Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Pandora, rimtai gamyba buvai uzsiemus thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif Tikrai super.

Diva:), su pirmu geliuku! thumbup.gif Kaip naudojas?

Rutuk, tai ka uzpirkai is aromantic? jie man atsiunte info, kad turi nauja naturalu emuls vaska. as kaip visada itariai ziuriu i tokius dalykus (kaip ir i naturalius vaisiu ir pan kvapus smile.gif). bet idomu butu pasidomet.
Atsakyti
Merginos, gal žinot kur Vilniuj būtų galima nusipirkti kokios ekologiškos krempudros ar kremo vaidui su spalva mėginuką? Reikia savaitgaliui pasigražinti, bet dėl vieno karto didelio kiekio pirkti nesinori.
Atsakyti
Merginos, o fitokeratinu ir papaino ar papaju enzimu didesniais kiekiais pigiau neatradot is kur gauti? Kaip kad miltuku iv. uzsienyje zinau yra, taip gal ir tu sakau butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 09, 11:41)
aciu, butinai bandysiu, nes kazko plaukai sauseti nori  g.gif

sakei, kad kondicionieriaus nenaudoji tongue.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 09, 11:41)
Savaitgalį gaminausi keletą produktų, dabar aprašysiu juos:

thumbup.gif wub.gif ir as gamint jau noriu smile.gif
o kur nuotraukos? ax.gif

TD dar nenaudojai?

kaip keista, tikrai, kad pirktiniai genda g.gif
as rasyciau gamintojui (as megeja rasyti biggrin.gif ). gal (greiciausiai jie taip ir atsakytu) ju negalima perpylinet i kt tara.

bet jei neperpilti ir nepasibaigus galiojimui pelyja (kaip Tekila raso), nepirkciau daugiau tos kompanijos g.gif

Papildyta:
Idomu ir man apie alieju netikima/tikima odai.
Man tai alerginiu reakciju ner, bet TIKRAI kemsa poras. Dabar po pertraukos vel naudoju aliejus/kremus, tai veidas negrazesnis sad.gif
Galvoju, gal reik bandyt aliejus po viena, gal lengviau atsirinkt ir rast koki, kuris nekemsa poru.. mastau.gif
Atsakyti
http://www.damodara....group=6&item=52
gal kas bandet sudomino aprasymas, nes vis mastau apie aliejuka plaukams g.gif
Atsakyti
ar esate bandę teptis kūną su avokado aliejumi, taukmedžio sviestų (kažkuris skaniai kvepia?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASARITE: 09 birželio 2010 - 16:02
o sios serijos sampunus kas nors bandet FAITH IN NATURE
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 09, 17:02)
ar esate bandę teptis kūną  su avokado aliejumi, taukmedžio sviestų (kažkuris skaniai kvepia?)

Nei vienas nekvepia skaniai biggrin.gif Geriau jau tuomet rinktis kakavos arba kokosų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 17:06)
Nei vienas nekvepia skaniai biggrin.gif Geriau jau tuomet rinktis kakavos arba kokosų mirksiukas.gif

Kodėl? man avokadu labai skaniai kvepia wub.gif Ypac dar kokiu EA ilasinus (kazkada bandziau su benzoino EA maisyt - man kvapas buvo nerealus smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 06 09, 17:37)
Kodėl? man avokadu labai skaniai kvepia  wub.gif Ypac dar kokiu EA ilasinus (kazkada bandziau su benzoino EA maisyt - man kvapas buvo nerealus  smile.gif  )

Tai aš apie EA nekalbu, tada daugybę skanių kvapų būtų galima čia minėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 09, 15:47)
sakei, kad kondicionieriaus nenaudoji  tongue.gif  mirksiukas.gif

nenaudoju tongue.gif :mirksiukas:matyt ziema nebuvo poreikio, man cia po atostogu,gal sauleje nusvilo doh.gif bandysiu kaip kauke naudot, tik krema vietoj alieju biggrin.gif l
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 09, 17:51)
nenaudoju  tongue.gif  :mirksiukas:matyt ziema nebuvo poreikio, man cia po atostogu,gal sauleje nusvilo  doh.gif bandysiu kaip kauke naudot, tik krema vietoj alieju  biggrin.gif l

Kazka praleidau, koki krema? bigsmile.gif
As planuoju gamintis plaukams kremo pavidalo kazkoki tepaleli, ar tai kaip kauke, ar lengvesni kaip nenuplaunama kondicionieriu, ar tik galiukams vietoj aliejuko po plovimo rolleyes.gif
Atsakyti