Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Etama @ 2010 06 12, 21:56)

Mano planuose~9 produktu gamyba doh.gif  nenoriu is anksto apsimeluoti, bet jau greit pradesiu, ant dienu ir jei pavyks, pasirodysiu, tikiuos nereiks begt uodega pabrukus su nepavykusiais gaminiais lotuliukas.gif

lauksim bigsmile.gif smile.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 06 13, 15:23)
Merginos, ar yra bandziusiu Lush ar kitu firmu kietus sampunus? Domina atsiliepimai  smile.gif . O gal yra bandziusiu plautis galva DG muilais? Gal pati DG pakuomentuotu, ar muilas tam reikalui tinkamas?  4u.gif

lush kieti sampunai nera muilai. tai sintetiniai kieti sampunai. kitu sudeciu neziurejau, bet sito sudetis nera svelni visai - pirmu numeriu SLS..

perkant lush reikia studijuoti sudetis. pvz dazai ju naturalus ir su gera sudetim (bent jau kuriuos naudojau). bet daug kitu produktu nera svelnus, su sls, propylene glycol, parfume ir kt.

o del naturalaus muilo plaukams - jis labai retai kam tinka.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 14, 14:48)
perkant lush reikia studijuoti sudetis. pvz dazai ju naturalus ir su gera sudetim (bent jau kuriuos naudojau). bet daug kitu produktu nera svelnus, su sls, propylene glycol, parfume ir kt.

ar kalbi apie plaukų dažus? Aš irgi pastebėjau, kad jų sudėtys geros. Gal gali plačiau papasakoti, kokie įspūdžiai po jų, kokią spalvą ėmei? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 14, 08:17)
Atspekit, kas cia?  biggrin.gif  Ne gintaras...

bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2010 06 14, 12:54)
ar kalbi apie plaukų dažus? Aš irgi pastebėjau, kad jų sudėtys geros. Gal gali plačiau papasakoti, kokie įspūdžiai po jų, kokią spalvą ėmei? ax.gif  4u.gif

as daziausi du kartus su juodais (Caca Noir). Spalvos praktiskai nesuteike (bet kokiu atveju tikrai ne juoda). Gal siek tiek rausva atspalvi, blizgesi..
BET
- dazai galejo buti pasene smile.gif (naudojau praejus gal trims metams po pirkimo)
- rezultatui pasiekt jie siulo dazyt is eiles tris kartus, ko as nedariau smile.gif
- man labai patiko plaukai po dazymo (slidus, blizgus, sveiki, primaitinti).

zodziu, nors ir nenudaze man plauku, tikrai uzkabino bandyt ka nors toliau su zolemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 14, 15:02)
zodziu, nors ir nenudaze man plauku, tikrai uzkabino bandyt ka nors toliau su zolemis smile.gif

g.gif galbūt per trumpai juos laikei ant plaukų? man irgi maga pabandyti jų rudą spalvą. Jeigu dar kada dažysi, būtinai pasidalink įspūdžiais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhuikis @ 2010 06 14, 15:33)
Merginos, o gal kas galite pasidalinti savo patirtimi apie natūralius kremus mišriai veido odytei?

Turėjau Pur Aloe kremo su alijošiumi miniuką (iš Nimfali) ir žinok galvoju pirkti didesnės talpos, nes visai neblogas jis man pasirodė (mano oda mišri). Labai greitai įsigeria, jei netepamas pernelyg storu sluoksiu, nepalieka odos blizgančios ar riebios. Tiesa naudojau nereguliariai, tik kartais, todėl nelabai galiu pasakyt, ar reguliariai jį naudojant nekemša porų. Sudėty yra palm oil, sunflower oil. Kvapas specifinis, iš pradžių labai nemalonus negi pasirodė, bet pripratau ir vėliau nebeerzino. Pamenu, kad dar kažkuri mergina turėjo šį kremą, bet nepamenu, kuri, gal irgi savo atsiliepimus parašytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 06 14, 16:48)
Pamenu, kad dar kažkuri mergina turėjo šį kremą, bet nepamenu, kuri, gal irgi savo atsiliepimus parašytų  smile.gif

Aš turėjau, man labai patiko, bet naudojau žiemą, kai odelė buvo pasausėjus. Man kvapas visiškai netrukdė, na čia labai individualu smile.gif . Kažkuri mergina rašė, kad jai kimšo poras, man - nekimšo (jos linkusios į kimšimąsi)
dar man šis patiko, bet jo kaina aukšta.
Atsakyti
As pasidziaugsiu savo nauju blakstienu tusu Benecos, visa diena puikiai islaike, blakstienas pastorino pailgino ir maziau jo tepti reikia, dabar turiu dar Loganos, tai lyginant jo reikia daugiau kartu tepti, kad isgauti padazytu blakstienu efekta smile.gif Zodziu uzskaitau, man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 09, 15:19)
Rutuk, tai ka uzpirkai is aromantic? jie man atsiunte info, kad turi nauja naturalu emuls vaska. as kaip visada itariai ziuriu i tokius dalykus (kaip ir i naturalius vaisiu ir pan kvapus smile.gif). bet idomu butu pasidomet.

Nedaug ka emiau is aromantic, bet pobrangias prekes doh.gif "Lupine peptides" , Q10, salta emulsikli ir dar kelias prekes. Saltas emulsiklis "ziauriai" nepatiko (siandien Monicai pasakojau cirka kaip pirma karta su juo geli gaminaus lotuliukas.gif ) nes netirstina nei velnio, o kiti aktyvai kaip aktyvai, patinka, poveikio stebuklingo kol kas nera, bet ir neigiamo nera, gelis gavosi normalus - man patiko.
Ju naujo emulsinio vasko sudetis: Glyceryl monostearate,Cetyl Alcohol

QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 09, 16:06)
o sios serijos sampunus kas nors bandet FAITH IN NATURE

As turiu blondinems ir su arbatmedziu, su arbatmedziu labiau sausina plaukus.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 11, 12:50)
Mano plaukai po kiekvieno plovimo kondicionuojami sante atsigavo tikrai.

Bananai sokolade
Silkas, rasulo molis, apelsinai, cinamonas.. ir kt smile.gif
Silkas, rasulo molis, morkos..

Pasaka kaip nuostabiai atrodo wub.gif
Siandien ir as Sante nusipirkau, bandysiu, ziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie keletą produktų.

Argital kondicionierius plaukams mano nuomone visiškas nesusipratimas verysad.gif Kadangi mano plaukų galiukai labai sausi, jiems būtinai reikia gero maitinimo po plovimo šampūnu. Užtepus Argital, visiškai nesijaučia, kad užtepiau kondicionierių, sunkiai pasiskirsto ant plaukų, o nuplovus ir išdžiūvus plaukams, jie atrodo taip, lyg būčiau nenaudojus nieko, o vien tik išplovus šampūnu. Be to, jo reikia gana daug, norint apskritai pajusti, kad kažkas užtepta. Porą kartų panaudojau ir šiandien neištvėrus nusipirkau eilinį butelaitį FIN jojobos kondicionieriaus, kuris man pats pats pačiausias iš visų bigsmile.gif Pastarasis tiesiog ištirpsta plaukuose, nuostabiai kvepia, nuplovus jaučiasi, kad plaukai pamaitinti, o išdžiuvę sveikai blizga ir gražiai sukrenta bigsmile.gif

John Masters Organics aliejukas plaukų galiukams taip pat nieko gero schmoll.gif Kelis lašelius ištepu ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, bet tepasi gana sunkiai, o išdžiūvus plaukams, nesimato jokio poveikio, koks būdavo naudojant nenatūralius aliejukus. Kitą kartą bandysiu užtepti didesnį kiekį, gal bus didesnis efektas g.gif Manau, kad ir pati galėčiau kažką panašaus susimakaluot iš savo turimų aliejų atsargų g.gif

Taigi naudodama šituos du naujus produktus vaikštau pasišiaušus kaip liūtas sad.gif Gal kam pravers mano komentarai. Kondicionierių teks deja nešti į išparduotuvę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 06 14, 20:51)
Nedaug ka emiau is aromantic, bet pobrangias prekes  doh.gif  "Lupine peptides" , Q10, salta emulsikli ir dar kelias prekes. Saltas emulsiklis "ziauriai" nepatiko (siandien Monicai pasakojau cirka kaip pirma karta su juo geli gaminaus  lotuliukas.gif  )

As is KN turiu nusipirkusi skysta emulsikli.. Tai turbut kazkas panasaus kaip pas tave.. Tai irgi nepatinka drinks_cheers.gif

QUOTE(Redgrape @ 2010 06 14, 23:07)
Ateinu su atsiliepimais apie keletą produktų.
Argital kondicionierius plaukams mano nuomone visiškas nesusipratimas  verysad.gif

Sake man pardaveja, kad nelabai koks Argital plauku balzamas, tik nepaaiskino kodel biggrin.gif Tai dabar zinosiu..
Atsakyti
va isbandziau jau neobio krema su medvilnes ziedais skirta jautriai odai, tai labia patiko nei su vysniu ziedais, sis labiau netgi drekinantis , veidas pamaitintas, ir skaistesnis,gerai tepasi dauk nereikia, jauciasi minkstumas
Atsakyti
Sveikos,

Mokslai baiginejas, todel vel sugriztu pas jus.

DG, kokie nuostabus muiliukai wub.gif . Nors savo mazoj kamaraitej dar turiu pora muiliuku eilej laukianciu, bet jau kaip situ nauju uzsinorejau wub.gif wub.gif wub.gif .

Noriu pasidalinti savo misriaodes patirtimi, gal kuriai pravers. Kaip zinia, atsilus orams misri odele yra linkusi pariebet, todel pries pora menesiu pajutau, kad mano naudojamos veido prieziuros priemones hidrolatas+pasifloru aliejus (su keliai lasais bosvelijos ea) rytais vakarais eme kimsti T zona. Tada nusprendziau aliejuka tepti tik vakarais arba rytais, priklausomai nuo poreikio. Taciau jau kokios pora savaiciu is vis nebereikia aliejuko. Ryte veida prausiu tik levandu hidrolatu (vandens is krano nenaudoju), vakare nusiprausiu su Cieldazur baltu moliu ir uzsipurskiu levandu hidrolato. Diena dar kelis kart purksteliu jo pagal poreiki, o jokiu alieju ir kremu netepu. Rezultatas - oda pasitasiusi, grazi, jokiu spuogu. Man toks variantas vasara pasiteisino, gal ir kitoms pades.
Atsakyti