Aš noriu papasakoti apie naujai bandytus produktus
"Lavera" losjonas po deginimosi - didžiausias pliusas. Pats kremukas toks lyg' blizgus', turi žėručio dalelių, labai švelnus, vos juntamas ir labai malonus kvapas, labai lengvai tepasi ir greitai susigeria, man atrodo, kad šiek tiek, švelniai rusvina odą
(aš nesideginu saulėje, bet nusipirkau tą kremuką savo sausai kenčiančiai kūno odai ir žinau, kad tikrai dar nekart kartosiu - mano atradimas
):
Nuoroda
ČIA"Aquabio" veido odą stangrinantis 'skystis' tam kam 30+
. Nustebino konsistencija, nes tikėjausi
fluid'o, t.y. kažkokio skysčio, bet pats produktas yra lyg lengvas emulsinis kremukas. Tepu tik rytais, kaip ir nurodyta, kaip suprantu tai nėra ilgalaikio naudojimo priemonė, t.y. vartoti kaip kursą, bet šiaip mano odai labai patinka - paskaistėjo, pagražėjo
Dedu pliusą
Nuoroda
ČIA"Aquobio" tos pačios serijos kremukas paakiams. Labai tiršto gelio konsistencijos, užtepus jaučiamas lipnumas gan ilgą laiką, bet paakiai neburksta, akių negriaužia ir sunaudosiu, tačiau "Emmereude" priemonė paakiams iki šiol nepralenkiama. Sakyčiau šis "Aquabio" įvertinimas būtų vidutinis, nes man norisi 'kažko lengvesnio'
Nuoroda
ČIA"Aquabio" kam 30+ veido tonikas. Minusas, kad nedozuojamas ir nepurškiamas tiesiai ant veido, t.y. reikia sudrėkinti vatos diskelį ir juo valyti veidą. Bet šiaip odelės nesausina, labai maloniai nuvalo (net nuprausus odą prieš tai spec. priemone ir valant šiuo toniku, vatos diskelis lieka ne toks jau ir švarus
) ir man po ilgo hidrolatų naudojimo vėl patinka 'pažaisti'
Nuoroda
ČIA"Aquabio" prausimosi putų naudoju n-tąjį buteliuką ir nebežadu keisti, mano odai lygių nėr..pati pačiausia priemonė..neprigijo man prausimąsis rasulo moliu ar muilu.
Dar kojų skutimui nusipirkau "Lavera" vyr. kremą skutimuisi - bandysiu atsikratyti depiliacijos vašku pasekmių, nes turiu šiek tiek raudonų taškiukų blauzdų apačioje, kur kaulėtos vietos
. Labai patinka - kvapas neintensyvus, oda lieka labai slidi, pati priemonė neputoja, pakankamai skalsi atrodo:
Nuoroda
ČIAIr dar nusipirkau akcijinį "Wellments" kūno odą stangrinantį kremuką su kofeinu. Labai patinka kvapas - švelnus ir malonus, labai gerai tepasi ir susigeria, flakonas su dozatoriumi, bet kaip ir kt. "Wellment" priemonės man labai netaupiai naudojasi
Stengiuosi saikingai tepliotis, bet tiesiog labai jau greit mažėja tas kiekis. Bet vis vien turbūt dar kartosiu ateityje.