Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 41

QUOTE(Dorifore @ 2010 06 14, 02:01)
Ir aš turiu klausimą. Kokias programas naudojat redaguojant foto? Tarkim darant auskarus, skersmuo 5cm, noriu atsispausdinti paveikslėlį, bet nežinau, kaip nuotrauką padaryt tinkamo dydžio.  ax.gif  Nesakykit, kad su photoshopu, nes nemoku su juo naudotis  biggrin.gif Gal yra kokių kitų programų?  4u.gif

Man labiausiai patinka photoshopu lotuliukas.gif , bet jei jo neturi, tai ir Word'as 2007 kuo puikiausiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau paklausti koki laka naudoti, jei noriu nulakuoti vazos isore, na kartais ten pamerkiu geles, tai kad neatsiluptu, toki laka patarumete, nelabai ten gaudausi, nes ju ivairiu yra g.gif
Atsakyti
norejau paklausti kur galima rasti nusipirkti mediniu detaliu auskaru darymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 14 birželio 2010 - 14:34
Sveikos tikiuosi neužpyksite durnu klausymu,bet susidomėjau dekupažu ir norėčiau paklausti,o akrilinius dažus reikia skiesti su vandeniu ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 06 14, 15:41)
Sveikos tikiuosi neužpyksite durnu klausymu,bet susidomėjau dekupažu ir norėčiau paklausti,o akrilinius dažus reikia skiesti su vandeniu ar ne  blush2.gif

kaip nori smile.gif as skiedziu, nes man jie per tirsti buna.
Atsakyti
ačiū už patarimą,o kokiu skirtumu jį atskiesti,o gal dar galėčiau paklausti kaip su tuo sendinimu vieni rašo kad reikia su akriliniais dažais kiti su aliejiniais, nes nekimba ant akrilinių paviršių sendinimo pastos,su kokiais jūs darote su vienkomponentiniu ar dvikomponentiniu,kas lengviau pradedančiajam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2010 06 14, 15:34)
norejau paklausti kur galima rasti nusipirkti mediniu detaliu auskaru darymui?

aš dabar užsisakinėsiu iš www.olisdeko.lt kaip tik taikoma nuolaida, tai pigiausias variantas kolkas mano rastas ax.gif

Dar norėjau paklausti, jeigu spausdiniesi paveikslėlį, tai jau geriausiai lazeriniu spausdintuvu? ne rašaliniu g.gif
Papildyta:
QUOTE(rimka.d @ 2010 06 14, 16:44)
ačiū už patarimą,o kokiu skirtumu jį atskiesti,o gal dar galėčiau paklausti kaip su tuo sendinimu vieni rašo kad reikia su akriliniais dažais kiti su aliejiniais, nes nekimba ant akrilinių paviršių sendinimo pastos,su kokiais jūs darote su vienkomponentiniu ar dvikomponentiniu,kas lengviau pradedančiajam blush2.gif

Dabar ir man sukėlei klausimų. Ar galima ant akrilinių dažų naudoti vienkomponentį? nes man labai prastai skylinėja, tai gal čia akrilas kaltas doh.gif
Atsakyti
Tai va daug kur skaitinėjau ir daug kas rašo kad ant akrilinių nekimba,na kaip sakant kiek žmonių tiek nuomonių,tai dabar visai pasimečiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 14 birželio 2010 - 16:15
QUOTE(Dorifore @ 2010 06 14, 17:05)
Dar norėjau paklausti, jeigu spausdiniesi paveikslėlį, tai jau geriausiai lazeriniu spausdintuvu? ne rašaliniu  g.gif
Papildyta:

Dabar ir man sukėlei klausimų. Ar galima ant akrilinių dažų naudoti vienkomponentį? nes man labai prastai skylinėja, tai gal čia akrilas kaltas  doh.gif

1.taip spausdinti paveiksliukus reikia lazeriniu spausdintuvu...
2.dirbu su akriliniais dazais ir tikrai gerai suskilineja..cia greiciau nuo lako priklauso...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pagelbekit,sugalvojau padaryti uosviams dovana,dekupazuoti laikrodi,bet noriu deti nuotraukas,savaime aisku,kad nuotrauku popierius per storas,perspauzdinti ant paprasto balto ar ka daryti?gal kuri bandet,kaip gavosi? g.gif
Atsakyti
Sveikute smile.gif
As visiskai nauja dekupaze bet mazajai dariau sukas tai spauzdinau su rasaliniu printeriu ir uzpurskus laku (atspariu vandeniui) dekupazinau..fotiko namie nerasta tai nebent su tel nufotkinciau..viskas siaip pasiseke ne kaip noreta bet ir neblogai, kiek girdejau mergaites su lazeriniu spauzdina tada nereikia jokio lako..bet as pagailejau tam pinigeliu smile.gif
Atsakyti
as ir turiu rasalini ir uzduosiu blondiniska klausima kuo jie skiriasi? blush2.gif o as galvoju jai spausdint su rasaliniu ant paprasto piesimo lapo,tai ji mirkint paskui vandeni ar ka daryt,kad graziai priliptu? ax.gif
Atsakyti