Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

žiūrinėjau tvarkaraščius, bet ar aš nemoku žiūrinėt g.gif ar renkami iš kažkur užsakymai- šio to reikia, tai ieškau prie ko prisidėt blush2.gif
help.gif vis ieškau atsiliepimų apie purškalus plaukams nuo UV spindulių ir aplinkos poveikip- gal ką rekomenduosit? g.gif
Atsakyti
Ernesin, Dovish, aiškutis, pasižymėjau 4u.gif Kaip įdomu su tais kavos tirščiais dėl riebalavimosi. Aš irgi išbandžiau Cattier kremą, tai patiko:greitai susigeria, nepalieka lipnumo. Šampūnas g.gif nežinau ką apie jį pasakyt, kolkas turbūt nerašysiu nieko, žiūrėsiu kaip po kitų kartų, nes dar neturiu nuomonės apie jį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 06 10, 15:01)
Yra ir Lietuvoje jų pirkti, tik deja tiksliai nepasakysiu kur ir kainos. Traukinukas man atvežė biggrin.gif Man rodos jos nėra brangios ir Lt 4u.gif

O gal galima nuorodėlę kaip jos atrodo 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 06 10, 16:15)
Ernesin, Dovish, aiškutis, pasižymėjau 4u.gif  Kaip įdomu su tais kavos tirščiais dėl riebalavimosi. Aš irgi išbandžiau Cattier kremą, tai patiko:greitai susigeria, nepalieka lipnumo. Šampūnas g.gif nežinau ką apie jį pasakyt, kolkas turbūt nerašysiu nieko, žiūrėsiu kaip po kitų kartų, nes dar neturiu nuomonės apie jį blush2.gif

O tavo Cattier kremas toks pat kaip pas Chippie?

Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 10, 12:28)
Vakar dar prisėdau ir pasigaminau balzamą plaukams pagal Dadygirl anksčiau įdėtą receptą:

super gaminiai, kaip gerai, kad recepta panudojai.
o as dar taip ir neprisiruosiu balzamu sampunu gamybai. tik muilus kelis gaminau smile.gif
bet butinai prisiruosiu. parasyk, kaip naudosis.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 10, 22:30)
O tavo Cattier kremas toks pat kaip pas Chippie?

Toks pat, bet bandžiau dar tik vieną kartą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 11 birželio 2010 - 09:19
QUOTE(ernesin @ 2010 06 10, 21:30)
O gal galima nuorodėlę kaip jos atrodo 4u.gif

įkeliu, štai:user posted image

ernesin, o tu šio prauklio nenaudojai? Man užsifiksavę, kad maišei su Lavera 3in1 pieneliu, kad nesausintų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Merginos koki patarsite rinktis antipersipanta? Gan stipriai prakaituojant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 06 11, 11:32)
Sveiki.
Merginos koki patarsite rinktis antipersipanta? Gan stipriai prakaituojant rolleyes.gif

Natūralių antiperspirantų nėra, tik dezodorantai, t.y. prakaitavimo nestabdo, tik neleidžia atsirasti kvapui.
Šiaip didelio efekyvumo čia tikrai nebus... O ypač vasarą, kai karšta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 11, 12:44)
Natūralių antiperspirantų nėra, tik dezodorantai, t.y. prakaitavimo nestabdo, tik neleidžia atsirasti kvapui.
Šiaip didelio efekyvumo čia tikrai nebus... O ypač vasarą, kai karšta...  unsure.gif

Jau tuo isitikinau ax.gif
Gal kas bande alva firmos kristal deo roll Intensiv?
user posted image
Atsakyti
Gal kas bandė NEOBIO šampūnus?
Ar sudėtis jų gera?
Atsakyti
Mano plaukai po kiekvieno plovimo kondicionuojami sante atsigavo tikrai.
Tik as labai greit sante kondicionieriu pabaigsiu g.gif Atsimenu, buvo rasiusiu, kad ilgai ilgai naudoja, man menesiui gal uzteks, nu gal dviem g.gif
Pradejau sante sampuna, paskaiciau, labai nebloga sudetis. Idomu, kaip patiks. Lyg neteko skaityt, kad kam patiko sante sampunai?.. smile.gif

Pasirodysiu savo paskutinius pazaidimus smile.gif (vietoj kondicionieriaus, kuri jau kuris laikas svajoju pasigaminti biggrin.gif )

Bananai sokolade
user posted image

Silkas, rasulo molis, apelsinai, cinamonas.. ir kt smile.gif
user posted image

Silkas, rasulo molis, morkos..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 11, 10:19)
Toks pat, bet bandžiau dar tik vieną kartą 4u.gif

Tai būtinai atsiliepk po ilgesnio naudojimo mirksiukas.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 06 11, 10:39)
įkeliu, štai:user posted image

ernesin, o tu šio prauklio nenaudojai? Man užsifiksavę, kad maišei su Lavera 3in1 pieneliu, kad nesausintų 4u.gif
Šį tai naudojau, dabar pienelį 2in1 turiu, bet už tai ir nustebau kai parašei Eco putas, galvoju dar kokia naujiena atsiradusi biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 11, 13:50)
Pradejau sante sampuna, paskaiciau, labai nebloga sudetis. Idomu, kaip patiks. Lyg neteko skaityt, kad kam patiko sante sampunai?.. smile.gif
Pasirodysiu savo paskutinius pazaidimus smile.gif (vietoj kondicionieriaus, kuri jau kuris laikas svajoju pasigaminti  biggrin.gif )

Man labai patiko Sante Jojoba šampūnas, o su alyvuogėmis ir greifrutais ne ax.gif

O jau grožiai neišpasakyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 11 birželio 2010 - 14:01