Mačiau mergaitės Neobio gyrė, noriu ir aš prie pagyrų prisidėti būtent Neobio amarena-vanilla dušo geliui:
Nežinau ar veido/ paakių kremas lygiai taip pat skaniai kvepia, bet man kaip vyšnių fanatikei šis dušo gelis labai patinka Visgi nepasakyčiau, kad grynai vyšių kvapas, jis tokio saldaus kartumo turi, bet kartu ir vyšnios aromato Labai gerai putoja, todėl taupus (Lavera dušo geliai palyginus greičiau susinaudoja), pakuotė irgi įdomi visgi kitokia nei turėtos, galima dozuoti. Na, man patinka tikrai
QUOTE(Dovish @ 2010 06 16, 21:39)
Ciel da'zur ir aš turiu su moliu. Laikau tamsioje spintelėje, jau daugiau negu 3mėn. ir šampūnui viskas gerai. Sutikčiau su tavim, kad gali būti kaltas molis
O kaip tau Ciel D'azur? Aš jau galvoju vėl jį pirkti.
QUOTE(Dovish @ 2010 06 16, 22:00)
Nežinau ar veido/ paakių kremas lygiai taip pat skaniai kvepia, bet man kaip vyšnių fanatikei šis dušo gelis labai patinka Visgi nepasakyčiau, kad grynai vyšių kvapas, jis tokio saldaus kartumo turi, bet kartu ir vyšnios aromato
Jis turbūt kaip amaretas, kvepia vyšnių kauliukais,todėl ir kartumą jauti. Iš pavadinimo sprendžiu.
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 16, 22:35)
Tik va dėl gedimo, man atrodo,kad čia dėl molio. Gal tai tik sutapimas,bet abu UT šampūnai, kurie sugedo buvo su moliu.
Turėjau su alijošiumi UT šampūną, irgi prarūgo bebaigiant naudoti (šampūną sunaudojau greitai, tik tiek, kad vonioj jį laikiau, bet kitiems nieko nenutinka ir vonioj laikant). UT šampūnas su rasulu irgi prarūgo, dar greičiau, nors buvo laikomas spintelėj kambary, bet manau, kad čia gali būti nuo karščio
merginos jus daznai apie lavera sia kauke kalbat?
http://www.biologisc...ment-125ml.html
ar apie si kondicionieriu?
http://www.biologisc...oner-150ml.html
http://www.biologisc...ment-125ml.html
ar apie si kondicionieriu?
http://www.biologisc...oner-150ml.html
Kaip keista, kad jums genda UT šampūnai Aš su rožėmis turėjau , visą buteliuką sunaudojau ir nei kvapas, nei spalva nepakito. Beto ir vonioj laikiau. Įdomu nuo ko čia priklauso
Pagrindinis pliusas, kad gerai aliejines kaukes išplauna. Plaukų nesausina, bet aš niekaip neišmokstu jo dozuoti, nes skystaliukas visiškas
Va va, teisi būsi
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 16, 21:23)
O kaip tau Ciel D'azur? Aš jau galvoju vėl jį pirkti.
Jis turbūt kaip amaretas, kvepia vyšnių kauliukais,todėl ir kartumą jauti. Iš pavadinimo sprendžiu.
Pagrindinis pliusas, kad gerai aliejines kaukes išplauna. Plaukų nesausina, bet aš niekaip neišmokstu jo dozuoti, nes skystaliukas visiškas
Va va, teisi būsi
QUOTE(sher @ 2010 06 17, 08:19)
merginos jus daznai apie lavera sia kauke kalbat?
Taip, apie sita (bent jau as) lavera basis sensitiv
QUOTE(Dew @ 2010 06 17, 08:30)
Atsiprasau, ne i sia tema pataikiau Bus man naktineti prie kompo.
buna, pasitaiko
As pasirodysiu savo darbo rezultatus
Gal ka nors ikveps gamybai
Kremas veidui su apsuga nuo saule, i kuri ieina: medetku fitolis, avokadu aliejus, simsodiju aliejus, titano dioksidas, cinko oksidas, emulsinis vaskas, levandu hidrolatas, keli lasiukai silko, ekokonservanto, rozmarinu konservanto, levandu EA, morku seklu EA.
Sunkiai jis man pasiskirsto, jau minejau vakar, na toks pusetinas sakyciau, kita kart deciau mazesni kieki titano ir cinko
Dar gaminau savaiminio idegio geli, i kuri dejau: aloe sultys, citrinos rugsties truputi, DHA, glicerino, morku seklu EA, sezamu aliejaus kelis lasus, guaro milteliu, eko konservanto.
Sis gaminys labai patinka, parudina odele , du vakarus is eles tepiausi tai smagiai ziurisi,
Na ir dar plaukam pasidariau geli is aloe silciu, silko, provitamino B5, glicerino, rozmarinu EA, guaro milteliu, ekokonsrevanto.
Super gelis gavosi, man jis kaip plauku zele dar atstoja
Gal ka nors ikveps gamybai
Kremas veidui su apsuga nuo saule, i kuri ieina: medetku fitolis, avokadu aliejus, simsodiju aliejus, titano dioksidas, cinko oksidas, emulsinis vaskas, levandu hidrolatas, keli lasiukai silko, ekokonservanto, rozmarinu konservanto, levandu EA, morku seklu EA.
Sunkiai jis man pasiskirsto, jau minejau vakar, na toks pusetinas sakyciau, kita kart deciau mazesni kieki titano ir cinko
Dar gaminau savaiminio idegio geli, i kuri dejau: aloe sultys, citrinos rugsties truputi, DHA, glicerino, morku seklu EA, sezamu aliejaus kelis lasus, guaro milteliu, eko konservanto.
Sis gaminys labai patinka, parudina odele , du vakarus is eles tepiausi tai smagiai ziurisi,
Na ir dar plaukam pasidariau geli is aloe silciu, silko, provitamino B5, glicerino, rozmarinu EA, guaro milteliu, ekokonsrevanto.
Super gelis gavosi, man jis kaip plauku zele dar atstoja
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 06 17, 11:07)
Ar galetumet kuri isbandziusi palygint dr. Hauschka CC ir Argital sveitikli-kauke su zaliuoju moliu, vilkdalgiu ir damasko roze? Kokie skirtumai, pranasumai?
Hauschkos yra kasdienis prausiklis, o Argital scrub'a reiketu naudoti karta savaiteje ( pirmiausia nusiplaunu veida prausikliu, tada ant dregno veido plonai uzsitepu scrub'a palaikau kelias minutes ir nusiplaunu, o isties paskaisteja, nusvinta ir yra labai svelni, ir kvapas nedirginantis toks is gamtos ) Man abu produktai smagus ir pasibaigus kartosiu ne viena karta
Nirida grazu ir ziureti, o sakyk savaiminio idegio geli kam tu naudoji, veidui ar ir kunui?
QUOTE(Nirida @ 2010 06 17, 12:00)
As pasirodysiu savo darbo rezultatus
saunuole ir kaip graziai pateikta o kiek i krema dejai titano ir cinko kad sakai perdaug?
Nirida,
UT tik su rasulu buvo sugedes, ar ir kiti?
Papildyta:
nu nevisos, kai kas jau (vis pagalvoju) ikyrejo su muilo foto
tai kazkas pas juos ne taip
ar konservanto truksta, ar gamyba/medziagas reik keisti...
jie nededa alkoholio i sampunus, bet ne visos ir kitos kompanijos deda.. bet tada matyt kazkuokitu konservuoja.
UT tik su rasulu buvo sugedes, ar ir kiti?
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 17, 10:09)
labai mazai dedat - visos darot viska, o nerodot,gaila
nu nevisos, kai kas jau (vis pagalvoju) ikyrejo su muilo foto
QUOTE(Odora @ 2010 06 17, 10:26)
Del urtekram tai kazkada rasiau, kad suabejojau duso zele uzburbuliavo buteliukas ir kvapas lyg paruges pasidare, bet kadangi taip ant klaustuko tai sunaudojom
dabar sampuna su moliu naudoju jau prie galo irgi darosi itartinas kvapas
dabar sampuna su moliu naudoju jau prie galo irgi darosi itartinas kvapas
tai kazkas pas juos ne taip
ar konservanto truksta, ar gamyba/medziagas reik keisti...
jie nededa alkoholio i sampunus, bet ne visos ir kitos kompanijos deda.. bet tada matyt kazkuokitu konservuoja.