Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 06 01, 21:14)
Kazkaip man jis prisitaiko prie odos spalvos  g.gif Norejau pirkti as 1 nr. bet nebuvo, be to Stepone sake, kad geriau imti 2 nr. nes tas 1 nr. per sviesus.. 

Bandžiau ir aš paakius patepti, atrodė lyg per tamsi spalva, bet pati konsistencija labai maloni ir lengva. Gal tiktų, pvz, kaip šešėlių pagrindas g.gif
Atsakyti
Ir as turiu toki dziaugsma drinks_cheers.gif O ka naudoji? Kokie rezultatai?

QUOTE(Joliee @ 2010 06 01, 22:35)
Kadangi mano venos linkusios plėstis, "kolekcionuoju" ir naudoju tam skirtus produktus... Jau kelios dienos internete bandau užtikti kaštonų ekstrakto ar aliejaus (jei toks būna), tik ne aromatui suteikti (yra aroma-zone), o kad turėtų veikliųjų medžiagų. Gal netyčia kuri kada nors kur užmatė?..  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 02, 14:09)
Taip,naudoju buteliuka nuo hidrolato.Bet as gal paprasciau darau,nei myself aprase. Kazkaip seniau jau sugalvojau,kad reikia naturalaus oro gaiviklio,pasidariau ir labai gerai.  thumbup.gif  Pilu spirito,bet ne daug,kokia 25 ml,tada lasinu ea,man su tikraja citrinzole skaniausia ir tuomet vandens iki virsaus.
Spirita koki turiu,toki naudoju,kartais is vaistines,kartais ne. smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 06 02, 14:12)
o EA spirite istirspta? 4u.gif

Aciu,esme supratau 4u.gif
Tik man va ir dabar idomu,kaip tie eteriniai istirpsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 06 02, 13:55)
Atėjau pasigirti biggrin.gif Po savaitės reguliaraus acto toniko naudojimo su kitomis veido priežiūros priemonėmis-oda laaabai pagražėjusi: skaistesnė, randeliai sušvelnėję, pabalę, super  thumbup.gif tikiuosi, kad tai ne laikinas rezultatas ir neteks greit nusivilti (tfu tfu tfu)...
Beje, galų gale, nusipirkau išsvajotąją, išlauktąją knygą "Aromaterapija nuo a iki ž" labai įdomu skaityti smile.gif

Aš irgi reguliarai vakarais nusivalau veiduką su acto toniku - man super thumbup.gif Spuogiukų mažiau, oda lygesnė. Kolkas pasiteisina.

Iš kur knygą??? Aš irgi noriu smile.gif
P.S. gavai laiškiuką į paštą nuo manęs?
Atsakyti
ar galima su prasusikliu plauti tusa nuo akiu?turiu omeny Eco prausikli 4u.gif kazkaip vakare uzmigau ir nakti tik begau aliu plaut, tai visa veida nusisprausiau su eco, tai patiko ir greti labai.nes kazkaip tingisi pries tai valyt su valikliu ar aliejuku smile.gif

o dar, ar visi naturalus dezodorantai saugo nuo kvapo? baigiu savo sintetini ir vis vilioja isbandyt naturalu. nesu is gausiai prakaituojanciu, bet butinai turiu jaust kad nesu smirduke 4u.gif o gal geriau pasigaminti is aluno milteliu?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 02, 14:05)
ar galima su prasusikliu plauti tusa nuo akiu?turiu omeny Eco prausikli 4u.gif 

Beabejo galima, kodėl gi ne ax.gif Aš pati anksčiau naudojau Madara putas, dabar kaip tik pradėsiu Eco prausiklį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 02, 15:10)
Aš manau, kad galima ax.gif Kiek šiandien visko gavau bigsmile.gif Viskas argital:šampūnas, kremas su ylang ylang, kaukė-scrub'as, valomasis kremas, prausiklis. Dabar taip noriu viską išbandyti biggrin.gif

kauke scrubas cia veidui?idomus butu atsiliepimai 4u.gif
o valomasis kremas cia varnelesu?
o kur jus uzsisakot argitali?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 02, 10:38)

Prašom 4u.gif

QUOTE(adrija @ 2010 06 02, 13:25)
Tas spiritas is vaistines,kur vaistams leisti naudojamas,tiks,taip|?

Aš radau namie spirito ir panaudojau, o kur jis pirktas, net nežinau.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 02, 14:12)
o EA spirite istirspta? 4u.gif

QUOTE(adrija @ 2010 06 02, 14:25)

Tik man va ir dabar idomu,kaip tie eteriniai istirpsta g.gif

As manau,kad taip. 4u.gif
Man viskas labai gerai pasiskirsto,kai ea istirpinu spirite.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 02, 15:25)
kauke scrubas cia veidui?idomus butu atsiliepimai 4u.gif
o valomasis kremas cia varnelesu?
o kur jus uzsisakot argitali?

Veidui smile.gif Taip, kremas varnalėšų. Kolkas visko gavau pabandymui iš Manija69. Beje, kiek pamenu jūs irgi naudojat kažkokį argital kremą, ar kažką maišau? Jei taip, tai kokį ir kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 02 birželio 2010 - 15:00
QUOTE(balla @ 2010 06 02, 14:50)
Aš irgi reguliarai vakarais nusivalau veiduką su acto toniku - man super  thumbup.gif  Spuogiukų mažiau, oda lygesnė. Kolkas pasiteisina.

Iš kur knygą??? Aš irgi noriu smile.gif
P.S. gavai laiškiuką į paštą nuo manęs?

Iš Baltų lankų knygyno, pagaliau pasirodė antrasis leidimas.
Gavau, bet paskutiniu metu galva užimta kitkuo, tai ir atrašyt pamiršau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o Natura House firma cia naturali skaitos? kazada maximoj maciau, tai kazkaip kreivai nuziurejau ax.gif O kaip yra is tiesu?
Atsakyti