Merginos, ar yra bandziusiu Lush ar kitu firmu kietus sampunus? Domina atsiliepimai . O gal yra bandziusiu plautis galva DG muilais? Gal pati DG pakuomentuotu, ar muilas tam reikalui tinkamas?
Merginos, nežinau ar jau matėt, bet jau yra naujienų iš Madaros - šampūnai, balzamai (abu ~44lt), rankų kremas (~30lt), paakių gelis, kremukas (kainų nepamenu). Dezodorantas, pienelis veidui. Plečiasi asortimentas, smagu
Nusipirkau tokį Madaros lūpų blizgesį (moonkissed):
Kaip skaniai kvepia, taip subtiliai žėri ir spalva, bent jau ant mano lūpų, lengvo persiko. Kaip tik tokios ieškojau. Dar ir drėkina, laikosi tikrai gerai, nenusivalgo. Labai patenkinta Kainavo 36lt
Apžiūrėjau ir Naturderm šampūnus, kaina tikrai nebloga, gal reikės išbandyti. Beto dar užmačiau, kad Eurokose yra ir mėginukų LiveClean (šampūnai, balzamai), kas norit išbandyti, prašom
Oi, atsiprašau, jeigu supainiojau Na, bet man tikrai jos labai patinka
Weledos dušo pieneliai, jie labai malonūs kūno odai, padrėkina
Kaip įdomu Gal tikrai atsiras bandžiusių
Nusipirkau tokį Madaros lūpų blizgesį (moonkissed):
Kaip skaniai kvepia, taip subtiliai žėri ir spalva, bent jau ant mano lūpų, lengvo persiko. Kaip tik tokios ieškojau. Dar ir drėkina, laikosi tikrai gerai, nenusivalgo. Labai patenkinta Kainavo 36lt
Apžiūrėjau ir Naturderm šampūnus, kaina tikrai nebloga, gal reikės išbandyti. Beto dar užmačiau, kad Eurokose yra ir mėginukų LiveClean (šampūnai, balzamai), kas norit išbandyti, prašom
QUOTE(ernesin @ 2010 06 11, 14:01)
Šį tai naudojau, dabar pienelį 2in1 turiu, bet už tai ir nustebau kai parašei Eco putas, galvoju dar kokia naujiena atsiradusi
Oi, atsiprašau, jeigu supainiojau Na, bet man tikrai jos labai patinka
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 11, 21:39)
dabar kai po dusu norisi listi daznai, o po duso teptis tingisi, o oda sauseja, ka tokio naudot prausimuisi, kad oda liktu padrekinta?
Weledos dušo pieneliai, jie labai malonūs kūno odai, padrėkina
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 06 13, 16:23)
Merginos, ar yra bandziusiu Lush ar kitu firmu kietus sampunus? Domina atsiliepimai
Kaip įdomu Gal tikrai atsiras bandžiusių
pasidalinsiu savo siandieniniu apsigavimu, cia vis paminimos acorele priemones dezikai ir depiliacines, tai vaistineje pamacius, kad su nuolaida ilgai nemascius nusipirkau juosteles veido depiliacijai su idetu aliejuku nuvalyti vasko ar kas ten bebutu likuciams, siaip tikejausi, kad cukraus pagrindu bus ta priemone, bet sudetyje isvis nieko pazistamo neradau, o aliejuko nr 1 sarase parafinum likvidum jau kaip supykau, eilinikart aisku sudetis vietoje skaityti reikia.. na depiliacija pasidariau su tom neaiskios sudeties juostelem o likucius valiau medetku aliejuku, ir dar kaina viso sito dziaugsmo nemaza, nu zodziu nusivylimas man siandien
Papildyta:
gal kuri daugiau zinote kas per dalykas yra silko pudra? Obrey organics krempudrose pirmu numeriu sudetyse eina, gal sakyciau cia kazkas labai gero odai ir labai graziai besidengiancio, kaip manot? gal esat bande?
obrey pudros
Papildyta:
gal kuri daugiau zinote kas per dalykas yra silko pudra? Obrey organics krempudrose pirmu numeriu sudetyse eina, gal sakyciau cia kazkas labai gero odai ir labai graziai besidengiancio, kaip manot? gal esat bande?
obrey pudros
QUOTE(Odora @ 2010 06 13, 19:52)
obrey pudros
obrey pudros
Turiu as Aubrey Organics pudra Buvau ir foto ikelusi kaip pasidazius atrodo.. Seip tos AO pudros nemaskuojancios, o perregimos.. sakyciau, kad biri pudra ir tiek.. ne taip kaip mineralines pudros (nors jos ir birios, bet pasidazius atrodo kaip su krempudra, ta prasme pamaskuoja ir t.t.)
O silkas svelnumo priduoda..
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 06 13, 19:45)
Merginos, nežinau ar jau matėt, bet jau yra naujienų iš Madaros - šampūnai, balzamai (abu ~44lt), rankų kremas (~30lt), paakių gelis, kremukas (kainų nepamenu). Dezodorantas, pienelis veidui. Plečiasi asortimentas, smagu
Tuoj vel uzeis noras ka nors naujo isbandyti
snd isigijau live clean moisturizing sampuna pirkau rimi, beveik 15lt. ka tik isbandziau, laukiu kol plaukai isdzius.putoja labai gerai
QUOTE(Ayaan @ 2010 06 13, 16:31)
Sante lemongrass + kiwi. Siunčiantis iš violey - 24,50 Lt be siuntimo už 600 ml. Gerai putoja, geri išplauna, niebuvo man nuo jo jokios alergijos, kadangi plaukus plaunu kasdien, tai kai jį pastoviai kasdien naudojau, pasirodė, kad gal šiek tiek sausino plaukus, bet dabar vėl jį užsisakiau, nes šiaip tikrai neblogas. Tiesa, antru numeriu eina alkoholis (jaučias šiek tiek ), gal jis ir sausina, nežinau, nes buvo čia pamenu įvairių nuomonių apie tai. Urtekramai man asmeniškai visiškai netiko, todėl nerekomenduoju (bet esu bandžius ne visus).
Pežiūrėjau, kiek sugebėjau (vokiškai nė bum bum), violey puslapį, bet tokio šampūno ir tokio kiekio neradau. Gasl galėtumėt parodyti?
QUOTE(Palomina @ 2010 06 13, 21:30)
Turiu as Aubrey Organics pudra Buvau ir foto ikelusi kaip pasidazius atrodo.. Seip tos AO pudros nemaskuojancios, o perregimos.. sakyciau, kad biri pudra ir tiek.. ne taip kaip mineralines pudros (nors jos ir birios, bet pasidazius atrodo kaip su krempudra, ta prasme pamaskuoja ir t.t.)
pasirodo ne visi ziuri ir mato, buvau tikra, kad tos pudros kremines
dabar man kyla noras is kur nors istraukti tu silko milteliu ir susimaisyti su savo mineraline
dar turiu tokia minti pameginti mineraline su gintaro pudra sumaisyti, arba patepti gintarine o paskui mineraline, cia vis del to savo neissprendziamo T zonos riebalavimosi tik tas gintaras ant manes gerokai geltonas atrodo tai ir lieka kol kas nerealizuota ideja.
gal kuri bandete, nes tikrai cia skaiciau jog gintaras matina veida
QUOTE(krepsyte @ 2010 06 14, 08:38)
Pežiūrėjau, kiek sugebėjau (vokiškai nė bum bum), violey puslapį, bet tokio šampūno ir tokio kiekio neradau. Gasl galėtumėt parodyti?
yra ir angliskai, tik kalba reikia pakeisti
atsiliepimai apie Live clean sampuna, po vieno naudojimo patiko, plaukai padrekinti, ploviau tik viena karta snd mano siaudai zymiai geriau atrodo, tik nzn ar cia sampuno deka ar del to kad sante balzamo daugiau uzdejau
Kiek pamenu pries kuri laika kai tik buvo atsirade live clean naturalistes ji peike neva ne toks jau ir naturalus, o va dabar visos giriasi kad nusipirko. Tai visgi geras jis ar ne?
Nes putoja zymiai daugiau nei betkuris kitas is nat. sampunu
Nes putoja zymiai daugiau nei betkuris kitas is nat. sampunu
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 06 13, 17:23)
Merginos, ar yra bandziusiu Lush ar kitu firmu kietus sampunus? Domina atsiliepimai . O gal yra bandziusiu plautis galva DG muilais? Gal pati DG pakuomentuotu, ar muilas tam reikalui tinkamas?
Tai kad Lush šampūnai nėra natūralūs
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 11, 16:23)
Noriu pasiguost dar...
jau ne viena mergina cia apie tai rase.. idomu
eglute82, Etama, Palomina, Katherina, Ayaan, aciu uz paskatinima
Ir gera zinoti, kad yra, kam tiko sante sampunai. labai noreciau, kad ir man taip.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 11, 20:39)
dabar kai po dusu norisi listi daznai, o po duso teptis tingisi, o oda sauseja, ka tokio naudot prausimuisi, kad oda liktu padrekinta?
avizomis?..
QUOTE(adrija @ 2010 06 12, 09:50)
ta pati pagalvojau
Merginos, o gal kas galite pasidalinti savo patirtimi apie natūralius kremus mišriai veido odytei? Esu pati išbandžiusi Aubrey Organics, Suki, Dermamed, Kvapu namu aliejus... bet nuo šių preparatų man tik spuogai rastis pradėjo, ir kaip paaiškino odos gydytoja, tie spuogai jau turi aliejinių spuogu terminą, nes pastaruoju metu vis daugiau merginų skundziasi odos problemomis po aliejiniu priemoniu
Po tokių išbandymų pradėjau naudoti Baborganic liniją. šiaip, sudėtis visai nebloga (nors yra keletas ne pačių nuostabiausių elementų, bet jų yra ir kituose ekologiškuose kremuose)... Vienintelis minusas - pakankamai didelė kaina....
Todėl ir noriu paklausti, gal kas turite kokių smagių atradimų? labai padėtumėte...
Po tokių išbandymų pradėjau naudoti Baborganic liniją. šiaip, sudėtis visai nebloga (nors yra keletas ne pačių nuostabiausių elementų, bet jų yra ir kituose ekologiškuose kremuose)... Vienintelis minusas - pakankamai didelė kaina....
Todėl ir noriu paklausti, gal kas turite kokių smagių atradimų? labai padėtumėte...