Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Orestes @ 2010 06 09, 23:00)
Su kokiu aliejumi skutaisi?  4u.gif

Su alyvuogių smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai labai mazai jo reikia, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 06 09, 23:05)

Nu ką aš žinau, gal kokia 20-25ml sunaudojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 06 09, 23:05)

aš skutau su kokosų aliejum ir tikrai nedaug man jo reikėjo unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif visas su vasara 4u.gif
Simta metu nesilnakiau, apturejau viskiu pasikeitimu, tai visai nuo pasalio buvau atitrukus.

Mano paskutiniai atradimai - CATTIER naturali kosmetika

labai patiko ju makiaza valiklis, tinka valyti jautrais akis. As labai nesidazau, tai man akys aktualiausia, nes labai jautrios, sausos ir dar lesius nesioju.
Dabar dziaugiuosi situ
user posted image

ir pagaliau radau idealu lengva krema vasarai. Mano oda misri, kakta vasara labai riebaluojasi, skruostai ir nosis issauseje ir amzinai ismeto raudonom demem, jei tik buna karsta, salta, sausas oras ir tt doh.gif sitas kremas mano odai tikra palaima, kakta siek tiek riebaluojasi, bet oda neisausejusi, jokiu raudonu demiu, netempia, jokiu spuogeliu thumbup.gif jei palygint su pernai vasara naudotu Suki kremu, tai sis daug geresnis, o ir kaina daug normalesne - 50 ml apie 19 Euru
user posted image
Atsakyti
atsilus orams isbandziaus Acorelle dezodoranta

kvapas malonus, prakaitavimo, zinoma, nestabdo, o i siltos dienos pabaiga ir kvapo labai nemaskuoja.Bet neblogas deo, vienas is efektyvesniu thumbup.gif

Taip pat isbandziau Sanoflore deo 24h

pagal ju reklama, tai poveikis turetu trukti ne maziau 24h doh.gif bet realybeje, tai kaip ir dauguma naturaliu deo prakaitavimo nestabdo, siek tiek pamaskuoja kvapa, bet man pacio deo kvapas toks nelabai... nusivyliau.

iki sio geriausias deo yra sis user posted image

bent jau skaniausiai kvepia ir suprakaitavus kvapo nesijaucia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 23:14)
Nu ką aš žinau, gal kokia 20-25ml sunaudojau mirksiukas.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 06 09, 23:59)
aš skutau su kokosų aliejum ir tikrai nedaug man jo reikėjo unsure.gif  4u.gif

Aš skutausi su kokosu ,tai visai nedaug man jo reikėjo unsure.gif Jei tais mililitrais,tai kokia 3 daugiausiai visom 3 kūno dalim..Taigi ten tik trupučiu patepi,kad pasiteptų,sušlapini po vandeniu peiliuką ir sau skutiesi.
Nu bet tikrai geras atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 21:53)
Ką tik nusiskutau kojas su aliejumi, ačiū už tokį atradimą thumbup.gif

bigsmile.gif bandysiu ir as

QUOTE(Chippie @ 2010 06 10, 00:30)
iki sio geriausias deo yra sis  user posted image
bent jau skaniausiai kvepia ir suprakaitavus kvapo nesijaucia thumbup.gif

Laba, tave ir su vasara, sakyk kur perki si deo 4u.gif

QUOTE(Elitute @ 2010 06 10, 07:51)
Labas rytas, suviliojo Rasma su Aquabio prausimosi putomis, bet kaip suprantu, jos gali atkeliauti tik su Biologisch traukinuku?  blush2.gif

ir violey yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 06 10, 01:03)
ir pagaliau radau idealu lengva krema vasarai. Mano oda misri, kakta vasara labai riebaluojasi, skruostai ir nosis issauseje ir amzinai ismeto raudonom demem, jei tik buna karsta, salta, sausas oras ir tt doh.gif  sitas kremas mano odai tikra palaima, kakta siek tiek riebaluojasi, bet oda neisausejusi, jokiu raudonu demiu, netempia, jokiu spuogeliu  thumbup.gif  jei palygint su pernai vasara naudotu Suki kremu, tai sis daug geresnis, o ir kaina daug normalesne - 50 ml apie 19 Euru
user posted image
Chippie, o kiek laiko naudoji tą kremuką? mirksiukas.gif
QUOTE(adrija @ 2010 06 10, 08:38)
Aš skutausi su kokosu ,tai visai nedaug man jo reikėjo unsure.gif Jei tais mililitrais,tai kokia 3 daugiausiai visom 3 kūno dalim..Taigi ten tik trupučiu patepi,kad pasiteptų,sušlapini po vandeniu peiliuką ir sau skutiesi.
Nu bet tikrai geras atradimas thumbup.gif

Na aš skusdama tikrai negailėjau, kad maža nepasirodytų ir odos nepažeisčiau biggrin.gif

Atsakyti
Noriu pasidalint, kad si menesi yra nuolaida Acorelle produkcijai 15% Seimos vaistinese.

Dar radau toki komentara:

"Išgeriate kavą ir likusiais tirščiai įtrinate visą galvą, kuo ilgiau trinate (aš tai darau sukamaisiai judesiais) tuo geriau, ilgesnis masažas. Plaukų galu neliečiu, kiek nubėga ant jų tiek, nes galva būna palenkta. Tada galvyte i maišiuką, ant jos rankšluostį ir kol pati išsimaudau (15-20min) palaikau ir išplaunu.
P.S.Tik pati pradžia reikalauja daug kantrybės, po pirmų 4-5 plovimų galva atrodo kaip ne visai išplauta, plaukas turi adaptuotis, todel ne visos išlaukia efekto. O po to plaukas atrodo liuks, sveikas, blizga ir nebesiriebaluoja taip. Man asmeniskai seniau reikėdavo galva plauti kas antrą dieną verkiant, dabar i kartą į savaitę."

Tai klausimas butu, ar kas nors bande toki dalyka ir ar veiksminga? Man idomu, ar tikrai veikia del to nesiriebalavimo smile.gif
Atsakyti
[quote=Rasma,2010 06 09, 20:32]
Aš noriu papasakoti apie naujai bandytus produktus ax.gif

"Lavera" losjonas po deginimosi - didžiausias pliusas. Pats kremukas toks lyg' blizgus', turi žėručio dalelių, labai švelnus, vos juntamas ir labai malonus kvapas, labai lengvai tepasi ir greitai susigeria, man atrodo, kad šiek tiek, švelniai rusvina odą bigsmile.gif (aš nesideginu saulėje, bet nusipirkau tą kremuką savo sausai kenčiančiai kūno odai ir žinau, kad tikrai dar nekart kartosiu - mano atradimas ax.gif ):

user posted image

Rasma, kazkaip ir pati galvoju uzsisakyti si krema, parasyk prasau kaip su tais zeruciais, ar labai blizguciu nuo jo daug kai pasitepi? labai nemegstu kai tokie ikyrus blizguciai lieka, matomi smile.gif
Atsakyti
nesupratau biggrin.gif tai sampuno visai nereikia?
Atsakyti