bandėm temperatūra nėra labai aukšta ir svarbiausiai kiltų palaipsniui. Dėk indą į šaltą orkaitę ir kartu užkaitink.
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 12, 20:10)
ten parasyta 130 laipsniu temperaturoje 90 min. gal pakaktu maziau?
Ooooo....Geri klijai . Mano trumpesnis kaitinimo laikas, ir laiko blogiau. Vis galvojau, kad trūksta tos užkepimo kaitros.
O kai palaipsniui pakelsi temperatūrą - indas neskils, bet jau bus garantuotai užtvirtintas piešinukas ant darbelio.
QUOTE(jutute @ 2010 09 10, 16:40)
Kad dar nešveičiau
planuojam kitą mėnesį jei mokykla skirs lėšų
Taip taip žadam su elektriniu švitrinti, tikrai reikės vieną pabandyti, kad paskui nebūtų darbas šuniui ant uodegos
planuojam kitą mėnesį jei mokykla skirs lėšų
Taip taip žadam su elektriniu švitrinti, tikrai reikės vieną pabandyti, kad paskui nebūtų darbas šuniui ant uodegos
Aš su elektriniu šveičiau lakuotas taburetės kojas ir tikrai gerai gavosi
tai 130 ir nėra aukšta labai temperatūra. Dėk drąsiai ir laikyk ilgai.
Sveikos. Gaminu savo pirmą darbelį - metalinę dėžutę arbatai. Nudažiau baltais dažais ir atsirado rudžių dėmės. Patarkit, ką daryti?
As irgi atejau su klausimeliu
Noriu dekoruoti plastmasini kaledini zaisliuka ir norejau paklausti kaip patogiau bei graziau padaryti: ar dekoruoti zaisliuka is vidines puses ta apskritima? ar geriau ideti per viduri skirtuka ir ji nudekoruoti? idomu kaip graziau ziurisi? nes per viduri skirtuko nera seip, bandyciau pati susikonstruoti
aciu uz pagalba, lauksiu jusu nuomones ir patirties.
Noriu dekoruoti plastmasini kaledini zaisliuka ir norejau paklausti kaip patogiau bei graziau padaryti: ar dekoruoti zaisliuka is vidines puses ta apskritima? ar geriau ideti per viduri skirtuka ir ji nudekoruoti? idomu kaip graziau ziurisi? nes per viduri skirtuko nera seip, bandyciau pati susikonstruoti
aciu uz pagalba, lauksiu jusu nuomones ir patirties.
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 12, 21:10)
ten parasyta 130 laipsniu temperaturoje 90 min. gal pakaktu maziau?
Tik ką stiklinį dubenį su tokaisi klijais pasidariau. Ir kaitinau, kaip parašyta. Niekas neskilo. Teko skaldyti spec. priemonėmis (toks užmanymas buvo ). Bet dėl atsparumo nieko negaliu pasakyti, nes dar nenaudotas dubuo (be to ant viršaus dar ėjo sendinimai ir vėl lakas).
Man tik nepatinka, kad lieka šiurkštūs tie paveikslėliai (tai todėl ir apdirbinėjau papildomai).
Tiesa, dar esu butelį aliejui šitais klijais klijavusi. Na, kelis kartus ploviau. Bet saugodama. Į indaplovę nekišau, nors rašo, kad galima.
Beje, dėjau indus į jau įkaitintą orkaitę ir nieko niekam nenutiko. Gal iš šaldymo kameros indas ir skiltų, bet kambario temp. neskyla.
Mergaitės patarkite kur galėčiau pasimokinti dekupažo?? Na gal kas ką patars?/ Gal kur pamokėlės būna?
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2010 09 14, 15:41)
Mergaitės patarkite kur galėčiau pasimokinti dekupažo?? Na gal kas ką patars?/ Gal kur pamokėlės būna?
pILNAS INTERNETAS PAMOKU