Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2010 06 16, 00:46)
Ryt begu plėvelės ieškot!  ax.gif  Ačiū, Etama 4u.gif
Dumblių turiu tik vienos rūšies, bet nevėlu įsigyti ir daugiau  biggrin.gif

Kai nedaug kainuoja, galima ir visus bent pabandymui nusipirkti mirksiukas.gif nera uz ka drinks_cheers.gif
O siaip dumbliu aprasymuose turetu but parasyta, kurie geriausiai ar apskritai kovoja su celiulitu 4u.gif tai vat, ziurekis jau pagal save cool.gif s visus i kruva meciau man rodos biggrin.gif
Atsakyti
Kokią geriausią plaukų kaukę esat atradusios? Bandžiau Lavera rožių, Wellments bambukų, Sante mangų.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 06 16, 02:14)
Kokią geriausią plaukų kaukę esat atradusios? Bandžiau Lavera rožių, Wellments bambukų, Sante mangų.

Man patiko lavera basis sensitiv thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 16, 00:28)
O pas Monica iš pradžių irgi nebuvo galima gauti filtruoto? smile.gif man atrodo, kad aš tokį ir pirkau patį pirmą kartą, nes to nefiltruoto kvapo išssigandau biggrin.gif Tai Monikos bent jau tauku nesmirdėjo man  ax.gif  Pataisykit, jei klystu rolleyes.gif

Aš ir iš Monikos pirkau tą baltą, na man jokiais kiaulės taukais nesmirda. Jis be kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 15, 23:28)
O pas Monica iš pradžių irgi nebuvo galima gauti filtruoto? smile.gif

iš Monicos nesu pirkusi sviestmedžio, turiu dar iš UK dideliu siuntimu parsisiųsto, tai koks pas ją buvo negaliu pakomentuoti. Bent LT bent dvejose vietose esu mačiusi to balto, tai jis man labai nepatrauklus. Apskritai, ir paties sviestmedžio kvapas man nėra iš maloniausių, o jau tas filtruotas-valytas - siaubelis man tikras biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Etama,2010 06 15, 13:20]
Na as lavera basis sensitiv plauku kauke bandau jau antra karta ir ka galiu pasakyti-patinka ir manau tikrai dar kartosiu thumbup.gif

o kaip naudoji sia kauke?dedi ant isplautu plauku per visa ilgi ir ant saknu?palaikai, po to nuplauni vandeniu ar vel su sampunu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 06 15, 19:12)
O Tu biggrin.gif naudoji jį plaukams, galiukams? Mąstau gamintis galiukam serumą/gelį ar kremą biggrin.gif renkuosi pačias tinkamiausias tam priemones  lotuliukas.gif  o Via Naturalis kurioj Kauno vietoj yra? smile.gif Gal Tu su akcija pirkai?  4u.gif
Vilnietės, gal matėte kur galima nusipirkti šį daiktą sostinėj?

biggrin.gif
Taip, naudoju plaukams ir galiukams- neriebalina plauko, as ant sausu plauku perbraukiu ir labai gerai.
Via Naturalis Kaune labai lengva rasti- Savanoriu pr. visada tiesiai teisiai, ir kai pamatote Hyper Maxima, dairotes i priesinga puse- ten Topo centras ir toje pacioje eileje netoli ir Via Naturalis.
Na, nebuvo akcija- jau imu manyti, kad kaina klaidinga buvo uzsiklijavusios biggrin.gif

QUOTE(adrija @ 2010 06 15, 20:42)
Nu morengu lotuliukas.gif Aprasyme raso,kad senoveje i kapa ji dedavo lotuliukas.gif

blink.gif biggrin.gif

Sviestmedi turiu KN, prie kvapo teko priprasti, o dabar man jis patinka- lyg grybu koks, pradejo patikti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 birželio 2010 - 08:40
Merginos, as vis paskaitau Jusu pokalbius ir bandau suprasti, kaip ka pasigaminti biggrin.gif

Is aroma natural turiu keleta aliejuku, noriu Jusu paklausti, jeigu veidu gaminat, tai naudojate bazini alieju ir koki nors kita, kuris reikalingas jusu odai? gal galite patarti, koks bazinis labiausiai tinka normaliai/misriai veido odai?

Noreciau augalini silikona tiesiog deti i plauku balzama, bet kai suprasti "Rekomenduojamas dozavimas - 0,5-4%."?
Aciu smile.gif
Atsakyti
O kokios cia sudedamosios dalys? Nesu maciusi- Natrio olivate, natrio cocoate, natrio Palmate- cia emulsikliai? Cia geris? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 birželio 2010 - 08:53
QUOTE(Skaidrė @ 2010 06 16, 08:38)
Is aroma natural turiu keleta aliejuku, noriu Jusu paklausti, jeigu veidu gaminat, tai naudojate bazini alieju ir koki nors kita, kuris reikalingas jusu odai?

Noreciau augalini silikona  tiesiog deti i plauku balzama, bet kai suprasti "Rekomenduojamas dozavimas - 0,5-4%."?

ar apie kremo gamybą kalbi? smile.gif

jei balzamo 50 ml, tai silikono į jį reikia dėti 1-8 ml ax.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 06 16, 08:51)
O kokios cia sudedamosios dalys? Nesu maciusi-  Natrio olivate, natrio cocoate, natrio Palmate- cia emulsikliai? Cia geris?  4u.gif

emulsikliai, surfaktantai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 16, 11:10)
ar apie kremo gamybą kalbi? smile.gif

gal ne kremo, pradziai tiesiog susimaisyti aliejuka veidui smile.gif kremui man dar toli paciai gamintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2010 06 16, 09:16)
gal ne kremo, pradziai tiesiog susimaisyti aliejuka veidui smile.gif kremui man dar toli paciai gamintis  blush2.gif

na kur jau mirksiukas.gif Kokius aliejus ir EA turi parašyk rolleyes.gif
Atsakyti