Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2010 06 10, 09:27)
nesupratau  biggrin.gif tai sampuno visai nereikia?

reikia tikriausiai biggrin.gif cia kaip papildoma priemone gal.. smile.gif) nezinau pati nelabai isivaizduoju kaip tai gali buti veiksminga, iai ir klausiu, gal kuri bus bandzius.. biggrin.gif
Atsakyti
O aš vakar išbandžiau šiuos "John Masters Organics" mėginukus:
Veido prausiklį su jojoba ir ženšeniu (visiems odos tipams)
user posted image
Drėkinantį veido serumą su žaliąja arbata ir rožėm (normaliai/sausai odai)
user posted image
Abu paliko labai gerą įspūdį, be to, sudėtys tikrai turtingos.
Prausiklis nuostabiai kvepia, prausia maloniai ir gerai, yra šveitimui kietų dalelių - jos gana stamios, bet labai švelnios, jų nedaug, tai vos vos ten gal ir pašveičia smile.gif Tiesa, netinka akių makiažui nuplauti, reikėjo atskirai su aliejuku... rolleyes.gif
Serumas irgi fainas, naudojau po įprastu kremuku. Beje, sudėtyje yra garsiųjų dumblių ekstrakto biggrin.gif Tiesa, serumas lengvo kremo konsistencijos, ne skystas (kaip ir Rasmos arašytas wink.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 09, 20:32)

"Aquabio" prausimosi putų naudoju n-tąjį buteliuką ir nebežadu keisti, mano odai lygių nėr..pati pačiausia priemonė..neprigijo man prausimąsis rasulo moliu ar muilu.

Ir dar nusipirkau akcijinį "Wellments" kūno odą stangrinantį kremuką su kofeinu. Labai patinka kvapas - švelnus ir malonus, labai gerai tepasi ir susigeria, flakonas su dozatoriumi, bet kaip ir kt. "Wellment" priemonės man labai netaupiai naudojasi unsure.gif Stengiuosi saikingai tepliotis, bet tiesiog labai jau greit mažėja tas kiekis. Bet vis vien turbūt dar kartosiu ateityje.

Šaunūs tavo pirkinukai. thumbup.gif

Rasma,o koks kvapas Aquabio putų? Ir jei reiktų rinktis Aquabio putas arba Dr.Alkaičio prausiklį,ką pasirinktum? rolleyes.gif Kodėl? ax.gif

Kuris čia tas kremas su kofeinu? bigsmile.gif Nerandu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 10, 09:00)
Laba, tave ir su vasara, sakyk kur perki si deo 4u.gif

sita perku supermarketuose... deja jokioj Bio pardatuovej nera, nes sita firma panasiai kaip TBS isleido sertifikuota bio priemoniu linija ir viskas.

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 06 10, 09:02)
Chippie, o kiek laiko naudoji tą kremuką? mirksiukas.gif

kremuka naudoju jau virs menesio, kai tik atsilo orai, tikrai esu labai patenkinta.
Vasara, mano oda visiskai kitokia nei ziema, tai vis ieskodavau lengvo, bet gerai drekinancio ir nereibaus kremo. Sis mano odai idealus.

mane Rasma irg suviliojo su AquaBio putomis g.gif butinai reikes isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 10, 09:56)
O aš vakar išbandžiau šiuos "John Masters Organics" mėginukus:
(kaip ir Rasmos arašytas wink.gif ).

o kur pirkot ar uzsisaket meginukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 10, 13:25)
o kur pirkot ar uzsisaket meginukus g.gif

Gavau dovanų... 4u.gif Čia iš "Biotekos" Summer man įdėjo, kai iš jos kai ką perpirkinėjau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 09, 21:42)
o is kur pirkot, internetu
""""Aquobio" turi dieninius/naktinius kremus ir jau tada papildomas priemones, kaip mano nupirktas fluid'as, po to yra intensyvus kursas, dar yra serumas.
Intensyvaus kurso, serumo ir dieninio kremuko ėmiau mėginukus, bet dar neišbandžiau, tai negaliu pakomentuoti.
"""""""

Pirkau www.biologisch24.com 4u.gif

QUOTE(Elitute @ 2010 06 10, 08:51)
Labas rytas, suviliojo Rasma su Aquabio prausimosi putomis, bet kaip suprantu, jos gali atkeliauti tik su Biologisch traukinuku?  blush2.gif

Yra ir www.biologisch24.com , ir www.violey.com . Lietuvoje, deja, nemačius šios kosmetikos

QUOTE(sher @ 2010 06 10, 09:27)
Rasma, kazkaip ir pati galvoju uzsisakyti si krema, parasyk prasau kaip su tais zeruciais, ar labai blizguciu nuo jo daug kai pasitepi? labai nemegstu kai tokie ikyrus blizguciai lieka, matomi smile.gif

Pradžioje pasitepus tikrai yra nemažai, tikrai matomi, bent jau man. Pats kremukas gelsvai-oranžinis ir žėručiai tokie lyg aukso dulkelės, labai labai smulkūs. Dabar atidžiai pažiūrėjau rankas, kai iš arti įsižiūri, tai visgi jie matosi, bet kad labai jau blizgėtų, tviskėtų oda - tai ne.

QUOTE(Manija69 @ 2010 06 10, 10:02)
Rasma,o koks kvapas Aquabio putų?  Ir jei reiktų rinktis Aquabio putas arba Dr.Alkaičio prausiklį,ką pasirinktum?  rolleyes.gif Kodėl?  ax.gif

Kuris čia tas kremas su kofeinu?  bigsmile.gif Nerandu.. blush2.gif

Kvapas nėr intensyvus..man turbūt labiausiai jaučiasi granatai, bet šitame prausiklyje yra alkoholio ir tas jaučiasi mirksiukas.gif Buteliuke - skystis, tik dozatorius paverčia į labai smulkią, švelnią putą.

Bet šiaip, kad būtų objektyviau pasakysiu, kad man nepatinka prausikliai, kurie veidą palieka 'slidų', kaip pvz. rasulo molis..bet nepatinka ir kai labai 'traukia', pvz. Logonos mėtinės putos man šiek tiek tempdavo odą ir buvo 'stambesnės'. Šios putos odos man nesausina, bet nusiprausus, tai toks jausmas, kad veidas labai gaivus ir švarus, oda net 'gurgžda' biggrin.gif Pakankamai gerai nuplauna net nenatūralų makiažą. Ir kas dar patinka mano mišriai odai, tai po prausimosi nosies poros atrodo švarios ir mažesnės ax.gif

Dr. Alkaičio prausiklis man labai patiko thumbup.gif , tik jis man nors ir skalsus, bet ir brangus doh.gif (juk apie 130-140 Lt buteliukas ir 120 ml, o "Aquabio" 70 ml ir apie 35 Lt). Tarp tų dviejų rinktis g.gif Na, gal ir Dr. Alkaičio prausiklis laimėtų, bet man baisiai sunku tiek sumokėti už daiktą, kurį nuplauni blush2.gif Radau neblogą alternatyvą savo odai ir mane ji tenkina smile.gif

Kūno odą stangrinantis kremas su kofeinu "Wellments Coffee Firming Body Lotion" va toks (tik aš dabar biologisch'e jo nematau, gal išparduotas unsure.gif ):
user posted image
Čia nuoroda: http://www.wellano.d...bodylotion.html

Per 'akciją' jis kainavo nepilnus 10 Eur, gailiuosi, kad iškart 2 nepaėmiau, nes tikrai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 09, 16:47)
TD dar nenaudojai?

kaip keista, tikrai, kad pirktiniai genda  g.gif
as rasyciau gamintojui (as megeja rasyti  biggrin.gif ). gal (greiciausiai jie taip ir atsakytu) ju negalima perpylinet i kt tara.

bet jei neperpilti ir nepasibaigus galiojimui pelyja (kaip Tekila raso), nepirkciau daugiau tos kompanijos  g.gif
Papildyta:

TD dar nenaudojau, ieškau gero recepto, bet būtinai panaudosiu ir parašysiu smile.gif

Nuotrauku nebus blush2.gif fotikas buvo pilnas, gal kitą kartą ax.gif

Spėju - ir perpylinėti negalima, ir pradarytas seniai buvo, kai man pylė (aš ne mėgėja rašyti bigsmile.gif ), šiaip iš principo Argital produkcija labai patiko, - kaip ir Hauschkos, vis tiek yra produktai, kuriuos vėl pirksiu
Papildyta:
Vakar dar prisėdau ir pasigaminau balzamą plaukams pagal Dadygirl anksčiau įdėtą receptą:
7% BTMS
.5% preservative
2% silk
2% panthenol
6% oils - sea buckthorn, camellia, and jojoba
2% cetyl alcohol
2% glycerin
2% dimethicone (sita gal reiktu kuo pakeisti, bandant isvengti silikonu)
1% EO
water to 100%

Šiandien išbandžiau ir sunku dar komentuoti (reikės ilgiau pratestuoti), bet pirmas įspūdis labai geras. Labai patiko, kad plaukus skalaujant palieka tokius slidžius - aš turbūt to noriu iš balzamų, ir iš pirktinių tik Ciel d'azur balzamas (lengvinantis plaukų iššukavimą) bei Laveros rožių kaukė panašiai veikė. A, patobulinau receptą ir pridėjau dar fotikeratinų ir inulino bigsmile.gif Plaukai atrodo gražiai, kad labiau riebaluotųsi ar prigultų, dar nepastebėjau, o kaip bus antrą dieną - matysiu rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Toliau giriu Eco veido prausimosi putas thumbup.gif Nesausina veido, besiprausiant tarsi visą veidą aptraukia lengva plėvele ir ta plėvele ne aliejine, o tokia gelinė, lengva. Labai malonus jausmas, beto ir kvapas toks gaivinantis nors ir ne mėtinis. Nuspręsta - kartosiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 10 birželio 2010 - 13:59
QUOTE(Dovish @ 2010 06 10, 14:34)
Toliau giriu Eco veido prausimosi putas thumbup.gif Nesausina veido, besiprausiant tarsi visą veidą aptraukia lengva plėvele ir ta plėvele ne aliejine, o tokia gelinė, lenva. Labai malonus jausmas, beto ir kvapas toks gaivinantis nors ir ne mėtinis. Nuspręsta - kartosiu wub.gif

Kur jas perkat? siunciantes ar cia atrade vietu geru, kur buna ? smile.gif
Atsakyti
A, dar susimaišiau aliejų mišinį, proporcijos:
Migdolų 20 ml
Makadamijų 20ml
Simondsijų 40ml
Erškėtuogių 10ml
Arganų 5 ml
Kviečių gemalų 5 ml
Levandų fitolio alyvuogių al 20 ml
ir įpyliau ~ 20 ml levandų hidrolato - koks puikus mišinukas gavosi, sukračiau prieš tepantis, lengvai tepėsi, puikiai gėrėsi. Ir kaip neleistai, negreit atgal išsisluoksniavo.

Tada įpyliau morkų sėklų hidrolato į anksčiau sumaišytą bronzinės odos aliejų mišinį - irgi super thumbup.gif aliejai pradėjo labiau patikti nei kremai bigsmile.gif

Tai dabar rezgu mintį pasigaminti tokį mišinį veidui. Belieka receptą susikurti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 10, 13:37)
Kur jas perkat? siunciantes ar cia atrade vietu geru, kur buna ?  smile.gif

Yra ir Lietuvoje jų pirkti, tik deja tiksliai nepasakysiu kur ir kainos. Traukinukas man atvežė biggrin.gif Man rodos jos nėra brangios ir Lt 4u.gif
Atsakyti