Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 07, 19:44)
Dar trumpai pasidziaugsiu  ax.gif (kad jau apie tai nemazai rasiau anksciau) - mano dukriuko kojyte pilnai uzgijo! Bet taip, kad reikia studijuoti norint nustatyti, kuri pedute buvo nudeginta!! Net seseles stebisi. Liko vos vos lyg rausva demele, bet tik labai geram apsvietime ir zinant ji matos. Zodziu, labai del to man smagu  ax.gif

Nu, tai super! thumbup.gif Ir kaip greitai... smile.gif
O aš MB ranką gydau - kubilo kaminą "paglostė" per darbo vakarėlį... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 06 07, 18:41)
Dėkui 4u.gif
čia po kokį lašiuką?

Lašiuką, porą ar kelis - žiūrint į kokį kiekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 07, 19:27)
Taip smile.gif Nors mano oda nėra jautri, bet norėjau išbandyti, tai gal dėl to jis vėliau man nebelabai patiko, ar dar kas pasikeitė g.gif Jei pirksi būtinai parašyk atsiliepimus. Aš dar apie Argital kremą su varnalėša. Jau atrodo, kad oda gražesnė, nebėra tiek daug juodų taškiukų ant nosies. Valomasis pienelis irgi kolkas patinka, nesausina odos. Srcub'as-kaukė irgi patinka. Labai švelniai pašveičia odą.  Kremas su ylang. Dar nesusidariau aiškios nuomonės. Šiandien pasitepiau, tai ilgokai veidas buvo lipnus, nors galvoju, kad galėjau jo padauginti ir ilgiau gėrėsi. Visumoje visiems produktams dedu pliusus, nes nei vienas nenuvylė smile.gif

Tai va man tie Neobio visi kremukai viliojantys net nežinau kurį pirkčiau, labiausiai linkstu prie vyšninio kadangi paakių kremas tiko biggrin.gif
Aš irgi jaučiu, kad pradedu Argital produktus įsimylėti, oi kaip baisu juk kainos tai tikrai ne prie vidutinių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 07, 16:57)
Merginos, ką pasiūlitumėte man kūnui, kokią priemonę, kad nesausėtų, kuo tepti, o, puiku, kad ir kvepėtų. taip norisi išsimaudžius kuo pasitepti, bet kai pradedu skaityti parduotuvėse sudėtis baisi....

man pieneliai itin didelio drėgnumo nesuteikia. Visokie aliejai kūnui, tai man nepatinka.
Geriausiai drėkina avižom praustis. rolleyes.gif Paskui nei pienelių , nei aliejų nereikia. Nebent tik kažko kvepiančilo.
Atsakyti
Blog'e nerandu lavera basis plauku kaukes mastau.gif nematau ar is tiesu nera?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 07, 22:53)
Blog'e nerandu lavera basis plauku kaukes mastau.gif nematau ar is tiesu nera?

Nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 07, 22:56)

Nuraminai, jau galvojau, kad akys apgauna biggrin.gif reiktu itraukti, tik bryla nebepasirodo. Ir as ta kauke parsigabenau su traukinuku, ir manau kitu merginu atsiliepimu butu, nes gan populiari preke thumbup.gif tikiuosi ir gera bus ax.gif is anksto ruosiuosi atsiliepimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 07, 17:57)
Merginos, ką pasiūlitumėte man kūnui, kokią priemonę, kad nesausėtų, kuo tepti, o, puiku, kad ir kvepėtų. taip norisi išsimaudžius kuo pasitepti, bet kai pradedu skaityti parduotuvėse sudėtis baisi....

Logona kūno sviestas čia, jei norisi "gatavo" kremo, o ne aliejų smile.gif Vienas iš variantų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 07, 20:13)
Tai va man tie Neobio visi kremukai viliojantys net nežinau kurį pirkčiau, labiausiai

na va ir as vakar issiprasiau meginuku neobio jautriai odai ir sausai, dar sake kaukyte pilinga ides pabandymyj, labai taip siltai pabendravo del odos prieziuros dar patare smile.gif tai lauksiu dabar medinuku tongue.gif
cia merginos su savo kalbom suviliojot isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 08 birželio 2010 - 06:38
gal yra bandziusiu neobio sampunus? renkuosi sampuna savo siaudams lotuliukas.gif dabar galvoju apie mango laveros. ar neapsunkina jis plauku?mano plaukai iki puses nugaros, prie saknu riebaluojasi, o ilgis- sausi kaip sienas biggrin.gif vakar dejau abrikosu aliejuka per ilgi, tai snd geriau, i galva neitrinu nes man ir po triju kartu niekaip neisiplauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 07, 18:03)
Mane dar labai vilioja Neobio veido kremai, gal yra daugiau naudojusių ar tuėjusių mėginukus? ax.gif Gal būtų galinčių pakomentuoti ingridientą Magnesium Aluminum Silicate? 4u.gif 

Ne kartą buvo rašiusios merginos kad nuo NS šampūnų elektrinasi plaukai, tai ar tik nebus čia tau tas pats variantas wink.gif

Na,as naktini vysnini senai jau turiu, baigiu sunaudoti- bet man jis tokio ispudzio nepaliko kaip paakiu... Ta prasme tepantis man jausmas, kad tepciausi koki senovini, rusiska krema ar kaip Nivea- uzsitepa baltu ruozeliu, greitai susigeria, bet kazkaip jokio komforto jausmo, jokio poveikio nepastebejau, tik tiek, kad man tinka beveik visokie kremai- todel ir naudoju, bet nebekartosiu, ieskosiu kitu.
Tiesa, galutinai nusprendziau, kad aliejai veidui man nelabai... Geriau ieskosiu kremu, gal pati koki susikurpsiu rolleyes.gif

NS sausiems plaukams naudoju 5-6 -ta buteliuka jau, jokiu elektrinimusi, jokiu styranciu antenu tikrai nera.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 07, 19:44)
aciu, merginos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Smagu, kad pagijot thumbup.gif
O as niekaip nepasiimtu muiliuko, niekaip nepavyksta- tai isvykus buvau, tai jam rasau-neatraso, skambinu-nekelia,as nelaiku visada matyt. Sia savaite uzsiimsiu tuo klausymu rimtai.
O kol kas pradejau morku pyraga wub.gif , atsipjoviau kaip pamokyta cia, gabaleli ir naudoju- labai labai patinka, tik ateityje jau zinau, kad noresiu muilu su kvapu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 birželio 2010 - 08:23
My Webpage

cia laveros roziu kauke?
Atsakyti
o man koks vakar dalykas atsitiko doh.gif issiploviau galva, emiau fitokeratinu miltukus, norejau susimaisyt su silikonu, o pasiemiau inulino miltukus, susimaisiau, issidziovinau - plaukai - kaip butu miltu pripilti lotuliukas.gif pasiziurejau ko pripyliau blink.gif doh.gif (buvau susidejus salia miltuku balzama daryt, tai sumaisiau paimt), tai su vandeniu nuploviau dar karteli plaukus, o siandien plaukai wub.gif oho, kaip is kirpejos bigsmile.gif tai dabar tikrai pagreitins balzamo daryma, o tai vis neprisiruosiu, jau net ingredientus pasidejau, kad uz akiu kliutu lotuliukas.gif bet visvien stovi jie tik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 08 birželio 2010 - 08:30