ka darot kad plaukai butu slidus? visi giriat sante balzama, ir as ji turiu, bet nesuteikia jis man tokio poveikio kaip noreciau, nors dedu tikrai nemazai.jei mazai, tai tada isvis issukuoti plauku negaliu. ar lavera basis poveikis panasus?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 16, 13:30)
taip
as irgi nesigailiu, kad pirkom; neveltui ta ikapiu alieju man taip gyre
as irgi tepdamasi pagalvoju apie jo 'balzamuojanti' poveiki
gal kada ir as dar galesiu nupirkti, kai pailsesiu
..greit susigere, oda liko labai svelni. Tamsai gintarines spalvos, turi sioki toki kvapa, bet neblogas - toks zemes, zoles kvapas. Pasitepus po keliu minuciu kvapas dingo.
as irgi nesigailiu, kad pirkom; neveltui ta ikapiu alieju man taip gyre
as irgi tepdamasi pagalvoju apie jo 'balzamuojanti' poveiki
gal kada ir as dar galesiu nupirkti, kai pailsesiu
..greit susigere, oda liko labai svelni. Tamsai gintarines spalvos, turi sioki toki kvapa, bet neblogas - toks zemes, zoles kvapas. Pasitepus po keliu minuciu kvapas dingo.
Oho,tada jus saunuole
Gerai,kaip pirksit,butinai prisijungsiu
Butent,kad jis dar priedo ir duoda svelnuma.Ir kas svarbiausia,kad kaip patepi plaukus,visai nesijaucia kad butu aliejumi tepta.Kazkaip tik toki svelnus,glotnus plaukai lieka.
Nu reziume likau juo suzaveta.
QUOTE(adrija @ 2010 06 16, 13:33)
Ir kas svarbiausia,kad kaip patepi plaukus,visai nesijaucia kad butu aliejumi tepta.Kazkaip tik toki svelnus,glotnus plaukai lieka.
dabar man apmaudu, kad nesijungiau Ir kvapas atrodo jo geras Kurios nusipirkot, saujom tepkit, kuo greičiau išnaudokit, kad vėl kritinė masė susidarytų
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 12:42)
Taigi,ar visi eko prausikliai turi toki galiojimo laika,nera galiojanciu ilgiau?
kai gamintojai atlieka produktų išlaikymo bandymus, jie ant pakuotės užrašo produkto galiojimo datą, už kurią tikriausiai 100 proc. laiduoja. Tačiau kaip rodo naudojimo patirtis, priemonės galioja tikrai ilgiau, gal išskyrus Urtekram šampūnus, kurie neatsižvelgiant į jokius terminus surūgo ne vienai forumietei
kaip ir bet kuri kita, taip ir natūrali kosmetika yra konservuojama, todėl tikrai neturėtų sugesti būtent po pusės metų
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 14:45)
kai gamintojai atlieka produktų išlaikymo bandymus, jie ant pakuotės užrašo produkto galiojimo datą, už kurią tikriausiai 100 proc. laiduoja. Tačiau kaip rodo naudojimo patirtis, priemonės galioja tikrai ilgiau, gal išskyrus Urtekram šampūnus, kurie neatsižvelgiant į jokius terminus surūgo ne vienai forumietei
Teisingai, man kuo puikiausiai kosmetika išsilaiko visiškai nepakitusi ir po pusės metų.
QUOTE(FruitSalad @ 2010 06 16, 14:48)
Teisingai, man kuo puikiausiai kosmetika išsilaiko visiškai nepakitusi ir po pusės metų.
Nepakitusi,tai reiskia,kad tinkama naudoti,na,su plaukais dar eksperimentuociau,bet cia jei dar kokia bakterija uznesiu ,tai paskui gydytis nesinoretu ?
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 14:21)
su plaukais dar eksperimentuociau,bet cia jei dar kokia bakterija uznesiu ,tai paskui gydytis nesinoretu ?
iš kur toks tvirtas įsitikinimas, kad bakterija būtent nuo prausiklio? Niekam nelinkiu tikrai, bet kai maudomės, tai ir voniose pagulim, ir prie kokios sienos prisiliečiam, o buitinės sąlygos tikrai nėra sterilios kaip operacinėje. Bet kasdien juk nė viena nedrebam, kad aplink mus knibždėte knibžda bakterijų, kurios bet kada gali kokią kūno dalį susargdinti ir neatsisakom eiti į vonią ar dušą?
mama turėjo ir tebeturi intymios higienos putas - tikrai daugiau kaip metai, jos tokios kaip ir iš pradžių. Pompuojamos su pompa, jokio kontakto, jokio rankų kišimo. Nei sugedo, nei ką. Ir tikrai nesu girdėjusi iki šiol, kad kas pasiskųstų natūraliu intymios higienos prausikliu
nes kad ir ką besakytum, sudėtys jų gana elementarios, nelabai ten kam pūti ar rūgti yra - putokliai, drėkikliai, gal koks vienas kitas ekstraktas, kvapai. Neatrodo gąsdinantis dalykėlis
bet jeigu bijai ar nepasitiki, tai nepirk, aišku, nes savi nervai vistiek brangiau
Satura, malonu matyti tave sugrizusia i tema ir skaityti tavo atsiliepimus
Siandien uzsukau i KN, tai neturejo Nerolio eliksyro Paemiau roziu ir jazminu po mazyti buteliuka, vienas atiteks mamai.
Ciurlionio gatvej ar naujam salone buvai? Mazu buteliuku buvo tik roziu ir jazminu? Turiu roziu, bet noriu ir kitus isbandyti
pritariu pasitaiko produktu, kuriu nespeju sunaudot iki galiojimo laiko pabaigos, jei nepastebiu jokiu sugedimo pozymiu, sekmingai naudoju ji toliau.
QUOTE(rutuk @ 2010 06 15, 15:39)
Siandien uzsukau i KN, tai neturejo Nerolio eliksyro Paemiau roziu ir jazminu po mazyti buteliuka, vienas atiteks mamai.
Ciurlionio gatvej ar naujam salone buvai? Mazu buteliuku buvo tik roziu ir jazminu? Turiu roziu, bet noriu ir kitus isbandyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 14:45)
Tačiau kaip rodo naudojimo patirtis, priemonės galioja tikrai ilgiau
pritariu pasitaiko produktu, kuriu nespeju sunaudot iki galiojimo laiko pabaigos, jei nepastebiu jokiu sugedimo pozymiu, sekmingai naudoju ji toliau.
QUOTE(agnuta @ 2010 06 16, 15:01)
Satura, malonu matyti tave sugrizusia i tema ir skaityti tavo atsiliepimus
pala, dar apsiprekinsiu DE, tai dar bus apie ką rašyti Beje, nepamenat, nuo kada natūralios apsaugos nuo saulės turi būti būtinai pagerintos cheminiais priedais? Niekaip neapsisprendžiu, kiek apsaugų imti
Merginos jau gal gaminote kremuka su filtrais nuo saules (cinko oksidu ir titano dioksidu)?
As vakar gaminausi, pagal sudety toks lengvas gautis turejosi, bet su filtrais jis man ko tai sunkai pasiskirsto ant odos, panasiai, kaip kazkuri mergina rase, apie nuo saules krema, kad sunkiai isigeria, dar priedo jis toks baltas gavosi, lyg su kreida sakyciau butu kremas
As vakar gaminausi, pagal sudety toks lengvas gautis turejosi, bet su filtrais jis man ko tai sunkai pasiskirsto ant odos, panasiai, kaip kazkuri mergina rase, apie nuo saules krema, kad sunkiai isigeria, dar priedo jis toks baltas gavosi, lyg su kreida sakyciau butu kremas