Apžiūrėjau ir Naturderm šampūnus, kaina tikrai nebloga, gal reikės išbandyti. Beto dar užmačiau, kad Eurokose yra ir mėginukų LiveClean (šampūnai, balzamai), kas norit išbandyti, prašom
Šiandien per pietus buvau nubėgusi į CUP'o Eurocose, tai užtikrino, kad jokių mėginukų net ir nebuvo kada nors turėjusios. Tai kurioje čia Eurokose jų yra ? Jeigu dar yra....
QUOTE(Redgrape @ 2010 06 15, 11:42)
Pirkau Juaroj. Su nuolaida mokejau 35 Lt. Pardaveja mane tikino, kad kondicionierius labai geras ir perkamas
aš per atostogas beveik baigiau išbaigti saviškį Laveros Basis, o kai mano plaukams daug maitinimo nereikia.... Tu vilnietė?
Papildyta:
QUOTE(Ugvilė @ 2010 06 15, 11:49)
bet cia tai man naujiena, as matyt, kaip naivi turiste, visada tikejua, kad ten natur ir ne i galva paskaityti sudeciu
aš daug prie tų lentynų stovėjau Kita vertus, kai pas mus pačias rankos ilgos ir pasiekia visur, kur tik reikia, tai ir nebuvo tokio poreikio, kad būtinai reikia to ar ano Būtų buvę kas nors super įdomaus su alyvuogių aliejumi ir gera sudėtim, būčiau nepabrokijusi, bet kad nebuvo
eglute82 jau įdėjo apsauginio losjono foto
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 09:14)
taigi, parašysiu, ką mačiau Graikijoje.
alyvuogių muilų lauktuvėms irgi teko paieškoti. Tai patys natūraliausi, kaip ir buvo galima tikėtis, buvo panašūs į ūkišką muilą, didelias gabalais ir pigiausi: saponifikuotas alyvuogių aliejus, druska, vanduo ir kažkoks parfumas. Na bet parfumo tai jokio neužuodžiu - man bekvapiai tie muilai
alyvuogių muilų lauktuvėms irgi teko paieškoti. Tai patys natūraliausi, kaip ir buvo galima tikėtis, buvo panašūs į ūkišką muilą, didelias gabalais ir pigiausi: saponifikuotas alyvuogių aliejus, druska, vanduo ir kažkoks parfumas. Na bet parfumo tai jokio neužuodžiu - man bekvapiai tie muilai
tikrai pasijuto tavo atostogos smagu, kad grizai
labai fainos sudetys tavo pasigamintu aliejuku misiniu man irgi tokiose vietose patinka aliejus naudot
labai itikinamas tavo pasakojimas. logiska, man atrodo, - jie man ten visada sudaro kiek pritinginciu zmoniu vaizda (zinau, jie turi pasiteisinima - ten per karsta dirbti ), tai jiem tereikia greit su kuo galima maziau pastangu kuo daugiau uzsidirbti is turistu ta jie ir daro. dauguma zmoniu ir namie nestudijuoja etikeciu, o per atostogas isvis atsipalaidavimas svarbu, kad aiskiai ir ryskiai matytus uzrasai: naturalu, ranku darbo, vietines gamybos, naturalus vietinis alyvuogiu aliejus ir pan.
daugumai to uztenka. o tokiu kaip Satura - mazuma
ar vietoj pagaminta? ai, gal ir patikeciau jei, kaip ir jus, daugiau maziau itikintu va, kai buvom Santorini saloj, vis pabrezdavo, kad viska is alyvuogiu ir vynuogiu (pvz vyna) gaminasi patys saloje. as kazkaip lengvai patikejau - itikinamai tai pasirode. bet velgi uztai kaina kosmine! bet apsvaige nuo saules ir vaizdu vargsai turistai nusipirkom po buteli
priminei, as gi sakiau kai vel i tuos krastus vaziuosiu, ieskosiu lauro aliejaus. nesimate netycia?
muilai tie kur ant zemes ispilstomi? sudetis paprasta ir gera. tik galetu be to parfumo buti ten turbut labai pigus?
DG, tavo muiliukas man labai patiko-putoja, tikrai svariai nuprausia, bet nenusausina odos ir nepleiskanoja kaip nuo kitu budavo, esu labai patenkinta
Na as lavera basis sensitiv plauku kauke bandau jau antra karta ir ka galiu pasakyti-patinka ir manau tikrai dar kartosiu (reiks pasiziureti ka dar gero lavera turi, gal koki kondicionieriu ar samouna prigriebciau dar, o beje ar nuolaidu nenusimato? ) siandien sampuna pagerinau silikonu+rozmarinu EA, o lavera kauke silku, palaikiau tik 10min., vis laiko pritruksta atrodo, bet vistiek yra rezultatas. O ir nuo druide purity kazkokie svelnus plaukai pradejo darytis, glotnesni, tokie sveiki atrodo as galvojau jis mane pasiaus, bet pasirodo su laiku gal net ir gydo, kuo toliau, tuo sveikesni plaukai atrodo, kazkaip lengvai pati nustebau sioj vietoj, nesitikejau
Na as lavera basis sensitiv plauku kauke bandau jau antra karta ir ka galiu pasakyti-patinka ir manau tikrai dar kartosiu (reiks pasiziureti ka dar gero lavera turi, gal koki kondicionieriu ar samouna prigriebciau dar, o beje ar nuolaidu nenusimato? ) siandien sampuna pagerinau silikonu+rozmarinu EA, o lavera kauke silku, palaikiau tik 10min., vis laiko pritruksta atrodo, bet vistiek yra rezultatas. O ir nuo druide purity kazkokie svelnus plaukai pradejo darytis, glotnesni, tokie sveiki atrodo as galvojau jis mane pasiaus, bet pasirodo su laiku gal net ir gydo, kuo toliau, tuo sveikesni plaukai atrodo, kazkaip lengvai pati nustebau sioj vietoj, nesitikejau
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 15, 12:13)
labai fainos sudetys tavo pasigamintu aliejuku misiniu man irgi tokiose vietose patinka aliejus naudot
svarbu, kad aiskiai ir ryskiai matytus uzrasai: naturalu, ranku darbo, vietines gamybos, naturalus vietinis alyvuogiu aliejus ir pan.
va, kai buvom Santorini saloj, vis pabrezdavo, kad viska is alyvuogiu ir vynuogiu (pvz vyna) gaminasi patys saloje.
priminei, as gi sakiau kai vel i tuos krastus vaziuosiu, ieskosiu lauro aliejaus. nesimate netycia?
muilai tie kur ant zemes ispilstomi? sudetis paprasta ir gera. tik galetu be to parfumo buti ten turbut labai pigus?
svarbu, kad aiskiai ir ryskiai matytus uzrasai: naturalu, ranku darbo, vietines gamybos, naturalus vietinis alyvuogiu aliejus ir pan.
va, kai buvom Santorini saloj, vis pabrezdavo, kad viska is alyvuogiu ir vynuogiu (pvz vyna) gaminasi patys saloje.
norėčiau pasidaryti kitą mišinuką jau su nerolio eliksyru liepos pabaigai, bet va bėda - MB su manim neina nerolio uostyt Man taip tas kvapas patikti ėmė, bet nenorėčiau, kad vėl prisipilstyčiau, o jis pasakytų - na ir kvapelis Man nepatinka, tai ar galėčiau to, kur pirma turėjom, gauti? Farfalla kvepalų nesukritikavo, jeigu neis, teks ir jam ant veido tada kentėt tą, ką būsiu paruošusi
tai ten net mediniai stovai yra padaryti su užrašu Natural. Bet kai pasigilini, tai nelabai to natūralumo ten rasta...
tai gal tikrai augina ir garsėja tuo sala? Nes pas mus nei aliejaus, nei vynų ypatingų nebuvo
pati pagalvok - alyvuogių ir to neradau naminės gamybos, ką jau apie laurų aliejų bekalbėti
nežinau, ant ko tuos muilus pilsto - neparašyta Pigūs tai tikrai - koks 150 gr. gabalas kainuoja 1,1 euro. Panašiai ir kitų rūšių - kur patys pigiausi (apie 1 eurą), patys neišvaizdžiausi, tų ir sudėtis pati geriausia
bet vėlgi - pati nesiprausiu aš jais, išdalinsiu artimiesiems. Manyje jau mirė aklo pasitenkinimo nauju kosmetikos gaminiu jausmas, tegu kiti džiaugiasi
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 15, 09:21)
as keliausiu Ispanijon rugpjuti, ten ko gero siai temai mazai patirties parvesiu , nes busiu Barselonoje
O alieju maistui ir ne tik, nebuvote kokiame kaimukyje, kur spaudzia? As baigiau visus savo aliejus, mastau apie Ispanija- bet kur ten keliaut i koki uzkampi,kad gauti gerio?
O alieju maistui ir ne tik, nebuvote kokiame kaimukyje, kur spaudzia? As baigiau visus savo aliejus, mastau apie Ispanija- bet kur ten keliaut i koki uzkampi,kad gauti gerio?
o gal kaip tik barselonoj ka rasi idomaus?
draugai ka tik grizo is ispanijos - ilsejos kaimelyje kazkokiam. tai bent jau apie maista nesustodami pasakojo - viska pirko kaimu turguose: vietoj uzaugintas darzoves, vaisius, desras.. tai turetu buti ir alieju
neturistinese vietose reik ieskot gal
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 10:15)
galų gale paieškos baigėsi duty free parduotuvėje, kurioje radom du organinius alyvuogių aliejus ir vieną nusipirkom
as irgi alieju duty free parduotuvej isvaziuojant pirkau
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 15, 10:57)
Uoj, as tai is bet ko pamatau viska !
jauno zmogaus svajones - rimtas dalykas
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 10:45)
sveikos, merginos Pagaliau ir aš po atostogų, kaip smagu jus visas vėl matyti
gal tiesiog šilko milteliai? O ar matei AZ, kad yra bambuko pudra/milteliai, jie turi daug silicio berods ir eina kaip pagrindas jų pudroms - man labai viliojančiai atrodo
taip, gintaras matina veidą, bet pastebėjau, kad jeigu ilgiau palaikau, tai paskui nuo to pamatinimo žymiai labiau riebaluojasi oda, blizgėti ima... O nuolatos kaip pudrą naudočiau nedidelę gintaro miltelių įmaišytų, nes kad nebūtų taip, kad trumpam gražu, o ilgam riebalas lieka
gal tiesiog šilko milteliai? O ar matei AZ, kad yra bambuko pudra/milteliai, jie turi daug silicio berods ir eina kaip pagrindas jų pudroms - man labai viliojančiai atrodo
taip, gintaras matina veidą, bet pastebėjau, kad jeigu ilgiau palaikau, tai paskui nuo to pamatinimo žymiai labiau riebaluojasi oda, blizgėti ima... O nuolatos kaip pudrą naudočiau nedidelę gintaro miltelių įmaišytų, nes kad nebūtų taip, kad trumpam gražu, o ilgam riebalas lieka
sveika sugrizus, as ir galvojau kur dingus
AZ nemaciau nes tikslingai ten neinu, bijau uzsikabinti ant visokiu miltuku, o laiko ir lituku visokiom gamybom dabar nelabai turiu, bet del silko milteliu gali buti sugriesysiu
gintaro pudros truputuka gal ir nieko butu, bet vakar daugiau jos isiberiau i krema (as vakare su keemu sumaisau ir tepuosi veida) ir ziuriu visokiu juoduliuku negraziu ten esama galiu netycia "pasipuosti" besipudruodama
QUOTE(Odora @ 2010 06 15, 12:29)
gintaro pudros truputuka gal ir nieko butu, bet vakar daugiau jos isiberiau i krema (as vakare su keemu sumaisau ir tepuosi veida) ir ziuriu visokiu juoduliuku negraziu ten esama galiu netycia "pasipuosti" besipudruodama
iš kur milteliai? Iš Astromineralogijos centro į kremą Suki pyliau, na jokių juodulių nesimatė
QUOTE(zhuikis @ 2010 06 14, 14:33)
Merginos, o gal kas galite pasidalinti savo patirtimi apie natūralius kremus mišriai veido odytei?
Jau kelis kartus minėjau, kad man patinka Neobio su magnolijomis. Ir dar pastebėjau, kad mano oda labiau riebaluodavosi, kai plaudavau rasulo moliu (maišytu su aliejumi ar vienu). Matyt, per daug sausindavo odą, dėl ko ji išskirdavo dar daugiau riebalų. Tad aš vis dar džiaugiuosi ir Neobio prausikliu/valikliu su medvilne.
Matosi, kad Satura grįžo, tema iš karto pagyvėjo
O kaip kvepia nerolio eliksyras? Gundausi jo įsigyti.
Aš susimeistravau geliuką veidui iš rugiagėlių hidrolato, alijošiaus miltukų, ksantano, glicerino, arbatmedžio EA, medetkų fitolio, vanilės fitolio, lazdyno riešutų aliejaus, jūrų šilko, vitamino E ir ekokonservanto.
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 13:26)
norėčiau pasidaryti kitą mišinuką jau su nerolio eliksyru liepos pabaigai,
Aš susimeistravau geliuką veidui iš rugiagėlių hidrolato, alijošiaus miltukų, ksantano, glicerino, arbatmedžio EA, medetkų fitolio, vanilės fitolio, lazdyno riešutų aliejaus, jūrų šilko, vitamino E ir ekokonservanto.
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 13:38)
iš kur milteliai? Iš Astromineralogijos centro į kremą Suki pyliau, na jokių juodulių nesimatė
is barocos turbut (pries onos baznycia) negaliu sakyti, kad istisai, siaip kai ziuri atrodo geltona pudra kai su kremu paskirstai ant veido matosi po kelis juoduis grudelius, geriausiu atveju juodas gintaras, blogiausiu dulkes nuo grindu
QUOTE(myself @ 2010 06 15, 13:11)
Matosi, kad Satura grįžo, tema iš karto pagyvėjo
be manęs jums ramiau buvo
kvapas sunkiai nupasakojamas. Pagrindinė nata - toks gilus žolinis aromatas. Bet pirmas kvėptelėjimas duoda kažkokį gaivų, džiaugsmingą, citrusinį kvapą, kuris greičiau nugaruoja. Savotiškas tikrai. Bet jis man ir anksčiau dėl to džiaugsmingumo patiko, kai dar net nebuvau užsikabliavus ant nerolio kvepalų
Laimė per paskaitas pasakojo, kad kvapas patinka stipriems žmonėms, galintiems jį pakelti, ir kaip pavyzdį nurodė kažkokią karalienę, kuri visus savo daiktus neroliu kvėpino
tik įdomu, kaip tas kvapas ilgai naudojant, ar nepabosta Nes bent vanilė iš jų man pati neutraliausia, paskui eina rožės, trečioje vietoje jazminas pagal patikimą. O nerolio dar nenaudojau, negaliu įvertinti