Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 06 06, 21:38)
mergaites, gal ka patarsit. ka man daryt su mano visai nesvelniais plaukais, jau tokie negrazus, kad net aplinkiniai pastebejo, ne plaukai o sienas ant galvos lotuliukas.gif

mano plaukuciai taip pat labai isauseja, tai labai tiko ir patiko laveros roziu kaukyte wub.gif labai susvelnina, drekina, neapsunkina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 07 birželio 2010 - 10:50
Merginos, ką pasiūlitumėte man kūnui, kokią priemonę, kad nesausėtų, kuo tepti, o, puiku, kad ir kvepėtų. taip norisi išsimaudžius kuo pasitepti, bet kai pradedu skaityti parduotuvėse sudėtis baisi....
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 06 07, 16:57)
Merginos, ką pasiūlitumėte man kūnui, kokią priemonę, kad nesausėtų, kuo tepti, o, puiku, kad ir kvepėtų. taip norisi išsimaudžius kuo pasitepti, bet kai pradedu skaityti parduotuvėse sudėtis baisi....

Išsimaudžius, ant drėgno kūno tepiausi kokosų aliejų, tai kvapas ir ryte dar jautėsi, o oda buvo labai švelni, neišsausėjus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 07 birželio 2010 - 16:03
QUOTE(Babi* @ 2010 06 07, 17:03)
Išsimaudžius, ant drėgno kūno tepiausi kokosų aliejų, tai kvapas ir ryte dar jautėsi, o oda buvo labai švelni, neišsausėjus ax.gif

Tikrai taip, mano favoritas jis thumbup.gif
O šiaip yra daugybė įvairių natūralių/ekologiškų kūno pienelių, sviestų - tikrai galima pasirinkti norimą kvapą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 07, 10:13)
Kadangi sulaukiau traukinuko, labai noriu pasidziaugti NeoBio  paakiu kremuku- kol kas gerumu ir paskaistejimu nuo keletos dienu nepastebejau- taciau labai puikiai tepasi, susigeria, pastangrina- labai patiko. Aciu Ernesin, tikrai geri cia atradai 4u.gif
Toliau eksperimentuoju su sampunais biggrin.gif - jei kam idomu apie Natura Siberica- tai pvz. sampunas silpniems ir pazeistiems plaukams( geltonas buteliukas) , visiskai skiriasi nuo mano jau senokai naudojamo sausiems plaukams( ruzavas buteliukas).
Bandziau visaip as ta pazeistiems, taciau jau galutinai isitikinau ir nesuprantu kaip tam sampunui taip pavyksta pakelti trumpesnius plaukus, kad jie styrotu kaip antenos g.gif . Zodziu, iskelia atauginejancius plaukus i pavirsiu ir esi mazu maziausia marsiete!

Mane dar labai vilioja Neobio veido kremai, gal yra daugiau naudojusių ar tuėjusių mėginukus? ax.gif Gal būtų galinčių pakomentuoti ingridientą Magnesium Aluminum Silicate? 4u.gif
Ne kartą buvo rašiusios merginos kad nuo NS šampūnų elektrinasi plaukai, tai ar tik nebus čia tau tas pats variantas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 07, 18:03)
Mane dar labai vilioja Neobio veido kremai, gal yra daugiau naudojusių ar tuėjusių mėginukus? ax.gif Gal būtų galinčių pakomentuoti ingridientą Magnesium Aluminum Silicate? 4u.gif 
Ne kartą buvo rašiusios merginos kad nuo NS šampūnų elektrinasi plaukai, tai ar tik nebus čia tau tas pats variantas wink.gif

Aš turėjau mėginukų jautriai odai. Iš pradžių labai patiko:greit susigeria, nepalieka jokio lipnumo, bet paskui lyg ir pradėjo sunkiau susigert, tačiau manau, ateityje pabandysiu ir visą pakuotę ax.gif
Atsakyti
Priminkit kaip naudojat šilką ir keramidus iš AZ plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 06 07, 18:06)

Tam kartui maišau į balzmą arba dedu į drėkinančią plaukų kaukę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 07, 18:06)
Aš turėjau mėginukų jautriai odai. Iš pradžių labai patiko:greit susigeria, nepalieka jokio lipnumo, bet paskui lyg ir pradėjo sunkiau susigert, tačiau manau, ateityje pabandysiu ir visą pakuotę ax.gif
Čia turbūt tas su medvilne? ax.gif

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 06 07, 18:06)

Šilką lašinu į kondicionierių 4u.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
čia po kokį lašiuką?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 07, 18:34)
Čia turbūt tas su medvilne? ax.gif
Šilką lašinu į kondicionierių 4u.gif

Taip smile.gif Nors mano oda nėra jautri, bet norėjau išbandyti, tai gal dėl to jis vėliau man nebelabai patiko, ar dar kas pasikeitė g.gif Jei pirksi būtinai parašyk atsiliepimus. Aš dar apie Argital kremą su varnalėša. Jau atrodo, kad oda gražesnė, nebėra tiek daug juodų taškiukų ant nosies. Valomasis pienelis irgi kolkas patinka, nesausina odos. Srcub'as-kaukė irgi patinka. Labai švelniai pašveičia odą. Kremas su ylang. Dar nesusidariau aiškios nuomonės. Šiandien pasitepiau, tai ilgokai veidas buvo lipnus, nors galvoju, kad galėjau jo padauginti ir ilgiau gėrėsi. Visumoje visiems produktams dedu pliusus, nes nei vienas nenuvylė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 01, 18:41)
DG,ačiū.  4u.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 06 02, 20:48)

QUOTE(Dolphin @ 2010 06 05, 11:59)
Dedu savo akis su Žalio lapo tušu smile.gif

DG wub.gif 

QUOTE(Ugvilė @ 2010 06 05, 22:32)
ateinu padekoti Daddygirl 

aciu, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dolphin, kokios grazios akys!! wub.gif

As nemazai praleidau, eisiu butinai skaityt smile.gif, tuo labiau, kad maciau praeitoj temoj gaminiu nuotraukos, tai idomu kas ka kaip gamino smile.gif

Labai nustebino, kad sugenda UT sampunai blink.gif Maniskiui viskas gerai buvo, kol sunaudojau. Bet, manau, jei galiojimo data nepasibaigus, reikia rasyti gamintojui arba ir pardavejui.

Jau turiu ir as superini geliuka pagaminta lietuvoje rolleyes.gif wub.gif Su visokiais -idais ir kt geriais thumbup.gif Dar tik kelis kartus tepiausi, bet kai sunaudosiu, butinai padarysiu isvadas smile.gif

Daziausi plaukus vel su Lush dazais (henna + indigo). Vel, atrodo, nenudaze biggrin.gif Nu, gal yra koks nezymus atspalvis... bet tikrai daugiau noris smile.gif Bet vel labai patiko plaukai po dazymo, jokio sausumo, slidus.. Paziurejau, i sudeti be henna ir indigo dar ieina kakavos sviestas, dumbliai, ea. Idomu, kas is ju toki gera poveiki plaukams duoda?..

Dar trumpai pasidziaugsiu ax.gif (kad jau apie tai nemazai rasiau anksciau) - mano dukriuko kojyte pilnai uzgijo! Bet taip, kad reikia studijuoti norint nustatyti, kuri pedute buvo nudeginta!! Net seseles stebisi. Liko vos vos lyg rausva demele, bet tik labai geram apsvietime ir zinant ji matos. Zodziu, labai del to man smagu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 birželio 2010 - 18:46