Pandora, rimtai gamyba buvai uzsiemus Tikrai super.
Diva:), su pirmu geliuku! Kaip naudojas?
Rutuk, tai ka uzpirkai is aromantic? jie man atsiunte info, kad turi nauja naturalu emuls vaska. as kaip visada itariai ziuriu i tokius dalykus (kaip ir i naturalius vaisiu ir pan kvapus ). bet idomu butu pasidomet.
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 09, 11:41)
aciu, butinai bandysiu, nes kazko plaukai sauseti nori
sakei, kad kondicionieriaus nenaudoji
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 09, 11:41)
ir as gamint jau noriu
o kur nuotraukos?
TD dar nenaudojai?
kaip keista, tikrai, kad pirktiniai genda
as rasyciau gamintojui (as megeja rasyti ). gal (greiciausiai jie taip ir atsakytu) ju negalima perpylinet i kt tara.
bet jei neperpilti ir nepasibaigus galiojimui pelyja (kaip Tekila raso), nepirkciau daugiau tos kompanijos
Papildyta:
Idomu ir man apie alieju netikima/tikima odai.
Man tai alerginiu reakciju ner, bet TIKRAI kemsa poras. Dabar po pertraukos vel naudoju aliejus/kremus, tai veidas negrazesnis
Galvoju, gal reik bandyt aliejus po viena, gal lengviau atsirinkt ir rast koki, kuris nekemsa poru..
http://www.damodara....group=6&item=52
gal kas bandet sudomino aprasymas, nes vis mastau apie aliejuka plaukams
gal kas bandet sudomino aprasymas, nes vis mastau apie aliejuka plaukams
ar esate bandę teptis kūną su avokado aliejumi, taukmedžio sviestų (kažkuris skaniai kvepia?)
o sios serijos sampunus kas nors bandet FAITH IN NATURE
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 09, 17:02)
ar esate bandę teptis kūną su avokado aliejumi, taukmedžio sviestų (kažkuris skaniai kvepia?)
Nei vienas nekvepia skaniai Geriau jau tuomet rinktis kakavos arba kokosų
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 17:06)
Nei vienas nekvepia skaniai Geriau jau tuomet rinktis kakavos arba kokosų
Kodėl? man avokadu labai skaniai kvepia Ypac dar kokiu EA ilasinus (kazkada bandziau su benzoino EA maisyt - man kvapas buvo nerealus )
QUOTE(Brasa @ 2010 06 09, 17:37)
Kodėl? man avokadu labai skaniai kvepia Ypac dar kokiu EA ilasinus (kazkada bandziau su benzoino EA maisyt - man kvapas buvo nerealus )
Tai aš apie EA nekalbu, tada daugybę skanių kvapų būtų galima čia minėti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 09, 15:47)
sakei, kad kondicionieriaus nenaudoji
nenaudoju :mirksiukas:matyt ziema nebuvo poreikio, man cia po atostogu,gal sauleje nusvilo bandysiu kaip kauke naudot, tik krema vietoj alieju l
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 09, 17:51)
nenaudoju :mirksiukas:matyt ziema nebuvo poreikio, man cia po atostogu,gal sauleje nusvilo bandysiu kaip kauke naudot, tik krema vietoj alieju l
Kazka praleidau, koki krema?
As planuoju gamintis plaukams kremo pavidalo kazkoki tepaleli, ar tai kaip kauke, ar lengvesni kaip nenuplaunama kondicionieriu, ar tik galiukams vietoj aliejuko po plovimo