Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bresk5 @ 2010 06 15, 20:59)
ar Panevežyje yra naturalios kosmetikos parduotuve

Ne, bent jau neužmačiau, aš per mėnesį kelis kartus Vilniun važiuoju, susiperku. Arba internetu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 11:23)
na kur jau  mirksiukas.gif Kokius aliejus ir EA turi parašyk  rolleyes.gif

turiu siuos:
Puiklapiu
Greifruktu
Pelergoniju
Apelsinų raudonųjų
Eukaliptų citrinakvapių
Kiparisų
Kedrų atlasinių
Šalavijų kvapiųjų
Šalavijų kvapiųjų -muskatinių
Niaolių / mirtenių penkiagyslių

dabar esu puiklapius su pelergonijomis sumaisius, tai retkarciais nakciai uzsitepu, nes sunkiai geriasi. Ar galit patarti koki bazini aliejuka ir su kokiu geriausiai is isvardintu ea tiktu normaliai/misriai odytei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2010 06 16, 10:21)
turiu siuos:

oho, nemažas jau bagažas bigsmile.gif Iš asmeninės patirties sakyčiau, kad tokiai odai maloniausi marulų, sezamų baziniai aliejai, simondsijų, gal dar koks avokadų 4u.gif Pirmasis šiaip lengvas ir smagus, nepalieka riebalo ant odos, o antrasis giliai geriasi wink.gif

iš EA tai pagal kvapo patikimą turėtum jausti - tinka ir citrusiniai, bet reiktų ne iš ryto, o vakare su jais tepti, tos pačios balansuojančios pelargonijos, mirtenių. šalavijas man plaukams patinka, veidui sau nesu jo bandžiusi smile.gif
Atsakyti
Satura, sveika sugrįžus, matosi, kad pailsėjus biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(krepsyte @ 2010 06 15, 12:02)
Šiandien per pietus buvau nubėgusi į CUP'o Eurocose, tai užtikrino, kad jokių mėginukų net ir nebuvo kada nors turėjusios. Tai kurioje čia Eurokose jų yra g.gif ?

Mėginukus mačiau Kauno Akropolio Eurokos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 23:21)

kuo patinka, kuo kvepia, jeigu kvepia?  4u.gif

Zinokit kvapas yra,alia koks tai tikrai nepasakysiu.Tiek,kad neikyrus ir jis tuoj nusikvepia

QUOTE(FruitSalad @ 2010 06 16, 02:14)
Kokią geriausią plaukų kaukę esat atradusios? Bandžiau Lavera rožių, Wellments bambukų, Sante mangų.

Pakolkas LAVERA MANGU.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 16, 09:37)
biggrin.gif 
Taip, naudoju plaukams ir galiukams- neriebalina plauko, as ant sausu plauku perbraukiu ir labai gerai.
Via Naturalis Kaune labai lengva rasti- Savanoriu pr. visada tiesiai teisiai, ir kai pamatote Hyper Maxima, dairotes i priesinga puse- ten Topo centras ir toje pacioje eileje netoli ir Via Naturalis.
Na, nebuvo akcija- jau imu manyti, kad kaina klaidinga buvo uzsiklijavusios  biggrin.gif 
blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif galėtų dažniau pardavėjos ne tokią kainą užklijuoti, daug susitaupytų biggrin.gif
Reik ir man, vadinas, to aliejuko, nes saviškį sintetinį, ačiū Dievui, pagaliau pabaigiau, o reik plaukus sveikus iki užpakalio augint biggrin.gif
O jis grynutėlis, 100 proc. vynuogių kauliukų, be jokių priemaišų?
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 06 16, 11:51)
lotuliukas.gif  galėtų dažniau pardavėjos ne tokią kainą užklijuoti, daug susitaupytų biggrin.gif
Reik ir man, vadinas, to aliejuko, nes saviškį sintetinį, ačiū Dievui, pagaliau pabaigiau, o reik plaukus sveikus iki užpakalio augint  biggrin.gif
O jis grynutėlis, 100 proc. vynuogių kauliukų, be jokių priemaišų?

Grynutelis, toks, kad net kvapas labai jau grynas biggrin.gif , isilasinau levandu EA, dabar jau kvapnus wub.gif , nes siaip jokio kvapo neturejo, tiesiog riebalo, blynu, kepamu karosu ar pan.- na, cia priklauso nuo fantazijos lygio, koks jo kvapas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 birželio 2010 - 11:25
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 11:43)
iš EA tai pagal kvapo patikimą turėtum jausti - tinka ir citrusiniai, bet reiktų ne iš ryto, o vakare su jais tepti, tos pačios balansuojančios pelargonijos, mirtenių. šalavijas man plaukams patinka, veidui sau nesu jo bandžiusi smile.gif

O kodėl vakare? Jie juk energijos suteikia, žvalina.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 06 16, 11:43)
O kodėl vakare? Jie juk energijos suteikia, žvalina.

dėl fotoksiškumo mirksiukas.gif Jei atsirastų pigmentinių dėmių jiems sureagavus su saule, tai energizuojantis poveikis tikrai nueitų į paskutinį planą 4u.gif Monica AromaNatural temoje rašė apie EA fototoksiškumą - kada jie tokie yra, o kada ne. Gal net pačiame pirmame poste jos žinutė įdėta.

jei nori nefotoksiškų citrinų - jų EA turi būti distiliuotas. Bet kai jis distiliuotas, bent jau mano nosiai kvapas ne toks skanus smile.gif Iš dalies bergamočių EA irgi fotoksiškas komponentas apdirbimo metu išimamas, tada jos tinka odai bet kada, tačiau atitinkamai ir kvepia silpniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 12:43)
oho, nemažas jau bagažas  bigsmile.gif Iš asmeninės patirties sakyčiau, kad tokiai odai maloniausi marulų, sezamų baziniai aliejai, simondsijų, gal dar koks avokadų  4u.gif Pirmasis šiaip lengvas ir smagus, nepalieka riebalo ant odos, o antrasis giliai geriasi wink.gif

Aciu Satura, dar turiu klausimuka, o tarkim, i 25 ml. bazinio, kiek laseliu ae reiketu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 16, 12:23)
Grynutelis, toks, kad net kvapas labai jau grynas  biggrin.gif  , isilasinau levandu EA, dabar jau kvapnus  wub.gif  , nes siaip jokio kvapo neturejo, tiesiog riebalo, blynu, kepamu karosu ar pan.- na, cia priklauso nuo fantazijos lygio, koks jo kvapas  biggrin.gif

Blembački, tai jei darysiu galiukams kažką iš aliejų, kurie nelabai kvepia, atsiras viena persona, kuri sakys- kodėl plaukai nekvepia blink.gif biggrin.gif reiks, vadinas, įdėt kokio žibučių kvapo g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaidrė @ 2010 06 16, 13:20)
Aciu Satura, dar turiu klausimuka, o tarkim, i 25 ml. bazinio, kiek laseliu ae reiketu?  blush2.gif

į 10 ml baz.aliejaus 3-4 lašai ea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 06 15, 18:36)
Muilai faini ir norejau paklausti DG.....ar viska pradeda nuo A iki Z?

Toliau tas ikapiu morenginis aliejus.Man jis super,kokosinio jau ir nenoriu,sito dar tikrai pirkciau,jei kas kooperuosis.Sis aliejus bent man tai fantastiskas.

taip

as irgi nesigailiu, kad pirkom; neveltui ta ikapiu alieju man taip gyre smile.gif
as irgi tepdamasi pagalvoju apie jo 'balzamuojanti' poveiki rolleyes.gif biggrin.gif doh.gif

gal kada ir as dar galesiu nupirkti, kai pailsesiu biggrin.gif

QUOTE(Odora @ 2010 06 15, 19:38)
ikapiu aliejum pasislakstai, frankinsensu pasikvepini ir kuo ne gote lotuliukas.gif

thumbup.gif

QUOTE(Etama @ 2010 06 15, 19:51)
Merginos, pasigirsiu tongue.gif  blush2.gif , pakeiciau sukuosena pagaliau ir labai dziaugiuosi, tokia gyva jauciuos dabar thumbup.gif

Tai i lietuviu kalba isvertus-viskas su jais gerai? Kuno sviestui gal visai tiktu? Pigesne iseiga gautusi ax.gif

su nauja sukuosena 4u.gif smile.gif

as tokio sviestmedzio tikrai nepirkciau smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 21:21)
kuo patinka, kuo kvepia, jeigu kvepia?  4u.gif

as kai tik ji gavau, merginoms taip aprasiau: smile.gif
..greit susigere, oda liko labai svelni. Tamsai gintarines spalvos, turi sioki toki kvapa, bet neblogas - toks zemes, zoles kvapas. Pasitepus po keliu minuciu kvapas dingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 16 birželio 2010 - 12:41