Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(karoliukas*s @ 2010 09 18, 14:02)
Sveikos supermamos 4u.gif labai susidomėjau dekupažu, prisiskaičiau daug medžiagos, filmukų prisižiūrėjau apie jį ir labai noris pabandyt ax.gif gal galėtumėt pasakyt, kiek maždaug kainuoja supirkti visas medžiagas pirmai pradžiai ir eiti į parduotuvę pirkt ar internetu užsakinėt? blush2.gif
labai būsiu dėkinga Jums oro_buckis.gif

yra specialus rinkinukai pradedantiems apie 50 lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 09 18, 16:33)
yra specialus rinkinukai pradedantiems apie 50 lt kainuoja

o kur čia galima rasti? 4u.gif galvoju gal pirmus kartus į kursus nueiti g.gif
Atsakyti
gal kuri galetu man atsakyti. Viduje dezutes noriu priklijuoti servetele visa (15x15).... zinant kad servetele turi savybe plestis suslapus, kaip jus zinote kokio dydzio atkirpti servetele, kad klijuojant ji "neuzliptu" ant sonu ?
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 09 18, 14:02)
Sveikos supermamos 4u.gif labai susidomėjau dekupažu, prisiskaičiau daug medžiagos, filmukų prisižiūrėjau apie jį ir labai noris pabandyt ax.gif gal galėtumėt pasakyt, kiek maždaug kainuoja supirkti visas medžiagas pirmai pradžiai ir eiti į parduotuvę pirkt ar internetu užsakinėt? blush2.gif
labai būsiu dėkinga Jums oro_buckis.gif

Daug visko perskaitei bet sios temutes nuo pradzios tai neperskaitei ax.gif jau i si klausima buvo atsakinejama mirksiukas.gif Seip daug kas patartu tau perskaityti bent 5 paskutines dekupazo temutes, tada zinotum atsakymus praktiskai i visus klausimus 4u.gif svarbu greiciau pradeti tada bus viskas daug aiskiau biggrin.gif

QUOTE(Chera @ 2010 09 18, 19:53)
gal kuri galetu man atsakyti. Viduje dezutes noriu priklijuoti servetele visa (15x15).... zinant kad servetele turi savybe plestis suslapus, kaip jus zinote kokio dydzio atkirpti servetele, kad klijuojant ji "neuzliptu" ant sonu ?

Yra 2 variantai:
1. klijuoti servetele su lygyntuvu, tada labai tiksliai gali apkirpti, bet to net nereikia. Kai priklijuoji, su svitriniu kokiu 180 prasieit per krastelius ir labai graziai nueis nereikalingas popierius mirksiukas.gif
2. jei klijuosi su klijais, iskirpk pradzioje apytiksliai, o kai priklijuosi, su dantu krapstuku gali dar dregna atsargiai nuo krastu nukrapstyti.
Jei dekoruosi virsutine dali dezutes rekomenduociau rinkti 1 varianta, jei dekoruosi viduje geriau iskirpk siauriau ir jei siek tiek truks pritapysi 4u.gif
Gal kas turi ir kitus budus g.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur galėčiau gauti štai tokią dežutę:
user posted image

Man reikia būtent su dviem padėkliukais..Žinau merginos siunčiasi iš Lenkijos..tai gal turit atliekamą kas nors.. blush2.gif ..arba žino, kur kitur galima įsigyti...??..Su vienu padėkliuku tai be problemų galima gauti, bet va man reikia su DVIEM.. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 09 18, 21:21)
2. jei klijuosi su klijais, iskirpk pradzioje apytiksliai, o kai priklijuosi, su dantu krapstuku gali dar dregna atsargiai nuo krastu nukrapstyti.
Jei dekoruosi virsutine dali dezutes rekomenduociau rinkti 1 varianta, jei dekoruosi viduje geriau iskirpk siauriau ir jei siek tiek truks pritapysi  4u.gif
Gal kas turi ir kitus budus  g.gif

kaip ant virsaus klijuoti tai 100 kartu isbandyta ir puikiai gaunasi, bet su vidumi - tai vargstu sad.gif baigiasi mano visi darbai vienspalviu ryziniu ar silkiniu popieriumi isklijuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

dekupaze esu visiska naujoke ax.gif vienu zodziu, itrukimus itryniai purpurina, o pradejus dengti laku, visas darbas plius minus pasidenge tuo blizgalu, tad visas padekliukas patamsejo ir tapo blizgus doh.gif ka padariau ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 19 rugsėjo 2010 - 08:38
QUOTE(Draugeliuke @ 2010 09 19, 09:38)
Sveikos 4u.gif

dekupaze esu visiska naujoke ax.gif  vienu zodziu, itrukimus itryniai purpurina, o pradejus dengti laku, visas darbas plius minus pasidenge tuo blizgalu, tad visas padekliukas patamsejo ir tapo blizgus doh.gif  ka padariau ne taip?

Kad nevargti ir neieskoti tinkamo teptuko, geriau kita karta uzpursk viska purskiamu laku thumbup.gif . Sekantis sluoksnis gales buti ir tepamas teptuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 09 18, 21:21)
Daug visko perskaitei bet sios temutes nuo pradzios tai neperskaitei  ax.gif  jau i si klausima buvo atsakinejama  mirksiukas.gif  Seip daug kas patartu tau perskaityti bent 5 paskutines dekupazo temutes, tada zinotum atsakymus praktiskai i visus klausimus  4u.gif svarbu greiciau pradeti tada bus viskas daug aiskiau  biggrin.gif

ačiū atsakymą aciuks.gif na reikia didelio puoduko kavos ir pradėt skaityti biggrin.gif ax.gif dar galvoju kokią knygą nusipirkti ir į kursus gal nueiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 09 19, 09:57)
Kad nevargti ir neieskoti tinkamo teptuko, geriau kita karta uzpursk viska purskiamu laku  thumbup.gif . Sekantis sluoksnis gales buti ir tepamas teptuku  mirksiukas.gif

dekui, tokio dar neturiu ax.gif vadovavausi drauges nurodymais, ka pirkti, ji matyt purskiamo lako nenaudoja, jei man nepasake toki isigyti smile.gif o lakas turi buti spec? cia kazkas kazka minejo apie plauku laka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2010 09 19, 10:27)
dekui, tokio dar neturiu ax.gif  vadovavausi drauges nurodymais, ka pirkti, ji matyt purskiamo lako nenaudoja, jei man nepasake toki isigyti smile.gif o lakas turi buti spec? cia kazkas kazka minejo apie plauku laka g.gif

Na plauku lakas tikrai netiks schmoll.gif cia tiks bet koks sintetinis ar akrilinis lakas. Gali ir senukuose paziureti, man visai patiko neseniai vienos forumietes rekomenduojamas toks automobiliams lakas kur raudona masina nupiesta jis apie 13 Lt kainuoja, arba dar turiu faina akrilini purksiama ARS laka automobiliams thumbup.gif tik nepamirsk, kad su jais ne dirbama patalpuose. Tam tiks savo kiemelis arba balkonas mirksiukas.gif
P.S.: drauge patareja visada gerai, bet nepamirs paskaityti kelias paskutines sias temeles ir surasi dar daugiau nauju naudingu patarimu nes kelios patyrusios galvos visad geriau uz viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2010 09 19, 08:38)
Sveikos 4u.gif

dekupaze esu visiska naujoke ax.gif  vienu zodziu, itrukimus itryniai purpurina, o pradejus dengti laku, visas darbas plius minus pasidenge tuo blizgalu, tad visas padekliukas patamsejo ir tapo blizgus doh.gif  ka padariau ne taip?

Labai teisingai mąstoma: svarbiausia išsiaiškinti priežastis.
Čia reiktų atsakyti į keletą klausimų: koks dvikomponentis, kuo trinta porporina.
Jau vien dėl to, kad porporina trinama pirštu ar kempinėle (taip ji nepatenka į griovelio gilumą), o paskui lakuojama teptuku (o jo šereliai "įlenda" į griovelius ir iškapsto porporiną), porporina paskleidžiama ant viso paviršiaus. Čia pagelbėtų apvaliai įsodintų, tiesiai kirstų kietų šerelių spec. teptukas porporinai (tas pats ir trafaretams tinka, ir auksavimo folijai). Kita priežastis gali būti ta, kad naudotam dvikomponenčiui reikia aliejinio įtrinimo ir jis miltelių "nesulaiko", nes neturi lipnumo.
Sėkmės aiškinantis ax.gif
Atsakyti