Gilberta, agnuta, Babi*, andy, Brasa, ernesin, Odora,
aciu labai smagu, kad jums patiko.
Ir man paskutinis labiausiai patinka, dar ir del to, kad su juo daug maziau darbo ir pasiruosimo nei su pirmais dviem Nors spalvas ir pamurzino rasulas..
Odora, ir as funkcinei daliai pirmenybe atiduodu - leidau, va, kad rasulas pagadintu antro ir trecio muilo spalvas Kantrybes ir fantazijos ir as nelabai turiu - va is baziu tai vis matau prigamintu menisku sedervu visokiu (kad ir tie brangieji akmenys.. )
Del valgomumo - pirma karta ir mano vaikas nesusilaike - paragavo 'bananu'
Ji tokia geriete, niekad nelenda, neliecia, tai jau net nebesaugau nuo jos - bet sikart bananai per daug tikri jai pasirode.
QUOTE(ernesin @ 2010 06 11, 13:01)
ejau pasiziuret, koks pas mane
toks
su alum, chna, basma.. tokio neturejus, tai idomu buvo.
adrija, Diva:)
Diva:), dar, pagalvojau, gali ir kitaip daryti - panaudoti kiek nori ir padeti vel i sausa vieta, jis graziai isdzius ir gales vel ilgai stoveti, iki kol naudosi.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 11, 18:09)
Diva:), dar, pagalvojau, gali ir kitaip daryti - panaudoti kiek nori ir padeti vel i sausa vieta, jis graziai isdzius ir gales vel ilgai stoveti, iki kol naudosi.
Aj, ne , gaila visa terliot , labai dabar taip patinka.
Noriu pasiguost dar... visi savaitgaliai mano dabar baliai - tai dabar menesi neplausiu galvos- nes gaunasi, kad kiekviena 5-dieni einu i kirpykla! Kaip senais laikais. Na ir ka gi- galva niezti, pleiskanu atsirado , negi sitokia reakcija gali buti? Juk visa gyvenima naudotasi kirpyklos paslaugomis, esu rasiusi, kad 7 metus neplovus galvos namie pati , nes kirpeja tai dare, o dabar
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 11, 18:23)
Na ir ka gi- galva niezti, pleiskanu atsirado , negi sitokia reakcija gali buti?
Tikrai gali, buvo ir man, kai neturejau po ranka savojo sampuno, issiploviau garnieriu ir jau esu cia rasiusi-plaukai slinkti pradejo, galva uznieztejo nors natur. samp. naudojus buvau gal tik nepilna men.
DG, kuo toliau, tuo graziau, nepaliauji stebinus as jau uzsinorejau to su rasulu, ar tai 2, ar tai 3-cio
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 11, 13:50)
Mano plaukai po kiekvieno plovimo kondicionuojami sante atsigavo tikrai.
Tik as labai greit sante kondicionieriu pabaigsiu Atsimenu, buvo rasiusiu, kad ilgai ilgai naudoja, man menesiui gal uzteks, nu gal dviem
Pradejau sante sampuna, paskaiciau, labai nebloga sudetis. Idomu, kaip patiks. Lyg neteko skaityt, kad kam patiko sante sampunai?..
Pasirodysiu savo paskutinius pazaidimus (vietoj kondicionieriaus, kuri jau kuris laikas svajoju pasigaminti )
...
Tik as labai greit sante kondicionieriu pabaigsiu Atsimenu, buvo rasiusiu, kad ilgai ilgai naudoja, man menesiui gal uzteks, nu gal dviem
Pradejau sante sampuna, paskaiciau, labai nebloga sudetis. Idomu, kaip patiks. Lyg neteko skaityt, kad kam patiko sante sampunai?..
Pasirodysiu savo paskutinius pazaidimus (vietoj kondicionieriaus, kuri jau kuris laikas svajoju pasigaminti )
...
DG, na jau muilai kokie grazus Man tai ypac pirmi du patiko
As Santes balzama kai turejau tai naudojau pusmeti, bet mano plaukai buvo trumpesni nei tavo..
Man Sante apelsininis sampunas patiko, sakiau (kai pabaigiau buteliuka), kad kartosiu, bet kazkaip vis dar nepakartojau
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 11, 13:50)
Muilai tobuli įdomu, kada aš prisiruošiu juos išbandyti...
O dėl Santės šampūnų, tai aš beveik vien juos naudoju - man patinka ir kaina, ir rezultatas Vienintelis, kuris labai velia plaukus tai Velvet Rose ar kažkas pan., geriausias tai su jojoba, tikrai
dabar kai po dusu norisi listi daznai, o po duso teptis tingisi, o oda sauseja, ka tokio naudot prausimuisi, kad oda liktu padrekinta?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 11, 22:39)
dabar kai po dusu norisi listi daznai, o po duso teptis tingisi, o oda sauseja, ka tokio naudot prausimuisi, kad oda liktu padrekinta?
Aš tik eidama miegoti tepuosi kūno losjonu, per naktį oda pasimaitina, pasidrėkina, o dieną niekuo netepu, na nebent eičiau ant pačios saulės kažkur, tada apsauginiu tepčiausi
QUOTE(Gilberta @ 2010 06 11, 12:32)
Merginos koki patarsite rinktis antipersipanta? Gan stipriai prakaituojant
Turiu dabar Acorelle rožių, nes norėjau vasarai ko nors stipresnio, tai galiu pasakyt, kad neblogas variantas, kol kas ties juo ir sustosiu nors šiaip rožių kvapo kosmetikos nemėgstu. Pamenu Ramintėlė rašė, jog jai šis dezodorantas alergizavo odą, bet man ne, viskas ok. Rasma irgi jis tiko. Tik šiek tiek užkliuvo, kad dezodoranto rutuliukas gan sunkiai sukinėjas, kartais tenka pavargti kol dangtelį normaliai užsuki, tai tas biški nervina, tokie techniniai dalykai. Nors gal čia tik man koks biški brokuotas pasitaikė, nežinau
DG, labai patiko muilas trečioj foto, noriu
na va mano atsiliepimai apie neobio vysniu kremuka dienini pasitepus veidukas nubala pasilygina greitai susigeria, naktinis-pasitepus taip lyg padaigo bet ir susigera gerai atsikelus net nustembu kokia lygi ir skaisti oda jokio alergizavimo , jokio perstejimo jauciasi drekinimas zanduku sausumas nevargina na kol kas po triju dienu naudojimo pliusas labai didelis galvoju kaip cia jau nusipirkti matysim toliau
Papildyta:
ir dar norejau paklausti ar kas perplaunat galva su actu as kazkaip turiu itarimqa kad tokia procedura pasausina plauka ar gali taip buti gal per dideli konsentrata darau, i 700ml pilu du didelius saukstus
Papildyta:
ir dar norejau paklausti ar kas perplaunat galva su actu as kazkaip turiu itarimqa kad tokia procedura pasausina plauka ar gali taip buti gal per dideli konsentrata darau, i 700ml pilu du didelius saukstus
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 12, 08:19)
na va mano atsiliepimai apie neobio vysniu kremuka dienini pasitepus veidukas nubala pasilygina greitai susigeria, naktinis-pasitepus taip lyg padaigo bet ir susigera gerai atsikelus net nustembu kokia lygi ir skaisti oda jokio alergizavimo , jokio perstejimo jauciasi drekinimas zanduku sausumas nevargina na kol kas po triju dienu naudojimo pliusas labai didelis galvoju kaip cia jau nusipirkti matysim toliau
Papildyta:
Papildyta:
Oi kaip džiugu skaityti apie tą kremuką
Tikrai negali jis sausinti ir tikrai neperdidelę koncentaciją darai. Aš kiekvieną kartą perpilu po plovimo juo plaukus, tai vienintelis pastebėjomas kad plaukai tampa švelnesni(minkstesni) ir puresni, o dedu vieną arbatini sauksteli i 250ml vandens
QUOTE(ernesin @ 2010 06 12, 10:54)
Tikrai negali jis sausinti ir tikrai neperdidelę koncentaciją darai. Aš kiekvieną kartą perpilu po plovimo juo plaukus, tai vienintelis pastebėjomas kad plaukai tampa švelnesni(minkstesni) ir puresni, o dedu vieną arbatini sauksteli i 250ml vandens
ernesin o koks actas???