Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(sher @ 2010 06 18, 06:41)
merginos, galit gal patarti  smile.gif  man ant veido raudonumu yra, vat nosis ir prie nosies man raudona oda, ne kapiliarai o tiesiog i raudonuma tokia, gal zinot kokie aliejai, hidrolatai, ar kokios kaukes, kas sulygintu veido oda, nuimtu raudonuma ta?
ir nesvarbu man ziema, ar vasara vis tiek tos vietos i raudonuma, o vasara tai ir paryskeja nuo saules kai pasideginu..
pasikartosiu su savo klausimu, gal visgi kuri susidurusi su panasia problema, nes jau tikrai pabodo tai, maskuoti pastoviai reikia sad.gif

Man atrodo, kad jei jau yra tie kapiliarai, tai ir bus... Juos stiprinančios priemonės padeda gal, kad jei neplistų, naujų neatsrastų, bet nemanau, kad panaikintų. Pas mane ant nosies kauliuko yra, visą gyvenimą buvo, manau, kad ir bus... rolleyes.gif Nebent su lazeriu sutvarkyti - tas tai tikrai padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 18, 09:25)
Man atrodo, kad jei jau yra tie kapiliarai, tai ir bus... Juos stiprinančios priemonės padeda gal, kad jei neplistų, naujų neatsrastų, bet nemanau, kad panaikintų. Pas mane ant nosies kauliuko yra, visą gyvenimą buvo, manau, kad ir bus...  rolleyes.gif Nebent su lazeriu sutvarkyti - tas tai tikrai padeda biggrin.gif

tai vat kad ne kapiliarai pas mane, ne toks kaip nuo kapiliaru raudonumas.. o tiesiog paraudusi, nu mazdaug kaip nuo saules nudegi kazkas panasaus gal, bet oda nei pakitusi, nei serpetoja, nieko, normali oda, ir siaip as tamsaus gimio, tai man keista kazkaip nesuprantu kas cia, jauciu pas kosmetoologe reikes eiti aiskintis.. pati neprigalvosiu nieko doh.gif
Atsakyti
Raudonis dar gali atsirasti del maisto, del alergijos, del vidaus problemu ir t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 06 18, 08:40)
jauciu pas kosmetoologe reikes eiti aiskintis.. pati neprigalvosiu nieko  doh.gif

tai nueik į konsultacijas dvi: ŽaliaŽalia ir Kvapų namus, tik reik pasitikslinti, kada Elytė ir Laimė konsultuoja. Pridėsi dar ir kosmetologę, bus jau trys nuomonės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 06 18, 08:13)
Labas rytas, rasau receptuka kaip zadejau  rolleyes.gif
Sampunas:

Alantoinas ir SMIGEN semtuveli

As galvojau alantoinas netinka plaukams g.gif knietejo i kauke kokia tai isideti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 06 17, 20:21)
Sveikos
Nimfali nuolaidos:

čia internet. pard? nes nerandu jokių nuolaidų? g.gif
beje, klausimėlis blush2.gif nusipirkau balto molio iš AN, tai rašo jų puslapyje, jog:
"Plaukų kaukė maitina galvos odą, stimuliuoja plaukų augimą, stabdo pleiskanų atsiradimą"....
kaip tik iš kažkur atsirado tų prakeiktų pleiskanėlių rolleyes.gif tai o kaip tą kaukytę pasidaryti? g.gif sušlapinti, įtrinti, ar dar kažko įdėti g.gif
būsiu dėkinga už patarimus g.gif
rašo dar ir apie veido kaukytes, kūno, bet realiai neįsivaizduoju, kaip jas daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 18, 10:16)
čia internet. pard? nes nerandu jokių nuolaidų? g.gif
beje, klausimėlis blush2.gif nusipirkau balto molio iš AN, tai rašo jų puslapyje, jog:
"Plaukų kaukė maitina galvos odą, stimuliuoja plaukų augimą, stabdo pleiskanų atsiradimą"....
kaip tik iš kažkur atsirado tų prakeiktų pleiskanėlių rolleyes.gif tai o kaip tą kaukytę pasidaryti? g.gif sušlapinti, įtrinti, ar dar kažko įdėti g.gif
būsiu dėkinga už patarimus g.gif
rašo dar ir apie veido kaukytes, kūno, bet realiai neįsivaizduoju, kaip jas daryti g.gif

Gali moli maisyti su vandeniu arba imaisyti i alieju g.gif tai ir veidui kauke daroma balta moli uzpilant vandeniu (geriausia negaz. mineraliniu-pvz. Rasos zaliu) ar hidrolatu ir maisant iki grazios, vientisos konsistencijos. Tik nenaudok metaliniu irankiu ir indu, su moliu negalima.
Tai visko galima deti siaip, ir kokiu EA, ir miltuku, ir maisyti su kt. moliais, ir su aliejumi. Cia jau kaip ismone leidzia biggrin.gif
(man nuo pleiskanu padejo kauke su aliejais, roziu ir dar kazkokiais miltukais, arbatmedzio ir rozmarinu EA, glicerinu... pilnos sudeties jau nebeatsimenu, bet pagerejimas jautesi jau po 1 karto. paprasciausiai gali paziureti aprasymus alieju, miltuku-issirinksi kokio poveikio nori ir gali taip derinti produktus). yra tokiu niuansu, kad glicerinas tirpus vandeny, aliejuje-ne, EA vandenyje-ne (bet as tiek glicerina maisau su aliejum, tiek EA lasinu i vandeni-pamaisau daugiau ir naudoju)
Papildyta:
Nimfali yra Vilniuj, "Panoramoje" ir "Madoje". stai nuoroda
Papildyta:

Tik dabar pastebejau, kad Nimfali 65ml. talpoms -53%. Gal reiktu kondicionieriu isigyti g.gif Man vien del tu buteliuku jau buvo ir anksciau mintis, kad butu gerai nusipirkti lotuliukas.gif Fainulkos man tie maziukai, ir i kelione galima isidet, daug vietos neuzima, o ir siaip.. wub.gif
Gal buta kokiu atsiliepimu apie siuos? Neuzfiksavau g.gif

1. Nourishing Ecological Conditioner
sitas

2. Detangling Ecological Conditioner
sitas

Labiau linkstu prie 2-ojo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 18 birželio 2010 - 09:37
QUOTE(ragana @ 2010 06 17, 21:02)
Nors klausei ne manes, bet kadangi as irgi gaminausi savaiminio idegio krema su DHA, tai pasidalinsiu patirtimi smile.gif To specifinio kvapo mano kreme is vis nesijaucia, pasitepus jo irgi nera. Spalva ne oranzine (ko as irgi bijojau  mirksiukas.gif ), o rusva. Kol kaz manau, kad pasigaminau gera produkta, bet tepiausi tik viena karta, tai daugiau komentaru bus veliau  ax.gif

Jo pas mane oranzinio atspalvio taipogi nera, toks svelnus rusvumas, o del rugsties tai as ir nematavu produkto rugstingumo, tiesiog pagal Monikos patarimus iberiau kelias kruopeles citrinos rugsties, nes nurodyta prie DHA yra , kad reikia parugstinti terpe. O kvapas tai atsiranda, kiek veliau gal po kokios valandos, bet jis toks svelnus palyginus su pirktiniais, tai gal cia rugstis ir DHA ta kvapa skleidzia g.gif .
Man uzteko pora kart pasitepti, kad gauciau norima ruduma, labai patenkinta siuo gaminiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 18, 09:36)
Man vien del tu buteliuku jau buvo ir anksciau mintis, kad butu gerai nusipirkti lotuliukas.gif 

šitam reikalui jie man patys patogiausi - ir naudoti patogūs, ir talpos geros drinks_cheers.gif

QUOTE(Nirida @ 2010 06 18, 09:53)
tai gal cia rugstis ir DHA ta kvapa skleidzia  g.gif .

DHA smile.gif Aš jokios rūgšties nedėjau, bet nuo DHA irgi toks švelnus kvapas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 18, 10:19)
DHA smile.gif Aš jokios rūgšties nedėjau, bet nuo DHA irgi toks švelnus kvapas buvo smile.gif

na gal ir yra kazkoks specifinis kvapas nuo DHA, bet jis tikrai labai svelnus, ne toks kaip pirktinių savaiminio įdegio kremų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 18, 09:18)
kokiems plaukams? Ir kaip vadinasi AZ tas receptas? smile.gif

zinok kaip vadinasi nepasakysiu, nes nusirasius be pavadinimu, bet pasiziurek prie St Thomas (lyg taip vadinasi) aliejaus, nuoten berods kopinausi ax.gif

QUOTE(Etama @ 2010 06 18, 10:06)
As galvojau alantoinas netinka plaukams g.gif  knietejo i kauke kokia tai isideti biggrin.gif

tai kad AZ radau,kad laaabai tinka tongue.gif
Atsakyti
Ugvile, na ir saunuole esat!
noreciau ir as sampuna pasidaryt...beje, isbandziau "live clean"sampuna su arganu- pasaka. Putoja lb gerai, skaniia kvepia, gerai isplauna, plaukai superiniai. Dar isbandziau "live clean"alieju plaukams- lb lb blizga plaukai! nu lb patenkinta esu. Va tokiu plauku seniai pasiilgus buvau wub.gif o patikekit, kokia as kritiska savo plaukams,.. ir ne tik ... blush2.gif
Matosi, kad Satura grizo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti