QUOTE(krepsyte @ 2010 06 17, 10:55)
Ar galima būtų daryti fitolį pvz. sezamo aliejuje?
3. Kuo skiriasi šampūnas nuo dušo gelio (be to, kad šampūne yra "pribumbasų" naudingų plaukams)? Klausiu todėl, kad maniškės "panelės" šampūną turbūt sugeria, ne kitaip, nes buteliuko ir mėnesiui neužtenka.
Todėl norėčiau jį praskiesti dušo geliu dėl masės (jis pigesnis). Ar aš čia visai nusivažiavau...?
manau tiktu bet koks aliejus, kuris pakankamai stabilus (su ilgu galiojimu)
3. ir taip ir ne
siaip tikrai abu produktai labai panasus ir gaminami su tom paciom pagr sudetinem dalim. daznai juk (ypac vaikams) gali nusipirkti abu viename. todel is principo gal ir pavyktu gauti nebloga rezultata juos sumaisius.
bet gamintojai vistik, jei gamina butent sampuna, ideda i ji to, kas gerai plaukams ir ko nededa i duso geli (ir atvirksciai).
idomumo delei pabandykit karta - sumaisykit du produktus delne ar indelyje pries plovima. idomu, koks bus rezultatas
bet Saturos pasiulyti variantai geresni turbut
QUOTE(Babi* @ 2010 06 17, 11:03)
Kas naudojate alijošiaus sultis, kaip darote?
man nei aloe nei dilgeles nesuriebaluoja saknu
QUOTE(Nirida @ 2010 06 17, 11:05)
Titano ir cinko dejau po lygiai 5%, kad SPF pasiektu10 , cinkas tai taip gerai istirpo issimaise sunkiau buvo su titanu, gal cia jis ta baltuma sudaro
Zinai
, Daddygirl, tavo groziai niekaip negali pabosti, dazniau mus lepink ir pas mane pagaliau tavasis geris tuoj atkeliaus
as skaiciau kad labai sunku zinoti SPF, labai daug dalyku itakoja. tik rimti tyrimai gali ji nustatyti.
o kame titana tirpinai?
siaip jie tokie ir yra, produktai su cinku ir titanu, - balti