Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 06 02, 14:25)
Ir as turiu toki dziaugsma  drinks_cheers.gif  O ka naudoji? Kokie rezultatai?

Aliejai: tamanų, medetkų fitolis, arnikos, agurklė,

Hidrolatai: hamamelių ir keli, aktyvinantys kraujotaką, kiek pastebėjau, tinka anticeliulitiniai, nes aktyvina kraujotaką, skatina limfos tekėjimą,

eteriniai aliejai: kiparisai, citrinos, levandos, neišbandžiau, bet turėtų mažinti kadagiai, labdanas, bergamotė.

ir medetkų ekstraktas CO2.

Labai gerai turėtų tikti kaštonai, bet niekur nerandu, bandyčiau pati gamintis (dabar kaip tik žydi), bet bijau, kad nesąmonių neprisigaminčiau..

Kiek pastebėjau, tai šiek tiek lengvesnės kojos, o ar mažina plėtimąsi, sunku pasakyt, taip aktyviai pradėjau naudot tik kokį mėnesį.
Dar padeda plaukiojimas, šaltas dušas, bet čia jau ne šios temos objektas.

Atsakyti
Eina sau doh.gif Viriau muila.Alia ko man jis nesigavo? g.gif
Sutarkavau SONETT muilo gabaleli,supyliau i stiklini indeli,ta indeli istaciau i verdanti puoda ir niekas man netirpo ir neistirpo.Tada dapyliau biski vandens,ipyliau aliejuko,ismakalojau,suverciau i karvyte,supresavau ir ikisau saldytuvan.Nu nesammone kazkokia.Kodel man tas muilas netirpo?
Atsakyti
QUOTE(supere @ 2010 06 02, 16:08)
Man irgi tas pats  biggrin.gif - kol namai netvarkyti, vaikai nemigdyti, negaliu kosmetikos gaminti. Noriu megautis gamybos procesu, o kai pasalines mintys galvoje- gamyba be polekio ir kaifo gaunasi.

Gal todel ir man nelabai gavosi kremukas, nes skubejau.

DG notworthy.gif Pasiemiau is pasto muilus, kaip visada kvepia nuostabiai, ipakavimas fantastiskas, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vakar MB pareiske, kad jam Weledos druskine labiau patinka nei Aloedent balinanti pasta g.gif Man tai abi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 02 birželio 2010 - 21:48
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 02, 15:05)
ar galima su prasusikliu plauti tusa nuo akiu?turiu omeny Eco prausikli 4u.gif  kazkaip vakare uzmigau ir nakti tik begau aliu plaut, tai visa veida nusisprausiau su eco, tai patiko ir greti labai.nes kazkaip tingisi pries tai valyt su valikliu ar aliejuku smile.gif

Galima mirksiukas.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 06 02, 15:10)
Aš manau, kad galima ax.gif Kiek šiandien visko gavau bigsmile.gif Viskas argital:šampūnas, kremas su ylang ylang, kaukė-scrub'as, valomasis kremas, prausiklis. Dabar taip noriu viską išbandyti biggrin.gif

Domins atsiliepimai apie visas priemones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 06 02, 19:57)
Aliejai: tamanų, medetkų fitolis, arnikos, agurklė,

Hidrolatai: hamamelių ir keli, aktyvinantys kraujotaką, kiek pastebėjau, tinka anticeliulitiniai, nes aktyvina kraujotaką, skatina limfos tekėjimą,

eteriniai aliejai: kiparisai, citrinos, levandos, neišbandžiau, bet turėtų mažinti kadagiai, labdanas, bergamotė.

Aš dar iš AZ parsisiunčiau dygiosios pelžiedės(ruscus aculeatus) hidroglicerininį tirpalą. http://www.aroma-zon...tit-houxbio.asp . Dar nenaudojau, - galvoju darytis geli su juo, tik dar pilnos sudėties nesugalvojau (beto, dar laukiu koncervanto, kurio neturiu doh.gif) ...
Atsakyti
Vakar atlikau namu darbus ir radau, kuom Ofelija poliravo nagus: (296 psl pagaliau radau victory.gif ): "balta pudra ir stirnos oda aptrauktu dramblio kaulo gabalėliu. ... Nublizginti nagai atrodo kaip nulakuoti bespalviu laku. Bet blizgesys kur kas subtilesnis. Žinovas iškart pamatys skirtumą."
Ir man reikia tokio rinkinuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 06 02, 16:40)
Iš Baltų lankų knygyno, pagaliau pasirodė antrasis leidimas.
Gavau, bet paskutiniu metu galva užimta kitkuo, tai ir atrašyt pamiršau  blush2.gif

As ieskojau tos knygos per keleta miestu, pagaliau radau Panevezy, isprasiau, kad pazistami nupirktu, o po savaites suzinojau kad isejo naujas leidimas doh.gif

Paskutiniu metu retai prisijungiu čia, tai skaitau dažniausiai pavėluotai.
Išbandžiau plaukų tepimą balzamu prieš plovimą, - labai patiko, pagaliau supratau, kad nebūtina ir šampūnuoti man jų 2 kartus - puikiai išsiplauna per vieną, nebent kokiais sunkiais aliejais ištepčiau, tada poros kartų reikėtų.
Vietoj balzamo prieš plovimą (nes tikrai daug susinaudoja) naudojimui pasigaminau kaukę (aliejai, vanduo, emulsiklis, įvairūs priedai - fitokeratinai, vit.B5), - irgi labai patiko, bet jau šiandien radau šitą kaukę truputį apipelijusią, vėl jaučiu dėl to, kad sukišau šlapius pirštus, kitą kartą pasigaminusi imsiu tik mentele ir laikysiu šaldytuve. Ir nepamenu, ar dėjau konservantų, ar ne, jaučiu ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 03, 10:25)

Vietoj balzamo prieš plovimą (nes tikrai daug susinaudoja) naudojimui pasigaminau kaukę (aliejai, vanduo, emulsiklis, įvairūs priedai - fitokeratinai, vit.B5), - irgi labai patiko

tai cia panasus i krema gavosi, o kaip issiplove, gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 03, 11:32)
tai cia panasus i krema gavosi, o kaip issiplove, gerai? 4u.gif

Aha, panasus, tik recepto pagrindu emiau recepta iš AZ (turiu prisispaudinusi namie, skaitau laisvu laiku), išsiplovė puikiai, gaunasi kaip kaukė plaukams. Bet laikau trumpai,- vis laiko nėra, kažkur 5 min.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 02, 15:59)
Veidui smile.gif Taip, kremas varnalėšų. Kolkas visko gavau pabandymui iš Manija69. Beje, kiek pamenu jūs irgi naudojat kažkokį argital kremą, ar kažką maišau? Jei taip, tai kokį ir kokie atsiliepimai? ax.gif

aha, turiu su varnelesom, man patinka, nors karstais orais man jau niekas nebepatinka blush2.gif

o kaip jus naudojat kondicioneriu pries plovima.uzdedat jo ant sausu ar sudrekintu plauku?nuplaunat ar tiesiai sampuna dedat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 03, 12:47)
aha, turiu su varnelesom, man patinka, nors karstais orais man jau niekas nebepatinka blush2.gif

o kaip jus naudojat kondicioneriu pries plovima.uzdedat jo ant sausu ar sudrekintu plauku?nuplaunat ar tiesiai sampuna dedat? 4u.gif

Man irgi patinka kremukas su varnalėšom drinks_cheers.gif

O kondicionierių ar keukę prieš plovimą tepu ant sausų plaukų (nežinau kaip reikia blush2.gif ), todėl naudojasi jų daug, ant drėgnų gerokai mažiau reiktų
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 03, 12:47)

as balzama (pries plovima sampunu) tepu ant dregnu plauku.. palaikau kokia minute, o tada su sampunu plauku saknis isplaunu.. kazkiek tenka sampuno ir patiems plaukams, nuskalaujant.. po to vel bazama dedu ir nuskalauju..
Atsakyti