Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2010 06 13, 00:03)

lotuliukas.gif nekeik tik manes ryt, jei teks su pusiau riebaluotais plaukais vaikscioti doh.gif 4u.gif
Na, as pastudijuosiu sudetis ir proporcijas rytoj, noreciau atrasti toki santyki, kad butu maziau to riebalo g.gif o gal dar atsiras merginu, kurios gales kazka patarti.
Va va, labai gerai parasei del to dulkiu rinkimo-man irgi tas pats, kosmaras, negaliu pakest blink.gif , todel vietoj vien aliejuko noriu kremuka pasidaryti galukams, nes jau varo i psichoze doh.gif
Teisybe, kad ir po menesio pasimatys rezultatas, svarbu, kad tik pasimatytu drinks_cheers.gif o ir siaip manau atitaikius tinkama kieki ir proporcijas turetu buti labai fainas dalykelis, tarim mano galiukai pasauseje tokie, tai man butu laimes pilnos kelnes vien jeigu nuo plovimo iki plovimo paglotninti galiukai atrodytu rolleyes.gif nuo aliejaus susiriebaluoja ir dulkes renka, ir siaip nekaip atrodo doh.gif dar kai ploni plaukai, tai isvis labai greit pasimato jei vos padaugini ar pan.
O konservanto dejai? Tikrai nemazai palyginus pasidarei biggrin.gif galiausiai galesi kaip kauke uzsideti kada, neprapuls irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 13, 00:14)
Na, as pastudijuosiu sudetis ir proporcijas rytoj, noreciau atrasti toki santyki, kad butu maziau to riebalo g.gif  o gal dar atsiras merginu, kurios gales kazka patarti.
Va va, labai gerai parasei del to dulkiu rinkimo-man irgi tas pats, kosmaras, negaliu pakest blink.gif , todel vietoj vien aliejuko noriu kremuka pasidaryti galukams, nes jau varo i psichoze doh.gif
Teisybe, kad ir po menesio pasimatys rezultatas,  svarbu, kad tik pasimatytu drinks_cheers.gif  o ir siaip manau atitaikius tinkama kieki ir proporcijas turetu buti labai fainas dalykelis, tarim mano galiukai pasauseje tokie, tai man butu laimes pilnos kelnes vien jeigu nuo plovimo iki plovimo paglotninti galiukai atrodytu rolleyes.gif  nuo aliejaus susiriebaluoja ir dulkes renka, ir siaip nekaip atrodo doh.gif  dar kai ploni plaukai, tai isvis labai greit pasimato jei vos padaugini ar pan.
O konservanto dejai? Tikrai nemazai palyginus pasidarei  biggrin.gif  galiausiai galesi kaip kauke uzsideti kada, neprapuls irnesakyk.gif

Man atrodo visa esmė yra vaške, kuo daugiau jo dedama, tuo mažiau lipni masė gaunasi, bet klausimas, ar didelis kiekis vaško nedusins plauko galiuko? g.gif
Kaip bebūtų, juk viskas čia iš aliejų, o jei norima išgauti lengvą kažkokį, tai turbūt reikia daryti su vandens faze ir kokiu ksantanu tada ax.gif
Konservanto nedėjau, nėra ten kam gesti mirksiukas.gif Dėjau: 1arb.š. alyvuogių aliejaus, 1.5arb.š. sviestmedžio sviesto, 0.5arb.š. bičių vaško ir pravėsus masei 0.5arb.š. augalinio silikono ir 7lašus ylang-ylang ea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 13, 00:49)

Na tiksliai negaliu pasakyti del vasko, bet manau, kad neturetu dusinti plauko g.gif cituoju "vaskas neduoda isgaruoti dregmei ir apdengia plauka plevele", tai cia matyt bus kaip ir cheminiuose aliejuose silikonas. Vienos sako vienaip, kitos kitaip. As asmeniskai manau, kad galiukams nieko blogo nebus, va saknims gal reiketu ir privengti g.gif
Taip, taip, galvojau ir apie var. su vandens faze drinks_cheers.gif turbut reiks bandyti po labai nedidelius kiekius iv. var. pasidaryti, kad ir po 5ml. nei produktu bus gaila, jei nepatiks, o ir didesne tikimybe atrasti idealu varianta bigsmile.gif
Tai nemazai sviestmedzio idejai, pilnai tikiu, kad gali pariebinti g.gif man jis net perbraukus per plauku galiukus delnais vos suvilgytais sviestmedziu, iskart apriebina biggrin.gif
Siaip saunuole, kad taip greit sureagavai ir pasigaminai, as kazkaip labiau linkus ilgiau pasirinkti info, pasitikrinti, tai ir tempiuosi kaip vezlys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 13, 01:10)
Na tiksliai negaliu pasakyti del vasko, bet manau, kad neturetu dusinti plauko g.gif cituoju "vaskas neduoda isgaruoti dregmei ir apdengia plauka plevele", tai cia matyt bus kaip ir cheminiuose aliejuose silikonas. Vienos sako vienaip, kitos kitaip. As asmeniskai manau, kad galiukams nieko blogo nebus, va saknims gal reiketu ir privengti g.gif
Taip, taip, galvojau ir apie var. su vandens faze drinks_cheers.gif  turbut reiks bandyti po labai nedidelius kiekius iv. var. pasidaryti, kad ir po 5ml. nei produktu bus gaila, jei nepatiks, o ir didesne tikimybe atrasti idealu varianta bigsmile.gif
Tai nemazai sviestmedzio idejai, pilnai tikiu, kad gali pariebinti g.gif  man jis net perbraukus per plauku galiukus delnais vos suvilgytais sviestmedziu, iskart apriebina biggrin.gif
Siaip saunuole, kad taip greit sureagavai ir pasigaminai, as kazkaip labiau linkus ilgiau pasirinkti info, pasitikrinti, tai ir tempiuosi kaip vezlys lotuliukas.gif

Tokiomis priemonėmis niekada netepu šaknų, arba nuo pusės tepu arba tik galus mirksiukas.gif
Na pagal aprašymą reikėjo dėti po 1.5šaukstelio kietų aliejų ir po 1šaukstelį skystų, tai aš proporcingai mažinau visko per pusę, ir vaško su EA taip pat, tik kad savo silikono dadėjau, žiūrėsim kas čia bus, jei ką kojom suvartosiu hihihi.gif
Ačius ačius, reaguoju į tai kas aktualu pačiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 13 birželio 2010 - 00:20
As irgi tik galus tepu drinks_cheers.gif saknys ir taip riebios lotuliukas.gif
Aisku, nedings gi, sunaudosi ne cia tai ten irnesakyk.gif idomi dar man nuomone is salies, gal per rytoju atsiras merginu pasisakymu, daugelis jau ziuriu atostogauja-apmire forumas biggrin.gif
Atsakyti
Na ir ką manai Etama, teko galvą plauti penktą ryto, tokie riebaluoti buvo, kad net į uodegėlę surištais eiti negalėjau doh.gif biggrin.gif Naudosiu galiukams prieš plovimą tą daiktą dabar laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 12, 08:19)
ir dar norejau paklausti ar kas perplaunat galva su actu g.gif as kazkaip turiu itarimqa kad tokia procedura pasausina plauka ar gali taip buti blush2.gif gal per dideli konsentrata darau, i 700ml pilu du didelius saukstus

tikrai pasausina, juk čia rūgštis. Aš praeitą kartą irgi šliūkštelėjau iš akies (tiesa paprasto acto, ne obuolių), tai nusausino kaip reikiant. Ir šiaip acto vaidmuo čia yra tik išplauti užsilikusius plaukuose šampūnus, todėl geriau mažiau nei per daug mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 13, 06:03)
Na ir ką manai Etama, teko galvą plauti penktą ryto, tokie riebaluoti buvo, kad net į uodegėlę surištais eiti negalėjau doh.gif  biggrin.gif Naudosiu galiukams prieš plovimą tą daiktą dabar laugh.gif

doh.gif o vargeli. O siaip gal jauciasi fainesni galiukai, kad ir palaikius per nakti? lotuliukas.gif Nieko, geri dalykai neliks be darbo biggrin.gif na dabar jau mano iniciatyvoj sugalvoti kremuka su vandens faze, kad galima butu ir i zmones iseit pasitepus doh.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada nereikėjo tai ir neužsifiksavo, dabar draugė paprašė, kad išrinkčiau doh.gif
Gal galit parekomenduot riebiem plaukam šampūną? Ir šaknys, ir likę plaukai riebūs. Tai būtų draugės pirmas natūralus šampūnas, tai galėtų dar šiek tiek putoti smile.gif)
Pamenu, lyg ir Druide Purity tam tiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 13, 13:52)
Niekada nereikėjo tai ir neužsifiksavo, dabar draugė paprašė, kad išrinkčiau doh.gif
Gal galit parekomenduot riebiem plaukam šampūną? Ir šaknys, ir likę plaukai riebūs. Tai būtų draugės pirmas natūralus šampūnas, tai galėtų dar šiek tiek putoti smile.gif)
Pamenu, lyg ir Druide Purity tam tiktų ax.gif

Taip, purity geras drinks_cheers.gif naudoju dabar. mano plauku saknys riebios, galai sausi, bet sampunu ir trenku tik saknis. Del daugiau, galiu nukopinti is savo uzrasu mirksiukas.gif jau esu rasiusi cia, bet pasikartosiu (tikiuosi, bus suprantama, nebetaisau ir neperziuriu teksto drinks_cheers.gif ):

Gal kas žinote EA mišinių receptų, kurie mašina galvos riebalavimasi?-kameliju aliejus man stebuklas, kaip ir aloe
-as plaukams naudoju is aloe milteliu pasidarytas sultis. taip pat rozmarino EA gerai.

Šiuos pati išsirinkau iš blogo, pagal atsiliepimus ir pan.: “Šampūnas su gudobelių ekstraktu, Urtekram”
Lavera mango šampūnas 250ml
“Ožkos pieno šampūnas su migdolais DRUIDE” ----
“Šampūnas su ruduoju cukrumi URTEKRAM”
“Šampūnas SANTE BRILLIANT JOJOBA”
“ECO purinamasis plaukų šampūnas” !!!

Čia forumiečių pasisakymai apie šampūnus:
“Apelsinų šampūnas, Lavera”
Šampūnas su rožėmis, Urtekram

O UT sampunas mane labai nustebino - pasiskaiciusi merginu komentaru, tikrai sakiau niekada nepirksiu.
Labai gerai putoja, kas sakyciau nebudinga naturaliems sampunams. Labai gera sudetis, pigus, puikiai isplauna alieju is pirmo karto. Pvz. su Sante plaunu 3-4 kartus galva, kad isplauciau alieju.

“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”
Aliejines kaukes išplauna labai gerai.
Kas dėl plaukų purumo tikrai nepasakysiu,nes mano plaukai šviesinti ir po bet kokio šampūno man reikalinga perplauti balzamu
“Apelsinų šampūnas, Lavera”
“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”

TEKILASUNRISE
Šiuos du galiu lyginti, nes Urtekram turėjau (ir greičiausiai vėl pirksiu), o dabar įpusėjau Laveros buteliuką (kažkaip jis man dvigubai greičiau už Urtekram naudojasi...).
Jei tavo plaukai labai reibaluojasi, tai Laveros apelsinai, manau, gali tik pabloginti situaciją... Aš plaunu kas antrą dieną, bet antros dienos vakare man po Urtekram geriau būdavo
Dėl vėlimo, tai Lavera švelnesnius plaukus palieka, bet iš esmės tas pats abu. Tiesa, neturiu problemos dėl vėlimosi (nebent pasportuoju tik į uodegą susirišus, kaip kad vakar padariau...), nors plaukai ilgi ir dar šviesinti.
Po Urtekram plakai net gurgždėdavo, bet išdžiūvę niekuo nesiskirdavo nuo plovimo Lavera, kuri plaukus palieka slidžius

Druide „purity“
Satura :
nuostabiai putoja ir puikiai plauna aliejus . Iš visų molinių šampūnų man jis geriausiai patiko wink.gif Jis plaukus išplauna labai švariai, iki girgždėjimo. Nors sakyčiau, kad mano plaukai riebūs, bet kasdienai jis man būtų per stiprus, tiesiog plaukai labai palengvėja ir sunkiai tvarkosi.. Šiaip nei antenų kelia, nei galvos odos sausina. Aš jį kartais dėl to girgždėjimo ir taip panaudoju galvai plaut, o perplaunu antrą kartą su ožkom.

Pepkė:
Iš šitų esu bandžius laveros abu, sante, druide, urtekram su rožėm. Pirmą vietą duočiau laverai su apelsinais, kaip geriausiai išplaunančiam ir purinančiam (TEKILASUNRISE: Nu va, o man purumo jis tikrai neduoda. Šiaip ok viskas, priekaištų rimtų neturiu, bet po Urtekram su rasulu ir hena lyg būdavo puresni (taip žiūrint, jei jokių putų nededu, niekuo netepu)
aš dažniausiai naudoju kelis šampūnus vienu kartu, įspūdis apie laveros apelsininį labai daug nekito, bet čia viskas priklauso nuo plaukų būklės, paėmus tą patį šampųną po kurio laiko, tikrai galima įvertinti kitaip.
Rožių šampūnas man pasirodė drėkinantis, mano nuomone, labiau tiktų sausiems plaukams, aš nerekomenduočiau Tavo atveju, bet vėlgi, sunku pasakyt
Man urtekram kai plaukai buvo pasausėję (buvo pirmieji natur šampūnai) ir pasišiaušę tiko- o dabar jau nebe.

dar pamiršau apie urtekram rasulo šampūną pasisakyti, aš jį irgi bandžiau, tai purino iš visų urtekram geriausiai, bent jau tokį sudarė vaizdą, bet po kelių plovimų, tas plaukų sluosnis, kuris yra arčiau galvos ar kaip čia išsireikšti likdavo tarsi neišplautas, tik paviršius atrodė šiek tiek geriau, man tai vienas labiausiai netikusių bandytų šampūnų
Honey:
Etama, mano plaukai tokie kaip tavo, tai šiuo metu naudoju Faith In Nature su jūros dumbliais (pirkau SP), purinti perdaug nepurina, bet plaukus labai švariai išplauna, padaro juos švelnius

Eglute82:
Is AO esu isbandziusi du - tai su zaliaja arbata ir su nedazancia chna. Abu gerai isplauna tiek kasdien, tiek aliejines kaukes, bet va mano plaukam labiau tiko su zaliaja arbata ir ilgiau issilaiko nesusiriebalave, ir purus ir zvilga, na zvilgejimu as ir siaip negaliu skustis, nes visada tokie buvo ir nezinau ka reiskia sausi galai, bet labiausiai kas man patinka, kad issiplovus galva plaukai tarsi buna pakile truputi nuo saknu, bet tik su situo sampunu

Rkatyte
Aha, Druide Purity puikiai išplauna visus aliejus, su kitais jau priklauso - koks aliejus, kaip ilgai laikei. Plaukai lieka kažkiek pasausėję, man jau tikrai reikia balzamo po jo.
Ir dar iš šampūnų su moliu labai Argitalio patinka, šis švelnesnis nei Purity.
O iš visų nat.šampūnų geriausias buvo Ciel d'azur riebiems su moliu, bet jis su ALS, tai dar nedrįstu kartoti, bet purino plaukus geriausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 13 birželio 2010 - 14:14
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 13, 14:52)

Sante lemongrass + kiwi. Siunčiantis iš violey - 24,50 Lt be siuntimo už 600 ml. Gerai putoja, geri išplauna, niebuvo man nuo jo jokios alergijos, kadangi plaukus plaunu kasdien, tai kai jį pastoviai kasdien naudojau, pasirodė, kad gal šiek tiek sausino plaukus, bet dabar vėl jį užsisakiau, nes šiaip tikrai neblogas. Tiesa, antru numeriu eina alkoholis (jaučias šiek tiek biggrin.gif ), gal jis ir sausina, nežinau, nes buvo čia pamenu įvairių nuomonių apie tai. Urtekramai man asmeniškai visiškai netiko, todėl nerekomenduoju (bet esu bandžius ne visus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 13 birželio 2010 - 14:36
QUOTE(Etama @ 2010 06 13, 12:41)
doh.gif  o vargeli. O siaip gal jauciasi fainesni galiukai, kad ir palaikius per nakti? lotuliukas.gif  Nieko, geri dalykai neliks be darbo biggrin.gif  na dabar jau mano iniciatyvoj sugalvoti kremuka su vandens faze, kad galima butu ir i zmones iseit pasitepus doh.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Nežinau net ar fainesni nes teko ant greičio su džiovintuvu džiovinti biggrin.gif Bet tokie minkštučiai, blizgūs smile.gif
Atsakyti