[quote=caramell,2008 12 24, 14:40]
Riesuteliu receptas:
100 g. margarino
1/4 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
100 g. majonezo
1/3 stiklinės bulvių krakmolo
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 valgomasis šaukštas acto
vanilinio cukraus
apie 3 stiklines miltų
Kiaušinius ištrinti su cukrumi, įdėti minkštą margariną, majonezą, krakmolą, sodą (nugesintą su actu), vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti. Po truputi pilti miltus. Išminkyti minkšą tešlą. Formuoti vyšnios dydžio rutuliukus ir dėti į gerai įkaitintą riešutėlių keptuvę. Skanaus
ką tik išsikepiau pagal šį receptą tik sodos neturėjau,tai buvo proga išbandyti kepimo miltelius taip kad sodą galima keisti kep.milteliais
Sveikos, mamos, dalinatės puikiausiais receptais, o gal kuri žinote kaip išsikepti kankorėžių, įdarytų plikytu kremu, kurių anksčiau būdavo galima nusipirkti Kauno kavinėje "Kregždutė"?
Berry.....nu suprantu tave , tu labai nori tų konkorėžių , bet vat aš nei kur ta " Kregždutė " yra ( ar buvo ) nežinau , nei tų konkorėžių , nors gimiau ir užaugau Kaune .....tu bet kurioje temoje to galėjai paklausti , o dabar dar viena tema atidariai .....ji merdės pamatysi , kam jų tiek reikia ........
Stai apie ka eina kalba
Vakar kepiau savo smaliziams Galiu ir receptuku pasidalint
250g sviesto ar margarino
2 kiausiniai
0.5 stiklines cukraus
1 arb. saukst. kepimo milteliu
2,5 stikl.miltu
1 indelis Ru-du-du
Skanaus
Vakar kepiau savo smaliziams Galiu ir receptuku pasidalint
250g sviesto ar margarino
2 kiausiniai
0.5 stiklines cukraus
1 arb. saukst. kepimo milteliu
2,5 stikl.miltu
1 indelis Ru-du-du
Skanaus
parasykit placiau kaip gaminti?nes nelabai labai idomu butu pameginti
QUOTE(Sati @ 2009 03 21, 20:50)
Stai apie ka eina kalba
Vakar kepiau savo smaliziams Galiu ir receptuku pasidalint
Vakar kepiau savo smaliziams Galiu ir receptuku pasidalint
Labai nuostabūs tavo riešutėliai Toks mažytis pastebėjimas - yra forume riešutėlių tema - būtų labai labai liux kad ir ten arba receptuką perrašytum, arba riešutėlių temoje įdėtum nuorodą vedančią į šį tavo receptėlį Susirūpinau, kad toks grožis nepasiklystų
QUOTE(RiMami @ 2009 03 21, 21:31)
Labai nuostabūs tavo riešutėliai Toks mažytis pastebėjimas - yra forume riešutėlių tema - būtų labai labai liux kad ir ten arba receptuką perrašytum, arba riešutėlių temoje įdėtum nuorodą vedančią į šį tavo receptėlį Susirūpinau, kad toks grožis nepasiklystų
Aciukas Tuoj uzsuksiu i ana temele
Sveikutes Uzsukau pasidalinti savo riesuteliu receptuku
250g sviesto ar margarino
2 kiausiniai
0.5 stiklines cukraus
1 arb. saukst. kepimo milteliu
2,5 stikl.miltu
1 indelis Ru-du-du
Skanaus
250g sviesto ar margarino
2 kiausiniai
0.5 stiklines cukraus
1 arb. saukst. kepimo milteliu
2,5 stikl.miltu
1 indelis Ru-du-du
Skanaus
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 28, 15:51)
o kas gali padet parsiusti,ir kiek isvis kainuotu su parsiuntimu....
QUOTE(Sati @ 2009 03 27, 19:46)
Sveikutes Uzsukau pasidalinti savo riesuteliu receptuku
250g sviesto ar margarino
2 kiausiniai
0.5 stiklines cukraus
1 arb. saukst. kepimo milteliu
2,5 stikl.miltu
1 indelis Ru-du-du
Skanaus
250g sviesto ar margarino
2 kiausiniai
0.5 stiklines cukraus
1 arb. saukst. kepimo milteliu
2,5 stikl.miltu
1 indelis Ru-du-du
Skanaus
o kokio kietumo riesuteliai gavos? ar tokie kieti ar tokie birus/smeliniai. as kazkada kepiau, tai gavos kieti. ir be to kepiau pagal panasu recepta, labai vargau su pro visus keptuves galus beganciu margarinu. tai kaip cia???
QUOTE(bombonke @ 2009 04 06, 13:28)
o kokio kietumo riesuteliai gavos? ar tokie kieti ar tokie birus/smeliniai. as kazkada kepiau, tai gavos kieti. ir be to kepiau pagal panasu recepta, labai vargau su pro visus keptuves galus beganciu margarinu. tai kaip cia???
Kai pirma karta kepiau, tai gavosi kietoki Bet kita karta dejau maziau miltu ir Idealiausiai butu nepilnas 2 stikl. miltu berti.