žiūrinėjau tvarkaraščius, bet ar aš nemoku žiūrinėt ar renkami iš kažkur užsakymai- šio to reikia, tai ieškau prie ko prisidėt
vis ieškau atsiliepimų apie purškalus plaukams nuo UV spindulių ir aplinkos poveikip- gal ką rekomenduosit?
Ernesin, Dovish, aiškutis, pasižymėjau Kaip įdomu su tais kavos tirščiais dėl riebalavimosi. Aš irgi išbandžiau Cattier kremą, tai patiko:greitai susigeria, nepalieka lipnumo. Šampūnas nežinau ką apie jį pasakyt, kolkas turbūt nerašysiu nieko, žiūrėsiu kaip po kitų kartų, nes dar neturiu nuomonės apie jį
QUOTE(Dovish @ 2010 06 10, 15:01)
Yra ir Lietuvoje jų pirkti, tik deja tiksliai nepasakysiu kur ir kainos. Traukinukas man atvežė Man rodos jos nėra brangios ir Lt
O gal galima nuorodėlę kaip jos atrodo
QUOTE(Babi* @ 2010 06 10, 16:15)
Ernesin, Dovish, aiškutis, pasižymėjau Kaip įdomu su tais kavos tirščiais dėl riebalavimosi. Aš irgi išbandžiau Cattier kremą, tai patiko:greitai susigeria, nepalieka lipnumo. Šampūnas nežinau ką apie jį pasakyt, kolkas turbūt nerašysiu nieko, žiūrėsiu kaip po kitų kartų, nes dar neturiu nuomonės apie jį
O tavo Cattier kremas toks pat kaip pas Chippie?
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 10, 12:28)
Vakar dar prisėdau ir pasigaminau balzamą plaukams pagal Dadygirl anksčiau įdėtą receptą:
super gaminiai, kaip gerai, kad recepta panudojai.
o as dar taip ir neprisiruosiu balzamu sampunu gamybai. tik muilus kelis gaminau
bet butinai prisiruosiu. parasyk, kaip naudosis.
QUOTE(ernesin @ 2010 06 10, 22:30)
O tavo Cattier kremas toks pat kaip pas Chippie?
Toks pat, bet bandžiau dar tik vieną kartą
QUOTE(ernesin @ 2010 06 10, 21:30)
O gal galima nuorodėlę kaip jos atrodo
įkeliu, štai:
ernesin, o tu šio prauklio nenaudojai? Man užsifiksavę, kad maišei su Lavera 3in1 pieneliu, kad nesausintų
Sveiki.
Merginos koki patarsite rinktis antipersipanta? Gan stipriai prakaituojant
QUOTE(Gilberta @ 2010 06 11, 11:32)
Sveiki.
Natūralių antiperspirantų nėra, tik dezodorantai, t.y. prakaitavimo nestabdo, tik neleidžia atsirasti kvapui.
Šiaip didelio efekyvumo čia tikrai nebus... O ypač vasarą, kai karšta...
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 11, 12:44)
Natūralių antiperspirantų nėra, tik dezodorantai, t.y. prakaitavimo nestabdo, tik neleidžia atsirasti kvapui.
Jau tuo isitikinau
Gal kas bande alva firmos kristal deo roll Intensiv?
Gal kas bandė NEOBIO šampūnus?
Ar sudėtis jų gera?
Ar sudėtis jų gera?
Mano plaukai po kiekvieno plovimo kondicionuojami sante atsigavo tikrai.
Tik as labai greit sante kondicionieriu pabaigsiu Atsimenu, buvo rasiusiu, kad ilgai ilgai naudoja, man menesiui gal uzteks, nu gal dviem
Pradejau sante sampuna, paskaiciau, labai nebloga sudetis. Idomu, kaip patiks. Lyg neteko skaityt, kad kam patiko sante sampunai?..
Pasirodysiu savo paskutinius pazaidimus (vietoj kondicionieriaus, kuri jau kuris laikas svajoju pasigaminti )
Bananai sokolade
Silkas, rasulo molis, apelsinai, cinamonas.. ir kt
Silkas, rasulo molis, morkos..
Tik as labai greit sante kondicionieriu pabaigsiu Atsimenu, buvo rasiusiu, kad ilgai ilgai naudoja, man menesiui gal uzteks, nu gal dviem
Pradejau sante sampuna, paskaiciau, labai nebloga sudetis. Idomu, kaip patiks. Lyg neteko skaityt, kad kam patiko sante sampunai?..
Pasirodysiu savo paskutinius pazaidimus (vietoj kondicionieriaus, kuri jau kuris laikas svajoju pasigaminti )
Bananai sokolade
Silkas, rasulo molis, apelsinai, cinamonas.. ir kt
Silkas, rasulo molis, morkos..
QUOTE(Babi* @ 2010 06 11, 10:19)
Toks pat, bet bandžiau dar tik vieną kartą
Tai būtinai atsiliepk po ilgesnio naudojimo
QUOTE(Dovish @ 2010 06 11, 10:39)
įkeliu, štai:
ernesin, o tu šio prauklio nenaudojai? Man užsifiksavę, kad maišei su Lavera 3in1 pieneliu, kad nesausintų
Šį tai naudojau, dabar pienelį 2in1 turiu, bet už tai ir nustebau kai parašei Eco putas, galvoju dar kokia naujiena atsiradusi ernesin, o tu šio prauklio nenaudojai? Man užsifiksavę, kad maišei su Lavera 3in1 pieneliu, kad nesausintų
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 11, 13:50)
Man labai patiko Sante Jojoba šampūnas, o su alyvuogėmis ir greifrutais ne
O jau grožiai neišpasakyti