sveikos, mielosios aš šiandien maximoj visokių dėžučių prisipirkau ir visai nebrangios šiandien kažkuriam dekupažo forume, mačiau foto padarytas 2011 metų darbo kalendorius, neberandu jaus tos nuotraukos dabar pagalvojau čia specialų pirko kalendorių dekupažui ar paprastą nupirko?
QUOTE(jočienė @ 2010 09 27, 12:08)
Gal galit patarti kuri dekupazo knyga geresne - "Dekupazo magija" ar "Dekupazas nuo A iki Z"? Suprantu, kad info daug internete, bet noriu tureti ir knyga. viena turiu - "Dekupazas", bet man ji nelabai patinka. Aciu uz patarimus is anksto.
šitą turiu, bet man dar toli iki jos
QUOTE(linella @ 2010 09 27, 11:06)
Maxei tikrai gali rasti, svarbiausia kartais tik truputuka paieskot nors kai as netoli Silverio, tai ir jame uztaikau neblogu akciju ant medinuku
Laba. Norėčiau sužinoti kurioj vietoj tas Silversitis ? Prašom smulkiau . Kadangi esu iš kaimo, tai sunkiai gaudausi sostinėj
Dėkui
QUOTE(rimute7 @ 2010 09 28, 12:00)
Laba. Norėčiau sužinoti kurioj vietoj tas Silversitis ? Prašom smulkiau . Kadangi esu iš kaimo, tai sunkiai gaudausi sostinėj
Dėkui
Dėkui
As zinau 2 paduotuves: Akropolyje ir PC Big. Greiciauisiai ir dar kur yra. Pagooglinus manau rasi be problemu
QUOTE(biriusa @ 2010 09 28, 11:10)
As zinau 2 paduotuves: Akropolyje ir PC Big. Greiciauisiai ir dar kur yra. Pagooglinus manau rasi be problemu
QUOTE(biriusa @ 2010 09 28, 12:10)
Dar yra prie Banginio, ten kur Kika.
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 09 23, 20:04)
Turiu vandeninio akrilinio lako vidaus darbams (IMA MAT), skirtas medinems lentelems, fanerai, pintiems dirbiniams. Ar tiktu naudoti dekupazui?
I pirma klausima atsakyma radau kitoje temuteje - Tinka Tik iskilo dar vienas, ar reikia ji skiesti vandeniu?
I pirma klausima atsakyma radau kitoje temuteje - Tinka Tik iskilo dar vienas, ar reikia ji skiesti vandeniu?
Sveika. Jeigu jis nėra labai tirštas ir lengvai tepasi, tai kam jį skiesti? Bet esant reikalui, aišku gali įpilti vandens.
Sveikos mergaites
dar tik noriu pradet uzsiimti dekupazu. Noriu pasipuost medini suoliuka. Ar butinai turiu ji nudazyti, ar galiu ji palikti medini ir tik kur ne kur pasigrazinti gelemis?
Taip pat temos pradzioje skaiciau, kad reikia tureti lipalo. Tai gal ji galima naudoti vietoj spec. kliju?
Busiu dekinga uz atsakyma
dar tik noriu pradet uzsiimti dekupazu. Noriu pasipuost medini suoliuka. Ar butinai turiu ji nudazyti, ar galiu ji palikti medini ir tik kur ne kur pasigrazinti gelemis?
Taip pat temos pradzioje skaiciau, kad reikia tureti lipalo. Tai gal ji galima naudoti vietoj spec. kliju?
Ir aš norėčiau paklausti, gal kur žinote yra pirkti nelakuota medinė taburetė? Norėčiau padekupažint. O jei pirkt nulakuotą (nes tokių mačiau yra) tai kaip tada reikia paruošti jos paviršių dekupažui?
QUOTE(Belacka @ 2010 09 30, 22:53)
Ir aš norėčiau paklausti, gal kur žinote yra pirkti nelakuota medinė taburetė? Norėčiau padekupažint. O jei pirkt nulakuotą (nes tokių mačiau yra) tai kaip tada reikia paruošti jos paviršių dekupažui?
as pirkau paprasta medine taburete JYSK, ji buvo nedaug lakuota tad teko pasveisti siek tiek
QUOTE(saulyra @ 2010 09 30, 15:42)
Sveikos mergaites
As taip apklijavau vonios duris, ju nedaziau, o lipala kitos naudoja vietoj spec. kliju, bet vienos sako, kad veliau darbelis pageltonuoja, o kitos priesingai. Man asmeniskai labiau patinka spec klijai. Sekmes.