Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

nusprendžiau papuošti kelis paprastus stiklinius indus (cukrui laikyti, kavai ir pan). stiklas plonas. klijavau su porzellan Potch, po kurio reikia indus kaitinti. bijau dėt stiklą į orkaitę g.gif gal kas bandėt?
Atsakyti
bandėm smile.gif temperatūra nėra labai aukšta ir svarbiausiai kiltų palaipsniui. Dėk indą į šaltą orkaitę ir kartu užkaitink.
Atsakyti
ten parasyta 130 laipsniu temperaturoje 90 min. gal pakaktu maziau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 12, 20:10)

Ooooo....Geri klijai thumbup.gif . Mano trumpesnis kaitinimo laikas, ir laiko blogiau. Vis galvojau, kad trūksta tos užkepimo kaitros.

O kai palaipsniui pakelsi temperatūrą - indas neskils, bet jau bus garantuotai užtvirtintas piešinukas ant darbelio. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2010 09 10, 16:40)
Kad dar nešveičiau ax.gif  ax.gif
planuojam kitą mėnesį jei mokykla skirs lėšų  mirksiukas.gif
Taip taip žadam su elektriniu švitrinti, tikrai reikės vieną pabandyti, kad paskui nebūtų darbas šuniui ant uodegos  g.gif

Aš su elektriniu šveičiau lakuotas taburetės kojas ir tikrai gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
tai 130 ir nėra aukšta labai temperatūra. Dėk drąsiai ir laikyk ilgai.
Atsakyti
ačiū už patarimus. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gaminu savo pirmą darbelį - metalinę dėžutę arbatai. Nudažiau baltais dažais ir atsirado rudžių dėmės. Patarkit, ką daryti? help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
As irgi atejau su klausimeliu smile.gif

Noriu dekoruoti plastmasini kaledini zaisliuka ir norejau paklausti kaip patogiau bei graziau padaryti: ar dekoruoti zaisliuka is vidines puses ta apskritima? ar geriau ideti per viduri skirtuka ir ji nudekoruoti? g.gif idomu kaip graziau ziurisi? nes per viduri skirtuko nera seip, bandyciau pati susikonstruoti 4u.gif

aciu uz pagalba, lauksiu jusu nuomones smile.gif ir patirties.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 12, 21:10)

Tik ką stiklinį dubenį su tokaisi klijais pasidariau. Ir kaitinau, kaip parašyta. Niekas neskilo. Teko ”skaldyti” spec. priemonėmis lotuliukas.gif (toks užmanymas buvo mirksiukas.gif ). Bet dėl atsparumo nieko negaliu pasakyti, nes dar nenaudotas dubuo (be to ant viršaus dar ėjo sendinimai ir vėl lakas).
Man tik nepatinka, kad lieka šiurkštūs tie paveikslėliai (tai todėl ir apdirbinėjau papildomai).

Tiesa, dar esu butelį aliejui šitais klijais klijavusi. Na, kelis kartus ploviau. Bet saugodama. Į indaplovę nekišau, nors rašo, kad galima.

Beje, dėjau indus į jau įkaitintą orkaitę ir nieko niekam nenutiko. mirksiukas.gif Gal iš šaldymo kameros indas ir skiltų, bet kambario temp. neskyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita mama: 14 rugsėjo 2010 - 12:42
Mergaitės patarkite kur galėčiau pasimokinti dekupažo?? Na gal kas ką patars?/ ax.gif Gal kur pamokėlės būna?
Atsakyti
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2010 09 14, 15:41)
Mergaitės patarkite kur galėčiau pasimokinti dekupažo?? Na gal kas ką patars?/ ax.gif Gal kur pamokėlės būna?

pILNAS INTERNETAS PAMOKU
Atsakyti