Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Gal yra kokia priemonė nuo spuogų paliktų randelių? blush2.gif
Atsakyti
Rasma saunus pirkinukai, galvojau mamai nupirkt is aquabio su auksu krema, bet kol kas kaina sulaike ax.gif o po tokiu geru atsiliepimu gal reikes vis delto rolleyes.gif koks kursas kremuko yra, ji reikia naudoti kazkiek laiko su tarpais?

Man kaip tik nuo depiliacijos atsiranda spuogeliu, o skutant ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 09 birželio 2010 - 19:50
QUOTE(Babi* @ 2010 06 09, 20:48)
Gal yra kokia priemonė nuo spuogų paliktų randelių? blush2.gif

Tamanų, erškėtrožių aliejai, alavijų gelis, petražolių nuoviras, dar kažkuris hidrolatas iš AN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 09, 16:47)
Idomu ir man apie alieju netikima/tikima odai.
Man tai alerginiu reakciju ner, bet TIKRAI kemsa poras. Dabar po pertraukos vel naudoju aliejus/kremus, tai veidas negrazesnis sad.gif
Galvoju, gal reik bandyt aliejus po viena, gal lengviau atsirinkt ir rast koki, kuris nekemsa poru.. mastau.gif

as vat ziuriu, kad man vis tik aliejai labiau tinka veido odai nei kremai. GALBUT tai tik sutapimas, bet nuo praeitos ziemos buvau nustojusi naudot aliejus veido odai, nes buvau ja nusausinus, dabar pries gal kokius pora men, susigundziau vel pabandyt, tai man kazkaip grazesne oda (tikrai ne ideali, bet ir mazi pasiekimai yra pasiekimai smile.gif)

QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 20:20)
agnuta, o aplamai Dr. Bronner daugiau kažkokių produktų yra tekę naudoti, kažkaip nesu jokių atsiliepimų girdėjusi ax.gif

neteko naudot ir net girdet nebuvo teke smile.gif vakar violey.com uztikau. uzkabino to gaminio sudetis su shikakai.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 09, 20:49)
Rasma saunus pirkinukai, galvojau mamai nupirkt is aquabio su auksu krema, bet kol kas kaina sulaike  ax.gif o po tokiu geru atsiliepimu gal reikes vis delto  rolleyes.gif  koks kursas kremuko yra, ji reikia naudoti kazkiek laiko su tarpais?

"Aquobio" turi dieninius/naktinius kremus ir jau tada papildomas priemones, kaip mano nupirktas fluid'as, po to yra intensyvus kursas, dar yra serumas.
Intensyvaus kurso, serumo ir dieninio kremuko ėmiau mėginukus, bet dar neišbandžiau, tai negaliu pakomentuoti.

Apie tą fluid'ą produkto informaciniame lapelyje rašo, kad naudoti tik rytais kartu su (arba vietoje jo) dieniniu kremuku. Planuoju sunaudoti vieną pakuotę ir tada daryti pertrauką, manau, kad man jos užteks kokiems 2-3 mėn (30 ml).
Panašiai naudojamas ir serumas (tinka rytui ir/ar vakarui - intensyvesnei priežiūrai, rašo, kad rekomenduoja naudoti prieš dieninį kremą), o va tas ampulių kursas, tai tik 5-10 dienų, dukart per dieną vietoje kitų veido priežiūros priemonių.

Ir dar ėmiau labai brangių "Lavere" produktų mėginukų, irgi labai įdomu koks efektas, nes kaina net nepalyginti su "Aquabio", bet gal kažkas stebuklingo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 19:49)
Tamanų, erškėtrožių aliejai, alavijų gelis, petražolių nuoviras, dar kažkuris hidrolatas iš AN 4u.gif

drinks_cheers.gif dar pridėsiu, kad gerai veikia ir Monicos rekomenduotas mišinukas: bet koks aliejus + rozmarinų ir levandų ea 4u.gif
Atsakyti
o is kur pirkot, internetu
""""Aquobio" turi dieninius/naktinius kremus ir jau tada papildomas priemones, kaip mano nupirktas fluid'as, po to yra intensyvus kursas, dar yra serumas.
Intensyvaus kurso, serumo ir dieninio kremuko ėmiau mėginukus, bet dar neišbandžiau, tai negaliu pakomentuoti.
"""""""
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 09 birželio 2010 - 20:43
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 09, 15:47)
Idomu ir man apie alieju netikima/tikima odai.
Man tai alerginiu reakciju ner, bet TIKRAI kemsa poras. Dabar po pertraukos vel naudoju aliejus/kremus, tai veidas negrazesnis sad.gif
Galvoju, gal reik bandyt aliejus po viena, gal lengviau atsirinkt ir rast koki, kuris nekemsa poru.. mastau.gif

na as apie poru kimsima turiu kita nuomone. kaip paaiskintumet tai, kad MB, kuris niekada nenaudojo jokio kremo nei aliejaus poros kur kas didesnes ir labiau uzsikisusios nei mano. manau poras kemsa nebutinai papildomos priemones, o daug itakos turi ir pacios odos pvz prakaitas ar imunitetas.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 09, 21:42)
o is kur pirkot, internetu

Juk prie kiekvieno kremuko ji įdėjo nuorodas kur pirko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 06 09, 19:08)
as vat ziuriu, kad man vis tik aliejai labiau tinka veido odai nei kremai.

mano odai irgi siaip patinka, jaunesne net atrodo smile.gif bet poroms - ne smile.gif

QUOTE(Dorela @ 2010 06 09, 20:10)
na as apie poru kimsima turiu kita nuomone.

tas tai taip, vieniems labiau kimsis, kitiems maziau.
bet as lyginu save naudojant aliejus ir ju nenaudojant. jauciasi nemazas skirtumas.
Atsakyti
Ką tik nusiskutau kojas su aliejumi, ačiū už tokį atradimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 22:53)
Ką tik nusiskutau kojas su aliejumi, ačiū už tokį atradimą thumbup.gif

Su kokiu aliejumi skutaisi? 4u.gif
Atsakyti