Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 06 17, 13:25)
sakyčiau, kad čia nuo aloe, nes man jis panašų vaizdą ant galvos palieka smile.gif

Aišku 4u.gif Dar pabandysiu kaikurį kitą plovimą be nieko, tik šampūnas ir po aloe, jei bus tas pats, tai tada alijošius kaltas, deja verysad.gif O ar dilgėlių nuoviras tinkamas naudoti kaip tonikas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 17 birželio 2010 - 12:33
QUOTE(sher @ 2010 06 17, 12:30)
o man vokieciu vaistinej aiskino kad CC galima karta i savaite tik naudoti, nu kaip skraba.. tai nesupratau kaip tada yra is tikruju, galima kiekviena diena ar kaip cia?

instrukcijos iš Hauschkos puslapio:

instructions for use

Use morning and evening.
Mix Cleansing Cream to a smooth paste by adding water in your hands and apply thinly to warm, damp skin.
Work in gently using a pressing, rolling motion.
Rinse off using warm water and finish with a cool muslin compress.

aiškiai rašo, kad naudoti ryte ir vakare, nieko apie kartą į savaitę ax.gif
Atsakyti
[Argital nėra kasdieninis prausiklis - tai šveitiklis ir kaukė viename wink.gif Nors kaip šveitiklis tai jis man silpnokas g.gif
[/quote]

Satura, o gali placiau savo atsiliepima apie Argital kauke-sveitikli? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 17, 14:06)

Krepsyte, fitoliu buna iv. aliejuose-alyvuogiu, migdolu, sezamu.

Ačiū už pagalbą. 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 06 17, 14:21)
šiaip tai labai keistai sugalvojai biggrin.gif Ar ne paprasčiau būtų parinkti šampūną, kuris daugmaž tinka dukroms ir nupirkti jo didelį kiekį, tarkim, kokią litrinę pakuotę?

O kur tokias pakuotes pardavinėja? Mielai pirkčiau, bet kad visur tik apie 250 ml? Tik natura siberica mačiau 400 ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2010 06 17, 12:45)
Ačiū už pagalbą. 4u.gif
O kur tokias pakuotes pardavinėja? Mielai pirkčiau, bet kad visur tik apie 250 ml? Tik natura siberica mačiau 400 ml g.gif

su kuriuo nors traukinu galima parsisiųsti Lavera Basis Sensitive Shampoo - 2,5 litro už 37,39 EUR, Bioturm Family Shampoo - 500 ml už 9,89 EUR, Sante Natural Basis su citrinomis ir kiviais - 600 ml už 6,99 EUR. Čia ir Urtekram yra po 500 ml, bet kai taip masiškai surūgsta, tai gal geriau patylėsiu smile.gif

Lietuvoje Nimfali pardavinėja kai kuriuos Druide šampūnus litrais, kiek pamenu irgi. Tik kaina čia nebus maža smile.gif

dar įmanoma šampūną sumaišyti ir pačiai, susipirkus ingredientus iš Aroma Zone, bet nežinau, ar labai pati esi linkusi į gamybas wink.gif

krepsyte, jei pirktum tą 2,5 litro pakuotę, tai standartinio 200 ml buteliuko kaina išeitų kažkur apie 11 litų, jei teisingai apskaičiavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 17 birželio 2010 - 12:54
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 17, 14:08)
ar DHA galima deti tik i savo gamybos krema? blush2.gif

Net nezinau, gal ir gali imaisyti jau i turima, bet Monika minejo, kad DHA turi buti rugstesneje terpeje, todel dejau citrinos rugsties kelias kruopelytes smile.gif
Atsakyti
merginos, galit gal patarti smile.gif man ant veido raudonumu yra, vat nosis ir prie nosies man raudona oda, ne kapiliarai o tiesiog i raudonuma tokia, gal zinot kokie aliejai, hidrolatai, ar kokios kaukes, kas sulygintu veido oda, nuimtu raudonuma ta?
ir nesvarbu man ziema, ar vasara vis tiek tos vietos i raudonuma, o vasara tai ir paryskeja nuo saules kai pasideginu..
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2010 06 17, 10:55)
Ar galima būtų daryti fitolį pvz. sezamo aliejuje?

3. Kuo skiriasi šampūnas nuo dušo gelio (be to, kad šampūne yra "pribumbasų" naudingų plaukams)? Klausiu todėl, kad maniškės "panelės" šampūną turbūt sugeria, ne kitaip, nes buteliuko ir mėnesiui neužtenka. doh.gif  Todėl norėčiau jį praskiesti dušo geliu dėl masės (jis pigesnis). Ar aš čia visai nusivažiavau...? g.gif

manau tiktu bet koks aliejus, kuris pakankamai stabilus (su ilgu galiojimu)

3. ir taip ir ne smile.gif g.gif
siaip tikrai abu produktai labai panasus ir gaminami su tom paciom pagr sudetinem dalim. daznai juk (ypac vaikams) gali nusipirkti abu viename. todel is principo gal ir pavyktu gauti nebloga rezultata juos sumaisius.

bet gamintojai vistik, jei gamina butent sampuna, ideda i ji to, kas gerai plaukams ir ko nededa i duso geli (ir atvirksciai).

idomumo delei pabandykit karta - sumaisykit du produktus delne ar indelyje pries plovima. idomu, koks bus rezultatas smile.gif

bet Saturos pasiulyti variantai geresni turbut drinks_cheers.gif smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 06 17, 11:03)
Kas naudojate alijošiaus sultis, kaip darote?

man nei aloe nei dilgeles nesuriebaluoja saknu g.gif

QUOTE(Nirida @ 2010 06 17, 11:05)

Titano ir cinko dejau po lygiai 5%, kad SPF pasiektu10 , cinkas tai taip gerai istirpo issimaise sunkiau buvo su titanu, gal cia jis ta baltuma sudaro  bigsmile.gif

Zinai, Daddygirl, tavo groziai niekaip negali pabosti, dazniau mus lepink ir pas mane pagaliau tavasis geris tuoj atkeliaus  smile.gif

as skaiciau kad labai sunku zinoti SPF, labai daug dalyku itakoja. tik rimti tyrimai gali ji nustatyti.

o kame titana tirpinai?

siaip jie tokie ir yra, produktai su cinku ir titanu, - balti smile.gif

4u.gif
Atsakyti
as skaiciau kad labai sunku zinoti SPF, labai daug dalyku itakoja. tik rimti tyrimai gali ji nustatyti.

o kame titana tirpinai?

siaip jie tokie ir yra, produktai su cinku ir titanu, - balti smile.gif

Zinai, Daddygirl, kiek radau info AN, kad toks procentas atsotoja toki SPF, zinoma itakoja ir aliejai, nes ir jie kai kurie turi tam tikra filtra, zinoma maniskis tik apytiksliai manau gavosi pageidautas SPF ax.gif
Titana ir cinka tirpinau aliejinej fazej.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 17, 12:03)
Kas naudojate alijošiaus sultis, kaip darote? Išplaunate galvą ir tada ištepate šaknis?

taip ir naudoju 4u.gif bet man tikrai nesiriebaluoja, plaukai atrodo puikiai thumbup.gif bet kiekvienam gi skirtingai mirksiukas.gif

O kai pabandziau persiskalauti su ramuneliu nuoviru, tai atrode, kad galva savaite neplauta, teko is naujo praustis biggrin.gif

Manau verta pabandyti ivairius dalykus atskirai, tada bus lengviau atskirti, kas tinka, o kas ne smile.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 06 17, 12:09)
Bet dabar galvoju, ar naudojant CC reikalingas dar papildomas scrub'as?

as ji naudoju kaip kauke, pakeiciu molio kauke, nors jis irgi yra su zaliu moliu
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 16, 21:35)
Tik va dėl gedimo, man atrodo,kad čia dėl molio.  g.gif

Mano Urtekram šampūnas buvo su rozmarinais, irgi prarūgo.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 15, 13:35)

aš išbandžiau smile.gif likau labai patenkinta tiek Cattier šampūnu, tiek veido prausikliu... O kiek kitokios nuomones likau, pvz., apie Jason plaukų plaukų kondicionierių... įsigijau Biotekoje, bet nelabai man jis... nelabai... tai toliau žvalgausi 4u.gif
Atsakyti