QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 09, 21:42)
o is kur pirkot, internetu
""""Aquobio" turi dieninius/naktinius kremus ir jau tada papildomas priemones, kaip mano nupirktas fluid'as, po to yra intensyvus kursas, dar yra serumas.
Intensyvaus kurso, serumo ir dieninio kremuko ėmiau mėginukus, bet dar neišbandžiau, tai negaliu pakomentuoti.
"""""""
Pirkau www.biologisch24.com
QUOTE(Elitute @ 2010 06 10, 08:51)
Labas rytas, suviliojo Rasma su Aquabio prausimosi putomis, bet kaip suprantu, jos gali atkeliauti tik su Biologisch traukinuku?
Yra ir www.biologisch24.com , ir www.violey.com . Lietuvoje, deja, nemačius šios kosmetikos
QUOTE(sher @ 2010 06 10, 09:27)
Rasma, kazkaip ir pati galvoju uzsisakyti si krema, parasyk prasau kaip su tais zeruciais, ar labai blizguciu nuo jo daug kai pasitepi? labai nemegstu kai tokie ikyrus blizguciai lieka, matomi
Pradžioje pasitepus tikrai yra nemažai, tikrai matomi, bent jau man. Pats kremukas gelsvai-oranžinis ir žėručiai tokie lyg aukso dulkelės, labai labai smulkūs. Dabar atidžiai pažiūrėjau rankas, kai iš arti įsižiūri, tai visgi jie matosi, bet kad labai jau blizgėtų, tviskėtų oda - tai ne.
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 10, 10:02)
Rasma,o koks kvapas Aquabio putų? Ir jei reiktų rinktis Aquabio putas arba Dr.Alkaičio prausiklį,ką pasirinktum?
Kodėl?
Kuris čia tas kremas su kofeinu?
Nerandu..
Kvapas nėr intensyvus..man turbūt labiausiai jaučiasi granatai, bet šitame prausiklyje yra alkoholio ir tas jaučiasi
Buteliuke - skystis, tik dozatorius paverčia į labai smulkią, švelnią putą.
Bet šiaip, kad būtų objektyviau pasakysiu, kad man nepatinka prausikliai, kurie veidą palieka 'slidų', kaip pvz. rasulo molis..bet nepatinka ir kai labai 'traukia', pvz. Logonos mėtinės putos man šiek tiek tempdavo odą ir buvo 'stambesnės'. Šios putos odos man nesausina, bet nusiprausus, tai toks jausmas, kad veidas labai gaivus ir švarus, oda net 'gurgžda'
Pakankamai gerai nuplauna net nenatūralų makiažą.
Ir kas dar patinka mano mišriai odai, tai po prausimosi nosies poros atrodo švarios ir mažesnės
Dr. Alkaičio prausiklis man labai patiko
, tik jis man nors ir skalsus, bet ir brangus
(juk apie 130-140 Lt buteliukas ir 120 ml, o "Aquabio" 70 ml ir apie 35 Lt). Tarp tų dviejų rinktis
Na, gal ir Dr. Alkaičio prausiklis laimėtų, bet man baisiai sunku tiek sumokėti už daiktą, kurį nuplauni
Radau neblogą alternatyvą savo odai ir mane ji tenkina
Kūno odą stangrinantis kremas su kofeinu "Wellments Coffee Firming Body Lotion" va toks (tik aš dabar biologisch'e jo nematau, gal išparduotas
):
Čia nuoroda:
http://www.wellano.d...bodylotion.html
Per 'akciją' jis kainavo nepilnus 10 Eur, gailiuosi, kad iškart 2 nepaėmiau, nes tikrai patiko