Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 09, 09:21)
man atrodo as rimi maciau prie uterkam kosmetikos ax.gif  kokia sampunu kaina, iki 2o lt?

rimi nesu macius, nebent neseniai uzsiveze g.gif kaina labai prieinama pasirode, bet kazkaip taip prabegom paziurejau, tai ir neuzsifiksavo, bet sakyciau, kad tikrai iki 20 Lt.
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 06 09, 09:26)
Vakar reikėjo save trupučiuką "atrestauruoti" ir apsižiūrėjau,kad nei skutimosi putų,nei -elės jau neturiu doh.gif Tai pabandžiau,kaip čia kažkas patarė,su aliejumi.Tepiau kokosų aliejumi ir skutau.Nu tikrai netikėjau,kad šitaip galima fainai su aliejumi apsiskusti thumbup.gif Susitvarkiau visur,kur reikėjo,šiandien jaučiuosi puikiai thumbup.gif

nu po tokio atsiliepimo, knieti ir paciai isbandyt si metoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 08, 15:16)
kur galima isigyti live clean produktus?cia gal kur rimi yra ar painioju kazka? 4u.gif

baigineju visus sampunus, tai labai jau ieskau, saknys riebaluojasi, per ilgi pkaukai kaip sienas, pakankamai ilgi.laukiu patarimu gal kas tures.

Live Clean būna Eurokos, esu mačiusi ir kai kuriuose vaistinėse, pvz, Farma. Rimi man atrodo irgi būna ax.gif

Bandyk CWC metodą, galiukams būtinai dėk aliejines kaukes, šaknims gali bandyti alijošių, pvz, su arbatmedžiu ar pettigrain ea (padeda nuo riebalavimosi). Dėl šampūno labai sunku patarti, nes visoms labai individualu. Man patiko Lavera apelsinis, UT su rožėmis. Plaukų nesausina OP šampūnas, bet nuo jo plaukai greičiau riebalajuosi (bent jau man), matyt permaitina. Pagrinde siūlyčiau stengtis, kad kuo mažiau šampūno pakliūtų ant galiukų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 09 birželio 2010 - 11:02
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 03, 14:49)
gal gali nuoruodele imest  4u.gif as noreciau levgva pasidaryti kaukyte, nes kondicionieriu nenaudoju, o aliejines kaues noretusi kazkuo pakeisti ax.gif
koks cia kremas ir kokiai odai  4u.gif

Rašau tos kaukytės plaukams sudėtį:
Brokolių al. (naudojau avokadų) 4,6 g
Kamelijų al 9,1 g
Emuls.vaškas 1 - 5,6 g
Mineralinis vanduo 45 g
Ryžių proteinai (naudojau fitokeratinus) - 2,1 g
Brov.B5 - 2,1 g
GSE 13 lašų
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 06 09, 09:26)
O aš  po LAVERA MANGŲ galiu 3 dienas drąsiai galvos neplauti.Man labai gerai.

Vakar reikėjo save trupučiuką "atrestauruoti" ir apsižiūrėjau,kad nei skutimosi putų,nei -elės jau neturiu doh.gif Tai pabandžiau,kaip čia kažkas patarė,su aliejumi.Tepiau kokosų aliejumi ir skutau.Nu tikrai netikėjau,kad šitaip galima fainai su aliejumi apsiskusti thumbup.gif Susitvarkiau visur,kur reikėjo,šiandien jaučiuosi puikiai thumbup.gif

ką tik išbandžiau Jūsų būdą, tai tikrai thumbup.gif kojos tokios svelnios, skutosi labai gerai, užskaitau šitą variantą lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalį gaminausi keletą produktų, dabar aprašysiu juos:

- morkų kremas pagal receptąiš KN ir praturtintas konf. Q10 ir edelveisų hidrogl.eks.

- pienelis/makiažo valiklis (~100 ml):
abrikosų al 12 ml
migdolų al 12 ml
jojobos al 5 ml (naudotas mišinys su šlamučių, pelargonijos ir labdano EA po 1 l/10 ml)
rugiagėlių hidr 60 ml
emulsinis vaškas 8 g
vit. E
GSE
šilkas 15 l
edelveisų hidr.ekst. 6 l
gavosi labai malonus pienelis, kvapas puikus (tie EA jojobos al. kvepia), patinka labiau nei bet kuris pirktinis wub.gif

- bronzinės odos aliejų pagal KN receptą, dar įlašinau morkų CO2 papildomai - irgi labai patinka, puikiai susigeria, o morkos kiek pamenu iš paskaitų, didina odos elastingumą

- gelis plaukams:
alijošiaus gelis iš nimfali 50 ml
1/2 arb.šaukš. fitokeratinų
0,5 ml prov.B5
gal kiek ir papurina plaukus, pabandysiu ir antrą dieną šaknis patepti, ne tik po plovimo (kaip kuri čia rašė anksčiau)
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 06 09, 12:01)
Live Clean būna Eurokos, esu mačiusi ir kai kuriuose vaistinėse, pvz, Farma. Rimi man atrodo irgi būna ax.gif

Bandyk CWC metodą, galiukams būtinai dėk aliejines kaukes, šaknims gali bandyti alijošių, pvz, su arbatmedžiu ar pettigrain ea (padeda nuo riebalavimosi). Dėl šampūno labai sunku patarti, nes visoms labai individualu. Man patiko Lavera apelsinis, UT su rožėmis. Plaukų nesausina OP šampūnas, bet nuo jo plaukai greičiau riebalajuosi (bent jau man), matyt permaitina. Pagrinde siūlyčiau stengtis, kad kuo mažiau šampūno pakliūtų ant galiukų 4u.gif

Man nuo OP irgi greičiau riebalavosi. Dabar išsiploviau plaukus su Cattier šampūnu riebiems plaukams. Kvapas nemalonus, putja šiek tiek mažiau nei Argital. Žiūrėsiu kaip plaukai atrodys išdžiuvę ir kiek galėsiu neplaut. Gavau tos pačios firmos mėginėlių, tai bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 09 birželio 2010 - 12:50
QUOTE(Babi* @ 2010 06 09, 13:46)
Man nuo OP irgi greičiau riebalavosi. Dabar išsiploviau plaukus su Cattier šampūnu riebiems plaukams. Kvapas nemalonus, putja šiek tiek mažiau nei Argital. Žiūrėsiu kaip plaukai atrodys išdžiuvę ir kiek galėsiu neplaut. Gavau tos pačios firmos mėginėlių, tai bandysiu bigsmile.gif

Aš OP bandžiau, tai jokių skirtumų nepastebėjau... ax.gif Šiaip normaliai man dvi dienas laikė, kaip ir kiti. Šiandien bandysiu dar kartą (jei užteks man ten jo) smile.gif
Atsakyti
Pasiguosiu - mano Argital varnalėšų kremas supelijo blink.gif Elytė buvo įpylusi pabandymui į 30 ml indelį balandžio pradž. Iš pradžių nustebau, nes galvojau, kad pirktiniai neturėtų pelyti, vėliau pagalvojau, kad nežinau gi kiek laiko jis ten pradarytas pas Elytę jau gulėjo. Iš indelio ėmiau tik su mentelėm, tai turbūt jau senokas jis buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 09, 14:00)
Pasiguosiu - mano Argital varnalėšų kremas supelijo  blink.gif  Elytė buvo įpylusi pabandymui į 30 ml indelį balandžio pradž. Iš pradžių nustebau, nes galvojau, kad pirktiniai neturėtų pelyti, vėliau pagalvojau, kad nežinau gi kiek laiko jis ten pradarytas pas Elytę jau gulėjo. Iš indelio ėmiau tik su mentelėm, tai turbūt jau senokas jis buvo  blink.gif

Nu nieko sau unsure.gif Aš kai sąvąjį pirkau, kažkur prieš 1,5mėn tai ji naują prie mano akių pradarė, nes sakė mėginukas pasibaigęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 09, 13:46)

Man irgi nuo OP greičiau riebalavosi, net pirmos dienos popiet plaukai sukritę drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 14:02)
Nu nieko sau unsure.gif Aš kai sąvąjį pirkau, kažkur prieš 1,5mėn tai ji naują prie mano akių pradarė, nes sakė mėginukas pasibaigęs rolleyes.gif

Man tai Eco kremukas buvo truputį pradėjęs - bet tik tai, kas ant kakliuko likę. Tai nuvaliau ir visa kita gerai smile.gif Nor turiu aš jau jį seniai ir laikau tiesiog vonioj...
Atsakyti
Panos, gal yra mėginusių šiuos šampūnus? rolleyes.gif
Logona
Speick
Atsakyti