Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 09, 17:06)
o sios serijos sampunus kas nors bandet FAITH IN NATURE

Aš šios firmos šokoladinį turėjau. Visai patiko, nors aliejines kaukes reikėdavo du kartus mažiausiai su juo praplauti ax.gif

Atsakyti
Siandien pamaciau Eurokose naujiena - Natuderm sampunus smile.gif Gal yra bandziusiu jau? ax.gif
user posted image

Dar buvo balzamas plaukams ir purskiklis. Labai vilioja, nes naudoju sios firmos vonios alieju, druska ir kuno losjona, viskas labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 09, 17:08)
Kazka praleidau, koki krema? bigsmile.gif

va toks receptelis, aciu Rkatytei, kad pasidalino 4u.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 09, 12:09)
Rašau tos kaukytės plaukams sudėtį:
Brokolių al. (naudojau avokadų) 4,6 g
Kamelijų al 9,1 g
Emuls.vaškas 1 - 5,6 g
Mineralinis vanduo 45 g
Ryžių proteinai (naudojau fitokeratinus) - 2,1 g
Brov.B5 - 2,1 g
GSE 13 lašų

Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 06 09, 18:57)
Siandien pamaciau Eurokose naujiena - Natuderm sampunus  smile.gif Gal yra bandziusiu jau?  ax.gif
user posted image

Dar buvo balzamas plaukams ir purskiklis. Labai vilioja, nes naudoju sios firmos vonios alieju, druska ir kuno losjona, viskas labai patinka  wub.gif

man jų rankų kremas nerealus wub.gif
kaip tik šampūnas baigės, gal reiks prigriebt g.gif o kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 09, 19:06)
man jų rankų kremas nerealus  wub.gif
kaip tik šampūnas baigės, gal reiks prigriebt  g.gif  o kokios kainos?

Sampunu kainos 19.90 kiek pamenu smile.gif Yra riebiems plaukams, pazeistiems ir dazytiems. Aprasymas labai viliojantis biggrin.gif O labiausiai vilioja tai, kad ju produkcija naturali ir sertifikuota smile.gif
Dar maciau plauku krema dazytiems plaukams ir purskikli, kurio aprasymas isvis nerealus wub.gif Purskiklio kaina netoli 30lt 4u.gif

man labai patinka ju aliejus voniai wub.gif Ir kuno losjonas 4u.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 09, 19:06)
man jų rankų kremas nerealus  wub.gif
kaip tik šampūnas baigės, gal reiks prigriebt  g.gif  o kokios kainos?

o sampunai kuo jie geri ar ga;lit palyginti juos su urtekram sampunais ar kitais cia populiariais g.gif niekaip neapsisprendziu bijau kad nesausintu plauko nes ir taip plaukucisi issauseje. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 09, 19:40)
g.gif
o sampunai kuo jie geri ar ga;lit palyginti juos su urtekram sampunais ar kitais cia populiariais g.gif niekaip neapsisprendziu bijau kad nesausintu plauko nes ir taip plaukucisi issauseje. blink.gif

Va va, pas mane ta pati problema, issauseje plaukai unsure.gif Ir labai luzineja. Vos nenusipirkau siandien to sampuno, bet pagalvojau, kad reikia pasidomet, gal rasiu bandziusiu ax.gif
Atsakyti
g.gif

apie šampūną ką tik pati pirmą kartą perskaičiau smile.gif ir Urterkram nesu naudojus, tai niekaip nepalyginsiu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Orestes @ 2010 06 09, 19:42)
Va va, pas mane ta pati problema, issauseje plaukai  unsure.gif Ir labai luzineja. Vos nenusipirkau siandien to sampuno, bet pagalvojau, kad reikia pasidomet, gal rasiu bandziusiu  ax.gif

issausejusiems plaukams siulyciau sampunu neapsiriboti ir naudoti papildomas priemones kaip kondicionierius, aliejines plauku kaukes ir pan. nes sampunas plauku issausejimo neisspres ax.gif

as tai susidomejau Dr. Bronner shower & shampoo su shikakai ax.gif idomu butu pabandyti smile.gif
Atsakyti
agnuta, o aplamai Dr. Bronner daugiau kažkokių produktų yra tekę naudoti, kažkaip nesu jokių atsiliepimų girdėjusi ax.gif
Atsakyti
Aš noriu papasakoti apie naujai bandytus produktus ax.gif

"Lavera" losjonas po deginimosi - didžiausias pliusas. Pats kremukas toks lyg' blizgus', turi žėručio dalelių, labai švelnus, vos juntamas ir labai malonus kvapas, labai lengvai tepasi ir greitai susigeria, man atrodo, kad šiek tiek, švelniai rusvina odą bigsmile.gif (aš nesideginu saulėje, bet nusipirkau tą kremuką savo sausai kenčiančiai kūno odai ir žinau, kad tikrai dar nekart kartosiu - mano atradimas ax.gif ):

user posted image

Nuoroda ČIA

"Aquabio" veido odą stangrinantis 'skystis' tam kam 30+ biggrin.gif . Nustebino konsistencija, nes tikėjausi fluid'o, t.y. kažkokio skysčio, bet pats produktas yra lyg lengvas emulsinis kremukas. Tepu tik rytais, kaip ir nurodyta, kaip suprantu tai nėra ilgalaikio naudojimo priemonė, t.y. vartoti kaip kursą, bet šiaip mano odai labai patinka - paskaistėjo, pagražėjo thumbup.gif Dedu pliusą 4u.gif
user posted image

Nuoroda ČIA

"Aquobio" tos pačios serijos kremukas paakiams. Labai tiršto gelio konsistencijos, užtepus jaučiamas lipnumas gan ilgą laiką, bet paakiai neburksta, akių negriaužia ir sunaudosiu, tačiau "Emmereude" priemonė paakiams iki šiol nepralenkiama. Sakyčiau šis "Aquabio" įvertinimas būtų vidutinis, nes man norisi 'kažko lengvesnio' smile.gif
user posted image
Nuoroda ČIA

"Aquabio" kam 30+ veido tonikas. Minusas, kad nedozuojamas ir nepurškiamas tiesiai ant veido, t.y. reikia sudrėkinti vatos diskelį ir juo valyti veidą. Bet šiaip odelės nesausina, labai maloniai nuvalo (net nuprausus odą prieš tai spec. priemone ir valant šiuo toniku, vatos diskelis lieka ne toks jau ir švarus bigsmile.gif ) ir man po ilgo hidrolatų naudojimo vėl patinka 'pažaisti' biggrin.gif
user posted image
Nuoroda ČIA

"Aquabio" prausimosi putų naudoju n-tąjį buteliuką ir nebežadu keisti, mano odai lygių nėr..pati pačiausia priemonė..neprigijo man prausimąsis rasulo moliu ar muilu.

Dar kojų skutimui nusipirkau "Lavera" vyr. kremą skutimuisi - bandysiu atsikratyti depiliacijos vašku pasekmių, nes turiu šiek tiek raudonų taškiukų blauzdų apačioje, kur kaulėtos vietos ax.gif . Labai patinka - kvapas neintensyvus, oda lieka labai slidi, pati priemonė neputoja, pakankamai skalsi atrodo:
user posted image
Nuoroda ČIA

Ir dar nusipirkau akcijinį "Wellments" kūno odą stangrinantį kremuką su kofeinu. Labai patinka kvapas - švelnus ir malonus, labai gerai tepasi ir susigeria, flakonas su dozatoriumi, bet kaip ir kt. "Wellment" priemonės man labai netaupiai naudojasi unsure.gif Stengiuosi saikingai tepliotis, bet tiesiog labai jau greit mažėja tas kiekis. Bet vis vien turbūt dar kartosiu ateityje.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 09, 20:32)
Dar kojų skutimui nusipirkau "Lavera" vyr. kremą skutimuisi - bandysiu atsikratyti depiliacijos vašku pasekmių, nes turiu šiek tiek raudonų taškiukų blauzdų apačioje, kur kaulėtos vietos ax.gif .

Ir kodėl man visada atrodė, kad tie raudoni taškiukai ant kojų būtent nuo skutimo būna...? g.gif Pas mano kelias pažįstamas gan ryškūs, tai jos būtent skuta... unsure.gif
Atsakyti