Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

atsiprasau, gal neperskaiciau, bet norejau paklaust kaip jus naudojate ta silka is AZ? blush2.gif ji reikia gryna tept ar su kazkuo maisyt? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 06, 10:32)
atsiprasau, gal neperskaiciau, bet norejau paklaust kaip jus naudojate ta silka is AZ?  blush2.gif ji reikia gryna tept ar su kazkuo maisyt? blush2.gif  4u.gif

taip is AZ arba AN 4u.gif
galima viena, galima sumaisyti, bet plaukai nuo jo buna minkstuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 06 06, 10:41)
taip is AZ arba AN  4u.gif
galima viena, galima sumaisyti, bet plaukai nuo jo buna minkstuciai  wub.gif

nuy patepiau lasiuka ant galu, dabar isvis pirstu ikist neina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 06 06, 10:06)
As pries plovima (aisku ne kiekviena karta) istepu plaukus avokadu aliejum (man jis labiausiai patinka) ir palaikau kuo ilgiau (geriausia per nakti), dabar pradejau CWC projekta (balzama pries ir po plovimo)  thumbup.gif  Po plovimo kartais galus patepu kokoso aliejum ar campaku pomada, bet sita tai retokai darau  blush2.gif 
Seip nieko ten labai ypatingo nenaudoju.. Dar labai plauku bukle priklauso nuo to kokios yra tiesinimo znyples, tiksliau kuo padengtos tos znypliu ploksteles, kokia temperatura naudoji ir kiek kartu brauki su znyplem per plaukus.. As tai geriau renkuosi aukstesne temperatura, tada per plaukus tik viena karta prabraukiu su znyplem ir plaukai tiesus smile.gif
As jau 10 menesiu nesikirpus (skaitosi auginu  biggrin.gif  ), tai tik dabar pradeda truputi sakotis plaukai.. Tai reikes eiti pakirpti galiukus.. Na, bet jau ir laikas butu  biggrin.gif
O plaukus tiesinu tikrai daznai (beveik po kiekvieno galvos plovimo (planu kas 2-3 dienas))..
Bet jau dziaugiuosi, kad plaukai pasieke toki ilgi, kad jau paciu svorio uzteks, kad jie butu tiesus, tai vasara planuoju isleisti tiesintuva atostogu, o gal net ir i pensija  lotuliukas.gif

galus ir as daznokai tepu aliejine kauke, prooguoju CWC ax.gif bet galvojau gal dar kuo purskiat ar tepat.. temperatura naudoju zemiausia ir per sruoga braukiu kokius 3 kartus.. reiks bandyt su auksciausia temp unsure.gif pas mane znyples keramikines, vis galvoju apie tas su jonais, tikiuos, kad maziau kenks rolleyes.gif
beje, pas mane banguojas tik ta plauku dalis, nuo kurios buvo nuimineta spalva. mano sveiki ataugantys plaukuciai tiesus, tai ju ir nedeginu (cia nesenai pastebejau, kad taip ir yra ir kad neverta man ju svilint bigsmile.gif )
nors tiesinu po kiekvieno galvos plovimo, bet galiukai isvis nesisakoja thumbup.gif

laukiu daugiau pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 06, 10:32)
atsiprasau, gal neperskaiciau, bet norejau paklaust kaip jus naudojate ta silka is AZ?  blush2.gif ji reikia gryna tept ar su kazkuo maisyt? blush2.gif  4u.gif

Aš lašinu vieną arba du lašiukus į plaukų balzamą kai deduosi po trinkimo smile.gif

QUOTE(Eveliina @ 2010 06 06, 10:54)
nuy patepiau lasiuka ant galu, dabar isvis pirstu ikist neina  unsure.gif
Nemanau kad grynas labai gerai, ten juk rūgštis rolleyes.gif Bandžiau kartą su augaliniu silikonu sumaišiusi galiukus patepti tai irgi tokie šiurkštūs besiveliantys patapo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 06, 11:41)
Aš lašinu vieną arba du lašiukus į plaukų balzamą kai deduosi po trinkimo smile.gif

Nemanau kad grynas labai gerai, ten juk rūgštis rolleyes.gif Bandžiau kartą su augaliniu silikonu sumaišiusi galiukus patepti tai irgi tokie šiurkštūs besiveliantys patapo rolleyes.gif

ir kodel silkas blogai grynas? gal sumaisei kazka g.gif as tepu gryna ir jei mano blondintiems plaukams tinka, vaikui ir patepu, blizga, minkstuciai cool.gif

Atsakyti
Mes su Satura jau diskutavome čia apie tai, aišku jei tau tinka tai naudok, bet ne šiaip sau yra rašoma koks procentas turi būti jo dedamas, pabandyk palaižyti jo mikro lašiuką pajausi kas ten per rūgštis, man būtų baugu pastoviai jį gryną ant plauko tepti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 06, 00:43)
Merginos, susimaišiau vėl su aliejais doh.gif Šalto spaudimo, nefiltruotas aliejus gali būti rafinuotas ar vis gi būna tik nerafinuotas? rolleyes.gif

NERAFINUOTAS

O del silko-nemanau, kad gryna gerai naudoti, produkte jo koncentracija turetu but kazkeli tik procentai, jei kam tiksliai bus idomu, paziuresiu uzrasuose. Juk rugstis cia g.gif Geriausia i balzama, kauke ar koki kremuka/purskala/aliejuka plaukams po plovimo isilasinti.
Atsakyti
Siandien pabandziau plaukus praskalauti obuoliu acto ir vandens misiniu (acto du saukstai i 1 litra vandens).. Tai tikrai plaukai fainesni wub.gif
O kas kiek plovimu galima taip skalauti plaukus?

Naudojau ir veidui obuoliu acto ir vandens misini (40:60), bet veidui man gal nelabai g.gif Reikes dar silpnesne koncentracija pasidaryti, nes dabar parausta siek tiek oda..
Atsakyti
as nesupratau ko klausiat doh.gif kazkodel susisviete, kad norite vandeniu skiesti lotuliukas.gif taip as i delna ipilu trupuciuka aliejaus, ilasinu apie 5lasus silko ir susitepu plaukus arba darau misinuka is silikono, fitokeratinu ir silko, mano plaukams tinka labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 06 06, 14:28)
Siandien pabandziau plaukus praskalauti obuoliu acto ir vandens misiniu (acto du saukstai i 1 litra vandens).. Tai tikrai plaukai fainesni  wub.gif
O kas kiek plovimu galima taip skalauti plaukus?

Naudojau ir veidui obuoliu acto ir vandens misini (40:60), bet veidui man gal nelabai  g.gif Reikes dar silpnesne koncentracija pasidaryti, nes dabar parausta siek tiek oda..

Labas mirksiukas.gif kažkada skaičiau apie šį plaukučių lepinimo būdą wub.gif bet taip ir neįsigilinau, ar po to kai perskalavote plaukus po actu, dar perskalavote juos vandeniu ar jau nebe? ax.gif Ir kuo pasireiškė plaukučių fainumas, gal blizgėti labiau pradėjo? g.gif 4u.gif

O jau Dolphin blakstutės- nerealios, nu super thumbup.gif wub.gif nebūčiau patikėjusi, kad čia su natūraliu tušu padažytos bigsmile.gif Labai gražios, tokios ilgos, nesistebiu, kodėl klasiokas jų tikrumu ir suabejojo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 06 birželio 2010 - 14:46
QUOTE(Brilliant @ 2010 06 06, 15:42)
Labas mirksiukas.gif  kažkada skaičiau apie šį plaukučių lepinimo būdą wub.gif  bet taip ir neįsigilinau, ar po to kai perskalavote plaukus po actu, dar perskalavote juos vandeniu ar jau nebe?  ax.gif Ir kuo pasireiškė plaukučių fainumas, gal blizgėti labiau pradėjo? g.gif  4u.gif

As perskalavau dar su vandeniu po to papildomai, nes nezinojau kaip daryt reikia blush2.gif
Plaukai gal puresni labiau tapo, del zvilgesio tai nezinau, nes mano ir taip zvilga g.gif
Atsakyti