kur galima isigyti live clean produktus?cia gal kur rimi yra ar painioju kazka?
baigineju visus sampunus, tai labai jau ieskau, saknys riebaluojasi, per ilgi pkaukai kaip sienas, pakankamai ilgi.laukiu patarimu gal kas tures.
kol kas uzkliuvo laveros mango.ernesin, gal pakomentuosi placiau kaip tau poveikis?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 08, 16:16)
ar ne eurokos maciau ju
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 08, 14:49)
http://www.moderneta...amboo-and-yucca
esu bandzius si sampuna raso kad jis augalines kilmes, tai buvo plaukai superinei prie to pacio ir kondisina naudojau bet kol kas pats geriausias ka esu turejusi.
o neobio meginukus nuejau i tinklalapi ju platintoju parasiau el.laiska su prasymu patarimu ir meginuku ir siandien jau sake ssiunte.
esu bandzius si sampuna raso kad jis augalines kilmes, tai buvo plaukai superinei prie to pacio ir kondisina naudojau bet kol kas pats geriausias ka esu turejusi.
o neobio meginukus nuejau i tinklalapi ju platintoju parasiau el.laiska su prasymu patarimu ir meginuku ir siandien jau sake ssiunte.
Gal gali platintojų adresą įkelti čia?
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 08, 14:49)
http://www.moderneta...amboo-and-yucca
Aš tai nepirkčiau tokio :
Ingredients:
Water, Lauryl Glucoside, Cocamide Dea, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauryl Betaine, Panthenol, Peg-60 Almond Glycerides, Glyceryl Oleate, Coco Glucoside, Laureth-2, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Laureth-3, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract, Yucca Glauca Root Extract, Starch Hydroxypropyltrmonium Chloride, Propylene Glycol, Guar Hydropropyltriumonium Chloride, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Fragrance.
del ko nepirktumete del ingridientu, manau daugumoje sampunu yra kazkas blogo, gal galt pakomentuoti nes sudetyse dar nelabai gaudausi
o neobio platintoju adresas tiesiog emeilu parasiau savo pageidavimus
http://ekojums.webs.com/kontaktai.htm
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 08, 20:29)
del ko nepirktumete del ingridientu, manau daugumoje sampunu yra kazkas blogo, gal galt pakomentuoti nes sudetyse dar nelabai gaudausi
Taip,dėl sudėties. Blogas blogui nelygus,bet bent jau kurias pažymėjau sudedamąsias dalis,jų natūraliam produkte neturėtų būti,apie tai tema ir yra. Kai kurias iš jų galite rasti šios temos pirmąjame puslapyje.
Sveikos aš vėl su naujienom Ekošalyje (Panoramoje) vėl yra Lemurijos muiliukų. Taip pat atsirado Nvey Eco dekoratyvinės kosmetikos, daugumai jos produktų taikoma 50 % nolaida (ne blakstienų tušams). Yra labai fainų Aqua Bio kremuk brandesnei odai, Sante kremų nuo saulės, Sodasan buitinių valymo ir skalbimo priemonių
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 08, 16:16)
baigineju visus sampunus, tai labai jau ieskau, saknys riebaluojasi, per ilgi pkaukai kaip sienas, pakankamai ilgi.laukiu patarimu gal kas tures.
kol kas uzkliuvo laveros mango.ernesin, gal pakomentuosi placiau kaip tau poveikis?
Live Clean yra didžiosiose Maximose ir Eurokos parduotuvėse
Laveros mango dar nebandžiusi, bet viliojuosi užsisakyti+tą patį kondicionierių, o iš mėgintų tai apelsininis ir migdolinis labai patiko, o rugiagėlių
Laveros mangu sapmunas man pats fainiausias. kartociau ir kartociau, bet norisi ir kt isbandyti. Pvz- vakar ryte plauti plaukai, vakar puikiai atbuvo, siand ryte taip pat gerai, o po to staigiai apie pietus taaaip sukrito, susiriebalavo, siaube kaip noreciau 2 kartus i sav plauti, kaip kazkas is jusu
o siaip man apskritai lavera plaukams ka siulo (aisku ne viska ir bandziau) tai labai tiko ir aisku patiko
o siaip man apskritai lavera plaukams ka siulo (aisku ne viska ir bandziau) tai labai tiko ir aisku patiko
QUOTE(agnuta @ 2010 06 08, 16:22)
ar ne eurokos maciau ju
man atrodo as rimi maciau prie uterkam kosmetikos kokia sampunu kaina, iki 2o lt?
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 06 08, 23:13)
Laveros mangu sapmunas man pats fainiausias. kartociau ir kartociau, bet norisi ir kt isbandyti. Pvz- vakar ryte plauti plaukai, vakar puikiai atbuvo, siand ryte taip pat gerai, o po to staigiai apie pietus taaaip sukrito, susiriebalavo, siaube kaip noreciau 2 kartus i sav plauti, kaip kazkas is jusu
O aš po LAVERA MANGŲ galiu 3 dienas drąsiai galvos neplauti.Man labai gerai.
Vakar reikėjo save trupučiuką "atrestauruoti" ir apsižiūrėjau,kad nei skutimosi putų,nei -elės jau neturiu Tai pabandžiau,kaip čia kažkas patarė,su aliejumi.Tepiau kokosų aliejumi ir skutau.Nu tikrai netikėjau,kad šitaip galima fainai su aliejumi apsiskusti Susitvarkiau visur,kur reikėjo,šiandien jaučiuosi puikiai
"Several of the ingredients in Live Clean Shampoo such as sodium hydroxymethylglycineate are formaldehyde-releasing preservatives. Formaldehyde is a known carcinogen."
radau sita kitoje temoje
radau sita kitoje temoje