sveikos, merginos Pagaliau ir aš po atostogų, kaip smagu jus visas vėl matyti
[quote=rutuk,2010 06 01, 20:11]
KN Nerolio eliksyras, bet pabaigiau, nors brangokas, bet kartosiu [/quote]
kaip tik į jį žvalgausi, bet kadangi pats brangiausias iš visų, tai dar nesiryžtu. Vanilės eliksyrus jau du turėjau iš KN. Jazminų pirkau mažą buteliuką pasiremdama Rkatytės patirtimi, kad jai tiesiog pakyrėjo kvapas po ilgo naudojimo. O kaip su nerolio kvapu? Neįkyri?
[quote=Rkatyte,2010 06 03, 09:43]
Vakar atlikau namu darbus ir radau, kuom Ofelija poliravo nagus: (296 psl pagaliau radau ): "balta pudra ir stirnos oda aptrauktu dramblio kaulo gabalėliu. ...
[/quote]
įdomu, ar realiai tokio dalyko yra dar kur pirkti?? Kiek pamenu, Ofelija šitą dalyką antikvariate pirko, ne?
[quote=TekilaSunrise,2010 06 03, 18:58]
Ką tik apsiuosčiau pačio nerealiausio kvapo, kokį teko užuosti paskutiniu metu - Saturos įpilto OP šampūno [/quote]
kokie gi įvertinimai po naudojimo?
[quote=Manija69,2010 06 04, 15:26]
Kai pirmas sampunas surugo,net nepastebejau is kart,dar pakraciau,kad molis susimaisytu,atidrius,sampunas sove i sienas.
[/quote]
atsiprašau, bet taip prajuokinai
[quote=Diva:),2010 06 07, 09:13]
maza to, kad suru, dar visokiu granulyciu po burna voliojasi - zodziu tikrai ne man, desiu i isparduotuve...
Beja, ko gero busiu siek tiek padauginus guaro, mat kartais buna, kad ant veido , dazniausiai prie ausu, susidaro koks vienas gumuliukas tarsi pleveles sudziuvusios ir jau tokios i kamuoleli susisukusios.
[/quote]
man tai net nesūru... Jei būtu buvusi sūri ta Weledos pasta, būčiau kartojus ir kartojus
arba tepa per daug ir tas gelio perteklius ant veido gumuluojasi
[quote=agnuta,2010 06 09, 08:29]
nu po tokio atsiliepimo, knieti ir paciai isbandyt si metoda
[/quote]
su aliejais (abrikosiniu, kuris nuo sušlapinimo vandeniu akyse emulguojasi ir tampa balta mase) per atostogas gerai skutau MB, kad nereikėtų vežiotis elektrinės barzdaskutės. Tai kaip jam, tai ir peiliukų tiek negaila. Na bet teisingai sakoma, kad batsiuvys be batų - kai pati sumąsčiau nusiskusti su aliejum, viskas baigėsi beveik kraujo praliejimu
dar man klausimas dėl ekonomiškumo ir paties peiliuko naudojimo. Arba aš per daug aliejaus tepiau, arba kažką ne taip dariau, nes man labai su aliejumi vėlėsi peiliukai, nespėjau jų atplaudinėt..
[quote=Daddygirl,2010 06 09, 15:47]
Idomu ir man apie alieju netikima/tikima odai.
Galvoju, gal reik bandyt aliejus po viena, gal lengviau atsirinkt ir rast koki, kuris nekemsa poru.
[/quote]
apie šitą kitu užėjimu parašysiu, nes aliejų daug naudojau
[quote=Rasma,2010 06 09, 19:32]
Dar kojų skutimui nusipirkau "Lavera" vyr. kremą skutimuisi -[/quote]
labai įdomu, kiek laiko tau jo užteks ir ar yra skalsus
[quote=Rasma,2010 06 09, 20:20]
Ir dar ėmiau labai brangių "Lavere" produktų mėginukų, irgi labai įdomu koks efektas, nes kaina net nepalyginti su "Aquabio", bet gal kažkas stebuklingo
[/quote]
na na
[quote=Chippie,2010 06 10, 00:30]
iki sio geriausias deo yra sis [/quote]
jeigu saviškį deo užmatysi kur nors pardavinėjant internetu, šauk - manau, kad daug kas lauks
[quote=Daddygirl,2010 06 11, 12:50]
Bananai sokolade
[/quote]
vėl iš kelio vedi
[quote=Odora,2010 06 13, 18:52]
pasidalinsiu savo siandieniniu apsigavimu, cia vis paminimos acorele priemones
gal kuri daugiau zinote kas per dalykas yra silko pudra? [/quote]
ne nu siaubas kažkoks....
gal tiesiog šilko milteliai? O ar matei AZ, kad yra bambuko pudra/milteliai, jie turi daug silicio berods ir eina kaip pagrindas jų pudroms - man labai viliojančiai atrodo
[quote=Odora,2010 06 14, 07:57]
dar turiu tokia minti pameginti mineraline su gintaro pudra sumaisyti, [/quote]
taip, gintaras matina veidą, bet pastebėjau, kad jeigu ilgiau palaikau, tai paskui nuo to pamatinimo žymiai labiau riebaluojasi oda, blizgėti ima... O nuolatos kaip pudrą naudočiau nedidelę gintaro miltelių įmaišytų, nes kad nebūtų taip, kad trumpam gražu, o ilgam riebalas lieka
[quote=Dezdemona*,2010 06 14, 12:41]
Kiek pamenu pries kuri laika kai tik buvo atsirade live clean naturalistes ji peike neva ne toks jau ir naturalus, o va dabar visos giriasi kad nusipirko. [/quote]
jei pagal buvusią čia įdėtą sudėtį, tai neatrodo jis man geras...
[quote=Redgrape,2010 06 14, 22:07]
Argital kondicionierius plaukams mano nuomone visiškas nesusipratimas
[/quote]
kur pirkai ir po kiek?
Merginos, ar yra iš natūralių priemonių, kurios saugotų plaukus nuo saulės? Gal kas bandė?
taigi, parašysiu, ką mačiau Graikijoje. Aišku, tikriausiai negalima daryti toli siekiančių išvadų apie visą šalį iš turistinių zonų, bet bendras vaizdas nebuvo super, vertinant iš NKG taško
visos "natural" priemonės su alyvuogių aliejumi, kurias vis siūlė pirkti kaip tikrai geras, maitinančias drėkinančias, panašu, tik priedanga kelti pardavimus, nes nors sudėtyje ir matosi olive oil, bet užtat visa kita kaip ir bet kurioje sintetikoje...
irgi a la natūralioje lentynoje mačiau beveik kažkokią no name kosmetiką iš natūralesnių, kur naudojami populiarūs šūkiai be mineral oil, parabenų ir dar kažko, bet sudėtyje puikuojasi PEG'ai, silikonas. Žodžiu, nieko tokio super duper neatradau ir nepamačiau.
alyvuogių muilų lauktuvėms irgi teko paieškoti. Tai patys natūraliausi, kaip ir buvo galima tikėtis, buvo panašūs į ūkišką muilą, didelias gabalais ir pigiausi: saponifikuotas alyvuogių aliejus, druska, vanduo ir kažkoks parfumas. Na bet parfumo tai jokio neužuodžiu - man bekvapiai tie muilai
su MB naudojom vaikišką Lavera SPF20 losjoną, taip pat turėjau prisimaišiusi aliejų mišinių - brangesnį veidui, paprastesnį kūnui. Na ir nenusvilom, nesuskrudom, neperkepėm, net neparaudonavom
Lavera man pateisino savo efektyvumą, pirksiu dar vieną šito losjono butelį. Veidui dariau mišinuką iš vanilės eliksyro (pagrindas), jazminų eliksyro (mažesnė dalis), buriti aliejaus iš AZ, KN šaltalankių aliejaus, morkų fitolio jojoboje iš AZ. Labai gerai saugojo, gaivino veido odą.
kūnui dariau pigesnį variantą - už pagrindą kokosų aliejų, tada jazminų eliksyro ir rožių EA dėl kvapo, buriti, šaltalankių aliejai ir morkų fitolis. MB įvertino, kad po saulės šitas mišinys jam gerai atstatė kūno odą
šiaip jau tiek daug aliejų senia benaudojau grynų. Lyg ir kirbėjo mintis darytis kremą kaip Pandora kažkada pasielgė, bet tada lieka atviras klausimas dėl konservavimo, išlaikymo ir pan. nenorėjau kad supelytų, prarūgtų ir pan., tai dėjau tik aliejus.
kadangi buvo labai karšta, saulė intensyvi, tai aliejų tikrai nebuvo per daug - nei jie porų kimšo, nei dar ką blogo darė. Tai tikriausiai naudojimo paslaptis yra geras pritaikymas ir labai maži kiekiai (čia veidui). Užsilašindavau ant rankos lašelį mikso, paskirstydavau tarp delnų ir tada jazmininį lašą paskirstydavau visam veidui.
būtent eliksyrus veidui ėmiau, nes marulos aliejus draugiškiausias ir man labiausiai veidui patinka. Buriti aliejus irgi nepastebėjau, kad kimštų. Kadangi iš to trikampio mėginuko jo dar nemažai liko, panaudosiu jį mišiniui, skirtam poilsiui po Lietuvos saule šiais metais
reziumė - išsisukau gerai ir džiaugiuosi grįžusi ten, kur moku apsipirkti, ko man reikia
visos "natural" priemonės su alyvuogių aliejumi, kurias vis siūlė pirkti kaip tikrai geras, maitinančias drėkinančias, panašu, tik priedanga kelti pardavimus, nes nors sudėtyje ir matosi olive oil, bet užtat visa kita kaip ir bet kurioje sintetikoje...
irgi a la natūralioje lentynoje mačiau beveik kažkokią no name kosmetiką iš natūralesnių, kur naudojami populiarūs šūkiai be mineral oil, parabenų ir dar kažko, bet sudėtyje puikuojasi PEG'ai, silikonas. Žodžiu, nieko tokio super duper neatradau ir nepamačiau.
alyvuogių muilų lauktuvėms irgi teko paieškoti. Tai patys natūraliausi, kaip ir buvo galima tikėtis, buvo panašūs į ūkišką muilą, didelias gabalais ir pigiausi: saponifikuotas alyvuogių aliejus, druska, vanduo ir kažkoks parfumas. Na bet parfumo tai jokio neužuodžiu - man bekvapiai tie muilai
su MB naudojom vaikišką Lavera SPF20 losjoną, taip pat turėjau prisimaišiusi aliejų mišinių - brangesnį veidui, paprastesnį kūnui. Na ir nenusvilom, nesuskrudom, neperkepėm, net neparaudonavom
Lavera man pateisino savo efektyvumą, pirksiu dar vieną šito losjono butelį. Veidui dariau mišinuką iš vanilės eliksyro (pagrindas), jazminų eliksyro (mažesnė dalis), buriti aliejaus iš AZ, KN šaltalankių aliejaus, morkų fitolio jojoboje iš AZ. Labai gerai saugojo, gaivino veido odą.
kūnui dariau pigesnį variantą - už pagrindą kokosų aliejų, tada jazminų eliksyro ir rožių EA dėl kvapo, buriti, šaltalankių aliejai ir morkų fitolis. MB įvertino, kad po saulės šitas mišinys jam gerai atstatė kūno odą
šiaip jau tiek daug aliejų senia benaudojau grynų. Lyg ir kirbėjo mintis darytis kremą kaip Pandora kažkada pasielgė, bet tada lieka atviras klausimas dėl konservavimo, išlaikymo ir pan. nenorėjau kad supelytų, prarūgtų ir pan., tai dėjau tik aliejus.
kadangi buvo labai karšta, saulė intensyvi, tai aliejų tikrai nebuvo per daug - nei jie porų kimšo, nei dar ką blogo darė. Tai tikriausiai naudojimo paslaptis yra geras pritaikymas ir labai maži kiekiai (čia veidui). Užsilašindavau ant rankos lašelį mikso, paskirstydavau tarp delnų ir tada jazmininį lašą paskirstydavau visam veidui.
būtent eliksyrus veidui ėmiau, nes marulos aliejus draugiškiausias ir man labiausiai veidui patinka. Buriti aliejus irgi nepastebėjau, kad kimštų. Kadangi iš to trikampio mėginuko jo dar nemažai liko, panaudosiu jį mišiniui, skirtam poilsiui po Lietuvos saule šiais metais
reziumė - išsisukau gerai ir džiaugiuosi grįžusi ten, kur moku apsipirkti, ko man reikia
Sveika sugrizusi namo! Labai idomu skaityti patirti is kitu krastu , as keliausiu Ispanijon rugpjuti, ten ko gero siai temai mazai patirties parvesiu , nes busiu Barselonoje ( kur jau ten natur) ir Alicanteje- o ten jau turistine zona...
Pamenu Maljorkoje buvau prisipirkus grazuoliu muiliuku- arbuzo gabaleliai, cirtinos kaip tikros, moliugai atpjauti- atsikasti norisi, o kvapai ir spalvos!!! Chemija kvadratu ....
O alieju maistui ir ne tik, nebuvote kokiame kaimukyje, kur spaudzia? As baigiau visus savo aliejus, mastau apie Ispanija- bet kur ten keliaut i koki uzkampi,kad gauti gerio?
Pamenu Maljorkoje buvau prisipirkus grazuoliu muiliuku- arbuzo gabaleliai, cirtinos kaip tikros, moliugai atpjauti- atsikasti norisi, o kvapai ir spalvos!!! Chemija kvadratu ....
O alieju maistui ir ne tik, nebuvote kokiame kaimukyje, kur spaudzia? As baigiau visus savo aliejus, mastau apie Ispanija- bet kur ten keliaut i koki uzkampi,kad gauti gerio?
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 15, 10:21)
aha, šitas klausimas tai skaudus man Pasirodo, kad ta sala, kurioje buvome, išvis nepasižymi jokiu aliejumi ir ieškoti ten vietinių aliejaus spaudikų beveik tas pats, kaip žiemą gėlių darželių...
vistik kažkokį nusipirkau (taip taip, pats savo rankomis jį spaudžiau ). Bet mano problema - netikiu, kad jis paprasto žmogaus spaustas, nebent kuri labiau nusimananti, graikiškas tradicijas ir kitas plonybes žinanti mane įtikins priešingai.
ant to vietinio aliejaus - vienodos etiketės. OK, mažu kaimas jų urmu užsipirko Bet ir išpilstytas jis ne tik į paprastus plastikinius, stiklinius butelius, ką ir įmanoma namų sąlygomis padaryti, bet ir į metalines skarbonkes Kaip tokią skarbonkę užvakuoti? Nemanau, kad tas įmanoma be specialios įrangos
galų gale paieškos baigėsi duty free parduotuvėje, kurioje radom du organinius alyvuogių aliejus ir vieną nusipirkom
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 10:14)
taigi, parašysiu, ką mačiau Graikijoje
Sveika sugrizusi, truko cia taves mes kai buvom Kretoj, is visos gausybes chemijos radau tik viena vietines reiksmes firma, kurios kremu sudetys buvo naturalios, bet emem tik ranku krema vyriskiui, nes kaina kandziojosi kaip reikalas, prigriebiau alyvuogiu aliejaus ir tikrai skiriasi nuo cia perkamu
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 12:15)
aha, šitas klausimas tai skaudus man Pasirodo, kad ta sala, kurioje buvome, išvis nepasižymi jokiu aliejumi ir ieškoti ten vietinių aliejaus spaudikų beveik tas pats, kaip žiemą gėlių darželių...
ir as nelinkusi tiketi tokiais dalykais... Blogai is tikro!
O gal ta alieju superka ir ispilsto kazkur , vienoje vietoje ir uzvakuoja? Na, bet tai tada kur garantija, kad ko nepripila, neprimaiso? Zodziu, sunku mumi ant pasaulio
Nors mane itikino paskutini karta Ispanijoje babute tokia... Ir pyle per tokia "leika"plastikine tiesiai i buteliuka, man to uzteko .Ne, juokauju- nu grazus toks ukelis ten pas ja buvo , alyvuoges kieme, talpos tokios, visokia iranga namine-beveik kaip degtines varymo fabrikeli pasidariusi tokioje kamaroje...
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 15, 11:23)
kai buvom Kretoj, is visos gausybes chemijos radau tik viena vietines reiksmes firma, kurios kremu sudetys buvo naturalios
nemoka jie savo alyvuogių aliejaus išnaudoti - palieka mums laisvas rankas pačioms gamintis iš jo priemones
gal didžiausias ten verslas yra nenatūralūs kremai nuo saulės. O viešbutyje radau Korres miniukų. Atsisukau pauostyti, labai pralinksmino citrusinis pienelis kūnui. Kvepia bet kokiais sintetiniais kvepalais, bet jokių citrusinių ten nei su žiburiu neradau
man irgi jūsų visų trūko Pripratau čia rašyti ir kažkaip tam nuolat poreikį jaučiu
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 15, 11:25)
O gal ta alieju superka ir ispilsto kazkur , vienoje vietoje ir uzvakuoja?
Nors mane itikino paskutini karta Ispanijoje babute tokia... Ir pyle per tokia "leika"plastikine tiesiai i buteliuka, man to uzteko
Nors mane itikino paskutini karta Ispanijoje babute tokia... Ir pyle per tokia "leika"plastikine tiesiai i buteliuka, man to uzteko
ir kur garantija, kad ten ir bus to ūkio, o ne dalis kaimyno, dalis išvis iš nežinia kur?
mane tas irgi įtikintų
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 10:45)
kur pirkai ir po kiek?
Pirkau Juaroj. Su nuolaida mokejau 35 Lt. Pardaveja mane tikino, kad kondicionierius labai geras ir perkamas
QUOTE(pepkė @ 2010 06 14, 13:14)
galbūt per trumpai juos laikei ant plaukų? man irgi maga pabandyti jų rudą spalvą. Jeigu dar kada dažysi, būtinai pasidalink įspūdžiais.
nemanau, kad trumpai pirma karta vos ne visa diena, antra karta trumpiau - gal 3-4 val. bet labai sunku suprasti, kokiu budu visa tai daryti vieni atsiliepimuose raso - ant neplautu, kiti - ant svariu plauku. vieni pataria apvynioti plevele, kiti - nevynioti...
patys atsiliepimai irgi labai skirtingi - vieni labai patenkinti, kiti visai nusivyle.
jei bandysiu, parasysiu bet galvoju, gal nebe lush pirksiu, mano plauku daug - labai daug vienam kartui reikia tu zoliu. o jei is eiles 3 kartus dazyt, tai vien tai vienai 'serijai' turbut kokiu 2 lush pakuociu reiktu. o brangu pas juos
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 14, 13:23)
Nugludintas vandens ir mano ranku , DG muiliuko gabalytis
ka reiskia, kai zmogus turi meno gyslele ir sugeba izvelgti (kas pvz man nematoma ) ir pateikti
as ne taip seniai buvau ikelus nuostabia muilo-gintaro nuotrauka, pagaminta is muilo bazes (zinoma, ne mano). ir rasiau, kad man be sansu ka nors panasaus padaryti. uztai taip maloniai nustebinai.
QUOTE(rutuk @ 2010 06 14, 18:51)
Saltas emulsiklis "ziauriai" nepatiko
Pasaka kaip nuostabiai atrodo
Siandien ir as Sante nusipirkau, bandysiu, ziuresiu
Pasaka kaip nuostabiai atrodo
Siandien ir as Sante nusipirkau, bandysiu, ziuresiu
emulsikliai, skaiciau, labai skirtingai veikia. ir reikia nemazai eksperimentuoti, kol viena prisijaukini. uztai, atseit, geriau dirbti su vienu - kuri jau pazisti, zinai, kaip su juo elgtis.
bet cia tik kitu patirtis. as dar ne vieno nebandzius
parasyk aromantic, gal patarimu tures del jo naudojimo. turetu siaip.
Aciu!
kur sante pirkai? ne internetu?
QUOTE(Redgrape @ 2010 06 14, 21:07)
Argital kondicionierius plaukams mano nuomone visiškas nesusipratimas
idomu, kokia jo sudetis
QUOTE(Rasulyte @ 2010 06 15, 07:35)
DG, kokie nuostabus muiliukai .
Noriu pasidalinti savo misriaodes patirtimi, gal kuriai pravers.
aciu
as irgi padarysiu pertrauka alieju/kremu naudojimui nieko neiseina. kemsas labai oda
kuri laika ju nenaudojant odai visai nieko. bet po keliu menesiu ima matytis, kad kazko truksta.
dar ieskosiu, zodziu.
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 11:14)
Sveika sugrizus
bet cia tai man naujiena, as matyt, kaip naivi turiste, visada tikejua, kad ten natur ir ne i galva paskaityti sudeciu dabar jau zinosiu, bet absurdas koks
gal gali ideti foto kaip jis atrodo as jau pasimeciau tarp visu tu apsaugu, o jau pats laikas butu nusipirkti
va toks vaiskiskas nuo saules