Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 13:59)
negi netiko?  blink.gif

ji daug turi biggrin.gif

nors siaip jo galiojimas labai ilgas - 5 metai, tai turbut vistiek susinaudotu (jei tik tinka).

del galiojimo terminu, as anksciau irgi taip galvojau, bet dabar jau net nezinau.. kai paskaiciau cia atvejus apie UT sampunus, argital kremus.. dar merginu tyrimus (kad visokie negerieciai sparciai dauginas ju gamintose priemonese dar gerokai pries pelesio susidaryma), tai atsargesne dabar buciau, man atrodo g.gif
aisku, pagal situacija, kaip Saatura raso. kokia sudetis, kaip naudojamas ir t.t.

bet siaip, man atrodo, labiau linkus buciau nenaudoti po galiojimo termino pasibaigimo. as nemegdavau jokiu produktu naudot galiojimui pasibaigus, o tokiu, kokius dabar naudoju - be cheminiu konservantu - tuo labiau g.gif

o kai sugenda dar nepasibaigus galiojimui, tai man atrodo butina zinoti gamintojui. as del to ir siulau rasyti jiems, ne kad iskolioti biggrin.gif bet kad informuoti, jog ju produktai nepakankamai apsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 06 16, 15:55)
su filtrais jis man ko tai sunkai pasiskirsto ant odos, panasiai, kaip kazkuri mergina rase, apie nuo saules krema, kad sunkiai isigeria, dar priedo jis toks baltas gavosi, lyg su kreida sakyciau butu kremas  g.gif

kad natūralūs visi tokie, sakyčiau viskas norma smile.gif Dėl to sunkesnio pasiskirstymo ir renkuosi losjono tipo apsaugą, nes kremas man būtų per sunkus ir pernelyg nepatogus smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 16, 16:11)
ji daug turi  biggrin.gif

dabar jau net nezinau.. kai paskaiciau cia atvejus apie UT sampunus, argital kremus.. dar merginu tyrimus (kad visokie negerieciai sparciai dauginas ju gamintose priemonese dar gerokai pries pelesio susidaryma),

biggrin.gif

man pats nepatikimiausias dalykas yra tie testeriai parduotuvėse, kuriuos bet kas gali čiupinti, vartyti, tepliotis. Nekalbu, kad net ir dekoratyvinę geriausiu atveju prisiversčiau tepti kur nors ant plaštakos, tik jau ne ant veido: odos, akių, lūpų. O kai ateini į parduotuvę, nučiupinėjusi bent jau transporto turėklus, durų rankenas ir lendi prie kokio Argital kremo pažiūrėti, tai man atrodo, kad tada sunku būtų kaltinti kremą biggrin.gif

apie Urtekram nieko negaliu pasakyt - nebuvo man jie niekad įdomūs, tai ir sudėčių nežiūrėjau smile.gif Gal jie ten kokių miltelių prideda, kokių vandeninių ištraukų pripila, kad rūgsta? g.gif

apie savos gamybos kremus irgi turiu savo nuomonę smile.gif Pvz. Kvapų namuose propaguojamas minimalizmas: kuo mažiau visokių konservantų, tuo geriau. Na ir pvz. pasidaromas kremas su rozmarinų CO2, E ir GSE. Tai kiek toksai, tavo nuomone, gali atlaikyti?

kai gaminama pramoniniu būdu, tai dedami bent keli konservantai, atsižvelgiant į jų poveikį: ką jie konkrečiai veikia ir kaip. Gal kažkur susidubliuoja, bet visas spektras tikrai platesnis išeina. Būkim biednos, bet teisingos - konservantų tikrai nesistengiam į savo kremukus prikrauti apsčiai smile.gif Todėl nenuostabu, kad jie jautrūs ir pelyja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 09:13)
iš Monicos nesu pirkusi sviestmedžio, turiu dar iš UK dideliu siuntimu parsisiųsto, tai koks pas ją buvo negaliu pakomentuoti. Bent LT bent dvejose vietose esu mačiusi to balto, tai jis man labai nepatrauklus. Apskritai, ir paties sviestmedžio kvapas man nėra iš maloniausių, o jau tas filtruotas-valytas - siaubelis man tikras biggrin.gif

O kokios spalvos yra filtruotas ir nefiltruotas sviestmedis?

QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 13:42)
Zvalgausi ekologisko prausiklio intymiai higienai,radau viena,tai raso,kad per 6 men.sunaudoti butina. Siaip man prausiklio 200 ml uztenka metams,net siek tiek daugiau. Taigi,ar visi eko prausikliai turi toki galiojimo laika,nera galiojanciu ilgiau? blush2.gif

Aš turiu šias putas, galioja iki 2012 metų.

http://www.ecoland.l...p?id_product=57

Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 16, 16:21)
O kokios spalvos yra filtruotas ir nefiltruotas sviestmedis?

nefiltruotas bus gelsvai žalsvas maždaug ir turės specifinį riešutų, grybų, kaip sakė Diva:) , kvapą smile.gif O filtruotas paprastai būna labai baltas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 17:24)
nefiltruotas bus gelsvai žalsvas maždaug ir turės specifinį riešutų, grybų, kaip sakė Diva:) , kvapą smile.gif O filtruotas paprastai būna labai baltas wink.gif

Ačiū. O AN jis nefiltruotas, kaip suprantu.

http://www.aromanatu...u-sviestas.html
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 17:24)

Bandau susigaudyti-o kuris gersnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 06 16, 16:26)
Bandau susigaudyti-o kuris gersnis? g.gif

nefiltruotas, pats natūraliausias 4u.gif
Atsakyti
ar kas nepatinges man atsakyti kaip naudoti laveros roziu kauke?det ant isplautu plauku ir i saknis?po to tik nuplauti vandeniu ar dar ir su sampunu?satura ax.gif , berods tu turi tokia kauke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 16, 17:47)
ar kas nepatinges man atsakyti kaip naudoti laveros roziu kauke?det ant isplautu plauku ir i saknis?po to tik nuplauti vandeniu ar dar ir su sampunu?satura ax.gif , berods tu turi tokia kauke? 4u.gif

O kaukes buna specialiu kazkokiu naudojimu? g.gif Man tai atrodo kaip ir bet kuri kauke- isplauni plaukus, uzdedi-palaikai ir nuplauni .Ir ant saknu nededi...Na, nebent cia ta roziu laveros kazkokia speciali, kitokia...

Ir radau parasyta, kad taip daryti , cituoju "Puikių aliejų mišinys stiprina plauką, drėkina ir maitina. Naudoti du kartus per savaitę. Ant išplautų plaukų užtepti kaukę ir palaikyti 10 min. Tuomet švariai išskalaukite plaukus. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 birželio 2010 - 17:00
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 16, 16:47)
ar kas nepatinges man atsakyti kaip naudoti laveros roziu kauke?

Diva:) atsakė: išplaunu galvą, tada užtepu kaukę. Nors plaukai mano neilgi, pagrindinę masę stengiuosi sutepti ant galų, o tuo, kas liko, perbraukiu galvą. Specialiai tikrai nesistengiu ant odos su ja papulti, nes kaukė tai plaukams, o ne galvos odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 17:20)

apie Urtekram nieko negaliu pasakyt - nebuvo man jie niekad įdomūs, tai ir sudėčių nežiūrėjau smile.gif Gal jie ten kokių miltelių prideda, kokių vandeninių ištraukų pripila, kad rūgsta?  g.gif

O man taip patinka UT su rasulu,kad aš vėl jį nusipirkau,tik dabar laikau šaldytuve. rolleyes.gif

Tik va dėl gedimo, man atrodo,kad čia dėl molio. g.gif Gal tai tik sutapimas,bet abu UT šampūnai, kurie sugedo buvo su moliu.Beje, Argital šampūnas jau turėjo gedimo kvapą,bet įdėjau į šaldytuvą,atgavo savo pradinį kvapą,nors turėjau jį tik apie tris mėnesius. Bet ir Argital ir Ciel D'azur su moliu galiojimas gan trumpas. Gal, dėl molio.. g.gif Čia žinoma tik mano pasvarstymai..
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 16, 20:35)
Bet ir Argital ir Ciel D'azur su moliu galiojimas gan trumpas. Gal, dėl molio..  g.gif

Ciel da'zur ir aš turiu su moliu. Laikau tamsioje spintelėje, jau daugiau negu 3mėn. ir šampūnui viskas gerai. Sutikčiau su tavim, kad gali būti kaltas molis drinks_cheers.gif
Atsakyti