Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(Ice Princess @ 2010 10 01, 10:16)
Sveikos. Radau internete va tokią knygą . Kokia jūsų nuomonė apie ją?  bigsmile.gif

Yra daug geresnių.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2010 10 01, 14:53)
Yra daug geresnių.. 4u.gif

Taip ir galvojau, nes pažiūrėjus į kainą matosi, kad kažkas turi būti ne taip schmoll.gif . Kadangi aš tikrai dar nesu pažengusi žadu pirkti „Dekupažo magija“ ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2010 10 01, 15:02)
Taip ir galvojau, nes pažiūrėjus į kainą matosi, kad kažkas turi būti ne taip schmoll.gif . Kadangi aš tikrai dar nesu pažengusi žadu pirkti „Dekupažo magija“  ax.gif  smile.gif

Va "Dekupažo magija" tikrai daug gersnė.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2010 10 01, 15:02)
Taip ir galvojau, nes pažiūrėjus į kainą matosi, kad kažkas turi būti ne taip schmoll.gif . Kadangi aš tikrai dar nesu pažengusi žadu pirkti „Dekupažo magija“  ax.gif  smile.gif

As turiu turbut keturias knygas ir visos labai pravercia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jočienė @ 2010 10 01, 08:41)
As taip apklijavau vonios duris, ju nedaziau, o lipala kitos naudoja vietoj spec. kliju, bet vienos sako, kad veliau darbelis pageltonuoja, o kitos priesingai. Man asmeniskai labiau patinka spec klijai. Sekmes.  smile.gif

Laba, aciu uz atsakyma.
O kokiu laku tuomet lakavote duris? Man vyras parnese lako medienai, nes norejo nulakuoti ta suoliuka. taciau as sugalvojau suoliuka apklijuoti "servetelinem" saulegrazom ir paskui nulakuoti. Ar taip galima butu daryti?
durnas klausimas, bet jei naudociau spec. klijus is dekupazo parduotuviu, man labai brangu butu.
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 09 30, 23:08)
as pirkau paprasta medine taburete JYSK, ji buvo nedaug lakuota tad teko pasveisti siek tiek  mirksiukas.gif

O su kokio šiurkštumo popieriumi reikia pašveist? ir tikriausiai reikia šveisti iki medžio? O po to kokiu laku reikia nulakuoti taburetę?
Atsakyti
gal kas zinote kur Kaune parduoda ryzini balta popieriu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leooparrrd @ 2010 10 01, 22:41)
gal kas zinote kur Kaune parduoda ryzini balta popieriu?  smile.gif

Rotusej. Meno muzoj 4u.gif
Atsakyti
laba,
Turiu klausimėlį. Noriu dekupažint medinį daiktą ir kartu išdegint užrašą. Ar galima degint nudažytą daiktą ar tik gryną medį?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 02, 14:59)
laba,
Turiu klausimėlį. Noriu dekupažint medinį daiktą ir kartu išdegint užrašą. Ar galima degint nudažytą daiktą ar tik gryną medį?

Galima deginti ir jau dekoruotą daiktą, bet laaaaabai smirda. Ir jei šviesūs dažai, tai deginant ne labai gražiai atrodo. Degintuvo antgalis klimsta į dažus. Aišku geriausia deginti medinį nedekoruotą, daug gražiau atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 02, 15:15)
Galima deginti ir jau dekoruotą daiktą, bet laaaaabai smirda. Ir jei šviesūs dažai, tai deginant ne labai gražiai atrodo. Degintuvo antgalis klimsta į dažus. Aišku geriausia deginti medinį nedekoruotą, daug gražiau atrodo. smile.gif

Dėkui. Dabar toliau suku galvą, nes dažyt norėjau balta spalva, vadinasi nesižiūrės deginimas... Išdegint pradžioj ir paskui dažyt...bijau, kad ranka sudrebės ir negražiai apvesiu tuos išdeginimus...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 02, 15:49)
Išdegint pradžioj ir paskui dažyt...bijau, kad ranka sudrebės ir negražiai apvesiu tuos išdeginimus...

Jei teisingai pamenu - apie deginimą yra atskira tema. Gal paieškok jos, ir netyčia rastum auksinės informacijos, kuri tau super praverstų praktiškai?

O čia mes nelabai patarėjos, čia kita "palata" - dekupažinančių drinks_cheers.gif
Atsakyti