Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 06 15, 18:36)
Taip, as  smile.gif  ir labai negaliu atsidziaugti juo... Ypac dabar pamegau po duso, siek tiek tik apsisluoscius issitepti kuna rolleyes.gif - labai puikiai susigeria, o kita karta maudantis dar jauciasi, oda svelni tokia..
Pirkau Via Naturalyje, buteliukas 125 ml, kiek mokejau  g.gif  , labai nedaug, dar cia gi gyriausi- gal  24 lt tik  g.gif , nepasakysiu, bet kad pigu, tai labai- netiketai tiesiog  smile.gif
Ir galima Tu 4u.gif , nors aisku, jau ispuostas veidas ir plaukai pirmosiomis gijomis biggrin.gif  , ale dar visai jauna esu  smile.gif

Radau per google savo zinute apie tai  biggrin.gif - 25 lt  4u.gif , nors ziuriu visose internetinese parduotuvese jis 35-36 lt  g.gif  - kazin kodel cia toks skirtumas?

O Tu biggrin.gif naudoji jį plaukams, galiukams? Mąstau gamintis galiukam serumą/gelį ar kremą biggrin.gif renkuosi pačias tinkamiausias tam priemones lotuliukas.gif o Via Naturalis kurioj Kauno vietoj yra? smile.gif Gal Tu su akcija pirkai? 4u.gif
Vilnietės, gal matėte kur galima nusipirkti šį daiktą sostinėj?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu as dar neaprasius gi savo ispudziu ir geriu,kuriuos gavau is DG smile.gif
Pirmiausia muilai.Muilai faini ir norejau paklausti DG,ar jinai juos daro is bazes ,ar viska pradeda nuo A iki Z? blush2.gif
Toliau tas ikapiu morenginis aliejus.Man jis super,kokosinio jau ir nenoriu,sito dar tikrai pirkciau,jei kas kooperuosis.Sis aliejus bent man tai fantastiskas.
Atsakyti
kas per "ikapiu" aliejus?
dievazi kazka praleidau
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 06 15, 20:39)
kas per "ikapiu" aliejus?
dievazi kazka praleidau

Nu morengu lotuliukas.gif Aprasyme raso,kad senoveje i kapa ji dedavo lotuliukas.gif
Atsakyti
ar Panevežyje yra naturalios kosmetikos parduotuve
Atsakyti
Merginos, pasigirsiu tongue.gif blush2.gif , pakeiciau sukuosena pagaliau ir labai dziaugiuosi, tokia gyva jauciuos dabar thumbup.gif

O dabar dar klausimelis-pastu susirasiau su aliejus.com, sake turi kakavos ir taukmedzio. Klausiau ar nerafinuoti, atrase, jog sviestmedis nerafinuotas, bet filtruotas. Neturi savospecifinio skonio ir kvapo, taciau gerosios savybes likusios, nes spaudimo metu nera gaves karscio, o kakavos sv.-nerafinuotas.
Tai i lietuviu kalba isvertus-viskas su jais gerai? Kuno sviestui gal visai tiktu? Pigesne iseiga gautusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 06 15, 18:12)
O Tu biggrin.gif naudoji jį plaukams, galiukams?

kaip faina, kad persilaužei, jėga biggrin.gif cool.gif Ir man sakyk tu drinks_cheers.gif

QUOTE(adrija @ 2010 06 15, 19:36)
Toliau tas ikapiu morenginis aliejus.Man jis super,kokosinio jau ir nenoriu,sito dar tikrai pirkciau,jei kas kooperuosis.Sis aliejus bent man tai fantastiskas.

kuo patinka, kuo kvepia, jeigu kvepia? 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 06 15, 20:51)
sviestmedis nerafinuotas, bet filtruotas.

tai bus baltas su specifiniu kiaulės taukų kvapu. Neimčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 23:21)
tai bus baltas su specifiniu kiaulės taukų kvapu. Neimčiau  blush2.gif

O pas Monica iš pradžių irgi nebuvo galima gauti filtruoto? smile.gif man atrodo, kad aš tokį ir pirkau patį pirmą kartą, nes to nefiltruoto kvapo išssigandau biggrin.gif Tai Monikos bent jau tauku nesmirdėjo man ax.gif Pataisykit, jei klystu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 15 birželio 2010 - 23:29
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 16, 00:28)
O pas Monica iš pradžių irgi nebuvo galima gauti filtruoto? smile.gif man atrodo, kad aš tokį ir pirkau patį pirmą kartą, nes to nefiltruoto kvapo išssigandau biggrin.gif Tai Monikos bent jau tauku nesmirdėjo man  ax.gif  Pataisykit, jei klystu rolleyes.gif

Nagi, nagi, idomu jau ir man kaip cia kas yra g.gif tai gal visgi ir aliejus.com taukmedis butu "einamas" i kuno sviesta?
Atsakyti
O jūs kaip kovojat su celiulitu? ax.gif
Kažkas lyg ir buvo minėję apie dumblių įvyniojimus namie.. Gal galima plačiau: kokie dumbliai, kiek skiesti, su kuo, kuo apvynioti ir visi kiti subtilumai biggrin.gif
Aš ką tik pasimasažuoju su lazdynu riešutų aliejum ir rozmarinų ea. Naudojau masažinę taurę, bet nedaug, nes bijau mėlyniu biggrin.gif paskuj rankom visaip kaip mynkiau lotuliukas.gif Reiktų neapleist šito reikalo.. kažkaip per vėlai susigriebiau dailint formas lotuliukas.gif
Tai lauksiu jūsų variantu, kaip su tais dumbliais 4u.gif
Atsakyti
As turiu vakuumines taures nusipirkus is rusu kioskelio, tai pasimasazuoju kada ne kada. O del dumbliu-kadangi turiu visu 3 rusiu, o veidui jie man stiproki, dariausi cia kazkada kauke dekolte sriciai su moliais, dumbliais, dar kazkokiais miltukais ir kas liko sutepiau uzpakalinems slaunu pusems (nevyniojau), tai iskart pradejau jausti toki kaip ir dilgciojima biggrin.gif tai sakiau kai eisiu i pirti isivyniosiu slaunis susimakalavusi is molio kokio, dumbliu, gal dar kokiu miltuku kosyte (EA irgi labai tiktu i kompanija bei dar koks aliejus), zodziu ingredientus reikia mesti i kruva tokius, kurie tinkami kovoti pries celiulita manau ir tiek mirksiukas.gif kokia makaliose jau gausis, tokia ir teptis lotuliukas.gif
O vyniociau bent jau as tai i maistine plevele ta drinks_cheers.gif ir su taurem kai dariausi, naudodama pirktini anticel. krema, po masazo vyniojaus i plevele dar kokiam pusvalandziui, tai zinok gerai uzkaito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 16, 00:44)
As turiu vakuumines taures nusipirkus is rusu kioskelio, tai pasimasazuoju kada ne kada. O del dumbliu-kadangi turiu visu 3 rusiu, o veidui jie man stiproki, dariausi cia kazkada kauke dekolte sriciai su moliais, dumbliais, dar kazkokiais miltukais ir kas liko sutepiau uzpakalinems slaunu pusems (nevyniojau), tai iskart pradejau jausti toki kaip ir dilgciojima biggrin.gif  tai sakiau kai eisiu i pirti isivyniosiu slaunis susimakalavusi is molio kokio, dumbliu, gal dar kokiu miltuku kosyte (EA irgi labai tiktu i kompanija bei dar koks aliejus), zodziu ingredientus reikia mesti i kruva tokius, kurie tinkami kovoti pries celiulita manau ir tiek mirksiukas.gif  kokia makaliose jau gausis, tokia ir teptis lotuliukas.gif
O vyniociau bent jau as tai i maistine plevele ta drinks_cheers.gif  ir su taurem kai dariausi, naudodama pirktini anticel. krema, po masazo vyniojaus i plevele dar kokiam pusvalandziui, tai zinok gerai uzkaito thumbup.gif

Ryt begu plėvelės ieškot! ax.gif Ačiū, Etama 4u.gif
Dumblių turiu tik vienos rūšies, bet nevėlu įsigyti ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti