Sveikos ekspertės Gal galėtumėte padėti išsiaiškinti keletą dalykų:
1. Kodėl beveik visi fitoliai daromi saulėgrąžų aliejuje?
2. Ar galima būtų daryti fitolį pvz. sezamo aliejuje?
ir trečias ne į temą-
3. Kuo skiriasi šampūnas nuo dušo gelio (be to, kad šampūne yra "pribumbasų" naudingų plaukams)? Klausiu todėl, kad maniškės "panelės" šampūną turbūt sugeria, ne kitaip, nes buteliuko ir mėnesiui neužtenka. Todėl norėčiau jį praskiesti dušo geliu dėl masės (jis pigesnis). Ar aš čia visai nusivažiavau...?
QUOTE(Etama @ 2010 06 17, 13:39)
saunuole ir kaip graziai pateikta o kiek i krema dejai titano ir cinko kad sakai perdaug?
Aciu mergaites uz grazius zodelius
Titano ir cinko dejau po lygiai 5%, kad SPF pasiektu10 , cinkas tai taip gerai istirpo issimaise sunkiau buvo su titanu, gal cia jis ta baltuma sudaro
Savaimini naudoju daugiau veidui, o kunas tai saules daugiau pagauna, nors kartais ir ji pamaloninu
Zinai, Daddygirl, tavo groziai niekaip negali pabosti, dazniau mus lepink ir pas mane pagaliau tavasis geris tuoj atkeliaus
QUOTE(Babi* @ 2010 06 17, 13:03)
Kas naudojate alijošiaus sultis, kaip darote? Išplaunate galvą ir tada ištepate šaknis? Aš dariau taip ir plaukai tokie kaip pasiriebalavę, tai ar čia dar laukt, ar jau eit perplaut galvą?
Na kiek zinau po plovimo itrinti i dregnas saknis ir reikia. Manau kai isdzius pasitaisys vaizdas
Krepsyte, fitoliu buna iv. aliejuose-alyvuogiu, migdolu, sezamu.
ar DHA galima deti tik i savo gamybos krema?
QUOTE(Etama @ 2010 06 17, 13:06)
Na kiek zinau po plovimo itrinti i dregnas saknis ir reikia. Manau kai isdzius pasitaisys vaizdas
Aišku, aš tryniau į drėgnas šaknis, tai tada lauksiu dar Va, dar dariausi dilgėlių nuovirą plaukams, tai plaukai tokie glotnūs, švelnūs, dar tikrai kartosiu
[quote=eglute82,2010 06 17, 12:24]
Hauschkos yra kasdienis prausiklis, o Argital scrub'a reiketu naudoti karta savaiteje ( pirmiausia nusiplaunu veida prausikliu, tada ant dregno veido plonai uzsitepu scrub'a palaikau kelias minutes ir nusiplaunu, o isties paskaisteja, nusvinta ir yra labai svelni, ir kvapas nedirginantis toks is gamtos ) Man abu produktai smagus ir pasibaigus kartosiu ne viena karta
Aciu. As CC naudoju ir man jis labai Bet lyg kazkur skaiciau, kad ir Argital galima naudot kaip CC? Bet gal kazka sumaisiau
Bet dabar galvoju, ar naudojant CC reikalingas dar papildomas scrub'as?
Hauschkos yra kasdienis prausiklis, o Argital scrub'a reiketu naudoti karta savaiteje ( pirmiausia nusiplaunu veida prausikliu, tada ant dregno veido plonai uzsitepu scrub'a palaikau kelias minutes ir nusiplaunu, o isties paskaisteja, nusvinta ir yra labai svelni, ir kvapas nedirginantis toks is gamtos ) Man abu produktai smagus ir pasibaigus kartosiu ne viena karta
Aciu. As CC naudoju ir man jis labai Bet lyg kazkur skaiciau, kad ir Argital galima naudot kaip CC? Bet gal kazka sumaisiau
Bet dabar galvoju, ar naudojant CC reikalingas dar papildomas scrub'as?
QUOTE(krepsyte @ 2010 06 17, 11:55)
3. Kuo skiriasi šampūnas nuo dušo gelio (be to, kad šampūne yra "pribumbasų" naudingų plaukams)?
šiaip tai labai keistai sugalvojai Ar ne paprasčiau būtų parinkti šampūną, kuris daugmaž tinka dukroms ir nupirkti jo didelį kiekį, tarkim, kokią litrinę pakuotę?
nes be to, kad šampūne yra konkrečiai plaukams naudingų dalykų, gali skirtis ir pagrindinės plaunančiosios medžiagos. Jei joms tinka būtent esanti šampūne medžiaga, tai pripiltas dušo gelis gali duoti sausinimo, gal sukelti pleiskanojimą. Arba tikriausiai galimas ir atvirkštinis variantas - gal gelis koks gerai maitinantis ir riebins plaukus? Tai bus tiesiog sugadintas daiktas, primaišius jo į šampūną
pigiausias variantas būtų bandyti mokyti šampūną naudoti taupiai, plauti juo tik šaknis, per plaukus leidžiant tiesiog nubėgti. Jei jos žinos, kad tai yra plaukų tausojimas ir jų grožio saugojimas, gal nepils šampūno ant galvos saujomis?
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 06 17, 12:09)
Bet lyg kazkur skaiciau, kad ir Argital galima naudot kaip CC? Bet gal kazka sumaisiau
Argital nėra kasdieninis prausiklis - tai šveitiklis ir kaukė viename Nors kaip šveitiklis tai jis man silpnokas
QUOTE(Odora @ 2010 06 17, 12:26)
Del urtekram tai kazkada rasiau, kad suabejojau duso zele uzburbuliavo buteliukas ir kvapas lyg paruges pasidare, bet kadangi taip ant klaustuko tai sunaudojom
dabar sampuna su moliu naudoju jau prie galo irgi darosi itartinas kvapas
dabar sampuna su moliu naudoju jau prie galo irgi darosi itartinas kvapas
O pas mane UT sampune kazkokiu baltu kaip kisielius tokiu gumulu yra Yra kam taip buve?
QUOTE(Babi* @ 2010 06 17, 12:23)
Aš galvoju, ar negalėjo būti taip, kad dilgėlių nuoviras kaltas, nes vandeniu aš jo nenuploviau Einu plauti vėl galvą, nes plaukai jau išdžiūvę, o šaknys atrodo nekaip
sakyčiau, kad čia nuo aloe, nes man jis panašų vaizdą ant galvos palieka
o man vokieciu vaistinej aiskino kad CC galima karta i savaite tik naudoti, nu kaip skraba.. tai nesupratau kaip tada yra is tikruju, galima kiekviena diena ar kaip cia?