Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 06 15, 07:02)

Sake man pardaveja, kad nelabai koks Argital plauku balzamas, tik nepaaiskino kodel  biggrin.gif  Tai dabar zinosiu..

Turbut ta pati pardaveja,nes ir man sake,kad nepatiko,bet negalejo atsakyti kodel. biggrin.gif Bet tesisybe sake,man jis irgi netiko ir nepatiko. wink.gif
Atsakyti
dargi nepasigyriau - nusipirkau Graikijoje natūralių jūros kempinių. Kainos svyruoja priklausomai nuo dydžio, apdirbimo bei kokybės 3-12 eurų ribose. Kaip niekad tokiu dalyku nesidomėjusi, sužinojau, kad labiausiai vertinamos ir ilgiausiai laiko bei pačios natūraliausios yra tamsios kempinės. Eilinis atvejis - kur neišvaizdžiausios ir pačios negražiausios smile.gif

tuo tarpu geresnio estetinio vaizdo, šviesios kempinės yra kažkaip apdirbtos: balintos ar tai dažytos. Jos ir susinaudoja greičiau smile.gif

kai išbandysiu, parašysiu, ar faina su jomis praustis wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 06 15, 06:02)
As is KN turiu nusipirkusi skysta emulsikli.. Tai turbut kazkas panasaus kaip pas tave.. Tai irgi nepatinka  drinks_cheers.gif

As galvojau kad bus maziau terliones doh.gif Terliones maziau, tik darbo ir kantrybes daugiau reik biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 09:45)
sveikos, merginos 
Vanilės eliksyrus jau du turėjau iš KN. Jazminų pirkau mažą buteliuką . O kaip su nerolio kvapu?
taip, gintaras matina veidą, bet pastebėjau, kad jeigu ilgiau palaikau, tai paskui nuo to pamatinimo žymiai labiau riebaluojasi oda, blizgėti ima...

Tikiuosi, kad gerai pailsejai 4u.gif
Siandien uzsukau i KN, tai neturejo Nerolio eliksyro verysad.gif Paemiau roziu ir jazminu po mazyti buteliuka, vienas atiteks mamai.

QUOTE(eglute82 @ 2010 06 15, 11:23)
prigriebiau alyvuogiu aliejaus ir tikrai skiriasi nuo cia perkamu thumbup.gif

As mamai nupirkau Extra virgin olive oil - jetau jetau, turbut toki s... tik LT galima rast gun_bandana.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 15, 11:45)
parasyk aromantic, gal patarimu tures del jo naudojimo. turetu siaip.
kur sante pirkai?

Ko gero teks parasyt, nes bandziau ieskot receptuose ir ne velnio jie neraso kaip sutirstint ta alieju g.gif
Sante pirkau LT Vilniaus Panoramoj (neatsimenu kuri is merginu ten dirba)
Ir labai labai patiko kondicionierius thumbup.gif
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 13:27)
Nes bent vanilė iš jų man pati neutraliausia, paskui eina rožės, trečioje vietoje jazminas pagal patikimą. O nerolio dar nenaudojau, negaliu įvertinti smile.gif

Kai tik nusipirkau, man nepatiko Nerolio eliksyras, bet prisijaukinau ir dabar "lomkes" norio to kvapo, gerai kad namie EA turiu.
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 06 15, 14:39)
Tikiuosi, kad gerai pailsejai  4u.gif
Siandien uzsukau i KN, tai neturejo Nerolio eliksyro  verysad.gif 

Sante pirkau LT Vilniaus Panoramoj (neatsimenu kuri is merginu ten dirba)

Kai tik nusipirkau, man nepatiko Nerolio eliksyras, bet prisijaukinau ir dabar "lomkes" norio to kvapo, gerai kad namie EA turiu.

gerai, ačiū biggrin.gif Na ir gera žinia - bus sutaupyta pinigų kol kas cool.gif

bryyla wink.gif

jei ne paslaptis, kur ir už kiek pirkai tą EA? Aš kažkur internete buvau užmačiusi, tai kaina buvo labai aukšta. Plius, kai tie patys EA kvepia gana skirtingai, tai tikriausiai neuosčius nepirkčiau. Man taip su verbenomis buvo - pirkau pagal hidrolatą, o paaiškėjo, kad kvapas ne toks, kokio tikėjausi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 15:02)
jei ne paslaptis, kur ir už kiek pirkai tą EA?

As nelabai brangiai pirkau, bet su Monica nusprendem kad neverta is ten pirkt, nes kokybe abejotina, kai pabaigsiu ir prisiruosiu tai pirksiu is Materia aromatica
Atsakyti
o kas gal naudojot toki sampuna
http://www.ekopievos...-ekstraktu.html smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 13:34)
sužinojau, kad labiausiai vertinamos ir ilgiausiai laiko bei pačios natūraliausios yra tamsios kempinės.

ir as ta pati skaicius buvau drinks_cheers.gif tai dukrai rudas pirkau. vaikui man jos patinka. sau net nebandziau smile.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 06 15, 13:39)

Sante pirkau LT Vilniaus Panoramoj

aaa, tu lietuvoj? biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau Interneto platybese ,kad pelargoniju produktu (geranium) nereiketu
naudoti vartojant kontraceptinius medikamentus g.gif idomu, gal kas turite
daugiau informacijos del sio teiginio? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 15, 15:41)
ir as ta pati skaicius buvau  drinks_cheers.gif tai dukrai rudas pirkau. vaikui man jos patinka. sau net nebandziau smile.gif

aš apskritai naudoju tik taviškius muilus, jokių kempinių. Kartais nusiskrabinu. Bet man nepatinka, kad MB naudoja nenatūralią, jam daugiausiai ir norėjau pakeisti, kad tik prigytų smile.gif Na ir aš prie to paties laužo pasišildysiu, kada reikės biggrin.gif
Atsakyti
Sveika sugrįžusi, Satura 4u.gif
Aš vakar padariau atradimą sau biggrin.gif buvo bekylantys keli spuogeliai, kai kuriuos buvau "patvarkiusi" savarankiškai, tai į naminį alavijų gelį įbėriau gintaro pudros ir patepiau veidą, bei storiau pritaškavau visus negeriečius- ryte oda skaisti, gerokai sumažėję vietiniai uždegimai, neiškilo per naktį nei viena bjaurastis thumbup.gif
Atsakyti
Diva:), berods Jūs pirkote Argital'io vynuogių kauliukų aliejų, taip? Priminkite, kur, kiek ir už kiek biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 15 birželio 2010 - 17:18
QUOTE(Katherina @ 2010 06 15, 18:18)
Diva:), berods Jūs pirkote Argital'io vynuogių kauliukų aliejų, taip? Priminkite, kur, kiek ir už kiek biggrin.gif  4u.gif

Taip, as smile.gif ir labai negaliu atsidziaugti juo... Ypac dabar pamegau po duso, siek tiek tik apsisluoscius issitepti kuna rolleyes.gif - labai puikiai susigeria, o kita karta maudantis dar jauciasi, oda svelni tokia..
Pirkau Via Naturalyje, buteliukas 125 ml, kiek mokejau g.gif , labai nedaug, dar cia gi gyriausi- gal 24 lt tik g.gif , nepasakysiu, bet kad pigu, tai labai- netiketai tiesiog smile.gif
Ir galima Tu 4u.gif , nors aisku, jau ispuostas veidas ir plaukai pirmosiomis gijomis biggrin.gif , ale dar visai jauna esu smile.gif

Radau per google savo zinute apie tai biggrin.gif - 25 lt 4u.gif , nors ziuriu visose internetinese parduotuvese jis 35-36 lt g.gif - kazin kodel cia toks skirtumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 birželio 2010 - 17:41