Merginos, tai ką man patarsite išsirinkti jei vien tik po prausimosi teptis kūną kakavos sviestą ar taukmedžių...ar iš vis ką kitą? ir dar Labai reikia lūpų blizgesio (drėkinančio) nes lūpos labai sausos, taip ir norisi jas laižytis (susidrėkint). Ačiū
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 17, 16:51)
Merginos, tai ką man patarsite išsirinkti jei vien tik po prausimosi teptis kūną kakavos sviestą ar taukmedžių...ar iš vis ką kitą? ir dar Labai reikia lūpų blizgesio (drėkinančio) nes lūpos labai sausos, taip ir norisi jas laižytis (susidrėkint). Ačiū
kuna-kakavos sv.,lupas-taukmedziu.
Papildyta:
Merginos,o kaip sitos mineralines pudros sudetis?Gera?
http://bareescentual...default,pd.html
QUOTE(Nirida @ 2010 06 17, 12:54)
Net nezinau, gal ir gali imaisyti jau i turima, bet Monika minejo, kad DHA turi buti rugstesneje terpeje, todel dejau citrinos rugsties kelias kruopelytes
va va, o tu kaip matavai ta rugstuma? kaip nustatei kiek CR ? mane irgi labai domina DHA nes MB vis prikimba del mano baltumo bet kazkaip baisu su situ reikalu. o kaip spalva gavosi? ne oranzine labai? ir kaip su kvapu? na iprastai savaiminio idegio kremai duoda toki specifini kvapa
QUOTE(Dorela @ 2010 06 17, 18:18)
va va, o tu kaip matavai ta rugstuma? kaip nustatei kiek CR ? mane irgi labai domina DHA nes MB vis prikimba del mano baltumo bet kazkaip baisu su situ reikalu. o kaip spalva gavosi? ne oranzine labai? ir kaip su kvapu? na iprastai savaiminio idegio kremai duoda toki specifini kvapa
Nors klausei ne manes, bet kadangi as irgi gaminausi savaiminio idegio krema su DHA, tai pasidalinsiu patirtimi To specifinio kvapo mano kreme is vis nesijaucia, pasitepus jo irgi nera. Spalva ne oranzine (ko as irgi bijojau ), o rusva. Kol kaz manau, kad pasigaminau gera produkta, bet tepiausi tik viena karta, tai daugiau komentaru bus veliau
QUOTE(ragana @ 2010 06 17, 19:02)
Nors klausei ne manes, bet kadangi as irgi gaminausi savaiminio idegio krema su DHA, tai pasidalinsiu patirtimi To specifinio kvapo mano kreme is vis nesijaucia, pasitepus jo irgi nera. Spalva ne oranzine (ko as irgi bijojau ), o rusva. Kol kaz manau, kad pasigaminau gera produkta, bet tepiausi tik viena karta, tai daugiau komentaru bus veliau
o kaip del rugstumo? ka ir kiek dejai? ar matavai su kokiu indikatorium terpe, ar tik siaip expermentavai?
QUOTE(Dorela @ 2010 06 17, 20:46)
o kaip del rugstumo? ka ir kiek dejai? ar matavai su kokiu indikatorium terpe, ar tik siaip expermentavai?
Kadangi nematavau, nes neturejau su kuo, tai jokios rugsties ir nedejau. Bet galvoju, kad paesperimentuosiu i nedideli kieki idedama rugsties ir bandysiu ziureti ar pamatysiu skirtuma
Nirida - waaaaau kaip grazu as nemoku taip graziai nufotkint, tai is viso nededu savo menu
as vakar pagaliau sau pasidariau sampuna, siandien pasiemiau ji plaut - nebega, gerai, kad supyliau i buteliuka su dideliu kaklu bet uztat kaip putoja vaiko taip gerai neputoja pagal recepta, dabar dziusta plaukai, ziuresiu kaip patiks jiems
QUOTE(Satura @ 2010 06 17, 13:52)
dar įmanoma šampūną sumaišyti ir pačiai, susipirkus ingredientus iš Aroma Zone, bet nežinau, ar labai pati esi linkusi į gamybas
as vakar pagaliau sau pasidariau sampuna, siandien pasiemiau ji plaut - nebega, gerai, kad supyliau i buteliuka su dideliu kaklu bet uztat kaip putoja vaiko taip gerai neputoja pagal recepta, dabar dziusta plaukai, ziuresiu kaip patiks jiems
pasigirk, kokį darei ir pagal kokį receptą
merginos, galit gal patarti man ant veido raudonumu yra, vat nosis ir prie nosies man raudona oda, ne kapiliarai o tiesiog i raudonuma tokia, gal zinot kokie aliejai, hidrolatai, ar kokios kaukes, kas sulygintu veido oda, nuimtu raudonuma ta?
ir nesvarbu man ziema, ar vasara vis tiek tos vietos i raudonuma, o vasara tai ir paryskeja nuo saules kai pasideginu..
pasikartosiu su savo klausimu, gal visgi kuri susidurusi su panasia problema, nes jau tikrai pabodo tai, maskuoti pastoviai reikia
ir nesvarbu man ziema, ar vasara vis tiek tos vietos i raudonuma, o vasara tai ir paryskeja nuo saules kai pasideginu..
pasikartosiu su savo klausimu, gal visgi kuri susidurusi su panasia problema, nes jau tikrai pabodo tai, maskuoti pastoviai reikia
Labas rytas, rasau receptuka kaip zadejau
Sampunas:
Baze neutre 88ml
Silkas 2 ml
Silikonas 5 ml
Glicerinas 5 ml
Ricina 1 ml
Brokoliu aliejus 5 lasai
Pieno rugstis 7 lasai
Kavos ekstraktas 10 lasu (cia del kvapo, bet kazkaip jo dabar nesijaute, gal per mazai )
Inulinas (turiu is AZ metaliniu semtuveliu rinkinuka, tai dejau SMIGEN semtuveli, neprisimenu kiek ten telpa )
Alantoinas ir SMIGEN semtuveli
Zinokit siandien plaukai blizga ir tokie birus, nes su kitais kai issiplauni tai kad ir issitiesini, visvien buna pasipute, tai dabar labai smagiai jauciuosi ziuresim kaip po keliu naudojimu bus
Sampunas:
Baze neutre 88ml
Silkas 2 ml
Silikonas 5 ml
Glicerinas 5 ml
Ricina 1 ml
Brokoliu aliejus 5 lasai
Pieno rugstis 7 lasai
Kavos ekstraktas 10 lasu (cia del kvapo, bet kazkaip jo dabar nesijaute, gal per mazai )
Inulinas (turiu is AZ metaliniu semtuveliu rinkinuka, tai dejau SMIGEN semtuveli, neprisimenu kiek ten telpa )
Alantoinas ir SMIGEN semtuveli
Zinokit siandien plaukai blizga ir tokie birus, nes su kitais kai issiplauni tai kad ir issitiesini, visvien buna pasipute, tai dabar labai smagiai jauciuosi ziuresim kaip po keliu naudojimu bus
QUOTE(sher @ 2010 06 18, 05:41)
gal zinot kokie aliejai, hidrolatai, ar kokios kaukes, kas sulygintu veido oda, nuimtu raudonuma ta?
neturiu tokios problemos, bet ar netiktų tau kapiliarus stiprinančios priemonės? Yra ir odos balinimo savybių turinčių priemonių - petražolių nuoviras, petražolių EA, nerolio eliksyrą panos minėjo, bet kokia yra odos raudonio priežastis? Ar tose vietose ji kaip nors kitaip pakitusi? Pastorėjusi, pasausėjusi, pašerpetojusi?
QUOTE(Ugvilė @ 2010 06 18, 07:13)
Labas rytas, rasau receptuka kaip zadejau
kokiems plaukams? Ir kaip vadinasi AZ tas receptas?
su EA tai jau taip - aš dėjau į skystą alepo muilą EA, tikėdamasi, kad bus kaip želė. Tai kai šviežiai įlašinta, jaučiasi EA kvapas, bet pabuvus atrodo, kad EA muilas tiesiog "suvalgo"