Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 06 08, 09:21)
O kol kas pradejau morku pyraga wub.gif , atsipjoviau kaip pamokyta cia, gabaleli ir naudoju- labai labai patinka, tik ateityje jau zinau, kad noresiu muilu su kvapu smile.gif

Del atsipjovimo kogero busiu praleidusi-kas cia ko pamoke? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 08, 11:28)
Del atsipjovimo kogero busiu praleidusi-kas cia ko pamoke? bigsmile.gif

biggrin.gif kai gauni nuostabuji DG muiliuka, gi nebutina viso gabalo deti i muiline, galima atsipjauti - kita dali laikyti sekanciam kartui ax.gif Tai kaip gerai, ir jei turi keliu rusiu- gali mazyti gabaliuka atsipjauti to, ano, trecio smile.gif , o ne kaip as dabar silkini muila iveikiau per puse metu beveik biggrin.gif - o taip norejosi ir kitu pabandyti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 birželio 2010 - 10:32
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 08, 09:17)
gal yra bandziusiu neobio sampunus? renkuosi sampuna savo siaudams lotuliukas.gif  dabar galvoju apie mango laveros. ar neapsunkina jis plauku?mano plaukai iki puses nugaros, prie saknu riebaluojasi, o ilgis- sausi kaip sienas biggrin.gif  vakar dejau abrikosu aliejuka per ilgi, tai snd geriau, i galva neitrinu nes man ir po triju kartu niekaip neisiplauna doh.gif

Aš turiu LAVEROS MANGUS,tai man neapsunkina.Mano plaukai šviesinti,jau daug ir nuaugę blush2.gif ,tai neriebina,labai gerai išplauna.Man jis super.O jei dar i balzamą ilašini apelsinų ea,tai koks nuostabus kvapas būna,kol su kauke ant galvos būni wub.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 06 08, 09:29)
o man koks vakar dalykas atsitiko  doh.gif issiploviau galva, emiau fitokeratinu miltukus, norejau susimaisyt su silikonu, o pasiemiau inulino miltukus, susimaisiau, issidziovinau - plaukai - kaip butu miltu pripilti  lotuliukas.gif pasiziurejau ko pripyliau  blink.gif  doh.gif  (buvau susidejus salia miltuku balzama daryt, tai sumaisiau paimt), tai su vandeniu nuploviau dar karteli plaukus, o siandien plaukai  wub.gif  oho, kaip is kirpejos  bigsmile.gif  tai dabar tikrai pagreitins balzamo daryma, o tai vis neprisiruosiu, jau net ingredientus pasidejau, kad uz akiu kliutu  lotuliukas.gif  bet visvien stovi jie tik  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 08, 07:37)
na va ir as vakar issiprasiau meginuku neobio jautriai odai ir sausai, dar sake kaukyte pilinga ides pabandymyj, labai taip siltai pabendravo del odos prieziuros dar patare smile.gif tai lauksiu dabar medinuku tongue.gif
cia merginos su savo kalbom suviliojot isbandyti thumbup.gif
O kur čia tų mėginukų galima užsiprašyti? bigsmile.gif Būtinai nepamiršk parašyti atsiliepimų, labiausiai domima vyšnių žiedų ir dobilų dieniniai kremai 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 08, 09:25)
My Webpage

cia laveros roziu kauke?

Taip.
Atsakyti
gal kas bande sita samouna:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 08, 13:32)
gal kas bande sita samouna:
My Webpage

nesu tikra, ar tikrai si, bet tikrai is basis serijos dar turiu likuti (galeciau pasitikslinti namie, ar tikrai sis), bet antrakart nekartociau. poveikis buvo panasus kaip po laveros su apelsinais, plaukai purus gerai isplauti pirma diena, o kitos dienos neistempdavau su juo-rodos greiciau riebaluodavosi plaukai. ji bandau subaiginet isplaunant aliejines kaukes.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 06 08, 13:40)
nesu tikra, ar tikrai si, bet tikrai is basis serijos dar turiu likuti (galeciau pasitikslinti namie, ar tikrai sis), bet antrakart nekartociau. poveikis buvo panasus kaip po laveros su apelsinais, plaukai purus gerai isplauti pirma diena, o kitos dienos neistempdavau su juo-rodos greiciau riebaluodavosi plaukai. ji bandau subaiginet isplaunant aliejines kaukes.

agnuta, o kokie šampūnai tau atlaiko ir antrą dieną nepasiriebalavę prie šaknų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 08, 13:46)
agnuta, o kokie šampūnai tau atlaiko ir antrą dieną nepasiriebalavę prie šaknų? 4u.gif

siaip tai sunkus klausimas smile.gif, nes kartais pastebiu toki dalyka, kad is pradziu kai kurie sampunai atlaikydavo pora dienu, o po kurio laiko, dar ryte atrodo normaliai, o dienai ipusejus, kartais jauciuosi nejaukiai, nes pradeda atrodyti ne kaip. galbut juos tada reiktu keisti g.gif bet siaip ar taip ilgiau 2 dienu nelabai istempiu, plaukus plaunu kas antra diena.
siaip tai labai gera ispudi paliko logonos su bambukais (tikrai kartosiu), plaukai gerai atrodydavo ir antra diena.
tada hauschkos su citrinom (naudoju trecia butelaiti, bet su pertraukom), tik vat sunaudojus koki trecdali sikart jis man iskrete toki poksta kaip minejau, kad pradejo neatlaikyt ir antros dienos.
ir dabar lyg ir visai gerai urtekram su ruduoju cukrum. bet del sito dabar pradejau abejot, nes po jo dazniausiai galva istepu hauschkos neem losijonu, tai lyg ir pastebejau, kad antra diena atlaiko tik tuomet, kai tepu ta losijona, o taip tai sunkiau.
Atsakyti
Na aš irgi neatradusi kas atlaikytų dvi dienas, bet tarkim Logonos apelsininis arba migdolinis po pusantros tikrai išlaiko. Ta prasme, tarkim šiandien vakare prieš eidama miegoti išsiplaunu galvą, tai plaukai bus gražūs rytoj ir dar pusę dienos poryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 08 birželio 2010 - 13:16
QUOTE(ernesin @ 2010 06 08, 13:15)
Na aš irgi neatradusi kas atlaikytų dvi dienas, bet tarkim Logonos apelsininis arba migdolinis

Gal turėjai omeny Lavera 4u.gif

Ateinu pagirti grožio kaukę veidui iš Cieldazur. Seniai aš ją turiu, bet nedažnai naudoju, kadangi savos gamybos kaukės labiau patinka. Taigi, savaitgalį pirtyje buvau, gerai išsikaitinau ir išsitepiau grožio kauke, tai efektu likau labai patenkinta, jau odos minkštumas ir švelnumas wub.gif Tiesą pasakius, tepėsi ir visi kiti buvę pirtyje, netgi ir vyrai ir visi gyrė biggrin.gif Taigi, atradau kada labiausiai atsiskleidžia šios kaukės poveikis smile.gif

Šampūnai matau opi tema smile.gif aš dabar mąstau išbandyti Live Clean, gal kas bandė ką nors iš šios kosmetikos? Yra ir kitų plaukų priežiūros priemonių ax.gif
Atsakyti
http://www.moderneta...amboo-and-yucca
esu bandzius si sampuna raso kad jis augalines kilmes, tai buvo plaukai superinei prie to pacio ir kondisina naudojau bet kol kas pats geriausias ka esu turejusi.
o neobio meginukus nuejau i tinklalapi ju platintoju parasiau el.laiska su prasymu patarimu ir meginuku ir siandien jau sake ssiunte.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 06 08, 14:32)
Gal turėjai omeny Lavera 4u.gif

Šampūnai matau opi tema smile.gif aš dabar mąstau išbandyti Live Clean, gal kas bandė ką nors iš šios kosmetikos? Yra ir kitų plaukų priežiūros priemonių ax.gif

Aha taip, ačiū kad pataisei 4u.gif

Tu mano mintis skaitai bigsmile.gif Plaunu galvą ir galvoju užklausti gal kas bandę Live Clean produktus nes pamačiau, kad savo Lavera kondicionierių baiginėju, o kiek skaitinėjau Live Clean sudėtis parduotuvėje tai pasirodė normalios, tas kondicionierius kur dažytiems plaukams netgi skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti