QUOTE(Eveliina @ 2010 06 06, 10:32)
atsiprasau, gal neperskaiciau, bet norejau paklaust kaip jus naudojate ta silka is AZ? ji reikia gryna tept ar su kazkuo maisyt?
taip is AZ arba AN
galima viena, galima sumaisyti, bet plaukai nuo jo buna minkstuciai
QUOTE(Ugvilė @ 2010 06 06, 10:41)
taip is AZ arba AN
nuy patepiau lasiuka ant galu, dabar isvis pirstu ikist neina
QUOTE(Palomina @ 2010 06 06, 10:06)
As pries plovima (aisku ne kiekviena karta) istepu plaukus avokadu aliejum (man jis labiausiai patinka) ir palaikau kuo ilgiau (geriausia per nakti), dabar pradejau CWC projekta (balzama pries ir po plovimo) Po plovimo kartais galus patepu kokoso aliejum ar campaku pomada, bet sita tai retokai darau
Seip nieko ten labai ypatingo nenaudoju.. Dar labai plauku bukle priklauso nuo to kokios yra tiesinimo znyples, tiksliau kuo padengtos tos znypliu ploksteles, kokia temperatura naudoji ir kiek kartu brauki su znyplem per plaukus.. As tai geriau renkuosi aukstesne temperatura, tada per plaukus tik viena karta prabraukiu su znyplem ir plaukai tiesus
As jau 10 menesiu nesikirpus (skaitosi auginu ), tai tik dabar pradeda truputi sakotis plaukai.. Tai reikes eiti pakirpti galiukus.. Na, bet jau ir laikas butu
O plaukus tiesinu tikrai daznai (beveik po kiekvieno galvos plovimo (planu kas 2-3 dienas))..
Bet jau dziaugiuosi, kad plaukai pasieke toki ilgi, kad jau paciu svorio uzteks, kad jie butu tiesus, tai vasara planuoju isleisti tiesintuva atostogu, o gal net ir i pensija
Seip nieko ten labai ypatingo nenaudoju.. Dar labai plauku bukle priklauso nuo to kokios yra tiesinimo znyples, tiksliau kuo padengtos tos znypliu ploksteles, kokia temperatura naudoji ir kiek kartu brauki su znyplem per plaukus.. As tai geriau renkuosi aukstesne temperatura, tada per plaukus tik viena karta prabraukiu su znyplem ir plaukai tiesus
As jau 10 menesiu nesikirpus (skaitosi auginu ), tai tik dabar pradeda truputi sakotis plaukai.. Tai reikes eiti pakirpti galiukus.. Na, bet jau ir laikas butu
O plaukus tiesinu tikrai daznai (beveik po kiekvieno galvos plovimo (planu kas 2-3 dienas))..
Bet jau dziaugiuosi, kad plaukai pasieke toki ilgi, kad jau paciu svorio uzteks, kad jie butu tiesus, tai vasara planuoju isleisti tiesintuva atostogu, o gal net ir i pensija
galus ir as daznokai tepu aliejine kauke, prooguoju CWC bet galvojau gal dar kuo purskiat ar tepat.. temperatura naudoju zemiausia ir per sruoga braukiu kokius 3 kartus.. reiks bandyt su auksciausia temp pas mane znyples keramikines, vis galvoju apie tas su jonais, tikiuos, kad maziau kenks
beje, pas mane banguojas tik ta plauku dalis, nuo kurios buvo nuimineta spalva. mano sveiki ataugantys plaukuciai tiesus, tai ju ir nedeginu (cia nesenai pastebejau, kad taip ir yra ir kad neverta man ju svilint )
nors tiesinu po kiekvieno galvos plovimo, bet galiukai isvis nesisakoja
laukiu daugiau pasisakymu
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 06, 10:32)
atsiprasau, gal neperskaiciau, bet norejau paklaust kaip jus naudojate ta silka is AZ? ji reikia gryna tept ar su kazkuo maisyt?
Aš lašinu vieną arba du lašiukus į plaukų balzamą kai deduosi po trinkimo
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 06, 10:54)
nuy patepiau lasiuka ant galu, dabar isvis pirstu ikist neina
Nemanau kad grynas labai gerai, ten juk rūgštis Bandžiau kartą su augaliniu silikonu sumaišiusi galiukus patepti tai irgi tokie šiurkštūs besiveliantys patapo QUOTE(ernesin @ 2010 06 06, 11:41)
Aš lašinu vieną arba du lašiukus į plaukų balzamą kai deduosi po trinkimo
Nemanau kad grynas labai gerai, ten juk rūgštis Bandžiau kartą su augaliniu silikonu sumaišiusi galiukus patepti tai irgi tokie šiurkštūs besiveliantys patapo
Nemanau kad grynas labai gerai, ten juk rūgštis Bandžiau kartą su augaliniu silikonu sumaišiusi galiukus patepti tai irgi tokie šiurkštūs besiveliantys patapo
ir kodel silkas blogai grynas? gal sumaisei kazka as tepu gryna ir jei mano blondintiems plaukams tinka, vaikui ir patepu, blizga, minkstuciai
QUOTE(ernesin @ 2010 06 06, 00:43)
Merginos, susimaišiau vėl su aliejais Šalto spaudimo, nefiltruotas aliejus gali būti rafinuotas ar vis gi būna tik nerafinuotas?
NERAFINUOTAS
O del silko-nemanau, kad gryna gerai naudoti, produkte jo koncentracija turetu but kazkeli tik procentai, jei kam tiksliai bus idomu, paziuresiu uzrasuose. Juk rugstis cia Geriausia i balzama, kauke ar koki kremuka/purskala/aliejuka plaukams po plovimo isilasinti.
Siandien pabandziau plaukus praskalauti obuoliu acto ir vandens misiniu (acto du saukstai i 1 litra vandens).. Tai tikrai plaukai fainesni
O kas kiek plovimu galima taip skalauti plaukus?
Naudojau ir veidui obuoliu acto ir vandens misini (40:60), bet veidui man gal nelabai Reikes dar silpnesne koncentracija pasidaryti, nes dabar parausta siek tiek oda..
Naudojau ir veidui obuoliu acto ir vandens misini (40:60), bet veidui man gal nelabai Reikes dar silpnesne koncentracija pasidaryti, nes dabar parausta siek tiek oda..
as nesupratau ko klausiat kazkodel susisviete, kad norite vandeniu skiesti taip as i delna ipilu trupuciuka aliejaus, ilasinu apie 5lasus silko ir susitepu plaukus arba darau misinuka is silikono, fitokeratinu ir silko, mano plaukams tinka labai
QUOTE(Palomina @ 2010 06 06, 14:28)
Siandien pabandziau plaukus praskalauti obuoliu acto ir vandens misiniu (acto du saukstai i 1 litra vandens).. Tai tikrai plaukai fainesni
Labas kažkada skaičiau apie šį plaukučių lepinimo būdą bet taip ir neįsigilinau, ar po to kai perskalavote plaukus po actu, dar perskalavote juos vandeniu ar jau nebe? Ir kuo pasireiškė plaukučių fainumas, gal blizgėti labiau pradėjo?
O jau Dolphin blakstutės- nerealios, nu super nebūčiau patikėjusi, kad čia su natūraliu tušu padažytos Labai gražios, tokios ilgos, nesistebiu, kodėl klasiokas jų tikrumu ir suabejojo
QUOTE(Brilliant @ 2010 06 06, 15:42)
Labas kažkada skaičiau apie šį plaukučių lepinimo būdą bet taip ir neįsigilinau, ar po to kai perskalavote plaukus po actu, dar perskalavote juos vandeniu ar jau nebe? Ir kuo pasireiškė plaukučių fainumas, gal blizgėti labiau pradėjo?
As perskalavau dar su vandeniu po to papildomai, nes nezinojau kaip daryt reikia
Plaukai gal puresni labiau tapo, del zvilgesio tai nezinau, nes mano ir taip zvilga