealiai  lotuliukas.gif  thumbup.gif Kiek tu to cinko dėjai? tongue.gif

Beveik pilna AN sauksteli, be kaupo, na kokius 3/4 doh.gif nusimaudziau dar, pasitepiau ersketroziu al., tai jau i zmogu panasi thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
QUOTE(Etama @ 2010 06 20, 12:16)
i tema-tokia kauke uzsitaisiau, kad juokiaus prie veidrodzio vos ne iki asaru. cinko oksidas+baltas molis+roziu milt+glicerinas+lazd.riesutu al.+hamaleliu ir morku hidr.+mineralinis
REZULTATAS nusiprausus-tooookia balta, kaip statybiniu tinku nusitepus lotuliukas.gif geišos veidas, zodziu, reikia pamatyt, butu tikras efektas tada biggrin.gif ploviau dar su rasulu po to, vistiek neatsiplaunu, kogero busiu ryskiai padauginus cinko doh.gif  biggrin.gif dar karta paziurejau i veidrodi-griuk negyvas doh.gif  lotuliukas.gif einu maudytis, gal nusigaruosiu lotuliukas.gif

Taip sunkiai cinko oksidas nusiplauna? Svarstau MB nupirkt kartu su žaliu moliu pamaišyt, bet jam nugarai reik, tai net jei liks truputį balta - nieko tokio biggrin.gif
Beje, ar veido nenusausino labai?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 06 20, 13:40)
Laba diena,
Taip sunkiai cinko oksidas nusiplauna? Svarstau MB nupirkt kartu su žaliu moliu pamaišyt, bet jam nugarai reik, tai net jei liks truputį balta - nieko tokio  biggrin.gif
Beje, ar veido nenusausino labai?

Sveika mirksiukas.gif
na taip velesi, nemoku ir paaiskinti-kaip nuo apsauginiu kremu nuo saules buna balta oda ir tokia kaip slapio riebalo doh.gif bet as jau ryskiai padauginau cinko biggrin.gif nedaug dek ir manau bus ok drinks_cheers.gif po duso va pasipurskiau dumbliu hidr. ir pasitepiau ersketr. al., tai jau normaliai atrodo mirksiukas.gif oi buvo juoko pirmai doh.gif biggrin.gif
kad zinok nenusausino (ismaisiau cinka glicerine ir lazdynu aliejuje, vandeny netirpus), pradzioj jautesi kiek sausesnis veidas, bet po duso, po aliejuko ant virsaus-kaip ir visada atrodo, normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Etama, tu mūsų rate tikra eksperimentatorė biggrin.gif 4u.gif

Gal kas gali pakomentuoti šį ingridientą: Lauroyl Lysine 4u.gif
Aš kiek randu internete nuomonių, jos dviprasmiškos unsure.gif
Atsakyti