QUOTE(sher @ 2010 06 18, 06:41)
merginos, galit gal patarti man ant veido raudonumu yra, vat nosis ir prie nosies man raudona oda, ne kapiliarai o tiesiog i raudonuma tokia, gal zinot kokie aliejai, hidrolatai, ar kokios kaukes, kas sulygintu veido oda, nuimtu raudonuma ta?
ir nesvarbu man ziema, ar vasara vis tiek tos vietos i raudonuma, o vasara tai ir paryskeja nuo saules kai pasideginu..
pasikartosiu su savo klausimu, gal visgi kuri susidurusi su panasia problema, nes jau tikrai pabodo tai, maskuoti pastoviai reikia
ir nesvarbu man ziema, ar vasara vis tiek tos vietos i raudonuma, o vasara tai ir paryskeja nuo saules kai pasideginu..
pasikartosiu su savo klausimu, gal visgi kuri susidurusi su panasia problema, nes jau tikrai pabodo tai, maskuoti pastoviai reikia
Man atrodo, kad jei jau yra tie kapiliarai, tai ir bus... Juos stiprinančios priemonės padeda gal, kad jei neplistų, naujų neatsrastų, bet nemanau, kad panaikintų. Pas mane ant nosies kauliuko yra, visą gyvenimą buvo, manau, kad ir bus... Nebent su lazeriu sutvarkyti - tas tai tikrai padeda