Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

Ir mane domintu dekupazo kursai. Gal labiau sakyciau parodomoji pamokele- kad susipazinti kaip tai daroma ir koki maza daikciuka paciai pabandyti padaryti, gal uzsikabliuociau. Prisipazinsiu is knygu nemegstu mokintis.Idomiau butu gyvai ,kad ir i namus atvyktu kas parodyti, dar draugiu prijungciau susidomejusiu.Gal kas galetumete pagelbeti siuo klausimu. Gyvenu Vilniuje.
Atsakyti
Labas vakaras, esu pradedancioji dekupazo srityje...bet bandau daryti vaikiska dezute...Mergaite, kuriai si deute bus skirta yra pamisusi del "makvyno" is filmuko Ratai...Gal kuri turite paveiksliuka toki, kuri galeciau atsispausdinti ir panaudoti detutes virseliui? Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 09 21, 22:59)
Labas vakaras, esu pradedancioji dekupazo srityje...bet bandau daryti vaikiska dezute...Mergaite, kuriai si deute bus skirta yra pamisusi del "makvyno" is filmuko Ratai...Gal kuri turite paveiksliuka toki, kuri galeciau atsispausdinti ir panaudoti detutes virseliui? Buciau labai dekinga.

Čia tau galėtų padėti visagalis Google'as.. smile.gif ..Įvedi Mcqueen..ir rinkis, kokį tik nori.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 09 21, 22:59)

Yra su Makvinu ir dvieju rusiu serveteles mirksiukas.gif Jei reikia galim mainytis 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif . atsiprasau , kad isibrausiu, bet liko mums nemažai bumbulu, kuriuos galima panaudoti dekupažui, jie nemazi, galima žvakide daryti ar kanors, ka jus sugalvosite. Klaipeda. rasykite i az.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Smilte@: 22 rugsėjo 2010 - 10:07
jau tikrai tas google visagalis... gal kuri is jusu turit atliekamu kalediniu serveteliu pardavimui? domintu kurios vilnietes.... kazkaip nelabai randu kur ziurinejau, o kaip tycia man ju reikia... g.gif
Atsakyti
Labas,
turiu paprasta klausimeli: ar paveikslelius is serveteliu jus kerpat tiksliai pagal konturus? pvz nudaziau dezute sciesiai zalia spalva ir zadu klijuot smulkias gelytes, tai karpiau valanda laiko ir iskirpau tik penkias doh.gif . nejau reikes visa menesi vien paveiksliukus karpyt...
Atsakyti
kaip sineriukė paminėjo, dvikomponentis yra smulkus, tai ir neišgausite kokybiško stambaus skilimo. Tam reikia įsigyti stambų skilimą duodančią priemonę. Tarkime-
http://www.youtube.c...h?v=eXhkF4oYfvQ ir man dar klausimas, kodėl ant dvikomponenčio klijavote servetėlę? šitas sendinimas tradiciškai yra dedamas jau ant paveiksliuko. O su kitomis priemonėmis toks triukas gali net nepavykti, dėl jų nedraugystės su vandens pagrindo priemonėmis.

pelyte:), o taip reikia karpyti,ilgai ir kantriai, kiti ir metais karpo, dekupažo darbų net muziejuose yra, ir ne dėl meninės vertės daugiau,o dėl technikos neįtikėtino įvaldymo, čia omenyje turiu Mary Delaney.

o šiaip nekreipkit dėmesio į mano žinutę, pamatysite, kiek daug yra technikų ir tik viena iš jų karpymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 rugsėjo 2010 - 23:11
QUOTE(pelyte:) @ 2010 09 22, 22:45)
Labas,
turiu paprasta klausimeli: ar paveikslelius is serveteliu jus kerpat tiksliai pagal konturus? pvz nudaziau dezute sciesiai zalia spalva ir zadu klijuot smulkias gelytes, tai karpiau valanda laiko ir iskirpau tik penkias  doh.gif . nejau reikes visa menesi vien paveiksliukus karpyt...

Kiek žmonių, tiek atsakymų... wink.gif Ypač žinant Lachesės nenumaldomą pomėgį karpyti... wink.gif

Tikrai nėra būtina karpyti, teisingiau, ne visais atvejais.Jei tinka visa servetėlė, tai ją visą ir klijuojam, jei ne, - arba karpom arba galima išplėšyti, o paskui pritapyti...
Viskas priklauso nuo to, kokio norima rezultato ir kaip užmanytos dekoruoto daikto spalvos "sumuojasi" su servetėlės spalvomis: jei servetėlės fonas baltas, vadinasi, jis "perims" dekoruojamo daikto spalvą, jei spalvotas, vadinasi karpyti nereiks tik tada, jei servetėlės fono ir dekoruojamo daikto spalvos sutampa. Jei pritapysime, čia jau daug kas įmanoma (iki servetėlės piešinio pertapymo).
Atsakyti
aciu mergytems, kurios pagelbejo su kaledinemis servetelemis.... reiks matyt ir man greitu laiku karpyt biggrin.gif tikrai daug krapstymosi su smulkiais karpymais, bet rezultatas juk vertas to blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, matyt reikia eiti toliau karpyti.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

prisipazinsiu visos temos neperskaiciau, nes namie turiu maza drauge, kuriai nelabai mano skaitymai patinka biggrin.gif blush2.gif tad atsiprasau, jei kartosios 4u.gif

klausimas del medienos sendinimo, labai noriu pagaminti dovaneliu Kaledom (auskariuku, pakabu ir kt.nedideliu darbeliu) ir kazkada dar nestuke.gif budama buvau kursuose, bet pamenu kaip per ruka viska. radau tokia pamokele http://www.youtube.c...feature=related
Susideliojau kad reiktu serveteliu, medienos gaminuku, akriliniu dazu bei to blizgucio sendinimui.
Per seminara pasakojo, kad galima naudoti paprasta lipala vietoj kliju ir paprasta laka vietoj to spec.(del pigumo), taciau ar viskas gausis gerai? Ar perkat specialius teptukus? Ir per video sako kad blizgucio pervirsi galima nuvalyt tik su spec.emulsija, ja irgi naudojat?

Buciau labai dekinga uz atsakyma!
Atsakyti