Kadangi mano venos linkusios plėstis, "kolekcionuoju" ir naudoju tam skirtus produktus... Jau kelios dienos internete bandau užtikti kaštonų ekstrakto ar aliejaus (jei toks būna), tik ne aromatui suteikti (yra aroma-zone), o kad turėtų veikliųjų medžiagų. Gal netyčia kuri kada nors kur užmatė?..
QUOTE(myself @ 2010 06 01, 18:46)
Aš pasidariau oro gaiviklį. Iš distiliuoto vandens, spirito ir svaigiųjų citrinžolių EA(citronela). Jau išbandžiau, skaniai kvepia namai.
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 01, 20:41)
O kaip jūs jį purškiat? Su tokiu purkštuku,kaip kad būna hidrolatai?
Nu ir kokiom proporcijom dedat?
QUOTE(adrija @ 2010 06 01, 23:15)
Taip, purškiu su tokiu purkštuku kaip hidrolatą.
Oro gaiviklis. Reikia 50ml distiliuoto vandens, tiek pat spirito arba degtinės. Viską sumaišyti. Papildome mišinį citrinų, pipirmetės, rozmarino ar kitais patinkančiais eteriniais aliejais. Lašinkite pamažu, uoskite, kad išgautumėte maloniausą jums kvapą. 100ml oro gaiviklio reikia 30-40 lašų eterinių aliejų.
Manes praset vaikisko sampuno recepto, idesiu i receptu skyreli, kad netycia nebuciau istrinta, tik zinokit tas sampunas nera,kad labai labai putotu, bet plaukus isplauna tikrai sauniai jau mano vaiko plaukai tai atsiziureti negaliu,kaip is reklamos
QUOTE(Joliee @ 2010 06 01, 22:35)
Kadangi mano venos linkusios plėstis, "kolekcionuoju" ir naudoju tam skirtus produktus... Jau kelios dienos internete bandau užtikti kaštonų ekstrakto ar aliejaus (jei toks būna), tik ne aromatui suteikti (yra aroma-zone), o kad turėtų veikliųjų medžiagų. Gal netyčia kuri kada nors kur užmatė?..
Jei tinka ir kitokie variantai tai Weleda turi kastonu pieneli voniai (ziureti cia)..
moterys,
o kur yra pilnas asortimentas Natura House produktų?
vienam renginy gavau mėginukų jų produkcijos, ir man taip paiko
naudojau balinamajį kremą (pas mane raudonoka veido oda, yra ir kapiliarų trūkusių o jis atrodo kažkaip ją pašviesino čiut čiut)
ir dabar naudoju veidui kremą - silk efect - nu kaip tepasi su rožėm, ir veidelis neapsunkęs , nemoku papasakot
labai norėčęiau įtariu įsigyti daugiau, bet nežinau kur, vbandžiau ieškoti per google, tai rodo kelias internetines pardes, ale produktai pavieniai
gal dar kažkas naudoja Natura House? ką naudojot? kaip poveikis?
aplamai kokkia nuomonė? ačiū
Papildyta:
aj, radau lakstinuką pati namie KontaktaiUAB "Juara" platina.
o kur yra pilnas asortimentas Natura House produktų?
naudojau balinamajį kremą (pas mane raudonoka veido oda, yra ir kapiliarų trūkusių o jis atrodo kažkaip ją pašviesino čiut čiut)
ir dabar naudoju veidui kremą - silk efect - nu kaip tepasi su rožėm, ir veidelis neapsunkęs , nemoku papasakot
labai norėčęiau įtariu įsigyti daugiau, bet nežinau kur, vbandžiau ieškoti per google, tai rodo kelias internetines pardes, ale produktai pavieniai
gal dar kažkas naudoja Natura House? ką naudojot? kaip poveikis?
aplamai kokkia nuomonė? ačiū
Papildyta:
aj, radau lakstinuką pati namie KontaktaiUAB "Juara" platina.
QUOTE(Palomina @ 2010 06 02, 07:42)
Jei tinka ir kitokie variantai tai Weleda turi kastonu pieneli voniai (ziureti cia)..
Ačiū, šitą žiūrėjau, bet galvojau kažką pati susimeistraut, dar praturtint savo gaminamą kremuką specialiai šiam reikalui... Bet reikės nusipirkt pamėginimui, gal irgi patiks
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 06 02, 09:04)
O tavo oda sausa, ar linkusi labiau į riebumą?
QUOTE(Joliee @ 2010 06 02, 10:22)
O tavo oda sausa, ar linkusi labiau į riebumą?
mano vietom sausa, vietom riebi
po gimdymo bus košmaras vėl įtariu bet ten iš vidaus jau
QUOTE(myself @ 2010 06 01, 23:23)
Taip, purškiu su tokiu purkštuku kaip hidrolatą.
Oro gaiviklis. Reikia 50ml distiliuoto vandens, tiek pat spirito arba degtinės. Viską sumaišyti. Papildome mišinį citrinų, pipirmetės, rozmarino ar kitais patinkančiais eteriniais aliejais. Lašinkite pamažu, uoskite, kad išgautumėte maloniausą jums kvapą. 100ml oro gaiviklio reikia 30-40 lašų eterinių aliejų.
Tas spiritas is vaistines,kur vaistams leisti naudojamas,tiks,taip|?
Atėjau pasigirti Po savaitės reguliaraus acto toniko naudojimo su kitomis veido priežiūros priemonėmis-oda laaabai pagražėjusi: skaistesnė, randeliai sušvelnėję, pabalę, super tikiuosi, kad tai ne laikinas rezultatas ir neteks greit nusivilti (tfu tfu tfu)...
Beje, galų gale, nusipirkau išsvajotąją, išlauktąją knygą "Aromaterapija nuo a iki ž" labai įdomu skaityti
Beje, galų gale, nusipirkau išsvajotąją, išlauktąją knygą "Aromaterapija nuo a iki ž" labai įdomu skaityti
QUOTE(adrija @ 2010 06 01, 23:15)
Taip,naudoju buteliuka nuo hidrolato.Bet as gal paprasciau darau,nei myself aprase. Kazkaip seniau jau sugalvojau,kad reikia naturalaus oro gaiviklio,pasidariau ir labai gerai. Pilu spirito,bet ne daug,kokia 25 ml,tada lasinu ea,man su tikraja citrinzole skaniausia ir tuomet vandens iki virsaus.
Spirita koki turiu,toki naudoju,kartais is vaistines,kartais ne.
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 02, 13:09)
Pilu spirito,bet ne daug,kokia 25 ml,tada lasinu ea,man su tikraja citrinzole skaniausia ir tuomet vandens iki virsaus.
o EA spirite istirspta?