QUOTE(ernesin @ 2010 06 07, 18:03)
Mane dar labai vilioja Neobio veido kremai, gal yra daugiau naudojusių ar tuėjusių mėginukus?
Gal būtų galinčių pakomentuoti ingridientą
Magnesium Aluminum Silicate?
Ne kartą buvo rašiusios merginos kad nuo NS šampūnų elektrinasi plaukai, tai ar tik nebus čia tau tas pats variantas
Na,as naktini vysnini senai jau turiu, baigiu sunaudoti- bet man jis tokio ispudzio nepaliko kaip paakiu... Ta prasme tepantis man jausmas, kad tepciausi koki senovini, rusiska krema ar kaip Nivea- uzsitepa baltu ruozeliu, greitai susigeria, bet kazkaip jokio komforto jausmo, jokio poveikio nepastebejau, tik tiek, kad man tinka beveik visokie kremai- todel ir naudoju, bet nebekartosiu, ieskosiu kitu.
Tiesa, galutinai nusprendziau, kad aliejai veidui man nelabai... Geriau ieskosiu kremu, gal pati koki susikurpsiu
NS sausiems plaukams naudoju 5-6 -ta buteliuka jau, jokiu elektrinimusi, jokiu styranciu antenu tikrai nera.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 07, 19:44)
Smagu, kad pagijot
O as niekaip nepasiimtu muiliuko, niekaip nepavyksta- tai isvykus buvau, tai jam rasau-neatraso, skambinu-nekelia,as nelaiku visada matyt. Sia savaite uzsiimsiu tuo klausymu rimtai.
O kol kas pradejau morku pyraga
, atsipjoviau kaip pamokyta cia, gabaleli ir naudoju- labai labai patinka, tik ateityje jau zinau, kad noresiu muilu su kvapu