Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ASARITE @ 2010 06 18, 15:34)
Bet perkant ar yra skirtumas ar induke ar maišelyje

Toks ir skirtumas, arba induke arba maiselyje biggrin.gif kaina, patogumas, kaip jau kam geriau. as pirkau maiselyje

QUOTE(eglute82 @ 2010 06 18, 15:45)
Ka tik pabaigiau apelsinu EA, dabar galvoju ka daryti su tuo buteliuku, ar jus naudojat juos, plaunat?  g.gif  biggrin.gif

As naudoju thumbup.gif baigusi arbatmedi isploviau ir susipyliau silka drinks_cheers.gif vien del to gerai tie buteliukai, nes su dozatoriais. kas lasa-ta pilam biggrin.gif
beje, gal tu zinosi kanors apie vaniles EA? googlej nieko informatyvaus neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 18 birželio 2010 - 14:51
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 18, 14:34)
Bet perkant ar yra skirtumas ar induke ar maišelyje

šiuo atveju tai priklauso, kur patogiau laikyti pačiai smile.gif Dėl manęs tai ir maišelyje jis gali būti smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 06 18, 14:45)
Ka tik pabaigiau apelsinu EA, dabar galvoju ka daryti su tuo buteliuku, ar jus naudojat juos, plaunat?  g.gif  biggrin.gif

naudojam, nemesk drinks_cheers.gif Atsivežk pas mane pati žinai kam įpilti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 18, 14:50)
As naudoju thumbup.gif baigusi arbatmedi isploviau ir susipyliau silka drinks_cheers.gif vien del to gerai tie buteliukai, nes su dozatoriais. kas lasa-ta pilam biggrin.gif

beje, gal tu zinosi kanors apie vaniles EA? googlej nieko informatyvaus neradau  g.gif

tada naudosiu ir as, o su kuo plaunat?

zinok nezinau, reikia anglu kalboj paskaitinet 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 06 18, 14:51)
naudojam, nemesk  drinks_cheers.gif Atsivežk pas mane pati žinai kam įpilti  mirksiukas.gif

nemesiu, butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 18, 15:50)

beje, gal tu zinosi kanors apie vaniles EA? googlej nieko informatyvaus neradau  g.gif

As ne eglute82, bet irgi Egle biggrin.gif ,atsakysiu. ax.gif
Anglu kalba,bet man sis puslapis patinka,apie daug ea raso:

http://www.organicfa...ential-oil.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 18, 16:11)
tada naudosiu ir as, o su kuo plaunat?

As arbatmedzio butelaiti isploviau su vandeniu, degtine perliejau, po to dar kelis kartus vandeniu ir palikau gerai isdziuti, issigaruoti biggrin.gif nieko ten labai "mandro" ir nereikia pagal mane, buteliukai gi sandarus, o dar kaip pvz. pas mane arbatmedis buves, tai isdezinfekaves ten turbut pats savaime viska kas imanoma lotuliukas.gif tik zinai del kvapo gali buti nepatogu, na jei buves EA stipraus kvapo, supilsi ten koki kvapa visiskai nederanti, tai pradzioj jausis tikrai dar g.gif mano silkas i arbatmedzio EA bonkute perpiltas, tai dabar specialiai pauosciau-dar jauciasi (tas arbatmedis tai neuzmusamas ir nesunaikinamas lotuliukas.gif ), bet kazkaip netrukdo mirksiukas.gif gal nuo kokio kamstelio liko isigeres kvapelis, nes jo degtine neperliejau g.gif tai va nebent ta kvapa kad isnaikinti reiktu daugiau pastangu idet, bet siaip pagal ideja pakaktu vandeniu gerai isskalauti, na ir jei ka-spirituku. tada manau geriausia ilgiau palaikyt ant saules ar pan., kad gerai isdziutu, "iskeptu" ir galima drasiai toliau naudoti thumbup.gif (pasamprotavau cia ziuriu neblogai lotuliukas.gif )
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 18, 16:25)
As ne eglute82, bet irgi Egle  biggrin.gif ,atsakysiu.  ax.gif
Anglu kalba,bet man sis puslapis patinka,apie daug ea raso:

http://www.organicfa...ential-oil.html

Malonu Egle, Eglute biggrin.gif 4u.gif Geras puslapis, einu pasigilinti bigsmile.gif aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 06 18, 12:17)
Ugvile, na ir saunuole esat!
noreciau ir as sampuna pasidaryt...beje, isbandziau "live clean"sampuna su arganu- pasaka. Putoja lb gerai, skaniia kvepia, gerai isplauna, plaukai superiniai. Dar isbandziau "live clean"alieju plaukams- lb lb blizga plaukai! nu lb patenkinta esu. Va tokiu plauku seniai pasiilgus buvau wub.gif  o patikekit, kokia as kritiska savo plaukams,.. ir ne tik ... blush2.gif
Matosi, kad Satura grizo  thumbup.gif  4u.gif

ESU mirksiukas.gif
nu tu zinok as nesu labai didele gamintoja, bet sampuna tikrai nesunku susikonstruoti, reikia krema koki pasibandyt, bet baisu rizikuot, kad nepavyks unsure.gif butu idealu kad kas pirma karta parodytu, paaiskintu ax.gif
Atsakyti
ernesin, norėčiau sužinoti, kokį Tu drėkinamąjį kremą naudoji? 4u.gif Nes man iš Argital'io su ežiuole jau pradeda trūkti drėkinimo gerokai... Įlašinu nedidelį lašelį glicerino, bet nuo jo mane berti pradeda... doh.gif Gal dar kitos merginos yra ką gero atradusios, kurių oda probleminė ir nelabai aliejai tinka...
Atsakyti
Katherina kiek laiko si krema naudoji? Ir gal gali palyginti su kitais argital kremais ar kitu firmu? As naudoju argital su propoliu krema drekinimo netruksta rodos, bet noreciau ir su eziuole pameginti.
Atsakyti
[quote=sher,2010 06 18, 03:41]merginos, galit gal patarti  smile.gif   man ant veido raudonumu yra, vat nosis ir prie nosies man raudona oda, ne kapiliarai o tiesiog i raudonuma tokia, gal zinot kokie aliejai, hidrolatai, ar kokios kaukes, kas sulygintu veido oda, nuimtu raudonuma ta?
ir nesvarbu man ziema, ar vasara vis tiek tos vietos i raudonuma, o vasara tai ir paryskeja nuo saules kai pasideginu..

SHER as turiu ta pacia problema, na gal panasi. Niekados nesu nieko panasaus turejusi. Kentejau galkokias 2 savaites, nes man + dar niezeti uzeidavo, ne pleiskanojo.Tada kazkur internete paskaiciau, kad moterys ant svariu tu vieteliu patepia savo seilemis blush2.gif , oliaaa bigsmile.gif dingo niezejimas, lyg ir rausvumas sumazejo (sumazejo ploteliai), bet visai neisnyko. Liko toks vaizdelis - tarsi gumbukai is vidau iskile, tokie tarsi saules nudeginti, bet nebeniesti. Jei suzinosi kokiu bodu kaip su tuo raudoniu susidoroti - parasyk cia smile.gif , buciau begalo dekinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jur&ta: 19 birželio 2010 - 12:13
12valanadu jei ne ilgiau palaikiau avokadu alieju ant plauku, pries tai plaukus 1 karta iskloviau su Lavera basis sencitive sampunu (gyvenime daugiau sio sampuno nebepirksiu - velia lb plaukus). Aliejus issiplove sunkiai, isplovimui naudojau auksciau mineta sampuna ir paskutini perplaudama ipyliau truputi obuoliu acto (pagrindinis dalykas padedantis issiplovus su basis sampunu,kitaip nei pirstu i plaukus neikisciau). Galutinio rezultato negaliu ivardyti, nes mano plaukai tampa normalus (ne issipute, susibangave lb) tik kita diena. Bet vis tiek,kazkaip nelb esu patenkinta.Kai avokado alieju maisiau su lavera roziu kauke jau ta pacia diena vos isdziuvus plaukams jauciau ju svelnuma. Gal ka negerai padariau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jur&ta: 19 birželio 2010 - 12:27
man nebolgai padrekino neobio vysniu kremas sausai odai
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 06 19, 11:41)
ernesin, norėčiau sužinoti, kokį Tu drėkinamąjį kremą naudoji?  4u.gif Nes man iš Argital'io su ežiuole jau pradeda trūkti drėkinimo gerokai... Įlašinu nedidelį lašelį glicerino, bet nuo jo mane berti pradeda...  doh.gif Gal dar kitos merginos yra ką gero atradusios, kurių oda probleminė ir nelabai aliejai tinka...

Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 06 19, 13:08)
Katherina kiek laiko si krema naudoji? Ir gal gali palyginti su kitais argital kremais ar kitu firmu? As naudoju argital su propoliu krema drekinimo netruksta rodos, bet noreciau ir su eziuole pameginti.

Čia pirmasis mano argital kremas, tad negaliu palyginti. Aplamai pirmas ilgesnį laiką naudojamas nat.kremas, prieš tai mėginau laimę su aliejais -siaubingai bėrė, o alav.gelis -nusausino odą... doh.gif mano oda labai probleminė, na neblogiausias variantas iš turinčių aknę, bet tikrai ne dovanėlė oda, plius dar mišri link sausumo, o T zona riebesnė, tai šis kremas labai apmažino uždegimą, oda paskaistėjo, su kitų priemonių pagalba (acto tonikas, molio kaukės su rūgštimi ir pan) oda pagražėjo, daug rečiau kyla spuogeliai, gydosi tos vietos, kuriose daugiausia bėdų buvo... šiaip rekomenduoju tikrai pabandyti, tik vat man atšilus orui pritrūko drėgmės iš jo...
Atsakyti