QUOTE(Babi* @ 2010 06 19, 15:03)
apie vanile vistiek nera, retenybe ziuriu
Radau tame psl. ir plaktuva kremams, pamacius foto atsiminiau-turiu is Jacobs kavos su tokiu antgaliu plaktuveli, tai kass pakomentuos ar samoninga ji butu naudot? Ir ka geriausia plakti, gal sviesta ar pan.? Metalinis antgalis, kaip ir apibraukta sioj foto:
QUOTE(Katherina @ 2010 06 19, 14:51)
Čia pirmasis mano argital kremas, tad negaliu palyginti. Aplamai pirmas ilgesnį laiką naudojamas nat.kremas, prieš tai mėginau laimę su aliejais -siaubingai bėrė, o alav.gelis -nusausino odą... mano oda labai probleminė, na neblogiausias variantas iš turinčių aknę, bet tikrai ne dovanėlė oda, plius dar mišri link sausumo, o T zona riebesnė, tai šis kremas labai apmažino uždegimą, oda paskaistėjo, su kitų priemonių pagalba (acto tonikas, molio kaukės su rūgštimi ir pan) oda pagražėjo, daug rečiau kyla spuogeliai, gydosi tos vietos, kuriose daugiausia bėdų buvo... šiaip rekomenduoju tikrai pabandyti, tik vat man atšilus orui pritrūko drėgmės iš jo...
man lygiai lygiai viskas tas pats net keista ir as alijosium nusausinus veida ir turejau udegima gydziausi uzdegiminiais vaistasi ir po to niekas nebadejo gavau neobio kremuka tai visai neblogai sudrekino, bet man lyk va kimsa nezymiai poras , nors ir as pavalau actu, bet ka pastebejau kad kai nusausinu verbenos hidrolatu, nepurskiu o ant tamponelio ir tada veiduka nusluostau tai aprimsta visas ir tada tepu kremuka
QUOTE(Etama @ 2010 06 19, 15:44)
Aš kažkaip galvojau, kad vanilė populiari Šiandien antrą kartą išbandžiau Cattier žalio molio kaukę, tai patiko, tik labai greitai džiūsta, nežinau ar ir paprastas žalias molis taip greit džiūsta, ar tik ši kaukė. Tik mane erzina, kad po molio kaukių, tik nusprausus veidą, jis toks gražus atrodo, o pasitepus kremu dingsta jo grožis. Gal todėl, kad nereguliariai darau kaukes? Po kaukės pasitepiau Cattier kremu normaliai/mišriai odai, tai jautėsi tempimas. Norėčiau kaikada išbandyti kremą sausai odai O kolkas geriausiai drėkina Argital su ylang
turiu tokį klausimą noriu atsisiųsti kokią prekę ir pastebėjau, kad "Gamtos dovanos", jos pigesnės negu kitur...? Vėl prisiskaičiau, kad pvz. taukmedžio sviestas nerafinuotas (o jis tik ir geriausias..)būna visokių rūšių (niekur nematau parašyta, kad būtų rūšys), na pasimečiau visai.PAAIŠKINKITE
QUOTE(Babi* @ 2010 06 19, 16:37)
Aš kažkaip galvojau, kad vanilė populiari
As irgi taip galvojau, kol nenusipirkau ir nesugalvojau rasti kazkokios info tai va ka vakar paskaiciau-ramina, kelia nuotaika, veikai akip lengvas afrodiziakas. O ant odos koks ten bus poveikis, tai bala zino. Gal ir jokio, ai ir nesvarbu, svarbu, kad tik neerzintu ir butu malonus kvapas
Beje, eglute82 ir Satura, dekui uz laukneseli, atsilyginsim kada
[quote=Etama,2010 06 19, 15:44]
Truputi atkapsciau apie vanile
Kosmetinis poveikis:
gerina odos elastinguma, minkstina, salina nervini neziejima ir sudirgima, salina odos uzdegima, turi balinamaji poveiki. Naudoti 3 lasai i 10 g. bazinio aliejaus.
Gydomasis:
reguliuoja ir normalizuoja menstruacini cikla, padeda esant pms.
Truputi atkapsciau apie vanile
Kosmetinis poveikis:
gerina odos elastinguma, minkstina, salina nervini neziejima ir sudirgima, salina odos uzdegima, turi balinamaji poveiki. Naudoti 3 lasai i 10 g. bazinio aliejaus.
Gydomasis:
reguliuoja ir normalizuoja menstruacini cikla, padeda esant pms.
QUOTE(Babi* @ 2010 06 19, 21:10)
Pasidariau plaukams aliejinę kaukę. Dėjau tik kokosų aliejų, tai plaukai dabar kaip šilkiniai, bet kol išploviau Iš viso ploviau 4 kartus, nes vis jautėsi, kad ant plaukų dar yra aliejaus
Man kokosų aliejus - vienas lengviausiai išsiplaunančių... Gal šampūnas labai švelnus?
man kokosas didelio ispudzio nepadare geriau tiko alyvuogiu aliejus
QUOTE(Babi* @ 2010 06 19, 21:10)
Pasidariau plaukams aliejinę kaukę. Dėjau tik kokosų aliejų, tai plaukai dabar kaip šilkiniai, bet kol išploviau Iš viso ploviau 4 kartus, nes vis jautėsi, kad ant plaukų dar yra aliejaus
Gal labai daug pritepei per visa ilgi tepei, ir saknis?
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 19, 21:59)
man kokosas didelio ispudzio nepadare geriau tiko alyvuogiu aliejus
O man atvirksciai, alyvuoges absoliuciai nepatiko, o kokosas kiekvienam plaukui individualiai